Мобилно меню

Хороскоп за 2023 година за всички зодии

През лятото ще искате промени, последните месеци на годината ще бъдат благоприятни за работа и финансови приходи
Хороскоп за 2023 година за всички зодии
52

Началото на годината ще бъде време за решителни промени за мнозина. Ще е необходимо да се концентрирате върху сериозни въпроси и да кроите нови планове. Ако те са свързани с работа или бизнес, тогава е малко вероятно да успеете да реализирате всичко, което сте планирали. Най-вероятно ще е необходима подкрепата от приятели - важно е да ги изберете правилно. Опитайте се да избягвате прибързаните преценки, не бъдете твърде упорити. Обърнете внимание какво се случва наоколо. Може да разберете, че сте имали грешна представа за някои детайли.

Вероятни са промени в личните отношения. Мнозина ще осъзнаят, че са започнали да разбират по-добре близките си и ще разберат собствените си чувства. Това ще бъде особено забележимо през януари - много стари проблеми ще останат в миналото. Възможно е и възстановяване на стари връзки. Хората, които са били в лоши отношения, ще пожелаят да се помирят и всеки ще бъде готов да признае, че е сгрешил в някаква степен.

През февруари са възможни забавяния в бизнеса и събитията като цяло няма да се развиват толкова бързо, колкото бихме искали. Но през пролетта влиянието на положителния тренд ще се засили и напредъкът по много въпроси ще бъде налице. Ще има подходящи обстоятелства да поемете инициатива в деловата сфера. Можете да започнете нов бизнес, да смените работата си и да се откажете от някои лоши навици преди юни, няма да е трудно.

През лятото определено ще искате промени в живота си. Това е добър период да подредите приоритетите си, да решите какво е наистина важно за вас и за какво просто си пропилявате времето и енергията. Ще имате възможност да общувате с хора, които споделят вашите възгледи и са готови да споделят своя опит с вас. Мнозина в този период ще получат много добри съвети, ще коригират дългосрочните си планове.

Август може да бъде доста натоварен, но през септември ситуацията се стабилизира. Първият месец на есента ще бъде благоприятен за общуване. Дори хора с големии различни характери ще се разбират добре, лесно е ще се намери общ език. Вероятни са интересни запознанства, включително такива, от които ще започнат важни за вас бизнес и лични отношения.

Последните месеци от годината ще бъдат благоприятни за работа и финансови въпроси. Те ще бъдат особено успешни за тези, които се занимават с обичайните си дейности, но в същото време не пропускат възможността да научат и нещо различно и ново. Но си струва да се заемете с някои основни въпроси с голяма предпазливост, след като сте се уверили, че наблизо има хора, на които можете да разчитате и чийто опит може да ви бъде полезен.

 

ОВЕН

В началото на годината ще е добре да се настроите на сериозна вълна. Януари и февруари са месеците, за които си струва да направите повече. Затова е по-добре да не отлагате до пролетта това, което може да направите през зимата. Опитайте се да избягвате всякакви прояви на небрежност и лекомислие, това се отнася както за деловата сфера, така и за личните взаимотношения. Съсредоточете се върху това, което сега зависи от вас, не се опитвайте да гледате в далечното бъдеще. Най-вероятно плановете, които правите в този момент, ще трябва да бъдат променени по-късно.

Периодът от май до юни ще бъде благоприятен за работа, учене и други полезни дейности. Ще бъдете истински очаровани от нови предложение и проекти. Благодарение на тях ще се създадат интересни запознанства, могат да започнат връзки, които скоро ще се превърнат за изключително важни за вас.

Времето от юли до октомври ще бъде доста трудно за много Овни. Възможно е да възникнат проблеми в работата, деловите отношения ще станат по-напрегнати, а в личните ще липсва сигурност. Дори ако обстоятелствата не са във ваша полза, опитайте се да запазите баланса и вярата в себе си. По-нататъшното развитие на събитията ще зависи точно от това дали ще успеете в това.

