Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък, 28 декември 2023 г. (Всички зодии)

ТЕЛЦИТЕ да не се тревожат за дребни проблеми и злощастни съвпадения, ако разчитат на своята самоувереност ще се справят отлично, на РАЦИТЕ няма да им е необходимо да се справят сами с всички трудности, ако могат да се обърнат към надеждни съюзници
Хороскоп за четвъртък, 28 декември 2023 г. (Всички зодии)
6608

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват през първата половина на деня. Ще гледате на много неща напълно различно от другите хора, така че ще намерите някакъв необичаен, но ефективен начин за решаване на сложни проблеми. Овните, чиято работа е свързана с извършване на финансови операции и изготвяне на отчети за тях, ще постигнат голям успех.

В следобедните часове трудно ще се справите с противоречиви емоции. Може да се ядосвате за дреболии или да се обидите на хора, които не сте разбрали. Опитайте се да отделите малко време за почивка - след нея веднага ще се почувствате по-добре.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не всичко веднага ще се окаже така, както бихте искали, но няма да се тревожите за дребни проблеми и злощастни съвпадения. Самоувереността няма да ви напусне нито за минута. В много отношения благодарение на нея ще постигнете успех. Хората около вас ще харесат идеите ви, така че вероятно ще има желаещи да ви помогнат да осъществите плановете си.

Ще има много работа, но няма да бързате. Този подход ще се окаже абсолютно правилен - благодарение на него няма да допуснете дори дребни грешки. Вечерта ще донесе добри новини на Телците, които напоследък се занимават със семейни проблеми.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Очаква ви много натоварен ден. Малко вероятно е да успеете да се придържате към старите планове, така че бъдете готови да импровизирате и да измислите нещо в движение. Възможни са разногласия в работата. Дори скорошни съюзници може да ви разберат погрешно и ще трябва да отделите доста време за обяснение.

Въпреки че не всичко ще бъде лесно, ще запазите положително отношение и увереност в успеха. Следобед трябва да опитате отново да направите това, което не се е получавало преди - този път резултатът ще ви зарадва.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да донесе трудни задачи и нови проблеми. Запомнете - не е необходимо да се справяте сами с всички трудности, ако можете да се обърнете към надеждни съюзници. Наблизо ще има хора, които са ви помогнали преди това и няма да се налага да ги молите за помощ втори път. Струва си да се вслушате в съвети - те ще бъдат дадени днес от онези, чийто опит може да ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще бъде по-лесна и приятна. Подходяща е както за творчески дейности, разходки и пътувания, така и за започване на учене на нещо интересно. Освен това ще ви зарадва общуването с любимите хора.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)
 
Началото на деня е идеално за предприемане на нещо ново. Работата изглежда сложна. Няма значение, можете да се справите така или иначе. Вярно е, че ще трябва да се учите, докато действате и понякога да търсите съвет от онези, които не харесвате много. Но резултатът, който ще постигнете си заслужава.

По-добре е да не планирате нищо особено сложно за втората половина на деня. Най-вероятно ще искате да си починете. Ако ситуацията позволява, трябва да направите точно това. Лъвовете, които не могат да отлагат нещата, трябва да преминат от прости към сложни - по този начин ще има по-малко изкушение просто да изоставят всичко наполовина.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Ще намерите подход към много различни хора, ще се разбирате с онези, които преди това не са били склонни да контактуват. Някои Деви ще могат да превърнат скорошни съперници в съюзници. Деловите преговори ще завършат успешно, публичното говорене ще бъде успешно.

Струва си да си спомните за идеите, които не сте могли да реализирате преди, и да направите нов опит да осъществите плановете си. Днес звездите ще са на ваша страна и с тяхна подкрепа ще постигнете отлични резултати.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Действайте решително и бързо сутринта. Това е подходящият момент за разрешаване на много въпроси, както служебни, така и лични. Можете да разчитате на интуицията си - тя веднага ще ви подскаже как да действате и ще ви помогне да не попаднете в капани, поставени от недоброжелатели.

Следобед е по-добре да избягвате бързането. Везните, които в този момент ще се занимават с финансови въпроси, трябва да бъдат особено внимателни - дребна грешка може да доведе до сериозни разходи. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не се тревожете за дребни недоразумения, които могат да възникнат в началото на деня. Ако запазите спокойствие, бързо ще разберете как да промените ситуацията към по-добро. Ще има шанс да коригирате грешките, направени по-рано, и да компенсирате пропуснатото време.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще придобие сила. Втората половина на деня е подходяща за започване на важни дела и решаване на сериозни проблеми. Благоприятно ще бъде и от гледна точка на личните отношения. Семейните събития, срещите с приятели и романтичните срещи ще преминат добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Каквото и да планирате да правите сутринта, опитайте се да продължите внимателно и не бързайте. По-добре не се опитвайте да се справите с всичко сами, а помислете кой може да ви помогне. Хората, към които можете да се обърнете, ще бъдат много близко. С тяхната подкрепа бързо ще преодолеете всякакви трудности.

Втората половина на деня е подходяща за среща с човека, когото бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите правилното впечатление - ще бъде достатъчно да се държите според подсказките на интуицията си.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще ви зарадва с приятни изненади и щастливи случайности. Подходящ е за довършване на стари задачи и за започване на нещо съвсем ново. Вероятни са необичайни предложения. Ако стари познати ги направят, можете да се съгласите без много колебание, в останалите случаи си струва да съберете повече информация.

Не винаги ще е лесно да намерите общ език с другите. Възможни са дребни разногласия с близките, спорове по семейни или ежедневни въпроси. Козирозите, които са готови да слушат и да вземат предвид гледната точка на някой друг, бързо ще могат да изгладят всички недоразумения и да възстановят хармонията.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Вероятни са необичайни срещи и приятни запознанства. Ще направите добро впечатление на мнозина. Отношенията, които днес започват като чисто делови, в крайна сметка могат да придобият приятелски характер. Хората, които преди са ви гледали отвисоко, ще разберат, че са го направили напразно, и самите те ще поемат инициативата в комуникацията.

По-добре е да не бързате с решаването на финансови проблеми. Там, където са намесени пари, ще сте склонни към лекомислие, което може да доведе до ненужни разходи. Не е препоръчително да правите големи покупки, ако не са били предварително планирани.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят ще бъде успешен, ако не си създавате илюзии и се опитате да оцените реалното състояние на нещата. Благодарение на вашата проницателност ще можете да намерите отговори на трудни въпроси и да се справите с проблеми, които преди са обърквали всички. Успехите ви няма да останат незабелязани. Хората, които винаги сте искали да видите като свои съюзници, ще им обърнат внимание.

Възможни са романтични интереси. Някои Риби ще хвърлят нов поглед на старите си познати или колеги и ще разберат, че изпитват към тях нещо повече от приятелска симпатия.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е