Мобилно меню

Графа представи нова песен съвместно с варненеца Тино

Парчето "Фиаско" е изненадващо и директно, а видеото е наелектризиращо
Графа представи нова песен съвместно с варненеца Тино

Графа представи ново видео към песента "Фиаско", която изпълнява с набиращия популярност варненски музикант и певец Тино. Парчето е част от новия албум на Графа "Вековна гора", чиято  премиера беше в началото на месеца.

Хитмейкърът определи новата си авторска песен като "изненадваща, директна и наелектризираща".

“Фиаско” е една от любимите ми авторски песни от новия албум "Вековна гора". Режисьорът Свилен Славов създаде изключително добро видео, а операторът Виктор Добрев майсторски улови всички специални и диви моменти.“

Тино не крие, че е щастлив от партньорството си с Графа в новото парче.

"Фиаско" е песен за разобличаване, но и самопризнание. За бунт, но и молитва. Най-вече е песен, която освобождава!“

Фалшивите ценности и взаимоотношения ни притискат все по-често в живота ни, обобщава Графа. Той призовава всички свои почитатели да не пропускат грандиозния му концерт на стадион "Васил Левски" на 30 септември. Част от програмата ще е и песента "Фиаско", която по думите на Графа ще звучи "брутално на живо"!

2023 © Варна е

Любо Киров представи нов албум

"Ново сърце" се разпространява във всички дигитални платформи, както и на CD и плоча
Любо Киров представи нов албум

Любо Киров е изпълнител и творец, който впечатлява със скоростта, с която създава качествена нова българска музика и разпродава концерти в цялата страна. През последните години колекцията с най-добрите му песни, озаглавена "Знам", и последвалите я албуми "Както преди" и "Целуни ме" го превърнаха в най-продавания изпълнител у нас. Уникалната биография на успеха продължава с новия албум на Любо със заглавие "Ново сърце", чиято премиера е днес, 14 юни, във всички дигитални платформи, както и на CD и плоча

"С лекота взимам смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на моите песни без да забравям, че всички те са подарък за публиката, без която всички ние - популярните изпълнители, сме никой. Албумът "Ново сърце" е огледало на целия спектър от емоции и мисли, които ме вълнуват в момента и които бих искал да споделя. Надявам се колкото се може повече хора да открият и себе си в този албум и когато се срещнем на предстоящите концерти из цяла България, "всичко да стане цяло", коментира Любо.

С появата на албума своя премиера има и едноименния сингъл от него. Текстът, както винаги е на Любо, музиката е в съавторство със Станислав Сланев – Стенли, а по аранжимента работи китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров.

"Ново сърце" излиза и с видео, режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова, което е емоционален портрет на обичащите хора и носи силата да зарежда и да провокира усмивки. В него главни герои са близките на Любо и най-добрите му приятели, които го подкрепят и в личния му свят, и като артист.

Любо Киров ще представи новия си албум на живо за първи път на 14 юни в Sofia Live Club, където ще постави началото на голямото си национално турне.

ВСИЧКИ ДАТИ ОТ „НОВО ТУРНЕ 2024“ НА ЛЮБО КИРОВ

14 юни – гр. София (разпродаден)

10 юли – гр. Плевен (разпродаден)

11 юли – гр. Плевен

13 юли  - гр. Варна (разпродаден)

18 юли – гр. Стара загора

21 юли – гр. Бургас

07 август – гр. Пловдив

09 октомври  – гр. Велико търново

28 ноември – гр. София

Билети ТУК.

2024 © Варна е