Мобилно меню

DARA и Bobo представиха афро-поп парче

"Няма да ми липсваш" е специална, ефирна и много красива, категорична е популярната изпълнителка от Варна
DARA и Bobo представиха афро-поп парче

Съвместна песен "Няма да ми липсваш" представят DARA и Bobo. Двама от най-актуалните изпълнители у нас са събрани в общ музикален проект от продуцента KAY BE. Резултатът е хипнотизиращо с нежността и лекотата си парче в афро-поп стил.

"Няма да ми липсваш" е песен за края на любовна история, която DARA и Bobo разказват чрез музика и текст, които създават заедно, a KAY BE (Константин Бешков) „хваща“ емоцията на двамата в страхотен бийт.

„Специална, ефирна и много красива, "Няма да ми липсваш" е любимата ми магия“, коментира DARA.

Видеоклипът към „Няма да ми липсваш“ е реализиран от Крис Захариев, утвърдил се като един от най-добрите български режисьори и носител на наградата за „БГ видеоклип“ за 2023 г. Видеото е заснето в един кадър и надгражда по великолепен начин този различен и вълнуващ музикален проект.

Официалната премиера на „Няма да ми липсваш“ беше днес - 24 ноември.

2023 © Варна е

Любо Киров представи нов албум

"Ново сърце" се разпространява във всички дигитални платформи, както и на CD и плоча
Любо Киров представи нов албум

Любо Киров е изпълнител и творец, който впечатлява със скоростта, с която създава качествена нова българска музика и разпродава концерти в цялата страна. През последните години колекцията с най-добрите му песни, озаглавена "Знам", и последвалите я албуми "Както преди" и "Целуни ме" го превърнаха в най-продавания изпълнител у нас. Уникалната биография на успеха продължава с новия албум на Любо със заглавие "Ново сърце", чиято премиера е днес, 14 юни, във всички дигитални платформи, както и на CD и плоча

"С лекота взимам смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на моите песни без да забравям, че всички те са подарък за публиката, без която всички ние - популярните изпълнители, сме никой. Албумът "Ново сърце" е огледало на целия спектър от емоции и мисли, които ме вълнуват в момента и които бих искал да споделя. Надявам се колкото се може повече хора да открият и себе си в този албум и когато се срещнем на предстоящите концерти из цяла България, "всичко да стане цяло", коментира Любо.

С появата на албума своя премиера има и едноименния сингъл от него. Текстът, както винаги е на Любо, музиката е в съавторство със Станислав Сланев – Стенли, а по аранжимента работи китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров.

"Ново сърце" излиза и с видео, режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова, което е емоционален портрет на обичащите хора и носи силата да зарежда и да провокира усмивки. В него главни герои са близките на Любо и най-добрите му приятели, които го подкрепят и в личния му свят, и като артист.

Любо Киров ще представи новия си албум на живо за първи път на 14 юни в Sofia Live Club, където ще постави началото на голямото си национално турне.

ВСИЧКИ ДАТИ ОТ „НОВО ТУРНЕ 2024“ НА ЛЮБО КИРОВ

14 юни – гр. София (разпродаден)

10 юли – гр. Плевен (разпродаден)

11 юли – гр. Плевен

13 юли  - гр. Варна (разпродаден)

18 юли – гр. Стара загора

21 юли – гр. Бургас

07 август – гр. Пловдив

09 октомври  – гр. Велико търново

28 ноември – гр. София

Билети ТУК.

2024 © Варна е