Мобилно меню

Първа самостоятелна изложба подреди фоторепортерът Пламен Гутинов

Експозицията "Пулсът на града" е събрала над 50 уникални фотоса и може да бъде разгледана в бар Cubo на крайбрежната алея
Първа самостоятелна изложба подреди фоторепортерът Пламен Гутинов

Първата си самостоятелна изложба подреди известният варненски фоторепортер Пламен Гутинов. Над 50 уникални фотоса са запечатали важни и колоритни моменти от живота на Варна през последните години. Експозицията е наречена "Пулсът на града" и може да бъде разгледана в следващите 20 дни в плажното заведение Cubo на крайбрежната алея. По време на изложбата се предлагат и откупки на атрактивните фотографии. 

Снимките на Пламен Гутинов са забележителни с усета към детайла и умението на фоторепортера да "хване" точния момент.

Откриването на експозицията беше уважено от кмета на Варна Иван Портних, който определи изложбата като "интересна и вдъхновяваща".

Много колеги и приятели на Пламен Гутинов също присъстваха на откриването. Ведрата атмосфера беше допълнена от изпълнения на музикантите от група YAMI.

2023 © Варна е / снимки: Яков Шустов

С живописната изложба "Имагинерно", галерия Графит посреща пролетта

Откриването на експозицията ще е на 1 март, от 18 часа
С живописната изложба "Имагинерно", галерия Графит посреща пролетта

Сборна изложба живопис, озаглавена "Имагинерно", представя галерия Графит през месец март. Експозицията ще бъде открита на 1-ви от 18 часа. В изложбата са включени избрани творби на Диян Димитров, Елина Карагьозова, Даниела Томова и Гери Иванова – Griet.

"Ще ви представим фигурални композиции и абстрактни платна с възможни вариации на прочит."

Творците, включени в "Имагинерно" са "обединени от потребността на душата от въображаеми светове и свободното изразяване на идеи", отбелязват организаторите от галерия Графит. Изложбата може да бъде разгледана до 23 март.

2024 © Варна е
Още по темата: Варна Графити Изложба
Още по темата: Варна Графити Изложба