През последните месеци на годината ситуацията забележимо ще се подобри, ще се почувствате по-уверени. Вероятен напредък в работата и забележим професионален скок. Някои Овни ще намерят начин да увеличат значително приходите си.

 

ТЕЛЕЦ

Началото на годината едва ли ще мине без силни чувства, тревоги и притеснения. Това време обаче със сигурност ще е добро за вас. Това ще ви позволи да придобиете опит, който ще ви бъде полезен занапред. Ще създадете полезни контакти и най-важното ще разберете какви са вашите истински цели и желания.

Пролетните месеци ще бъдат особено вълнуващи. По това време са вероятни забележими промени както в деловата сфера, така и в личните отношения. Ще почувствате прилив на енергия и дори да имате много неща за вършене, няма да се оплаквате от умора. Възможни са важни пътувания, премествания, не е изключена смяна на работа и дори сфера на дейност. Някои Телци ще почувстват, че е време да започнат нов период от живота си.

Цялата втора половина на годината ще бъде много благоприятна за работа, учене и някои полезни дейности. Това е времето, когато ще намерите приложение на вашите знания и таланти и ще бъдете щедро възнаградени за положените преди това усилия. Възможно е бързо израстване в кариерата. Някои представители на знака ще помислят за откриване на собствен бизнес и ще направят първите стъпки в тази посока.

Последните месеци от годината ще бъдат особено успешни във финансово отношение. Те ще бъдат благоприятни и за значими покупки.

 

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви доста напрегната година. Още в самото и начало ще стане ясно, че събитията няма да се развият, така както очаквате, и плановете ви ще трябва да бъдат сериозно коригирани. До март ще трябва да вършите много чужди дела, като понякога жертвате собствените си интереси за това. Не са изключени значителни разходи, но и големи парични постъпления са също вероятни.

Пролетта ще отвори нови професионални перспективи, ще ви даде шанс да се изкачите по кариерната стълбица и значително да увеличите доходите си. Тук не само вашите бизнес качества ще бъдат много важни, но и способността да се разбирате с хората и да намерите подход към тях, бързо да създавате добро впечатление и да разбирате на кого можете да разчитате и на кого е по-добре да не се доверявате. Ще има много интересни срещи, от които могат да започнат както приятелски, така и романтични отношения. Във всеки случай за вас е важно да не насилвате събитията, да ги оставите да се развиват по свой собствен сценарий.

През лятото ще имате възможност да получите полезна информация, да разберете какво ще ви бъде полезно в най-скоро време. Това време е подходящо за обучение и повишаване на квалификацията. Възможно е през летните месеци да придобиете нова специалност или поне окончателно да решите какво искате да правите в близко бъдеще.

През септември на преден план ще излязат личните отношения, които до края на годината ще останат особено важни за вас. Възможно е да вземете важни решения за бъдещето. Някои Близнаци ще трябва да се потопят в семейните отговорности.

 

РАК

Очаква ви доста добра година. Трудни периоди, разбира се, ще има, но е малко вероятно да се проточат дълго време. Ще направите всичко възможно, за да промените ситуацията към по-добро и то възможно най-бързо. Интуицията ще ви помогне, благодарение на нея ще вземете правилните решения, ще започнете да действате навреме.

До началото на март се опитайте да обърнете специално внимание на емоционалното си състояние. Важно е да избягвате мрачни мисли и неприятни спомени, ако е възможно, поддържайте бодрост и оптимизъм. За много Раци ще бъде полезно да променят обстановката или да отидат на почивка. Ако обстоятелствата не позволяват това, просто се опитайте да не се преуморявате и да не влизате в бизнеса безотговорно.

Пролетта ще бъде особено благоприятна за делово общуване. Опитайте се да покажете най-добрата си страна - ще имате шанс да намерите много влиятелни съюзници, хванете момента. Важно е да не смесвате деловите и личните отношения. Разчитайте на вашата интуиция, когато става дума за работа.

