Мобилно меню

Варненската поп дива DARA се сгоди в Тайланд

Хитовата изпълнителка отпразнува любовта си с нова песен, озаглавена „Само мой“, която беше представена навръх 14 февруари
Варненската поп дива DARA се сгоди в Тайланд

DARA е магнит за успехи и красиви събития, както в професионалния си път, така и в личния си живот. Между заслужена почивка в Тайланд, участие в хитовото танцово предаване Dancing Stars и благотворителна кампания, поп дивата обяви годежа си с премиера-изненада на любовна песен.

Романтичното парче е озаглавено „Само мой“ и бе представено навръх празника на влюбените – 14 февруари. По музика и текст на DARA и продуцента Роби Николов, „Само мой“ е красиво обяснение в любов.

„С тази песен празнувам щастието, споделеността и любовта - да обичаш и да бъдеш обичан“, споделя DARA.

„Само мой“ излезе на 14 февруари, във всички дигитални платформи и българския радио и ТВ ефир.

2024 © Варна е

DARA и Венци Венц’ с обща песен

"Змия" има потенциала на тотален хит
DARA и Венци Венц’ с обща песен

DARA е изпълнител, чиито успехи отдавна прескачат границите на България. Само преди месец тя бе сред гостите на голямо събитие на Rihanna и Puma в Лондон, а няколко дни по-късно фенове заляха социалните мрежи с видеа от улиците на Бусан, Южна Корея, където песента ѝ „In My Head” звучи по местно радио. „Устрем“, „характер“, „страст“, „невероятен талант“, „дисциплина“, „уникално момиче“, „звезда“, „изумителен артист“ – това са само част от коментарите, които DARA предизвиква за себе си, където и да се появи.

Точно преди големия финал на танцовото предизвикателство Dancing Stars, в което DARA ще се бори за победа, изпълнителката представя нов музикален проект, озаглавен „Змия“.

Песента идва след любовния сингъл „Само мой“ и е знак за творческото любопитство на DARA и вкуса ѝ към нестандартните неща. „Змия“ е с потенциал на хит. В него по покана на DARA се включва и Венци Венц’, с когото празнуват над 10-годишно приятелство. По музиката, текста и аранжимента двамата работят с румънския продуцент Alex Parker и Preyah, с които искрено се забавляват докато създават парчето.

„Змия“ излиза освен с аудио, и със супер впечатляващо видео, режисирано от Бойко Щонов. Клипът е вдъхновен от позитивната енергия на парчето, лекото намигване в текста и самодивското излъчване на DARA.

2024 © Варна е