Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък, 21 март 2024 г. (Всички зодии)

Някои КОЗИРОЗИ ще оставят настрана собствените си дела, за да разрешат проблемите на други хора и няма да съжаляват за това, ОВНИТЕ, които се поддават на мимолетни импулси и се водят от емоции, може скоро да съжаляват, но тези, които се ръководят от здравия разум, ще вземат правилните решения и бързо ще намерят начин да преодолеят всички трудности
Хороскоп за четвъртък, 21 март 2024 г. (Всички зодии)
827


ОВЕН (21 март - 20 април)

Всички важни въпроси трябва да се обсъждат в началото на деня - по това време ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с различни хора, да намерите правилните думи и убедителни аргументи. Ще има шанс за възстановяване на стари връзки, възможно е дългогодишни съюзници да ви предложат нещо интересно.

Втората половина на деня ще донесе много изкушения и съблазни. Овните, които се поддават на мимолетни импулси и се водят от емоции, може скоро да съжаляват. Но тези, които се ръководят от здравия разум, ще вземат правилните решения и бързо ще намерят начин да преодолеят всички трудности.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Едва ли ще успеете да избегнете трудностите. Вероятността да се появят ще е особено голяма в началото на деня. Въпреки това бързо ще намерите начин да разрешите всички проблеми. Много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време. Такива представители на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и ще разберат как най-добре да действат.

Опитайте се да бъдете особено търпеливи с другите, проявете снизходителност към слабостите им. Това ще ви позволи да избегнете напрегнати моменти в общуването и да не обиждате тези, на които държите. Вашият любим може да се нуждае от подкрепата ви повече от обикновено.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Действайте решително - ще имате шанс да постигнете истински пробив в бизнеса. Денят е подходящ за започване на работа по нови проекти. Няма да ви отнеме много време, за да спечелите първите си победи и да намерите надеждни съюзници и помощници. Ще се окажете в светлината на прожекторите по-често от обикновено и вероятно ще намерите начин да се възползвате от това. Колкото повече хора знаят за вашите успехи, победи и постижения, толкова по-добре.

Можете да обсъждате важни въпроси както от делово, така и от лично естество, без да се страхувате от сериозни разногласия и спорове. Дори тези, които преди са се държали хладно и са били изключително неохотни за контактуване, ще ви изслушат внимателно и любезно.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не пропускайте шанса да научите нещо ново или да получите ценна информация преди другите. Способността да схващате много в движение и бързо да правите правилните заключения ще ви помогне да изпреварите конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Ще успеете да заздравите важни за вас бизнес отношения и да си осигурите подкрепата на влиятелни хора.

На много Раци интуицията ще им подскаже как да направят добро впечатление на другите и да спечелят привързаността на онези, които обикновено забелязват само недостатъците на другите хора. Някои може дори да се влюбят във вас от пръв поглед.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще постигнете забележим успех, ако се съсредоточите върху работата още от сутринта и не отлагате решаването на важни въпроси. Първата половина на деня е подходяща за обсъждане на работни въпроси, сключване на сделки и участие в някои професионални събития.

По-късно вероятно ще искате да опитате силите си в нещо ново. Много Лъвове ще имат тази възможност. Основното нещо е да не очаквате твърде лесни победи. Ще постигнете страхотни резултати, но това ще изисква усилия и креативност.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Започнете деня си с решаване на финансови въпроси. Във всичко, свързано с парите, трябва да разчитате на интуицията си. Благодарение на нейните съвети ще можете да правите успешни покупки и да сключвате изгодни сделки. Девите, търсещи кариерно израстване, ще имат шанс да покажат на какво са способни. Важно е да не се страхувате да вземате сериозни решения и да поемате отговорност.

Втората половина на деня може да бъде малко по-сложна от първата. Ще стане по-трудно да се разбирате с другите, дори вашите близки не винаги ще ви разберат правилно. По-добре е да отложите сериозните разговори - така можете да избегнете разгорещени спорове. До края на деня общуването отново ще донесе радост.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не изисквайте прекалено много от другите. В началото на деня те може да не са в състояние да оценят страхотните ви идеи или да не са склонни да отговорят на предложенията. Съвсем скоро ситуацията ще се промени, ще получите подкрепа дори от тези, които преди това не са ви обръщали почти никакво внимание.