Лятото ще премине добре. Времето е подходящо за работа и учене, но няма да забравите и за почивката, приятното общуване и семейството. Периодът ще бъде много хармоничен, така че много Раци ще могат да възстановят силите си и да се почувстват много по-уверени.

През последните месеци на годината ще е важно да бъдете търпеливи. През този период ще създадете основата за бъдещ успех. Може и да ви е трудно да работите, без да получите незабавни резултати, но ще имате мъдростта и опита да преодолеете и това предизвикателство.

 

ЛЪВ

Началото на годината ще бъде много благоприятно за вас. Това е време на промяна към по-добро в много области на живота. Важно е да не се опитвате да контролирате ситуацията, а да използвате всички възможности, които се откриват пред вас. С този подход ще стане вероятно такова развитие на събитията, на които дори не сте могли да разчитате преди. Много Лъвове по това време ще станат по-значими фигури и ще привлекат повече внимание към себе си, отколкото преди. Ако искате да се съсредоточите върху социални или политически дейности, грижете се за репутацията си, избягвайте съмнителни връзки. Вашата работа може да предизвика интереса на проверяващите организации, затова поддържайте документите си изрядни, бъдете готови за неочаквани посещения и трудни въпроси.

Трудният период ще започне през април и ще продължи до юли. Ще усетите как напрежението нараства. Хората около вас ще очакват много от вас и няма да искате да ги разочаровате. Изискванията към работата ви може да станат по-сериозни, възможно е да се наложи да се учите бързо, за да не изоставате от конкурентите си. Прибързаните решения могат да ви доведат и до финансови загуби.

От август до ноември ви очаква плодотворен период. Това е време на съзидание в най-широкия смисъл на думата. Каквото и да правите, не бързайте. Запомнете, вие създавате собственото си благополучие и бързането тук е напълно неподходящо. Може да започнете някои дългосрочни проекти, да направите големи покупки.

Декември може да бъде натоварен. Ще трябва да коригирате грешките, направени преди, да направите нещо съвсем ново, да се опитате да се покажете най-добрата си страна. Можете да го направите, въпреки че няма да е лесно.

 

ДЕВА

Обърнете внимание на идеите и плановете, които имате в началото на годината. Те могат да изглеждат напълно нереалистични, дори фантастични. Но по-късно ще се върнете към тях и ще намерите практическата стойност в тях.

До началото на пролетта е по-добре да не променяте нищо драстично в живота си. Тук става дума преди всичко за работа. Може да е изкушаващо да се откажете от всичко, което сте правили преди, да започнете от нулата, да отворите нова страница в кариерата си, но това не е най-доброто нещо, което можете да направите. По-добре е да изчакате, докато емоциите стихнат и получите наистина подходящи предложения.

Април и май ще открият нови възможности. Възможно е по това време онези знания и таланти, които преди сте смятали за напълно безполезни, да ви бъдат от полза. Освен това хората, чиято подкрепа струва много, ще ви обърнат нужното внимание. Ако се държите правилно, ще резчитате на много влиятелни съюзници, надеждни бизнес партньори и инвеститори.

Лятото ще е напрегнато. Това е време на работа - най-вероятно ще има много работа и значителна част от домакинските задължения ще падне върху раменете ви. Следете емоционалното си състояние, много е важно да не се водите от моментното си раздразнение и да не позволявате да се натрупва ненужно недоволство и гняв.

От септември ще започне доста благоприятен период, който ще продължи до края на годината. Все още ще трябва да направите много, но няма да се налага да се претоварвате. Отношенията с близките ще бъдат особено хармонични и топли. Както и да се развият обстоятелствата, със сигурност ще знаете, че наблизо има хора, на които можете да разчитате.

