Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 24 август 2023 г. (Всички зодии)

За Телците денят е подходящ за решаване на сложни въпроси, на Девите ще им бъде особено лесно да се харесат и да направят добро впечатление на околните
Хороскоп за четвъртък 24 август 2023 г. (Всички зодии)
3646

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е подходящ за решаване на делови въпроси. Тук ще видите възможности, които никой не е забелязвал преди, и се опитайте да не пропуснете нито една от тях. Успешно можете да завършите преговори, които в началото не са обещавали нищо добро. Възможно е да имате не само нови партньори, но и истински приятели.

В общуването с любимите хора не са изключени напрегнати моменти, но ще намерите начин да изгладите проблемите. Бъдете търпеливи и не изисквайте прекалено много от тези, на които държите. Вечерта е подходяща за важен разговор с любим човек.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще има повече работа, отколкото сте очаквали. Вероятно плановете ще трябва да бъдат променени, тъй като се появяват нови спешни задачи. Малко вероятно е да избегнете суетенето и объркването, но бързо ще се ориентирате в ситуацията, ще разберете как най-добре да действате, за да успеете. Съветът на някой близък е малко вероятно да бъде полезен, но трябва да се вслушате в съветите на собствената си интуиция.

Можете лесно да намерите общ език с другите, бързо да се съгласите дори с тези, с които не сте могли да се разбирате преди. Не са изключени приятни запознанства, едно от които ще получи романтично продължение.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не губете време за дреболии: днес трябва да се съсредоточите върху нещо наистина важно. Фокусираните върху работата и професионално ориентирани Близнаци ще покажат на какво са способни и ще намерят нови съюзници. Ще има възможност да направите нещо наистина интересно и обещаващо, както и да сключите изгодни сделки.

Пътуванията ще вървят добре, но може да отнеме повече време, отколкото сте очаквали, имайте това предвид, когато правите плановете си. Близнаците, които остават у дома, трябва да поканят приятели, общуването с тях ще бъде приятно.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е благоприятен за общуване, добре ще вървят както деловите, така и личните срещи. Няма да ви отнеме много време, за да разберете какво е в главите на новите познати. И ще разбирате идеално близките си.

Възможни са промени към по-добро в областта на финансите: вероятни са парични постъпления, някои Раци ще могат да сключват успешни сделки. В бизнеса можете да разчитате на интуицията: нейните знаци ще бъдат точни. Втората половина на деня едва ли ще мине без дребни недоразумения. Но те няма да доведат до сериозни проблеми и скоро просто ще бъдат забравени.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят е подходящ за важни дела, ще се справите с тях дори по-бързо от очакваното. Няма да имате нужда от нечии съвети и напътствия, здравият разум ще е достатъчен, за да вземете правилните решения. Не е изключено началото на обещаващо сътрудничество, а на някои Лъвове ще бъде предложена нова работа.

Дори да има препятствия по пътя, можете лесно да ги преодолеете. Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване. Бързо ще се разберете с нови познати, ще се споразумеете с близки за някои важни неща.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трябва да решите няколко трудни задачи. Може да не е възможно да постигнете желания резултат веднага, но няма да се оттеглите пред препятствията и определено ще постигнете целта си. В началото ще трябва да действате сами, но малко по-късно ще ви бъде предложена помощ и подкрепа от много влиятелни хора.

Вероятно е добра новина, която ще зарадва не само вас, но и вашите близки. Денят е подходящ за семейно събитие или приятелско парти, те ще ви развеселят и ще се помнят дълго. Но една романтична среща може да не мине толкова добре, колкото бихме искали.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Страхотен ден за работа. Бързо ще се справите както с вече познати задачи, така и със съвсем нови. Много Везни ще се нуждаят от способността да се учат в движение, да се учат от опита на някой друг. Със сигурност ще има хора наблизо, които ще дадат отличен съвет навреме.

Средата на деня е най-доброто време за решаване на финансови въпроси. Интуицията няма да ви подведе – няма да поемате рискове там, където може да се избегне. Вечерта ще трябва да се съсредоточите върху семейните дела. Възможно е някой от близките ви да се нуждае от вашата помощ, опитайте се да не я отказвате.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е светъл и вдъхновяващ. Ще има възможност да се заемете с обещаващ проект и няма да го пропуснете. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, успешни транзакции и покупки. Днес много бързо ще вземате решения. За околните не винаги ще е ясно защо бързате, но никой не иска да застане на пътя ви.

Вероятни са приятни срещи. Ще има възможност да разговаряте с хора, които са ви липсвали напоследък. Вечерта е подходяща за разговори с по-възрастни роднини, обсъждане на семейни въпроси.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Отделете време. Началото на деня не е подходящо за поемане на важни дела и решаване на сериозни въпроси. По това време ще бъде лесно да направите грешки, да изпуснете нещо от поглед. Старите познати могат да дадат страхотен съвет, но вие едва ли ги слушате.

Втората половина на деня ще бъде по-успешна и ползотворна. Дори със сложни задачи ще се справите бързо, защото веднага ще разберете как е най-добре да действате. Нови приятели и стари познати ще искат да помогнат. Срещите ще вървят добре, ще ви харесат онези, които искате да видите като свои съюзници.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на деня ще се появят страхотни идеи. Съвсем скоро ще успеете да ги реализирате и ще ви помогнат хора, от които не бихте очаквали нещо подобно. Важни делови преговори ще приключат успешно, дори скептично настроените преди ще признаят правотата ви. Тук вашият чар ще играе важна роля.

Втората половина на деня е подходяща за приключване на стари дела, решаване на някои организационни въпроси. Ще бъде благоприятно за общуване с роднини и семейни събития.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Сутринта е подходяща за важни неща, ще свършите много неща добре, няма да се налага да се изтощавате, за да постигнете желания резултат. Вие не само ще се справите със собствените си проблеми, но и ще подкрепите онези, които са изпаднали в трудна ситуация.

По-късно ще дойде по-спокоен, но не по-малко благоприятен период. Подходящ е за научаване на нови неща, разбиране на сложни въпроси, без бързане за събиране на информация, която може да бъде полезна. Необичайните идеи, които ви хрумват, със сигурност ще зарадват вашите приятели.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Каквото и да правите днес, опитайте се да не бързате. Денят изисква балансирани решения, предпазливост в бизнеса и далновидност. За съвет и подкрепа трябва да се обърнете към стари познати, те няма да ви подведат. Ще имате някои потенциално интересни предложения. Въпреки това, преди да им отговорите, помислете добре.

Няма да има проблеми в общуването с близките, ще се разбирате перфектно. Не са изключени приятни събития в семейството, добри новини, които ще вдъхновят както вас, така и вашите близки. Вечерта са възможни неочаквани подаръци.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е