Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 11 май 2023 г. (Всички зодии)

Телците още от началото на деня ще са заредени с много нови идеи, Лъвовете ще се нуждаят най-вече от доза самообладание, за да вземат правилните решения
Хороскоп за четвъртък 11 май 2023 г. (Всички зодии)
987

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да избягвате разногласия и спорове сутринта. По това време ще е по-трудно да намерите общ език с другите, не винаги ще бъдете разбрани правилно. Във вашите сили обаче е да предотвратите сериозни конфликти, да поддържате добри отношения с особено важни за вас хора.

Втората половина на деня ще бъде ярка, интересна и вдъхновяваща. Подходяща е за започване на нов бизнес. Бързо ще разберете как да се справите и скоро ще постигнете първите успехи. Вероятни са парични постъпления, успешни покупки.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на деня ще се появят много идеи. Със сигурност искате да приложите плана си веднага, но е по-добре да не бързате. Ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията, да решите как да действате. Деловите срещи ще протичат добре, обсъждането на работни въпроси ще бъде конструктивно и полезно. Говоренето пред публика ще бъде успешно, ще направите благоприятно впечатление.

В следобедните часове може да възникнат неочаквани затруднения. Не са изключени забавяния в бизнеса, някои досадни грешки. Сериозните проблеми могат да бъдат избегнати, но за да постигнете целите си, ще трябва да положите усилия.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Днес ще се справите отлично с много неща, но трябва да започнете с най-важното. Първата половина на деня ще бъде особено успешна и ползотворна. Не се страхувайте от трудни задачи - ще можете да ги решите бързо, а ако имате нужда от помощ, нито стари, нито нови познати ще ви откажат.

Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини. Най-вероятно те ще засягат не само вас, но и вашите близки. Това време е подходящо за общуване с роднини, обсъждане на семейни въпроси. Опитайте се да не се преуморявате - жизненият потенциал ще бъде малко намален, струва си да запазите силите си.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта трябва да се съсредоточите върху неща, с които можете да се справите сами, без чужда помощ и съвети. Сериозните работни въпроси не трябва да се обсъждат преди обяд, следобед ще бъде много по-лесно да се намери решение, което да се хареса на всички.

Колкото по-близо е вечерта, толкова по-лесно ще ви бъде да разберете другите, толкова повече положителни емоции ще ви даде комуникацията с тях. Романтичните срещи ще бъдат особено приятни, те със сигурност ще бъдат помнени дълго време. Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които преди са били напрегнати.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не се притеснявайте, ако нещата не вървят по план. Способността да запазите самообладание при всякакви обстоятелства днес със сигурност ще ви помогне да успеете в бизнеса. Взетите решения ще се окажат правилни, няма да съжалявате за това.

Първата половина на деня ще е благоприятна за делови срещи, както и за важни разговори на всякакви теми. По-късно намирането на общ език с другите ще стане малко по-трудно. Може да изглежда, че всички се заяждат, просто чакат причина да ви критикуват или упрекнат за нещо. Важно е да не се поддавате на провокации.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Благоприятен ден за работа. Няма значение дали ще предприемете нещо напълно ново или ще се придържате към нещата, които вече знаете. Във всеки случай ще има шанс да постигнете отлични резултати. Успешно ще се проведат важни преговори, ще покажете най-добрата си страна, ще заинтересувате влиятелни хора с идеите си.

Пътуванията ще се окажат добри, особено ако тръгнете на път в компанията на стари познати. Денят ще бъде добър за решаване на финансови проблеми. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на деня трудно може да мине без дребни проблеми, злощастни недоразумения. Възможни са забавяния в бизнеса, нарушаване на дългогодишни споразумения. Въпреки това, няма нужда да се тревожите твърде много. Влиянието на положителните тенденции ще се увеличи бързо и скоро всичко ще бъде наред. Ще направите всичко възможно, за да промените ситуацията към по-добро.

През втората половина на деня успешно ще решите въпроси, заради които напоследък е имало много спорове. Разногласията с близките ще останат в миналото - те ще бъдат заменени от хармония и взаимно разбирателство.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на деня. Емоционалният фон ще е напрегнат. Можете да се ядосвате за дреболии, да се поддадете на провокации, да кажете неща под влияние на мимолетни преживявания, за които после да съжалявате. По това време не трябва да вземате важни решения или да се обвързвате с каквито и да било задължения.