 

ВЕЗНИ

Ако сте направили големи планове, опитайте се да не отлагате изпълнението им. Именно първите месеци от годината ще бъдат особено важни. Ако не сте готови да действате решително, започнете да се движите в избраната посока с малки стъпки, внимателно, като избягвате ненужни рискове. Можете да започнете да учите, да поемете някои работни проекти, да започнете собствен бизнес. Най-важното е да действате последователно, да не изоставяте идеите си просто поради мързел или нежелание да положите нужните усилия. Самодисциплината и сериозното отношение към бизнеса ще бъдат много важни. Благодарение на тях можете да избегнете много проблеми.

Трудният период ще започне през юни и може да се проточи няколко месеца, ако не се опитате да овладеете ситуацията. Особено важна в този момент ще бъде диалогът в деловите и личните отношения. Бъдете предпазливи, ако някой се опитва твърде много да ви спечели с идеите си. Има опасност външни хора да се опитат да се възползват от вас. Прекалената доверчивост може да доведе до сериозни проблеми.

Промените към по-добро ще се очертаят през септември, а през октомври влиянието на положителните тенденции ще се засили, ще почувствате, че звездите са на ваша страна. Последните месеци от годината ще бъдат благоприятни, обещаващи и успешни в бизнес и личните отношения. Те ще донесат радостни семейни моменти. Много Везни ще се почувстват наистина щастливи.

 

СКОРПИОН

В началото на годината ще бъде особено полезно да обърнете внимание на финансовото си състояние. Опитайте се да избегнете ненужните разходи и помислете как бихте могли да увеличите доходите. Може да се появят много добри идеи и наблизо да се намерят хора, които са готови да участват във вашите проекти и безкористно да помогнат в осъществяването на вашиите планове. Имайте предвид,въпреки че звездите ви подкрепят, не трябва да разчитате на лесни пари. Но ако положите усилия, можете да спечелите значителни суми.

В периода от февруари до май трябва да работите здраво. Уви, много от вашите усилия ще бъдат напразни, не винаги ще можете да постигнете това, към което се стремите. От друга страна, точно по това време ще придобиете опит, който ще ви бъде полезен в продължение на много месеци, ще ви помогне да избегнете грешки и ще спестите много напразни усилия. Искреността в бизнес и личните отношения ще бъде от огромно значение. За много некоректни хора може да изглеждате лесна плячка в този момент. Бъдете нащрек и се доверявайте само на най-близките си.

Летните месеци ще преминат успешно и спокойно. Ще имате възможност да се съсредоточите върху лични въпроси, да обърнете внимание на близките си, да прекарате време с тези, които са ви особено скъпи. Пътуванията ще се окажат добри, благодарение на тях ще се почувствате много по-бодри и енергични, а и ще научите много нови неща.

През последните месеци на годината отново ще трябва да се работи - но този път шансовете за успех ще бъдат много големи. Това е време на успехи и победи, важни не само за вас, но и за близките ви. Отношенията ви с другите може забележимо да се променят. Ще почувствате, че сте по-уважавани и вашето мнение тежи повече.

 

СТРЕЛЕЦ

В началото на годината едва ли ще имате сериозни затруднения. Ситуацията като цяло ще бъде доста стабилна и вие спокойно ще се съсредоточите върху изпълнението на плановете си. Упоритостта и постоянството ще ви помогнат да успеете там, където другите се провалят. Това няма да остане незабелязано, мнозина ще обърнат внимание на вашите постижения. Хората, които преди не са били много приятелски настроени, ще искат да ви опознаят по-добре. Възможно е скоро отношенията ви с тях да придобият неформален характер. Въпреки факта, че ще има много проблеми, ще имате достатъчно време да се погрижите за близките и семейството си. У дома ще има много приятни събития, както и поводи за радост.

Периодът от май до август може да бъде труден. Ще бъде трудно да определите приоритетите, да решите кое е наистина важно и кое не изисква особено внимание. Освен това съществува риск да станете жертва на чужди интриги и манипулации, пионка в нечия игра. Опитайте се да вземате сериозните решения сами. Не винаги ще бъде възможно да устоите на натиска на другите, но е важно да го забележите навреме, а не да действате сляпо.

