Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 14 септември 2023 г. (Всички зодии)

Началото на деня за Близнаците ще бъде интересно и наситено, ще имат възможност да се заемат с някои обещаващи неща, денят за Девите няма да им е от най-лесните, но ще е доста успешен
Хороскоп за четвъртък 14 септември 2023 г. (Всички зодии)
1266

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Може да вземете много неща присърце, да се ядосвате сериозно, ако околните не са съгласни с вас за нещо и да се обиждате, ако някой си позволи да ви критикува, дори и на шега. Важно е да не се поддавате на мимолетен импулс, а да се ръководите от здравия разум, да помните целите, които сте си поставили по-рано, и да не се отказвате от това, което сте започнали, защото внезапно нещо не ви харесва.

Ще постигнете забележим успех там, където са необходими изобретателност и креативност. Добри идеи ще имат Овните, които днес ще започнат нови неща.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

За първата половина на деня трябва да планирате както сериозни дела, така и важни срещи - това време ще бъде особено благоприятно. Можете да се заемете с нещо съвсем ново. Първите успехи няма да ви накарат да чакате. Вероятни са приятни запознанства, ще имате не само съюзници, но и нови приятели.

Втората половина на деня е подходяща за решаване на финансови въпроси. Когато става въпрос за пари, можете да разчитате на собствения си опит и здрав разум. Не се нуждаете от ничии съвети. Вечерта ще е благоприятна за среща с човек, когото харесвате отдавна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще бъде интересно и наситено. Ще има възможност да се заемете с някои обещаващи неща, нови проекти, които ще ви позволят да покажете на какво сте способни. Вие не само отлично ще се справите с решаването на много проблеми, но и ще можете да организирате работата на другите така, че да носи максимална полза.

Втората половина на деня е време за необичайни срещи. Ще срещнете хора, чиито възгледи и интереси са много различни от вашите, и ще погледнете по различен начин на това, което преди е изглеждало очевидно. Възможно е романтично увлечение. Новите отношения ще се развиват бързо и рискувате напълно да загубите ума си.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на деня ще е полезно да проявите инициатива в работата. Не се страхувайте да приложите сами собствените си идеи. Хората около вас може да не ги харесат веднага, но малко по-късно вероятно ще имате надеждни съюзници, на които можете да разчитате. Добре ще се окажат пътуванията, както и преговорите с хора, дошли отдалеч.

Втората половина на деня ще е по-забързана. В този момент няма да възникнат сериозни проблеми, но можете да вземете присърце всякакви дребни инциденти и да се тревожите за дреболии. Наблизо обаче ще има близки хора, които определено ще измислят как да ви подкрепят.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за полезни неща и решаване на сериозни въпроси. Не се нуждаете от ничий съвет, за да разберете как да постигнете целта си. Няма да искате да следвате утъпкания път - бихте предпочели да действате по свой собствен начин. Звездите ще ви подкрепят, всичко ще се нареди добре. Много Лъвове ще успеят да направят дори повече, отколкото са планирали, защото няма да губят време в празни приказки и дълги спорове.

Вероятни са парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Не бързайте да ги харчите. Тези средства могат да ви бъдат полезни за нещо важно по-късно.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е най-лесният, но ще е доста успешен. Бъдете търпеливи - дори простите и познати задачи може да отнемат повече време, отколкото сте очаквали. Но няма да се откажете от започнатото, няма да се откажете от плановете си и определено ще постигнете целите си.

Едва ли ще успеете да избегнете разногласията - те са възможни както в работата, така и у дома. Въпреки това няма да се стигне до сериозни конфликти, определено ще намерите решение, което ще се хареса на всички. Втората половина на деня обещава добри новини за семейните Деви. Вероятни са промени към по-добро в отношенията ви с човека, който е особено скъп за вас.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват днес - те ще бъдат наистина успешни. Интуицията ще ви подскаже как бързо да се справите с трудни въпроси. Хората, които преди са ви пречели, днес няма да се намесват. Струва си да се възползвате от това, за да постигнете някаква важна цел.

Предстоят необичайни случки, изненадващи съвпадения и срещи, които ще ви направят силно впечатление. Едно от тези събития ще ви подскаже накъде да продължите и ще отбележи началото на забележими промени в живота ви.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да започне доста зле. Най-вероятно на сутринта ще трябва да правите неща, които предпочитате да делегирате на някой друг. Освен това има голяма вероятност от неочаквани забавяния, недоразумения и дребни грешки. Но влиянието на положителните тенденции ще се увеличи бързо, така че няма да се налага да чакате дълго промени към по-добро.