Следобед настроението ви ще се подобри значително, увереността, добронамереността и оптимизмът ще се върнат при вас. Ще бъде възможно бързо да се коригират грешките, направени по-рано. Вечерта е идеална за среща със стари приятели. Комуникацията с тях ще даде много положителни емоции.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще бъде много успешен. Перфектен е както за нови начала, така и за реализиране на замисленото преди много време. Лесно ще намерите съюзници, дори хора, които преди това не са се интересували много от вашите планове, няма да откажат помощ. Взаимоотношенията, които днес започват като бизнес, може в крайна сметка да придобият приятелски характер.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. С покупките няма да бързате и ще постъпите правилно. Скоро ще има възможност да инвестирате успешно получената сума, да сключите изгодна сделка.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес си струва да се вслушате в интуицията си особено внимателно. Нейните съвети ще бъдат точни, ще постигнете много, ако ги следвате. Особено забележимо ще бъде влиянието на положителните тенденции в деловата сфера. Във всичко, свързано с работата и бизнеса, ще постигнете дори по-големи успехи, отколкото сте очаквали.

Денят едва ли ще мине без изненади, но нито една от тях няма да ви обърка. Както и да се развият обстоятелствата, ще запазите спокойствие и ще се ръководите от здравия разум, така че няма да допуснете грешки.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Внимавайте с парите. За решаване на всякакви финансови проблеми днес трябва да действате спокойно и без да бързате. Не всички съвети, които другите ще ви дадат, ще бъдат полезни, така че е по-добре да разчитате на собствения си опит и здрав разум. Може да има повече работа, отколкото сте очаквали, така че ще бъде особено важно да подредите правилно приоритетите си и да не губите време за дреболии.

От гледна точка на личните отношения денят ще бъде благоприятен. Лесно ще намирате общ език с любимите хора, ще разберете тези, които са ви скъпи от пръв поглед. Ще можете да видите хора, които са ви липсвали много напоследък.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят ще е интересен. Той обещава необичайни срещи и приятни запознанства. Ще имате възможност да общувате с хора, за които сте чували много хубави неща. Също така вероятно ще бъдат успешни пътуванията, свързани с работа. Тук ще се отворят много интересни възможности, ще се опитате да не пропуснете нито една от тях.

По-добре е да не бързате с покупките, особено големите. Ще бъде трудно да изберете наистина добри неща, рискувате да харчите пари за глупости. Не е желателно да се обсъждат въпроси, свързани с ремонти - това може да доведе до дълги разгорещени спорове.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ може да се съсредоточат върху решаването на финансови проблеми, вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления, СТРЕЛЦИТЕ трябва да започнат с разрешаването на сериозните проблеми, които са важни както за тях, така и за техните близки, ще се справят с това изненадващо бързо
Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)
733


ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят вероятно ще донесе неочаквани събития или новини, които ще ви накарат да промените плановете си. Но няма да се тревожите за това. Интуицията веднага ще ви подскаже как да действате най-добре и няма да се налага да полагате много усилия, за да постигнете желания резултат.

Пътуванията ще са добри. Особено приятно ще ви бъде, ако към вас се присъедини някой ваш близък. Ще видите много интересни места и ще научите неща, които скоро ще ви бъдат полезни. Страхотно ще си прекарат и Овните, които днес ще гостуват на далечни роднини.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на деня може да възникнат някои трудности, но не се притеснявайте - можете да се справите с всичко. Ако планирате да направите нещо важно и сложно, не се страхувайте да започнете сами. Много скоро ще имате надеждни помощници.

От средата на деня ще започне благоприятен период за общуване. Лесно ще се разберете както със стари познати, така и с тези, които сте срещнали за първи път наскоро. Вечерта е подходяща за романтична среща на необичайно място- ще получите много приятни впечатления. Но Телците, които предпочитат да си стоят вкъщи и да правят това, което обичат, също ще си прекарат чудесно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е благоприятно за всякакви полезни дейности. Изненадващо бързо ще се справите с това, което преди ви се е струвало трудно, ще намерите отговори на въпроси, които са важни както за вас, така и за вашите близки. За много Близнаци опитът, натрупан преди много време, ще им помогне да избегнат досадни грешки.

Следобед дори малки, рутинни задачи може да изискват повече внимание от обикновено. Опитайте се да не бързате, особено ако трябва да вземете решения, свързани с пари или ценни вещи. Съветите на близки ще бъдат полезни.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на деня ще имате възможност да се съсредоточите точно върху това, което отдавна искате да направите. Вярно е, че успехът няма да бъде постигнат веднага. Но вие ще бъдете упорити, така че ще постигнете желания резултат доста бързо. За някои Раци старите приятели ще помогнат с това.