Последните месеци от годината ще прекарате много ползотворно, ще имате време да свършите много полезни неща за себе си и за близките си. Това е подходящ момент да помислите за бъдещето на семейството, да правите планове за вас и тези, които са ви особено скъпи. Може да направите големи придобивки, както и да планирате някои важни събития за всички,  например преместване.

 

КОЗИРОГ

Пред вас е една много добра година. Първите и месеци ще бъдат необичайни, по това време онези ваши таланти, които никой не е знаел преди, ще се разкрият особено ярко. Вие сами ще видите това, което не сте забелязвали преди, погледнете по различен начин на познатите неща. Възможно е да се появят нови хобита, включително сериозни, така че с течение на времето да се отразят на професионалните ви дейности. Това време ще бъде благоприятно за учене, особено за да се потопите в хуманитарните науки, да се запознаете с онези философски доктрини, които не са ви били известни преди.

През пролетта ще е необходимо да се върнете към практическите въпроси. Те ще бъдат неочаквано интересни и също толкова печеливши. Предстоят ви няколко месеца, много успешни финансово. Помислете как най-добре да управлявате парите, които получавате, би било наивно и глупаво да ги харчите за дреболии.

През лятото на преден план ще излязат семейните дела, грижите за близките, както и романтичните връзки. Някои Козирози ще заминат на пътешествие с любим човек, а далеч от дома ще се замислят сериозно за общо бъдеще. Други представители на знака ще разберат, че това, което смятат за мимолетна привързаност, отдавна се е превърнала в истинско чувство.

Краят на годината ще бъде може би най-трудната част от нея. Но не поради неочаквани проблеми и трудности, а поради големия брой случаи, които ще изискват внимание. Тук способността бързо да приоритизирате и разпределяте времето и енергията си в съответствие с тях ще ви бъде много полезна. Ще се справите перфектно с решаването на важни задачи, защото няма да се разсейвате с глупости.

 

ВОДОЛЕЙ

Годината едва ли ще донесе сериозни проблеми, но няма да мине и без изпитания. Първите месеци ще бъдат своеобразен тест за сила. Не всичко ще се окаже добре веднага, някои неща може изобщо да не вървят по план. Вашите планове и кроежи може да имат обратен ефект. Но най-важното е да не си позволявате да бъдете мързеливи, да не разтягате празника след Нова година за неопределено време. Опитайте се да се съберете възможно най-бързо, тогава няма да се налага да съжалявате за пропуснатите възможности.

Пролетта ще зарадва с приятни събития и промени към по-добро във всички сфери на живота. Това е светло и вдъхновяващо време, което ще отвори нови хоризонти за много Водолеи. Това, което преди изглеждаше абсолютно невъзможно, ще стане възможно. Ще вярвате в себе си - и другите също няма да се съмняват във вашите способности. Ето защо лесно ще намерите съюзници, съмишленици и бизнес партньори.

Лятото няма да е толкова лошо, но ще изисква известна доза предпазливост. Не пилейте пари за глупости, не се доверявайте на никого, не разчитайте, че звездите ще направят всичко вместо вас. Ако сте внимателни и предпазливи, тогава по това време всичко ще се нареди добре.

Е, последните месеци на годината със сигурност ще ви харесат. Те ще бъдат особено щедри и ще ви дарят с късмет. Ще бъдете в точното време на точното място, ще се възползвате от всяко събитие. Много смели бизнес начинания ще бъдат успешни. Доходите могат да се повишат значително.