Следобедът е чудесно време за общуване. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре. Бързо ще се разберете с различни хора и лесно ще се договорите с тях за някои съвместни действия.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще ви зарадва с приятни срещи и ще даде възможност за общуване с хора, които споделят вашите интереси и виждания за света. Стрелците, които напоследък често срещат трудности, ще получат помощ и подкрепа - настроението на такива представители на знака веднага ще се подобри.

Възможни са и парични постъпления. Ще има шанс да сключите изгодни сделки или да закупите неща, които търсите от дълго време. В следобедните часове са възможни интересни предложения както от делово, така и от лично естество. Интуицията ще ви подскаже как да отговорите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е благоприятен за делови срещи и обсъждане на служебни въпроси. Хората, с които споделяте вашите идеи и планове, вероятно няма да останат безразлични, те ще ви подкрепят и ще ви помогнат да осъществите плановете си. Отношенията, които днес започват като бизнес, в крайна сметка могат да станат неформални.

Можете да решите финансови въпроси - тук няма да сгрешите, няма да изпуснете нищо от поглед. Денят е подходящ и за закупуване на полезни неща, които ще използвате с любимите си хора.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е доста напрегнат. Ще има много работа и няма да стане ясно с какво първо да се заемете. Опитайте се да действате последователно, не бързайте от една задача към друга и избягвайте суетенето и объркването. Благодарение на способността правилно да организирате собствената си работа и работата на другите ще постигнете отлични резултати.

Добре ще преминат пътуванията – както планираните, така и решените в последния момент. Смяната на обстановката ще е особено полезна за Водолеите, които са уморени от натрупаните задачи, отегчени са и това ги е направило 
по-раздразнителни.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят е добър за работа и всякакви полезни дейности. Дори да се захванете с нещо много трудно, бързо ще постигнете желаните резултати. По пътя може да възникнат трудности, но те няма да ви принудят да се откажете от плановете си или да се откажете от това, което сте започнали по рано. Ще намерите начин да преодолеете пречките и да получите подкрепа навреме, ако имате нужда.

Вероятни са приятни срещи. Не е нужно да полагате усилия, за да се харесате на новите си познати - те веднага ще се обърнат към вас със симпатия. Може би началото на една необичайна и вълнуваща романтична връзка.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 27 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои ЛЪВОВЕ ще успеят в нещо, в което мнозина други са се провалили, хората около тях ще забележат техния успех и ще им предложат подкрепа, ВЕЗНИТЕ ще намерят съвсем нови съюзници, чиято помощ ще им разкрие някои нови възможности в професионалната сфера
Хороскоп за вторник, 27 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не планирате особено важни неща за първата половина на деня. Ще ви бъде трудно да оцените правилно ситуацията, да разберете към кого можете да се обърнете за подкрепа и да доведете започнатото до края. Някои Овни също така ще се ядосат за дреболии и ще приемат присърце събития, на които в други моменти не биха обърнали внимание.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще ви зарадва с успешни стечения на обстоятелствата, интересни срещи и приятни изненади. Много проблеми, които ви тревожеха преди, ще бъдат решени от само себе си - това ще ви зарадва.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

На сутринта решенията, лежащи на повърхността, може да ви се сторят просто отлични. Не бързайте. След като разберете по-добре ситуацията, вероятно ще промените решението си. Струва си да се вслушате в съветите на хора, които ви познават добре. Те могат да споделят ценна информация и да привлекат вниманието ви към нещо, което преди това е останало незабелязано.

Втората половина на деня ще бъде приятна и интересна. Подходящо е за общуване с нови познати, бързо ще се разберете с тях и ще намерите за какво да си говорите. Вероятно е началото на приятелска или романтична връзка.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня е подходящо за сериозни дела и решаване на важни проблеми. Работните срещи ще вървят добре, ще има възможност да договорите съвместни действия с хора, които наистина сте искали да видите като свои съюзници. Не всичко веднага ще се окаже така, както бихме искали. Но вие няма да се откажете от целите си и определено ще намерите начин да ги постигнете.

Следобед ще стане по-трудно да се концентрирате и ще се появят много изкушения и съблазни. Това време е най-подходящо за общуване с хора, които ви разбират и подкрепят. Благодарение на тях ще се почувствате много по-бодри и енергични.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят е подходящ за решаване на много сложни въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Ще бъдете внимателни, няма да изпуснете нищо от поглед, ще намерите начин да получите необходимата информация своевременно и от няколко пътя към целта си определено ще изберете най-краткия и най-успешния.

