Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 31 август 2023 г. (Всички зодии)

Близнаците ако имат големи планове за деня е добре да започнат да ги изпълняват възможно най-скоро, Раците може и да не успеят да постигнат желаните резултати веднага, но ще направят първите стъпки към целта и ще бъдат напълно удовлетворени от постигнатото
Хороскоп за четвъртък 31 август 2023 г. (Всички зодии)
4047

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Запасете се с търпение - ще ви бъде необходимо в началото на деня. По това време не всичко ще се окаже толкова добре, колкото бихте искали. Дори да правите най-простите неща, може да срещнете неочаквани трудности. Въпреки това влиянието на положителните тенденции ще нараства бързо и скоро ще забележите промяна към по-добро.

Втората половина на деня обещава успех в много неща, с които ще се заемете с искрен интерес. Вероятни са щастливи съвпадения. Благодарение на тях ще се открият нови бизнес възможности. Няма да сте на загуба, опитайте се да се възползвате максимално от настоящата ситуация.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят е добър за работа и други полезни неща. Не се страхувайте, че ще възникнат някои трудности или сериозни препятствия по пътя - това е толкова невероятно. Много неща ще се наредят добре за вас, благодарение на подкрепата на звездите бързо ще постигнете отдавнашните си цели. Опитайте се да разчитате преди всичко на собствените си сили, не очаквайте някой да ви се притече на помощ.

Вероятни са полезни контакти. Успешни ще бъдат срещите с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. В личните отношения не са изключени напрегнати моменти, но бързо ще изгладите всичко и ще предотвратите сериозни конфликти и други проблеми.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ако имате големи планове за деня, опитайте се да започнете да ги изпълнявате възможно най-скоро. Сутринта ще бъде много ползотворна, ще ви позволи да завършите започнатото по-рано и да се заемете с нещо ново. С течение на времето обаче влиянието на положителните тенденции постепенно ще намалява. Възможно е по пътя ви да има препятствия.

Втората половина на деня е подходяща за общуване с най-близките хора. Ще се разбирате перфектно, няма да има разногласия. Ще бъде по-трудно да се разберете с новите познати, да им се харесате.


РАК (22 юни - 22 юли)

Страхотен ден за започване на важни неща. Може да не успеете да постигнете желаните резултати веднага, но ще направите първите стъпки към целта и ще бъдете напълно удовлетворени от постигнатото. Важните срещи ще преминат добре. Ако имате нужда от съюзници и помощници, със сигурност ще ги намерите без затруднения. Нито новите, нито старите познати ще останат настрана, ако се обърнете към тях за подкрепа.

Внимавайте с парите. По отношение на финансите може да сте лекомислени, да прибързате с решенията. Възможно е това да доведе до напразни разходи и неуспешни сделки.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще е благоприятен за общуване. Ако искате да се харесате на някого, не е нужно да се стараете много за това. Умните хора веднага ще ви харесат, на останалите ще им отнеме малко повече време. Добре ще вървят както деловите преговори, така и личните срещи. Някои Лъвове ще чуят любовни думи, които тайно са чакали.

Днес няма да скучаете - ще има много различни неща за правене и интересни възможности. Интуицията веднага ще ви подскаже, че е по-добре да не се опитвате да се придържате към старите планове, а да импровизирате. Ще се справите чудесно с това.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Да се съсредоточите ще бъде по-трудно от обикновено. Това ще бъде особено забележимо в началото на деня, така че за този период е по-добре да не планирате сериозни задачи и важни срещи. Рискувате да изгубите нещо от поглед, да го забравите или объркате, да се разсеете и да сгрешите поради невнимание.

Втората половина на деня ще бъде съвсем различна. Много неща ще се окажат много по-добри, а интуицията ще ви подскаже върху какво да се съсредоточите. Наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за съвет и подкрепа. Не са изключени парични постъпления и неочаквани подаръци.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще е натоварен и доста уморителен, но все пак ще се развие доста добре. През първата половина ще имате нови идеи - в името на тяхното изпълнение ще сте готови да оставите настрана всичко останало. Вероятни са необичайни срещи, запознанства, с които ще започне дълго сътрудничество. Вие сами ще се изненадате колко лесно ще се разбирате с различни хора, дори и с такива, които изобщо не са като вас.

Втората половина на деня е подходяща за връщане към стари планове, спазване на по-рано дадени обещания. Ще бъде благоприятно и за общуване с любимите хора, семейни събития.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Отличен ден за делови преговори, участие в съвместни проекти, работа в екип. Вашите лидерски качества ще бъдат особено силно изразени. Събирането и вдъхновяването на съмишленици няма да е трудно. Ще заразите с идеите си дори тези, които са били критични към всяко необичайно предложение.

Възможно е да възникнат нови задачи, трудности и отговорности. Ще бъде по-лесно да се справите с всичко, ако не се вкарвате в някаква конкретна рамка, ако фантазирате и импровизирате. Вашите необичайни предложения може да изплашат някого, но ще има много повече хора, които ще бъдат възхитени от тях.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на деня ще ви зарадва с неочаквани, но много приятни събития, приятни изненади, които ще помните дълго. Ще има възможност да се срещнете със стари приятели. Общуването с тях ще даде много положителни емоции, а за някои Стрелци дори ще се превърне в източник на вдъхновение.

Втората половина на деня ще е значително по-спокойна. Можете да се съсредоточите върху обичайните неща, да завършите това, което сте започнали по-рано. Финансовите въпроси могат да бъдат решени. Тук никой не може да ви обърка, вие ще управлявате парите си правилно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на деня ще даде поводи за радост. Настроението ще е добро, ще искате да се захванете с нещо ново, а обстоятелствата за това ще са доста благоприятни. Въпросите, които преди са ви притеснявали, ще бъдат успешно разрешени.

Втората половина на деня ще бъде малко по-трудна. Може да срещнете трудности, ако се заемете с нещо ново. Постигането на целите ще бъде по-трудно, отколкото сте очаквали. Но все още не искате да се откажете от плановете си и определено ще намерите начин да ги реализирате. Близките ви ще се радват да помогнат в това.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Страхотен ден за общуване. Днес можете да кажете какво мислите - със сигурност ще се хареса на всички. Хората, с които преди не е било възможно да се разберете, днес те самите ще ви потърсят. Скорошните съперници може да предложат приятелство и подкрепа - интуицията ще ви подскаже дали можете да им се доверите.

Нещата могат да бъдат по-трудни от обикновено. Вероятни са неочаквани закъснения, някои Водолеи ще направят неприятни грешки. Всички изпитания ще бъдат преодолени, но няма да се получи веднага. Така че бъдете търпеливи и бъдете готови да защитавате интересите си.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще искате да прекарате този ден много ползотворно и със сигурност ще имате такава възможност. Можете да се заемете с работата сутринта. Веднага ще почувствате колко силно е влиянието на положителните тенденции - всичко ще се нареди добре, няма да допускате дори дребни грешки и бързо ще постигнете целите, които сте си поставили по-рано.

През втората половина на деня ще е по-спокойно от първата. Подходяща е както за почивка и общуване с любими хора, така и за организиране на семейни събития. Можете да купите полезни неща за дома - ще направите правилния избор, няма да харчите пари за дреболии.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е