Влиянието на положителните тенденции, не много силно сутринта, ще става все по-осезаемо с всеки час. Втората половина на деня ще бъде благоприятна за работа и учене, подходяща за семейни дела и решаване на сериозни лични проблеми.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня ще е особено благоприятно за общуване. Дори най-сериозните въпроси могат да бъдат обсъдени в спокойна атмосфера. Така много по-бързо ще можете да намерите решение, което да се хареса на всички. Вероятни са и добри новини по това време. Най-вероятно те ще се отнасят до вашата работа или някои финансови въпроси.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции леко ще отслабне. Някои Скорпиони ще започнат да се тревожат за дреболии, други ще се съмняват в собствените си способности. По това време е по-добре да не вземате важни решения и да не давате обещания. Изчакайте малко. Много скоро ще възстановите баланса си, тогава ще стане ясно какво да правите.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Каквото и да се случва около вас, вие няма да загубите самообладание, няма да се объркате и ще действате правилно. Способността да се вземат информирани решения във всяка суматоха ще помогне на много Стрелци да победят дългогодишни съперници и да обезоръжат недоброжелателите.

Началото на деня ще бъде благоприятно за общуване, особено за разговори за нови дела и планове. Със сигурност ще получите разумен съвет от хора, на чийто опит се доверявате. Следобед някои представители на знака ще искат да останат сами със себе си, спокойно да помислят за събитията от близкото минало. По-добре е да не планирате да посещавате многолюдни събития през това време.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В деловата сфера ще се открият нови възможности и тук ще е важно да не се объркате и да започнете да действате навреме. Вслушайте се в интуицията си, тя със сигурност ще ви каже какво и кога точно да направите. Хората около вас може да се обръщат към вас за помощ по-често от обикновено и да имат нужда от подкрепа. Някои Козирози ще оставят настрана собствените си дела, за да разрешат проблемите на други хора и няма да съжаляват за това.

Ако първата половина е благоприятна за комуникация, намиране на съюзници и обединяване на усилията, то през втората половина ще бъде по-лесно да действате самостоятелно. Вечерта вероятно ще искате да се отпуснете. По-добре е да не планирате нищо особено досадно за това време.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е идеален да се заемете с нов бизнес - ще имате шанс бързо да постигнете успех в него. Особено добре ще се справяте със задачи, които изискват творчески подход и нестандартни решения. Там, където другите следват само примера на някой друг, вие ще намерите своя собствен път към целта и следователно ще я постигнете много скоро.

Както деловите, така и личните отношения ще се развиват хармонично. Следобед някои Водолеи ще забележат, че дори скорошни съперници са готови да застанат на тяхна страна, а хората, които преди са останали настрана, ще поемат инициативата в комуникацията.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще бъде доста трудно да не се вълнувате и да запазите самообладание. Много Риби ще проявят характер, който ще ги изненада. Не трябва да водите сериозни разговори в началото на деня или да планирате важни срещи по това време - има твърде голяма вероятност да възникнат напрегнати моменти. По-добре е да изчакате малко.

Влиянието на положителните тенденции постепенно ще нараства. Втората половина на деня като цяло ще бъде по-благоприятна от първата. Подходяща е за общуване с приятели и други близки. Възможни са добри новини и интересни предложения.

2024 © Варна е

Хороскоп за неделя, 19 май 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще намират лесно общ език с други хора, дори в трудни ситуации, някои СКОРПИОНИ ще почувстват загуба на енергия и повишена раздразнителност, ако е възможно, ще е добре да си осигурят почивка, релаксация и достатъчно сън
Хороскоп за неделя, 19 май 2024 г. (Всички зодии)
637


ОВЕН (21 март - 20 април)

През първата половина на деня не бива да се заемате с нещо особено сериозно и сложно. Ще бъде по-добре да се наспите добре и да си починете. На Овните, които са заети с учене, ще им е по-трудно от обикновено да решават сложни задачи и да учат нов материал. Но не се разстройвайте, дори ако нещо не се получи веднага, направете кратка почивка и опитайте отново.

Постепенно ще можете да се съберете и да се справите с най-важните неща. Вечерта трябва да прекарате в движение, да се разходите или да спортувате. Физическата активност може да ви помогне да облекчите стреса и да подобрите настроението си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Трябва да се справите с множество малки проблеми днес. Спокойствието и емоционалната стабилност ще ви помогнат бързо да се справите с всичко. В случай на затруднения потърсете съвет от по-възрастни роднини, те ще ви кажат какво да правите правилно. За Телците, които ще използват инструменти или машини, е важно внимателно да спазват мерките за безопасност, за да избегнат случайни наранявания.

Вечерта е благоприятна за приемане на гости. Особено добре е, ако имате общи професионални интереси. Ще можете да прекарате времето си не само приятно, но и с полза за себе си.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Усилията, които ще трябва да положите, няма да са напразни, но успехът няма да бъде постигнат веднага. Бъдете търпеливи, действайте постепенно, тогава всичко ще се нареди добре. Не се колебайте да потърсите помощ от влиятелни роднини и приятели. Можете да правите смели планове, със сигурност ще успеете да ги осъществите.