 

РИБИ

В началото на годината е по-добре да не разчитате на лесни успехи. Ще имате няколко седмици да си починете, да съберете сили и да се настроите за работа, за да можете по-късно да се съсредоточите върху сериозна работа. Имайте предвид, че натрупаният по-рано опит може да се окаже напълно безполезен през февруари, така че бъдете готови бързо да научите нови неща. Помислете към кого да се обърнете за съвет; добре е това да са хора, които познавате и уважавате. В началото на пролетта ще има възможност за почивка. Със сигурност ще искате да си починете от работа и това време е подходящо за кратка почивка. По-добре е да не пътувате сами. Добре е, ако някой от близките ви ще ви прави компания.

През април ще започне период на спокойна плодотворна работа, не толкова проста, но съвсем разбираема. Може дори да изглежда доста скучно. Но едва ли ще се оплаквате, защото в живота така или иначе ще има достатъчно интересни неща. До средата на лятото са възможни ярки интимни събития, съдбовни запознанства, големи промени в отношенията с любим човек.

С наближаването на есента влиянието на положителните тенденции донякъде ще намалее. Доста труден период ще започне през август и ще продължи до средата на септември. Ще бъде важно да следите състоянието на финансите си. По-добре е да не вземате заеми, да не правите големи покупки, без да сте ги обмислили предварително.

Последните месеци на годината ще бъдат по-успешни. За много Риби те ще бъдат свързани с промени в сферата на бизнеса, а понякога и още по-мащабни. Възможно е постъпване на нова работа, както и радикална промяна в професионалната сфера на дейност.

2023 © Варна е
Още по темата: 2023 Хороскоп
Още по темата: 2023 Хороскоп

Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)

За Телците денят ще е много благоприятен за общуване, Лъвовете ги очаква един интересен ден с ярки емоции и необичайни срещи
Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)
241

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да се съсредоточите върху решаването на важни въпроси. Днес ще бъдете особено внимателни към детайлите, така че ще забележите какво е убягнало на другите. Вероятно благодарение на вашите усилия някои семейни проблеми, които преди са притеснявали всички, ще бъдат оставени по назад.

Днес ще има повече грижи от обикновено, защото вероятно ще трябва да се намесвате в чужди работи, да коригирате грешките, допуснати от другите. Все пак ще има време за общуване с приятели и за приятна среща с човека, който ви е липсвал.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Вероятни са необичайни срещи, възможно е познанство, от което ще започне дълго приятелство или красива романтична история. Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви помогне да преговаряте с онези, които преди това са били изключително неохотни да осъществят контакт. Вечерта ще зарадва семейните представители на знака - очакват ги добри новини.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Възможни са и подаръци. Ще им се зарадвате. Някои Телци ще получат точно онези неща, за които отдавна са мечтали.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете внимателни към всичко, което е свързано с пари. Днес сте склонни към лекомислие, така че рискувате да харчите много за дреболии. Преди да правите големи непланирани покупки, помислете внимателно или се консултирайте с хора, на чийто вкус и опит се доверявате.

Останалата част от деня ще бъде добра. Няма да донесе сериозни затруднения, много е подходяща за срещи с приятели и за семейни дела. Страхотно ще си прекарат Близнаците, които ще заминат на пътешествие с любимия човек.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Вижте се с приятели - от тях ще научите много интересни неща. Въпросът няма да се ограничи до новини, вероятни са и предложения, на които веднага ще се съгласите с ентусиазъм. Ще има шанс да присъствате на необичайно събитие, да научите нещо, което скоро ще се окаже полезно. у някои Раци ще ще се появи ново хоби.

Обичайните дейности могат да изглеждат по-скучни и досадни от обикновено. Помислете дали нещо може да се отложи за по-късно. Днес ще ви бъде особено полезно да забравите за известно време за обикновените грижи, да промените обстановката и да се отпуснете.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви интересен ден. Със сигурност ще има възможност да се заемете с нещо съвсем ново. Не я пропускайте. Очакват ви много ярки емоции и невероятни открития. Не са изключени необичайни срещи. Някои Лъвове ще опознаят хора, за които са чували много преди и ще могат да се сприятелят с тях, ако поемат инициативата.

