Мобилно меню
Изпрати новина

Изпрати новина

Вие, читателите на ВАРНА Е, можете да се превърнете и в автори на варненски новини. Споделете вашето мнение, снимки или анализ на новина или актуално събитие. Снимайте и опишете случка, преживяване или любопитен момент от ежедневието на града ни.

Читателите и независимите авторите, с мненията и снимките си, допринасят за развитието на обществен дебат на сайта ВАРНА Е. Най-важни за нас са актуалните и значими за града ни новини, споделени и от нашите читатели. Те извеждат нови гледни точки, аргументи и провокират значим интерес. Ето защо ще се радваме да получим вашите писма, снимки и статии.

Имейл адресът на редакторите на ВАРНА Е, за получаване на новини от читатели е: info@varnae.bg

Може да използвате и контактната ни форма, в която трябва да посочите като линк от къде могат да се изтеглят снимките или видеото, както и опцията съобщение в нашата Facebook страница.

Винаги посочвайте вашето име, електронен имейл адрес и телефонен номер, както и описание на новината/снимката. Предпочитаме да получим снимките като .JPG или .PNG изображение с оригинална висока резолюция, прикачено към имейла.

Изпращайки писмо с ваша новина, вие потвърждавате че сте автор на снимката, информацията и фактите, които представяте са доказуеми и се съгласявате да бъде публикувани в сайта ВАРНА Е.

След получаване на вашия имейл, нашите редактори ще оценят стойността на съдържанието му, както и под каква форма и в коя категория или рубрика би могло да бъде поместено. Ще бъдете информирани обратно по имейл, когато това се случи, също така бихме искали да отбележим, че не публикуваме анонимни новини и снимки.  Редакторите си запазват правото да отказват публикуването на изпратени новини и снимки или да ги редактират при публикуване. Ако редакторското решение е, че информацията, която ни изпращате не отговаря на нивото и не представлява интерес за медията, то няма да бъде придвижено и оформено за публикувано, както и няма да бъдете информирани за това.

Ако ни изпращате сигнал за нередност, която не представлява "новина", бихте могли да го адресирате до имейлите на отговарящите за това институции.