Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 14 септември 2023 г. (Всички зодии)

Началото на деня за Близнаците ще бъде интересно и наситено, ще имат възможност да се заемат с някои обещаващи неща, денят за Девите няма да им е от най-лесните, но ще е доста успешен
Хороскоп за четвъртък 14 септември 2023 г. (Всички зодии)
1302

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Може да вземете много неща присърце, да се ядосвате сериозно, ако околните не са съгласни с вас за нещо и да се обиждате, ако някой си позволи да ви критикува, дори и на шега. Важно е да не се поддавате на мимолетен импулс, а да се ръководите от здравия разум, да помните целите, които сте си поставили по-рано, и да не се отказвате от това, което сте започнали, защото внезапно нещо не ви харесва.

Ще постигнете забележим успех там, където са необходими изобретателност и креативност. Добри идеи ще имат Овните, които днес ще започнат нови неща.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

За първата половина на деня трябва да планирате както сериозни дела, така и важни срещи - това време ще бъде особено благоприятно. Можете да се заемете с нещо съвсем ново. Първите успехи няма да ви накарат да чакате. Вероятни са приятни запознанства, ще имате не само съюзници, но и нови приятели.

Втората половина на деня е подходяща за решаване на финансови въпроси. Когато става въпрос за пари, можете да разчитате на собствения си опит и здрав разум. Не се нуждаете от ничии съвети. Вечерта ще е благоприятна за среща с човек, когото харесвате отдавна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще бъде интересно и наситено. Ще има възможност да се заемете с някои обещаващи неща, нови проекти, които ще ви позволят да покажете на какво сте способни. Вие не само отлично ще се справите с решаването на много проблеми, но и ще можете да организирате работата на другите така, че да носи максимална полза.

Втората половина на деня е време за необичайни срещи. Ще срещнете хора, чиито възгледи и интереси са много различни от вашите, и ще погледнете по различен начин на това, което преди е изглеждало очевидно. Възможно е романтично увлечение. Новите отношения ще се развиват бързо и рискувате напълно да загубите ума си.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на деня ще е полезно да проявите инициатива в работата. Не се страхувайте да приложите сами собствените си идеи. Хората около вас може да не ги харесат веднага, но малко по-късно вероятно ще имате надеждни съюзници, на които можете да разчитате. Добре ще се окажат пътуванията, както и преговорите с хора, дошли отдалеч.

Втората половина на деня ще е по-забързана. В този момент няма да възникнат сериозни проблеми, но можете да вземете присърце всякакви дребни инциденти и да се тревожите за дреболии. Наблизо обаче ще има близки хора, които определено ще измислят как да ви подкрепят.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за полезни неща и решаване на сериозни въпроси. Не се нуждаете от ничий съвет, за да разберете как да постигнете целта си. Няма да искате да следвате утъпкания път - бихте предпочели да действате по свой собствен начин. Звездите ще ви подкрепят, всичко ще се нареди добре. Много Лъвове ще успеят да направят дори повече, отколкото са планирали, защото няма да губят време в празни приказки и дълги спорове.

Вероятни са парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Не бързайте да ги харчите. Тези средства могат да ви бъдат полезни за нещо важно по-късно.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е най-лесният, но ще е доста успешен. Бъдете търпеливи - дори простите и познати задачи може да отнемат повече време, отколкото сте очаквали. Но няма да се откажете от започнатото, няма да се откажете от плановете си и определено ще постигнете целите си.

Едва ли ще успеете да избегнете разногласията - те са възможни както в работата, така и у дома. Въпреки това няма да се стигне до сериозни конфликти, определено ще намерите решение, което ще се хареса на всички. Втората половина на деня обещава добри новини за семейните Деви. Вероятни са промени към по-добро в отношенията ви с човека, който е особено скъп за вас.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват днес - те ще бъдат наистина успешни. Интуицията ще ви подскаже как бързо да се справите с трудни въпроси. Хората, които преди са ви пречели, днес няма да се намесват. Струва си да се възползвате от това, за да постигнете някаква важна цел.

Предстоят необичайни случки, изненадващи съвпадения и срещи, които ще ви направят силно впечатление. Едно от тези събития ще ви подскаже накъде да продължите и ще отбележи началото на забележими промени в живота ви.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да започне доста зле. Най-вероятно на сутринта ще трябва да правите неща, които предпочитате да делегирате на някой друг. Освен това има голяма вероятност от неочаквани забавяния, недоразумения и дребни грешки. Но влиянието на положителните тенденции ще се увеличи бързо, така че няма да се налага да чакате дълго промени към по-добро.

Следобедът е чудесно време за общуване. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре. Бързо ще се разберете с различни хора и лесно ще се договорите с тях за някои съвместни действия.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще ви зарадва с приятни срещи и ще даде възможност за общуване с хора, които споделят вашите интереси и виждания за света. Стрелците, които напоследък често срещат трудности, ще получат помощ и подкрепа - настроението на такива представители на знака веднага ще се подобри.

Възможни са и парични постъпления. Ще има шанс да сключите изгодни сделки или да закупите неща, които търсите от дълго време. В следобедните часове са възможни интересни предложения както от делово, така и от лично естество. Интуицията ще ви подскаже как да отговорите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е благоприятен за делови срещи и обсъждане на служебни въпроси. Хората, с които споделяте вашите идеи и планове, вероятно няма да останат безразлични, те ще ви подкрепят и ще ви помогнат да осъществите плановете си. Отношенията, които днес започват като бизнес, в крайна сметка могат да станат неформални.

Можете да решите финансови въпроси - тук няма да сгрешите, няма да изпуснете нищо от поглед. Денят е подходящ и за закупуване на полезни неща, които ще използвате с любимите си хора.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е доста напрегнат. Ще има много работа и няма да стане ясно с какво първо да се заемете. Опитайте се да действате последователно, не бързайте от една задача към друга и избягвайте суетенето и объркването. Благодарение на способността правилно да организирате собствената си работа и работата на другите ще постигнете отлични резултати.

Добре ще преминат пътуванията – както планираните, така и решените в последния момент. Смяната на обстановката ще е особено полезна за Водолеите, които са уморени от натрупаните задачи, отегчени са и това ги е направило 
по-раздразнителни.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят е добър за работа и всякакви полезни дейности. Дори да се захванете с нещо много трудно, бързо ще постигнете желаните резултати. По пътя може да възникнат трудности, но те няма да ви принудят да се откажете от плановете си или да се откажете от това, което сте започнали по рано. Ще намерите начин да преодолеете пречките и да получите подкрепа навреме, ако имате нужда.

Вероятни са приятни срещи. Не е нужно да полагате усилия, за да се харесате на новите си познати - те веднага ще се обърнат към вас със симпатия. Може би началото на една необичайна и вълнуваща романтична връзка.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
656


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е