Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 27 юли 2023 г. (Всички зодии)

Девите днес ще имат наистина чудесен ден за общуване, ще се разбират отлично както с близки хора, така и с нови познати, за Скорпионите денят ще е изпълнен само с приятни изненади
Хороскоп за четвъртък 27 юли 2023 г. (Всички зодии)
847

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Чудесен ден да се заемете с трудна и важна задача. Това ще ви помогне да отвлечете вниманието от неприятни мисли и спомени, които могат да развалят настроението ви. Знанията, придобити преди много време, ще ви помогнат бързо да постигнете желания резултат.

Можете да се съсредоточите върху финансови въпроси. Веднага ще се настроите на сериозна вълна, така че няма да правите грешки. Интуицията ще ви подскаже кои сделки си струва да сключите и кои е по-добре да откажете. В любовта, може би не всички ще отговорят на очакванията ви. Но от вас зависи дали това ще се отрази на връзката ви.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бъдете готови да защитите интересите си. Има опасност днес някой да се опита да злоупотреби с добротата ви или да използва знанията ви за постигане на собствени цели, не винаги благородни. Понякога ще е необходимо да отблъснете недоброжелателите доста сурово - тук ще ви помогне опитът, натрупан преди много време.

Ще бъде по-лесно да постигнете успех в бизнеса, ако действате самостоятелно и разчитате само на собствените си сили. Интуицията няма да ви подведе - благодарение на нея бързо ще се ориентирате в новата ситуация, ще вземете правилното решение.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят едва ли ще мине без трудности и неприятности. Но те няма да ви изплашат и няма да ви принудят да се откажете от плановете си, а само ще ви накарат да проявите малко повече изобретателност и постоянство. Нови познати, които веднага ще ви харесат, могат да помогнат при решаването на бизнес проблеми. Те няма да ви изоставят, ако имате проблеми.

Вероятни са приятни събития в семейството, добри новини, които са важни както за вас, така и за вашите близки. Втората половина на деня ще даде много приятни мигове на Близнаците, които ще се срещнат с приятели.


РАК (22 юни - 22 юли)

Деловите отношения могат да бъдат трудни. Дори разбирането с дългогодишни партньори днес ще бъде много по-трудно от обикновено. Но вие сами ще се справите перфектно с решението на много проблеми, включително много сложни. Важно е да подредите приоритетите си възможно най-рано. Ще имате време за всичко, ако не си губите времето за дреболии.

Комуникацията с близките ще ви хареса. Ако преди е имало разногласия между вас, днес няма да има и следа от тях. Вероятни са приятни изненади, включително романтични подаръци.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес със сигурност ще имате необичайни идеи, но едва ли ще се харесат на другите. Дори хора, които преди това охотно са отговаряли на всякакви предложения, няма да искат веднага да подкрепят вашите начинания днес. Не губете време за убеждаване. Започнете да действате сами. Веднага след като постигнете първите успехи, ще има много повече хора, които ще искат да ви помогнат.

Денят е подходящ за пазаруване и сделки. Във финансовите въпроси можете да разчитате на интуицията си - нейните съвети ще бъдат точни. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, и ценни подаръци.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Чудесен ден за общуване - днес ще се разбирате отлично както с близки хора, така и с нови познати. Хората около вас до голяма степен ще подкрепят вашите идеи. Със сигурност ще направите добро впечатление на онези, с които се свържете с бизнес предложения. На някои Деви ще бъде предложено сътрудничество при много изгодни условия.

Може да има повече за вършене, отколкото сте очаквали, и може да не е ясно веднага откъде да започнете. Не бързайте. Ако спокойно съставите план за действие и се опитате да го следвате, можете да избегнете ненужни притеснения, суетене и объркване.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Със сигурност ще имате смели планове и идеи. За някои ще изглежда, че витаете в облаците и мислите ви са пожелателни. Но това съвсем не е така. Просто благодарение на невероятната си интуиция ще забележите възможности, които никой преди не е забелязвал, и веднага ще разберете как да се възползвате от тях. Хората, които са се съмнявали в идеите ви, бързо ще разберат колко грешат.

Възможно е да се наложи да се намесите в делата на други хора, да помогнете на свой близък или да предпазите човек, на когото държите, от сериозна грешка. Ще можете да направите това тактично, без да обидите никого, без да нараните чувствата дори на най-уязвимите хора.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е изпълнен с приятни изненади. Някои Скорпиони ще намерят начин да реализират дългосрочни планове, други ще се съсредоточат върху реализирането на нови идеи. Няма значение кой път ще изберете, звездите така или иначе ще бъдат на ваша страна.

Хората, с които до скоро не сте се разбирали много добре, ще ви помогнат да се справите със служебните задачи. Ще стане ясно, че причината за многобройните спорове е само недоразумение и отношенията ще се подобрят. Взаимоотношенията, които преди са имали изключително бизнес характер, може да станат неформални. Не е изключено и романтично увлечение на работното място.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще е благоприятен за делово общуване. Няма значение дали отивате да се срещате с нови партньори или обсъждате трудни въпроси с тези, с които работите заедно от дълго време. Във всеки случай вашите предложения ще бъдат подкрепени, а разногласията и споровете ще бъдат избегнати.

Мнозина ще искат да разговарят с вас. Бъдете готови да отговаряте на много въпроси и не се притеснявайте да говорите за победите, които сте спечелили. Ако се държите адекватно днес, скоро ще получите много примамливи предложения.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Добър ден за важни и сложни дела. Не са изключени трудности и няма да е възможно да постигнете желания резултат веднага. Но не е нужно да се справяте сами с всички проблеми. Около вас ще има хора, на които можете да разчитате във всичко. Те сами ще предложат помощ и с готовност ще поемат част от вашите грижи.

Можете да направите много. Все пак не надценявайте възможностите си и не забравяйте да почивате. Това е особено важно следобед. Ако за кратко се отвлечете от обичайните дейности, настроението и самочувствието ви значително ще се подобрят.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не се вълнувайте. Способността да поддържате самоконтрол при всякакви обстоятелства ще ви помогне да избегнете грешки и трудности днес, да вземете правилните решения. Делата може да отнемат повече време, отколкото сте очаквали, но ще се справите перфектно и ще имате време за всичко, което сте планирали.

Струва си да бъдете внимателни във всичко, свързано с парите. Ако ще дадете на някого значителна сума, бъдете готови за факта, че тя ще бъде върната не в уговореното време, а малко по-късно. Големи покупки трябва да правите само ако сте ги планирали предварително и вече сте направили своя избор.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Успехите, които ще можете да постигнете днес, няма да са благодарение на добра комбинация от обстоятелства или помощници, които са се появили навреме, а само на вашата интуиция. Тя ще ви подскаже как да действате, върху какво да се съсредоточите преди всичко, с кого и кога да се свържете.

Деловите преговори ще вървят добре, а личните срещи няма да ви разочароват. Ще ви бъде лесно да се разбирате дори с тези, които изобщо не са като вас. Ще има възможност да възстановите стари връзки, да се помирите с човека, за конфликта с когото съжалявате. Тук няма да се разсеете, ще поемете инициативата навреме и всичко ще се получи.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
656


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е