Мобилно меню

Безплатни представления за децата тази събота и неделя организира Делфинариумът във Варна

Цената на билет за възрастни е 15 лв.
Безплатни представления за децата тази събота и неделя организира Делфинариумът във Варна

Безплатни представления за децата, озаглавени "Ваканция с делфините" организира Делфинариумът във Варна тази събота и неделя. Те са по повод началото на пролетната ваканция на учениците. 

Представленията ще са по две - от 12:00 и от 15:30 часа, на 30 и 31 март. В тях е включена също анимационна програма на Бате Сашо Капитана с много игри и награди за публиката.

Децата ще влизат безплатно на посочените представления, а цената на билет за възрастни е 15 лв. на човек. 

"Елате да участвате в шоутата. Ще пеем, ще танцуваме, ще играем волейбол и футбол, и ще въртим обръчи заедно с делфините!", призовават от варненския делфинариум. 

Можете да закупите своя онлайн билет тук, или на касата на Делфинариума в деня на представлението.

2024 © Варна е

Безплатна туристическа обиколка по случай 3 март организират във Варна

Емблематични места в центъра на морската столица ще бъдат посетени с професионален екскурзовод, не е необходимо предварително записване на желаещите да се включат
Безплатна туристическа обиколка по случай 3 март организират във Варна

Туристическият информационен център към Община Варна и Съюзът на екскурзоводите в България за поредна година организират безплатна пешеходна туристическа обиколка с професионален екскурзовод на български език. Поводът е националният празник на България - 3 март.

В обиколката могат да се включат всички желаещи да научат повече за историята и забележителностите в централната част на морската столица. Турът ще започне в 10:30 часа на 3 март, след церемонията по тържественото издигане на националното знаме на площад „Св. Св. Кирил и Методий“. Сборният пункт е пред Туристическия информационен център /срещу Катедралата/.

Маршрутът включва Военноморския клуб, паметника на Цар Калоян, сградата на Държавен архив, пл. „Независимост" и паметника на един от първите варненски кметове - Иван Церов, разположен пред сградата на ДТ „Стоян Бъчваров“. Предвидено е и посещение на Духовно–просветен център “Св. Архангел Михаил” и други обекти в центъра на Варна.

Времетраенето на пешеходната обиколка е около един час и половина. Не е необходимо предварително записване на желаещите да се включат в безплатния тур.

2024 © Варна е