С течение на времето емоционалният фон ще стане по-интензивен. Следобед ще ви бъде по-трудно да съберете мислите си. Може да има вълнения и притеснения за дреболии и ще стане по-трудно да се разбирате с другите. Но ще намерите общ език с тези, които са ви скъпи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. Не бързайте със сделки и покупки, помислете добре, преди да се разделите със значителна сума. В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Ако се фокусирате върху полезни неща, със сигурност ще постигнете успех в тях и няма да ви се налага да полагате много усилия.

Посветете известно време на ежедневните проблеми, можете бързо да се справите с тях. Вечерта е подходяща за общуване с приятели, те ще се радват да се срещнат с вас. Някои Лъвове ги очакват романтични изненади.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

По-добре е да не разчитате на лесни победи. Най-вероятно днес ще трябва да работите усилено, за да постигнете целта си. Обстоятелствата може да не се развият много добре и дребните недоразумения трудно могат да бъдат избегнати. Но ако не загубите ума си, всичко ще се оправи бързо.

Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Можете да обсъждате всякакви въпроси, без да се страхувате, че ще възникнат сериозни разногласия. Дори хора, които изобщо не се интересуват от вашето мнение, ще се вслушат в него. Вечерта обещава добри новини за семейните Деви.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва около вас и не изпускайте нищо от поглед. Ще имате възможност да научите много интересни неща и да получите важна информация преди другите. Не е изключено да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, които по-късно ще подкрепят много ваши начинания.

Денят е подходящ за срещи с приятели, можете да ги поканите у вас или да отидете на гости. Малките пътувания ще бъдат успешни, смяната на обстановката ще ви се отрази добре. Вечерта ще бъде особено приятна за влюбените Везни.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е подходящ за важни разговори. Ще има шанс да спечелите хора, от които зависи много. Ще намерите правилните думи и убедителни аргументи, едва ли някой ще иска да спори с вас. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си - тя няма да ви подведе. 

Ще бъде забележимо влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения. Тук са възможни значителни промени към по-добро. Вярно е, че за това ще трябва да поемете инициативата. Вероятно няма да се объркате, веднага ще разберете как да действате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви много успешен и ползотворен ден. Трябва да започнете с разрешаването на сериозни проблеми, които са важни както за вас, така и за вашите близки. Ще се справите с това изненадващо бързо. По-късно ще трябва да обърнете внимание на отдавна познатите домакински задължения. Днес те може да изглеждат по-скучни и уморителни от обикновено. Но все пак ще завършите започнатото и ще получите отличен резултат.

Ще имате възможност да присъствате на необичайни събития и да се срещнете с хора, за които преди сте чували много интересни неща.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Нещата днес ще отнемат повече време от обикновено - възможни са неочаквани забавяния и хората, които са обещали да ви помогнат, може да ви разочароват. Когато става въпрос за нещо наистина важно, опитайте се да разчитате само на собствените си сили. Можете да се съсредоточите върху решаването на финансови проблеми. Вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления.

Добре е да поемете инициатива в личните отношения. Денят обещава приятни запознанства. Подходящ е и за възстановяване на стари връзки и помиряване с тези, с които сте били в конфликт.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Неспокоен ден. Ще има много разговори, едва ли ще е възможно да избегнете дълги спорове и да не обсъждате нещо, което не ви е много интересно. Хората около вас може да се месят в работите ви по-често от обикновено, понякога да ви дразнят и ядосват. Въпреки това ще запазите спокойствие, няма да дадете воля на негативните емоции и няма да се карате с никого.

Всякакви рутинни, монотонни задачи днес ще ви се сторят особено скучни и уморителни. Помислете дали не е по-добре да ги поверите на друг. Но там, където се изисква въображение и креативност, никой не може да се сравни с вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не се нервирайте за дреболии. Това не е най-спокойният ден, но ще се развие доста добре. Съсредоточете се върху най-важните си цели, опитайте се да не се разсейвате от дребни неща и всичко ще се получи. По-добре е да действате сами, а ако поискате помощ, тогава само от хора, които познавате отдавна. 

Можете да се върнете към стари идеи и планове - най-вероятно ще успеете да ги осъществите. Вечерта си струва да прекарате с любимите хора. Те ще бъдат доволни от вашето внимание и грижа. Ще бъде полезно да обсъдите семейни планове.

2024 © Варна е