Близнаците, които са във връзка от дълго време, трябва да обсъдят с любимия човек теми, които са важни и за двамата. Така можете да се разберете по-добре и да укрепите взаимното доверие.


РАК (22 юни - 22 юли)

На сутринта ще се сблъскате с вътрешни противоречия. Отношенията с близките също няма да вървят гладко, възможни са недоразумения и дребни конфликти. Опитайте се да контактувате по-малко с другите и да не се замесвате в сериозни дела. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да си вземете почивен ден.

Ако успеете да си починете добре, излизането вечерта ще ви бъде от полза. Много Раци ще станат особено привлекателни и интересни за нови запознанства. Само внимавайте да не накарате любимия човек да ревнува.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще успеете да се справите с много трудни задачи, но се постарайте да не ги отлагате за вечерта. В особено спорни случаи вашата интуиция ще ви подскаже правилното решение. Предстои активно общуване с близки и приятели, което ще бъде едновременно приятно и полезно. Кратките пътувания ще се отразят добре. Някои Лъвове ще получат дългоочаквана новина. 

В следобедните часове ще бъде по-трудно да поддържате положителна нагласа. Разногласията с членовете на семейството могат да предизвикат конфликти. Но можете лесно да възстановите мира, ако проявите деликатност и грижа.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Семейните грижи ще изискват вашето активно участие. Ще успеете да се справите с много задачи, дори с такива, с които никога не сте успявали. Сега е подходящият момент да подредите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Много Деви ще успеят да направят успешни покупки, които ще донесат радост. Не си губете времето с клюки и празни приказки.

Вечерта е добра за правене на планове за бъдещето, обсъждане на предстоящи отпуски и организиране на пътувания. В отношенията ви с любимия човек ще цари хармония и взаимно разбирателство.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте да се заемате с работа сутринта. Ще ви трябва известно време, за да се настроите на активна вълна. Можете да си позволите малко да се отпуснете, но все пак ще трябва да обърнете внимание на някои задачи. Ученето ще бъде малко по-трудно от обикновено, но постоянството и упоритостта ще ви помогнат да постигнете резултати.

Повечето Везни трябва да прекарат една вечер в компания, да присъстват на публично събитие или да поканят гости. Така ще можете да презаредите батериите си и да получите много положителни емоции, а може би дори да създадете полезни контакти.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не трябва да започвате важни дела и амбициозни планове. Взаимодействието с други хора няма да е лесно, особено през първата половина на деня. Някои Скорпиони ще почувстват загуба на енергия и повишена раздразнителност. Ако е възможно, трябва да си осигурите много почивка, релаксация и сън. Тогава втората половина на деня ще премине добре.

По-късно ще почувствате прилив на вдъхновение и творческа енергия. Започнете с неща, които сте отлагали за по-късно. Вечерта е добра за обсъждане на важни въпроси с членове на семейството.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Сутринта е подходяща за подреждане на къщата и слагане на ред в нещата. Вашите волеви качества, решителност и постоянство ще помогнат за решаването на много проблеми. Повечето Стрелци ще могат бързо да убедят другите хора, че са прави. Следователно ще бъде лесно да се договорите за съвместни дейности и да получите помощ от тях. 

Посветете втората половина на деня на почивка и възстановяване. Направете нещо приятно, поговорете с приятели, отидете на разходка. Романтичната среща също ще мине добре и ще даде положителни емоции.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е благоприятен за всички дела, които изискват участието на други хора. Лесно можете да се споразумеете с близки и приятели, за да се справите заедно с всичко планирано. Съвместното вършене на домакинските задължения ще ви сближи и ще заздрави връзката помежду ви. Козирозите, които са заети с учене, лесно ще придобият нови знания.

Вечерта е подходяща за създаване на нови запознанства, активна комуникация, създаване на приятелства или излизане с любимия човек. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще намерите лесно общ език с други хора дори в трудни ситуации. Денят е добър да потърсите помощ или полезни съвети от влиятелни роднини - ще получите повече, отколкото сте очаквали. Струва си да започнете да създавате уют в дома, можете да планирате някои дребни козметични ремонти. 

Вашата привлекателност ще улесни създаването на нови познанства и ще събуди симпатии сред другите. Някои Водолеи ще могат да насочат деловите отношения в романтична посока.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Още от сутринта ще почувствате прилив на сили и жажда за действие. Затова си струва незабавно да започнете планираните задачи. Благоприятен ден за подновяване на домакински уреди, подреждане на нещата и извършване на скъпи покупки. Изпълнението на някои задачи изисква физическо усилие. Ако действате бавно, ще се справите успешно с всичко.

Вечерта трябва да се отпуснете, да се обадите на по-възрастен роднина или да поговорите с близки приятели. Много Риби ще успеят да заздравят връзката си с любимия човек благодарение на своята откровеност и прямота.

2024 © Варна е