Мобилно меню

DARA и Венци Венц’ с обща песен

"Змия" има потенциала на тотален хит
DARA и Венци Венц’ с обща песен

DARA е изпълнител, чиито успехи отдавна прескачат границите на България. Само преди месец тя бе сред гостите на голямо събитие на Rihanna и Puma в Лондон, а няколко дни по-късно фенове заляха социалните мрежи с видеа от улиците на Бусан, Южна Корея, където песента ѝ „In My Head” звучи по местно радио. „Устрем“, „характер“, „страст“, „невероятен талант“, „дисциплина“, „уникално момиче“, „звезда“, „изумителен артист“ – това са само част от коментарите, които DARA предизвиква за себе си, където и да се появи.

Точно преди големия финал на танцовото предизвикателство Dancing Stars, в което DARA ще се бори за победа, изпълнителката представя нов музикален проект, озаглавен „Змия“.

Песента идва след любовния сингъл „Само мой“ и е знак за творческото любопитство на DARA и вкуса ѝ към нестандартните неща. „Змия“ е с потенциал на хит. В него по покана на DARA се включва и Венци Венц’, с когото празнуват над 10-годишно приятелство. По музиката, текста и аранжимента двамата работят с румънския продуцент Alex Parker и Preyah, с които искрено се забавляват докато създават парчето.

„Змия“ излиза освен с аудио, и със супер впечатляващо видео, режисирано от Бойко Щонов. Клипът е вдъхновен от позитивната енергия на парчето, лекото намигване в текста и самодивското излъчване на DARA.

2024 © Варна е

Китаристът Ангел Дюлгеров представи първи сингъл от предстоящ албум

"Космическо привличане" е музикален разказ за стремежа на човек да опитоми любовта
Китаристът Ангел Дюлгеров представи първи сингъл от предстоящ албум

Ангел Дюлгеров е популярен като виртуозен китарист, аранжор и музикален продуцент на някои от най-успешните артисти в българската музика. С респектиращия си творчески опит, той предизвиква себе си и ни се разкрива в нова светлина – тази на солов артист. Докато работи по новите музикални албуми на Лили Иванова, Любо Киров и Михаела Маринова, Ангел създава и самостоятелен проект, озаглавен "Самсара". Колекцията от 7 авторски песни ще излезе в края на месец май, а премиерата на първия сингъл от нея – "Космическо привличане" беше на 8 май.

"Космическо привличане" е разказ за стремежа на човек да опитоми любовта и освен с аудио, излиза и с видео.

"Когато работя по своя музика обичам да ползвам пълната палитра от изразни средства, която съм натрупал в работата си с други артисти. Обичам да не се съобразявам с това, дали резултатът ще бъде комерсиален, продаваем, харесван или не. Важното за мен е да изразя себе си пълноценно в стремежа си да създавам изкуство", споделя за "Самсара" Ангел.

През последните 10 години Ангел Дюлгеров е част от проектите на Лили Иванова, Любо Киров, Михаела Маринова, Васко Василев, Орлин Павлов, Лидия Ганева, HRISI, Bobo & the Gang и др.

2024 © Варна е