Мобилно меню
За нас

За нас

ВАРНА Е е обективен, независим и модерен новинарски информационен уебсайт. Насочен е към предоставяне на актуални новини и полезни теми, значими за гражданите и гостите на Варна и региона. Категориите, в които може да се намери информация са: Общество, Икономика, Спорт, Култура, Образование, Медицина, Събития, Полезна информация и други.

В своята работа се ръководим изцяло от добрите практики и утвърдените етични стандарти в журналистическата професия и медийното отразяване. Медията защитава обективизма, гражданските права и свободи, частната собственост и предприемаческата инициатива.

Сайтът на ВАРНА Е беше класиран на първо място според вота на публиката в категория “Медиен сайт” за 2023 година.

ВАРНА Е е регистрирана търговска марка. За нуждите на уебсайта са регистрирани два домейна от първо ниво - локален Varnae.bg и глобален Varnae.com, които предоставят идентично съдържание на потребителя, без значение кой домейн ще въведе в своя браузър. Уебсайтът е проектиран и изграден с адаптивен (responsive) дизайн, съобразен с особеностите и ограниченията на всички формати и устройства, на които може да бъде зареден. Използваме всички предимства, които ни предлага дигиталната информационна среда.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Varnae.bg, освен ако изрично е посочено друго.