Мобилно меню

Братя Аргирови ще зарадват варненци с най-големите си хитове

Концертът на популярния дует в морската столица ще е на 17 март, по повод 40 години сценични изяви на близнаците
Братя Аргирови ще зарадват варненци с най-големите си хитове

Най-популярният български дует от близкото минало - братя Аргирови, ще зарадва почитателите си във Варна с концерт с големите си хитове. Изявата на близнаците Благовест и Светослав във Фестивалния и конгресен център в морската столица на 17 март, от 19 часа, ще е по повод 40 години от началото на сценичните им изяви. Братя Аргирови ще представят пред публиката, както златните си хитове, така и нови музикални проекти. На сцената ще излязат и специални гости на обичания дует. Концертът ще бъде осъществен съвместно с оркестъра на Държавна опера - Русе. 

Благовест и Светослав Аргирови вече четири десетилетия вълнуват публиката с присъствието си на българската музикална сцена. Всеки от хитовете им си е спечелил специално място в сърцата на техните почитатели. Юбилейният концерт ще даде възможност на публиката да преоткрие магията на тяхната музика и енигматичното им сценично присъствие.

Юбилейният концерт представя богатия репертоар на братята, включващ златните хитове, които превръщат тяхното изкуство в символ на една епоха. Съчетавайки класически мелодии с нови аранжировки, Благовест и Светослав демонстрират своята музикална зрялост и способността си да останат актуални в променящия се музикален свят.

Шоуто ще е подсилено с иновативна сценография и визуални ефекти, които направят преживяването на публиката още по-вълнуващо. 

Юбилейното турне на братя Аргирови - 40 години на сцената, започва на 6 март в Бургас, следва Добрич - 14 март и Варна - 17 март. Финал на поредицата си концерти със златни хитове братя Аргирови ще поставят в зала 1 на НДК в София, на 23 април. 

2024 © Варна е

DARA и Венци Венц’ с обща песен

"Змия" има потенциала на тотален хит
DARA и Венци Венц’ с обща песен

DARA е изпълнител, чиито успехи отдавна прескачат границите на България. Само преди месец тя бе сред гостите на голямо събитие на Rihanna и Puma в Лондон, а няколко дни по-късно фенове заляха социалните мрежи с видеа от улиците на Бусан, Южна Корея, където песента ѝ „In My Head” звучи по местно радио. „Устрем“, „характер“, „страст“, „невероятен талант“, „дисциплина“, „уникално момиче“, „звезда“, „изумителен артист“ – това са само част от коментарите, които DARA предизвиква за себе си, където и да се появи.

Точно преди големия финал на танцовото предизвикателство Dancing Stars, в което DARA ще се бори за победа, изпълнителката представя нов музикален проект, озаглавен „Змия“.

Песента идва след любовния сингъл „Само мой“ и е знак за творческото любопитство на DARA и вкуса ѝ към нестандартните неща. „Змия“ е с потенциал на хит. В него по покана на DARA се включва и Венци Венц’, с когото празнуват над 10-годишно приятелство. По музиката, текста и аранжимента двамата работят с румънския продуцент Alex Parker и Preyah, с които искрено се забавляват докато създават парчето.

„Змия“ излиза освен с аудио, и със супер впечатляващо видео, режисирано от Бойко Щонов. Клипът е вдъхновен от позитивната енергия на парчето, лекото намигване в текста и самодивското излъчване на DARA.

2024 © Варна е