Мобилно меню

Хотел в Албена оглави немска годишна класация за качество

Петзвездният хотел в курорта получил позитивна оценка от 98% от гостите си
Хотел в Албена оглави немска годишна класация за качество
47

Хотел на първа линия край плажната ивица във ваканционно селище Албена оглави престижната годишна класация за България на HolidayCheck.de - най-големият независим рейтингов портал в немскоезичните държави. Оценката се извършва на база постъпили реални потребителски оценки, преминали през стриктна проверка на платформата за достоверност и обективност. Признанието за 5-звездния Maritim Paradise Blue е на база регистрираната обща оценка 5,7 от 6,00 и завидните 98% удовлетвореност на гостите. Посетителите изтъкват някои от основните преимущества на хотела - местоположението му на първа линия до златистия пясък; просторните, тихи и чисти стаи с гледка към морето; висококачествената храна, произведена в стопанствата на Албена или от местни производители. „Посетихме хотела за първи път през юни. Толкова ни хареса, че се върнахме отново през септември. Всичко е повече от перфектно, а служителите направиха престоя ни уникален“, гласи един от коментарите, подписан от Роланд от Франкфурт.

Сред наградените общо 9 места за настаняване, на 5 място се нарежда и емблематичният четиризвезден хотел "Гергана", впечатлил гостите с непосредствената си близост едновременно до природен резерват Балтата и плажа на Албена, липсата на автомобилен трафик и отличното съотношение цена-качество.

В края на изминалия летен сезон, друг петзвезден хотел в курорта – новият Maritim Hotel Amelia, привлече вниманието на специалистите от HolidayCheck.de, постигайки най-високата оценка 6,00 от 6,00 и 100% удовлетвореност, припомнят от управата на кк Албена.

2023 © Варна е / снимка: Maritim Hotel Paradise Blue Albena

Подновиха редовните полети по маршрута Белград – Варна – Белград

Air Serbia ще изпълнява полетите 3 пъти в седмицата през юни и 4 пъти седмично от месец юли
Подновиха редовните полети по маршрута Белград – Варна – Белград
73

Air Serbia рестартира редовните полети по маршрута Белград – Варна – Белград. Днес, 5 юни, Летище Варна посрещна първия полет на сръбския национален авиопревозвач от 2016 година насам с празнични балони и символични подаръци за всички пасажери.

Маршрутът ще се изпълнява 3 пъти в седмицата през юни и 4 пъти седмично от месец юли, като по този начин ще дава възможност да се правят връзки с много други дестинации, до които авиокомпанията осъществява редовни полети като Москва, Ню Йорк, Чикаго, Париж, Амстердам, Атина, Рим, Барселона, Мадрид и редица други градове.

2023 © Варна е / снимки: Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт