Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък, 28 септември 2023 г. (Всички зодии)

Близнаците да се опитат да запазят спокойствие, дори и да не им е лесно, Девите днес определено няма да си губят времето за дреболии, ще направят много полезни неща за себе си и за другите
Хороскоп за четвъртък, 28 септември 2023 г. (Всички зодии)
2252

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Започнете деня с изпълнение на нови планове. На другите може да изглежда, че замисляте нещо странно, но това не е причина да изоставяте идеите си. Може би в началото никой няма да иска да ви помогне, а някои дори може да се опитат да ви разубедят. Ще мине малко време и на всички ще стане ясно, че сте на две крачки от големия успех. Тук можете сами да изберете с кого да споделите радостта от победата.

Следобед ще трябва да отделите известно време за доста скучни неща, решаване на организационни въпроси и оформяне на документи. Но ще има добри моменти. Например, една романтична среща ще се окаже толкова необичайна, че ще се помни дълго време.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си създавайте илюзии и не вярвайте на всичко, което казват другите, дори ако думите им са много приятни и ласкаят гордостта ви. Днес е изключително важно да се гледа реалистично на нещата, разумно да се преценява както текущата ситуация, така и силните страни. Ако можете да се справите с това, тогава всичко останало със сигурност ще бъде под контрол.

Ще има шанс да коригирате грешки, направени по-рано, да подобрите отношенията, които са се влошили поради недоразумение или неразбиране. Готови сте да се срещнете с любимите си хора. Те ще го оценят и ще отговорят със същото.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Опитайте се да запазите спокойствие, дори и да не е лесно. Това е един от онези дни, в които нещата със сигурност ще се объркат, така че ще трябва да импровизирате и да вземате решения в движение. В началото няма да е лесно, но скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и ще започнете да се наслаждавате на случващото се.

Възможни са необичайни запознанства. Хората, които срещнете днес, веднага ще ви харесат. Някои може дори да се влюбят от пръв поглед във вас. Вие също няма да останете безразлични, но няма да загубите ума си.


РАК (22 юни - 22 юли)

Съсредоточете се върху полезни неща - днес ще имате шанс да ги направите добре. Можете да започнете с най-трудните. През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще е особено силно, а звездите ще ви подкрепят във всичко. Срещите ще бъдат успешни, включително и тези, от които не сте очаквали нищо добро.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с тези, които биха ви харесали. Просто бъдете себе си – нищо друго не е необходимо, за да направите добро впечатление. Вероятни са изненади и подаръци - много ще им се зарадвате.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес можете да се справите перфектно с много неща и няма значение дали действате самостоятелно или работите в екип. Не всичко ще се нареди веднага, но ще бъдете упорити, така че никакви прегради няма да ви попречат да постигнете целта си. Интуицията ще ви помогне да се ориентирате в новите обстоятелства и ще ви каже как най-добре да действате.

Вероятни са парични постъпления. Те ще ви бъдат много полезни, защото ще имате възможност да направите успешни покупки и да зарадвате с нещо любимите си хора. Пътуванията ще са добри. Някои Лъвове ги очакват много приятни запознанства.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Днес определено няма да губите време за дреболии, ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Хората от вашето обкръжение ще се обръщат към вас за помощ или съвет много по-често от обикновено. Ще се опитате да не отказвате на никого, дори това да означава отлагане на изпълнението на собствените ви планове.

Добри новини очакват семейните представители на знака. Възможно е хората, с които преди сте общували отблизо, но след това сте загубили следите си, да ви напомнят за себе си. Ще бъде лесно да възстановите отношенията с тях, веднага ще има много интересни теми за разговор.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Няма да скучаете, денят ще е светъл и наситен със събития. На сутринта трябва да се върнете към въпроси, с които вече сте се опитвали да се справите няколко пъти. Най-вероятно този път всичко ще се получи и дори няма да са необходими сериозни усилия. По-късно ще бъде отлично време за бизнес преговори, комуникация с ръководството и срещи с потенциални работодатели. Ако се държите правилно, можете да постигнете забележимо увеличение на доходите.

А вечерта сигурно ще имате възможност да зарадвате близък човек с приятна изненада. Например любим човек.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Спомнете си отдавнашните си желания и помислете какво трябва да направите днес, за да ги сбъднете по-бързо. Този ден е чудесен да поемете инициатива в бизнес и личните отношения, да предприемете нещо ново и необичайно и да покажете на какво сте способни. Благодарение на подкрепата на звездите ще бъде възможно да се постигне това, което беше планирано преди много месеци.

С любимите хора ще бъдете особено търпеливи и деликатни, а това ще е от полза за връзката ви. Ако наскоро е имало много разногласия и спорове, днес те ще бъдат забравени и хармонията ще бъде възстановена. И всичко това благодарение на вас.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Време е да напомните на хората, които някога са ви обещали помощ. Днес подкрепата няма да ви навреди, защото трудни и важни дела ще изискват вашето внимание. Благодарение на надеждни съюзници ще обезоръжите недоброжелателите си и ще спечелите надмощие над дългогодишни съперници. Стрелците, които развиват собствен бизнес, ще могат да спечелят добри пари.

През първата половина на деня събитията ще се развиват бързо и понякога ще ви е трудно да се концентрирате. По-късно ще е подходящо време за всякакви дейности, които изискват прецизност и внимание към детайла.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Чудесен ден за делови срещи, намиране на нови съюзници и партньори. Ще можете да укрепите съществуващите професионални връзки и да придобиете нови. Вашият чар ще играе важна роля тук - дори онези, които обикновено са критични, не са склонни да контактуват и игнорират всякакви молби, едва ли ще останат безразлични към него.

Общуването с близките също ще ви радва, защото те ще ви подкрепят във всичко, ще отгатват желанията ви и ще се стараят да ги изпълнят. Вечерта е подходяща за среща с човек, когото харесвате отдавна.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Започнете деня си с нещо ново. На сутринта ще ви бъде лесно да разберете това, за което преди сте имали само бегла представа и да намерите отговори на някои сложни въпроси. Ще бъде много полезно да има хора наблизо, които са готови да дадат съвет и да споделят своя опит. Благодарение на способността да се учите от грешките на другите, вие няма да направите такива.

Втората половина на деня ще е доста по-спокойна от първата. Възможно е да искате да избягате от ежедневните грижи и такава възможност със сигурност ще се появи. Приятелите вероятно ще ви предложат нещо интересно или ще ви поканят на необичайно и изненадващо място.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят е идеален за решаване на финансови проблеми. Дори ако сте далеч от търговската дейност и не можете да се похвалите със специални предприемачески таланти, ще има шанс да сключите успешни сделки и да спечелите малко пари. Не пропускайте възможността да продадете изгодно някои ненужни вещи.

И в други сфери на живота ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Ще можете да завършите неща, на които преди сте посветили много усилия, и да реализирате дългогодишни работни планове. А в следобедните часове много Риби ще бъдат зарадвани с добри новини от близки.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е