Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък, 12 октомври 2023 г. (Всички зодии)

За Девите денят е подходящ за сериозни разговори, но по-добре е да обсъждат дори най-важните въпроси в неформална обстановка, Скорпионите каквото и да планират за този ден, да не забравят да са предпазливи
Хороскоп за четвъртък, 12 октомври 2023 г. (Всички зодии)
2381

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня ще бъде успешно за тези, които се заемат с трудна задача или се опитват да решат проблем, който другите не са успели да разрешат. Дори и да трябва да действате сами, ще постигнете целта си, въпреки че ще са необходими усилия. Времето ще бъде благоприятно и за вземане на важни решения относно бъдещето.

Втората половина на деня ще е много по-спокойна, но също ще ви радва. Емоционалният фон ще е благоприятен, лесно ще се разбирате с нови познати или ще си прекарвате страхотно в компанията на стари приятели.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се притеснявайте, ако нещата се объркат и не приемайте лично възникналите трудности. Този ден няма да е от най-лесните, но не бива да го смятате и за безнадеждно лош. Може да нямате време да се справите с всички неща, с които се заемате. Но по-късно определено ще се върнете към тях и ще завършите започнатото.

Струва си да започнете деня с най-простите и приятни дейности. Бързо ще постигнете успех в тях и ще бъде много по-лесно да продължите напред. Вечерта е подходяща за възстановяване на стари връзки и помиряване с хора, с които сте били в конфликт.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня може да бъде доста стресиращо, едва ли ще мине без разногласия и спорове. Особено трудно ще бъде за Близнаците, които са планирали важни срещи или сериозни преговори. Не бива обаче да губите оптимизъм - всичко ще върви доста успешно, ако се подготвите правилно, помислите предварително как ще се държите и какво да кажете.

Втората половина на деня ще ви зарадва. Очакват ви щастливи случайности, приятни изненади и страхотни новини отдалеч. В този момент може да получите оферта, която никога няма да искате да откажете.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не отлагайте важните срещи и сериозни разговори - първата половина на деня ще бъде благоприятна за тях. По това време ще се чувствате спокойни и уверени и това ще ви помогне да направите добро впечатление дори на тези, които обикновено са много взискателни към другите и могат да намерят недостатъци във всеки.

Втората половина на деня ще бъде интересна и ярка. Вероятни са приятни срещи и необичайни запознанства. Някои Раци ще получат покани за събития, които отдавна искат да посетят и ще си прекарат страхотно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Със сигурност ще постигнете успех в работата, ако се опитате да подходите творчески дори към рутинните задачи и не се задоволявате с решения, които лежат на повърхността. По-добре е да не следвате примера на другите, а да търсите своя път към целта. Опитът, здравият разум и интуицията ще ви помогнат бързо да получите желания резултат.

Емоционалният фон ще е благоприятен, нищо няма да развали настроението ви. Лесно ще се разбирате както със старите, така и с новите познати, те с готовност ще се срещнат с вас и няма да оставят молбите ви без внимание.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за сериозни разговори. По-добре е да обсъждате дори най-важните въпроси в неформална обстановка - така ще ви бъде много по-лесно да намерите правилните думи и да измислите убедителни аргументи. Хората, с които преди това е било невъзможно да постигнете споразумение, сами ще се срещнат с вас и ще поемат инициативата в комуникацията.

Влиянието на положителните тенденции ще е силно през целия ден, но все още са възможни дребни недоразумения. Възможно е някои планове да останат неосъществени. Но няма да се тревожите за това, защото можете да се върнете към тях малко по-късно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят няма да започне точно както сте очаквали и през първата половина най-вероятно ще трябва да направите нещо съвсем различно от това, което бихте искали. Нещата, с които сте очаквали да се справите бързо, ще отнемат много време и ще бъдат доста уморителни. Скоро обаче влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и ще почувствате, че ситуацията се променя към по-добро.

Втората половина на деня е подходяща за поемане на инициатива – както в бизнеса, така и в личните отношения. Ако споделите някои идеи, те със сигурност ще получат подкрепа. Молбите ви няма да останат без внимание, ако ги отправите към онези, които познавате отдавна.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Каквото и да планирате за този ден, не забравяйте за предпазливостта и предвидливостта. Няма нужда да бързате, дори ако изглежда, че сте на две крачки от целта и можете да я постигнете без затруднения. Ще бъде важно да можете да прецените правилно последствията от всяко ваше действие. Ако обмислите спокойно ситуацията, ще вземете най-доброто възможно решение.

Вероятни са необичайни срещи и приятни запознанства. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да се доверите и от кого трябва да стоите далеч. Вашето прозрение със сигурност ще изненада другите.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Сутринта може да не изглежда много успешна - вероятни са злощастни съвпадения, забавяния в бизнеса и нарушаване на стари споразумения. Вероятно ще трябва да промените плановете си в движение и няма да сте доволни от това. Но не трябва да се тревожите сериозно, защото всичко ще се оправи много скоро.

Втората половина на деня ще е благоприятна и за самостоятелна работа и за намиране на нови съюзници и обединяване на усилията. В личните отношения също ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Ще подредите чувствата си и заедно с любимия човек ще вземете важни решения за бъдещето.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да се върнете към неща, които не сте успели да завършите дълго време - има шанс днес всичко да се получи. Подкрепата на звездите ще бъде силна и дори много сложни въпроси ще се решават бързо. Струва си да се възползвате от влиянието на положителните тенденции за разрешаване на важни работни въпроси. Срещите с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници, ще протекат добре.

Втората половина на деня ще донесе страхотни новини. Най-вероятно те ще се отнасят до някои семейни въпроси, така че ще зарадват не само вас, но и вашите близки.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на деня ще трябва да се притеснявате, ако наблизо няма близки хора, които са готови да ви помогнат, подкрепят и успокоят във всеки един момент. По това време са вероятни някои неочаквани събития, странни съвпадения и досадни инциденти, които могат да ви обезпокоят. Но няма да възникнат сериозни проблеми и всички дребни трудности много скоро ще останат в миналото.

Нови възможности ще се открият пред Водолеите, които напоследък си мислят, че е добре да сменят работата и сферата на дейност. Разговор със стар познат може да породи интересни мисли и да подскаже накъде да продължите.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят ще ви зарадва с приятни срещи. Ще има възможност да разговаряте с хора, които са ви липсвали напоследък. Възможно е да получите важна информация от тях или да чуете нещо много интересно. Дори един обикновен приятелски разговор може да доведе до интересни мисли.

Концентрирането върху неща, които изискват внимание към детайлите, точност и постоянство, ще бъде по-трудно от обикновено. Поради това може да направите досадни грешки. Но те могат да бъдат забелязани и коригирани навреме.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
521

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е