Мобилно меню

"Flowers" на Miley Cyrus е най-излъчваната песен в България през 2023 година

Песента е номинирана за награди Grammy в категориите "Запис на годината", "Песен на годината" и "Най-добро солово поп изпълнение"
"Flowers" на Miley Cyrus е най-излъчваната песен в България през 2023 година

 

"Flowers" на Miley Cyrus и "Can't Tame Her" на Zara Larsson са двете най-излъчвани песни в българския ефир през 2023 г. Това сочи справка в музикалната мониторинг система BMAT за периода 1.01.2023 г. - 29.12.2023 г. "Flowers" оглавява класацията като е била пусната близо 21 хиляди пъти от родните радио и телевизионни програми, докато "Can't Tame Her" се нарежда на почетното второ място с малко повече от 15 хиляди излъчвания. Сингълът на американската певица Miley Cyrus чупи всички рекорди през пролетта, докато парчето на шведката Zara Larsson е най-въртяно през летните месеци.

Песента „Flowers“ е част от осмия студиен албум на Cyrus – “Endless Summer Vacation”, който излезе през месец март и е един от най-успешните на пазара за изминалата година. “Can’t Tame Her” пък ще бъде включен в предстоящия проект на Larsson, озаглавен “Venus”, който феновете очакват с нетърпение на 9 февруари. И двете парчета са част от каталога на Sony Music.

"Flowers" получи номинации за награди Grammy в категориите "Запис на годината", "Песен на годината" и "Най-добро солово поп изпълнение". Статуетките ще бъдат връчени през февруари 2024 г.

2024 © Варна е
Още по темата: Радио Песен Zara Larsson Miley Cyrus
Още по темата: Радио Песен Zara Larsson Miley Cyrus

Любо Киров представи нов албум

"Ново сърце" се разпространява във всички дигитални платформи, както и на CD и плоча
Любо Киров представи нов албум

Любо Киров е изпълнител и творец, който впечатлява със скоростта, с която създава качествена нова българска музика и разпродава концерти в цялата страна. През последните години колекцията с най-добрите му песни, озаглавена "Знам", и последвалите я албуми "Както преди" и "Целуни ме" го превърнаха в най-продавания изпълнител у нас. Уникалната биография на успеха продължава с новия албум на Любо със заглавие "Ново сърце", чиято премиера е днес, 14 юни, във всички дигитални платформи, както и на CD и плоча

"С лекота взимам смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на моите песни без да забравям, че всички те са подарък за публиката, без която всички ние - популярните изпълнители, сме никой. Албумът "Ново сърце" е огледало на целия спектър от емоции и мисли, които ме вълнуват в момента и които бих искал да споделя. Надявам се колкото се може повече хора да открият и себе си в този албум и когато се срещнем на предстоящите концерти из цяла България, "всичко да стане цяло", коментира Любо.

С появата на албума своя премиера има и едноименния сингъл от него. Текстът, както винаги е на Любо, музиката е в съавторство със Станислав Сланев – Стенли, а по аранжимента работи китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров.

"Ново сърце" излиза и с видео, режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова, което е емоционален портрет на обичащите хора и носи силата да зарежда и да провокира усмивки. В него главни герои са близките на Любо и най-добрите му приятели, които го подкрепят и в личния му свят, и като артист.

Любо Киров ще представи новия си албум на живо за първи път на 14 юни в Sofia Live Club, където ще постави началото на голямото си национално турне.

ВСИЧКИ ДАТИ ОТ „НОВО ТУРНЕ 2024“ НА ЛЮБО КИРОВ

14 юни – гр. София (разпродаден)

10 юли – гр. Плевен (разпродаден)

11 юли – гр. Плевен

13 юли  - гр. Варна (разпродаден)

18 юли – гр. Стара загора

21 юли – гр. Бургас

07 август – гр. Пловдив

09 октомври  – гр. Велико търново

28 ноември – гр. София

Билети ТУК.

2024 © Варна е