Имайте предвид - днес е по-добре да не бързате с важни решения относно бизнеса, работата или обучението. Не трябва да се обвързвате със сериозни задължения, дори на шега да обещаете на някого голяма сума.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е идеален да се захванете с нови дела. Бързо ще разберете как да се справите с тях - това не изисква нечии съвети. Много Деви ще се нуждаят от способността малко по малко да събират информация от различни източници, за да получат пълна картина. Благодарение на нея представителите на знака ще разберат как да действат, за да постигнат важна цел.

Първата половина на деня ще премине тихо. Може дори да изглежда скучно - събитията ще се развият твърде предвидимо. Но във втората ще откриете приятни изненади и удивителни съвпадения.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не се разстройвайте, ако в началото на деня нещо не върви по план. Не са изключени злощастни съвпадения, както и нещастни инциденти, поради които ще се наложи отлагане на плановете. Промените към по-добро обаче няма да закъснеят. Скоро след обяд ще получите добри новини, а след това ще се отворят няколко интересни възможности наведнъж.

В бизнеса можете да разчитате на интуицията си. Но що се отнася до връзките, нейните съвети едва ли са верни. Тук не трябва да се доверявате на първото впечатление и да вземате решения на момента. Дайте си време да обмислите нещата.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ако искате да се заемете с нещо ново, бъдете готови да положите усилия, за да успеете. Не всичко ще мине добре. Не следвайте сляпо примера на някой друг. Бъдете креативни, опитайте се да намерите свой собствен начин за постигане на целта. Това ще ви спести много енергия.

Приятен ден очаква Скорпионите, които не правят големи планове, а просто искат да си прекарат добре. Ще ги зарадва комуникацията с приятели, романтичната среща ще бъде ярка и вдъхновяваща. Семейният празник също ще бъде успешен, ако се заемете с неговата организация.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Би било добре да поемете инициативата. Този прост съвет се отнася за всички сфери на живота. Не се оставяйте на течението и не чакайте успешна комбинация от обстоятелства. Би било много по-добре да започнете да действате. И колкото по-рано преминете от мислене и планиране към конкретни стъпки, толкова повече време ще имате да постигнете целта.

Възможно е да трябва да се намесите в делата на роднини, за да ги предпазите от необмислени действия, решения, които биха донесли много трудности на всички. Вашите дипломатически таланти ще ви бъдат полезни тук - благодарение на тях няма да обидите никого.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Страхотен ден да се заемете с нещо важно. Вярно е, че ще трябва да действате сами - другите просто няма да имат време за вас. Решителността, с която поемате трудни случаи, ще впечатли мнозина. Хората, които преди са ви подценявали, ще осъзнаят, че са грешали много.

У дома може да има повече грижи от обикновено. Възможно е да се наложи да се заемете с решаването на някои домашни проблеми и това ще изисква разходи. Няма да хвърляте пари на вятъра, така че можете да оперирате с малки суми.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е подходящ за фокусиране върху наистина важните дела. Вие трябва да се справите сами - съветите на други хора едва ли ще помогнат. Може да искате да се върнете към някоя стара задача, която преди ви е плашела със своята сложност. Днес ще погледнете на това по нов начин и определено ще има решение.

Вероятни са парични постъпления, включително доста неочаквани. Може би ще ви върнат стар забравен дълг или просто ще ви дадат пари. Не бързайте да ги харчите - малко по-късно ще стане ясно как най-добре да управлявате тази сума.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще бъде доста трудно да не се поддадете на провокации сутринта, но все пак опитайте. Това време едва ли ще е благоприятно за общуване. Разногласия и спорове могат да възникнат по всякакви причини. Но ако запазите самообладание, ще намерите начин да изгладите отношенията и да избегнете конфликта.

Втората половина на деня ще ви хареса. Те е еднакво подходяща както за някои полезни дейности, така и за релаксация. Ще има възможност да се срещнете със стари приятели. Със сигурност ще предложат нещо интересно.

2023 © Варна е