Но не винаги ще бъде ясно за другите защо се държите по този начин. Възможни са напрегнати моменти в общуването, недоразумения, дори обиди. Основното, което се изисква от вас, е да не се ръководите от емоциите си. Ако запазите самообладание, скоро ще постигнете съгласие с всички и ще намерите начин да прекратите недоразуменията и разногласията.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде интересен и вдъхновяващ. Ще почувствате, че сте способни на много, ще поемете трудни задачи с ентусиазъм и бързо ще се справите с тях. Някои Лъвове ще успеят в нещо, което никой друг не е успял преди. Хората около вас ще забележат вашия успех и ще ви предложат подкрепа. Скорошните недоброжелатели може да застанат на ваша страна, но е твърде рано да им се доверявате изцяло.

Това е най-подходящият ден да правите планове за бъдещето - правилно ще определите приоритетите си, ще разберете какво можете да постигнете и какво все още няма да се получи. Възможно е да се появят напълно нови идеи. Ще се съсредоточите върху тяхното изпълнение в близко бъдеще.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е благоприятен за различни дейности. Няма да губите време напразно, ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Едва ли ще имате нужда от помощ и подкрепа, можете да постигнете отлични резултати сами.

Възможни са незначителни професионални разногласия и спорове с колеги и партньори. Но много бързо всички ще признаят, че сте прави. Когато общувате с любими хора, изобщо няма да има напрегнати моменти, напротив, ще се разбирате перфектно. Някои Деви ще получат предложения, които няма да откажат.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е подходящ за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма значение какво говорите. Във всеки случай ще ви изслушат внимателно, бързо ще признаят, че сте прави и няма да се налага да обяснявате прости и очевидни неща. Някои Везни ще намерят нови съюзници, чиято подкрепа ще разкрие нови възможности в професионалната сфера.

Възможно е да се наложи да промените плановете си поради неочаквани събития или новини, получени отдалеч. Няма да се тревожите или притеснявате. Интуицията ще ви подскаже, че всичко върви добре и няма да сгреши.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще бъде необичаен, но успешен - със сигурност ще ви направи щастливи. Няма да скучаете, защото ще правите нещо наистина вдъхновяващо и интересно. Не винаги ще е лесно да постигнете желаните резултати. Въпреки това няма да отстъпите, докато не постигнете целта си. Хората около вас ще харесат вашата упоритост, мнозина ще искат да си сътрудничат с вас.

Струва си да бъдете внимателни в комуникацията. Стойте далеч от разпространителите на слухове, не казвайте твърде много на тези, които не могат да пазят тайни. В следобедните часове някой от най-близките ви хора може да се нуждае от вашата подкрепа. Опитайте се да не му отказвате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Разбирането с другите ще бъде по-трудно от обикновено, тъй като ще се тревожите за дреболии и ще приемате присърце много незначителни събития. Хората, които не са свикнали с реакцията ви, ще бъдат объркани. Ще им отнеме известно време, за да разберат как да се държат по-добре.

Влиянието на положителните тенденции, не особено забележимо в началото на деня, ще се засили с течение на времето. Вечерта ще се окаже наистина приятна за Стрелците, които ще решат да я посветят на общуване с най-близките си хора. Романтичните срещи ще вървят добре.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Събитията от този ден не трябва да се приемат твърде сериозно - те едва ли ще имат сериозни последствия и няма да окажат сериозно влияние върху живота ви. Възможно е да възникнат някои трудности и да се появят препятствия. Но вие ще намерите начин да ги преодолеете.

Денят ще е благоприятен за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни както за вас, така и за близките ви. Ще обърнете внимание на това, което преди не сте забелязвали, и ще видите нови възможности. Възможно е вие ​​да сте този, който ще намери начин да се справи с проблемите, които вълнуват всички.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят едва ли ще е подходящ за решителни действия или някаква особено трудна работа. Няма да ви навреди да се отпуснете и да си починете от рутинните дела и да направите нещо, което наистина ви интересува и вдъхновява. Ако обстоятелствата не ви позволяват да направите това, опитайте се да намерите помощници, с които да споделите тревогите си. Такива хора ще бъдат наблизо и няма да откажат на вашите молби.

Не бързайте да пазарувате. Днес ще ви трябва много време, за да изберете наистина добри неща. Съществува риск от загуба на значителна сума пари.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят е подходящ за решаване на всякакви въпроси, свързани с финанси и имущество. Когато става въпрос за пари, сделки и възможност за печалба, интуицията ви няма да ви подведе, бързо ще разберете как е най-добре да постъпите. Възможно е да има примамливи предложения за работа.

Денят едва ли ще мине без дребни разногласия. Хората около вас понякога могат да ви разберат погрешно. Все пак ще се стараете да избягвате особено напрегнатите моменти и определено ще намерите начин да изгладите недоразуменията. Някои представители на знака, ще разберат какви грешки са правили преди и ще се опитат да ги поправят.

2024 © Варна е