Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък, 5 октомври 2023 г. (Всички зодии)

Денят за Телците ще е благоприятен за делово общуване, дори онези техни срещи и преговори, от които не очакват нищо добро, ще бъдат успешни, Денят за Раците ще е доста напрегнат, най-вероятно ще трябва да мислят за много неща наведнъж
Хороскоп за четвъртък, 5 октомври 2023 г. (Всички зодии)
3544

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да се съсредоточите върху работата и други полезни дейности в началото на деня. Ще се справите добре със сложни задачи и няма значение дали са ви познати или съвсем нови. Ще се отнасяте сериозно към решаването на всякакви проблеми, така че обръщайте внимание дори на дребните детайли и избягвайте грешки.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре. Ще се разбирате дори с онези, които преди не са ви харесвали и са се държали дистанцирано и студено. Отношенията, които преди са били напрегнати, ще станат по-топли и хармонични, това ще бъде ваша заслуга.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е благоприятен за делово общуване. Дори онези срещи и преговори, от които не сте очаквали нищо добро, ще бъдат успешни. Новите познати ще предложат подкрепа, а интуицията ще ви подскаже дали можете да разчитате на тях. Може да се появят спешни задачи, заради които ще трябва да отложите това, което сте планирали преди. Ще подредите правилно приоритетите и ще свършите всички най-важни неща навреме.

Не са изключени парични постъпления от нови източници. По-добре е да не бързате с покупките, особено ако става въпрос за неща, без които е лесно. Като цяло днес е по-добре да спестявате пари, отколкото да ги харчите.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете решителни. Днес ще имате шанс да постигнете някаква важна цел, да осъществите това, което сте планирали преди. Не пропускайте тази възможност. Може да е необходима подкрепата на дългогодишни съюзници, със сигурност ще я получите. Денят е подходящ за инициатива в бизнеса, споделяне на идеи и предлагане на нещо ново на колеги и партньори.

Лесно ще контактувате с другите, много от тях ще разбирате отлично. Възможно е стари познати да ви напомнят за себе си и общуването с тях ще ви зарадва. Вечерта е подходяща за семейно събитие.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е доста напрегнат. Най-вероятно ще трябва да мислите за много неща наведнъж, често ще се отвличате от собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора. Вие обаче нито ще се ядосвате, нито ще се тревожите за това, ще поддържате положително отношение и доста бързо ще се справяте с всички възникнали проблеми.

Вероятни са приятни запознанства и срещи с хора, за които преди сте чували много хубави неща. Втората половина на деня е подходяща за посещения на светски събития, срещи с приятели и развлекателни пътувания.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде лек и успешен. Много неща ще правите добре. Струва си да използвате подкрепата на звездите, за да се справите с трудни въпроси и да разрешите проблеми, които преди това са притеснявали всички. Успешни ще бъдат важни делови преговори. Някои Лъвове ще получат много примамливи предложения за работа или дългосрочно сътрудничество.

Приятни изненади очакват влюбените представители на знака в следобедните часове. Времето ще е благоприятно за първа среща или среща с човек, когото харесвате отдавна.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще постигнете много, ако действате по свой начин и не следвате примера на някой друг. Идеите, които ви хрумват днес, едва ли веднага ще се харесат на другите, така че ще има малко хора, които желаят да ви помогнат да реализирате плановете си. Но няма значение. Можете да се справите добре сами. А съюзниците вероятно ще се появят малко по-късно, когато на всички стане ясно, че сте близо до успеха.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. Не бързайте със сделки и покупки, добре помислете, преди да поемете финансови задължения. В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Това ще зарадва особено семейните Деви - очакват ги страхотни новини.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не приемайте присърце недоразуменията, които могат да възникнат в началото на деня. Има вероятност нещо да не върви по план и не всички задачи да бъдат изпълнени навреме. Хората, които преди са ви подкрепяли, ще бъдат твърде заети, за да помогнат. Но можете да се справите страхотно и сами. Влиянието на положителните тенденции скоро ще се засили, промените към по-добро няма да закъснеят.

Втората половина на деня е подходяща за важни дела. Ще се справите с тях по-бързо от очакваното и постигането на желания резултат няма да е трудно. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения - разногласията с близките ще останат в миналото.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Каквото и да правите днес, опитайте се да не бързате. Дори решаването на познати проблеми ще отнеме повече време от обикновено. Причината за забавянето може да са грешките на вашите съюзници, но много по-често целият въпрос ще се дължи само на неудачно стечение на обстоятелствата.

Няма да има непреодолими препятствия - ще постигнете целта си, ако сте упорити. Втората половина на деня ще отвори интересни възможности за Скорпионите, които обмислят смяна на работата или са готови да се заемат с нови проекти. Това време също ще бъде много благоприятно за запознанства. Една случайна среща може да се окаже съдбоносна.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Важно е да гледате реалистично на нещата, да не давате воля на собственото си въображение и да не се водите от илюзиите на другите. Ако правилно оцените както силните си страни, така и ситуацията като цяло, тогава няма да правите глупави грешки.

Трябва да внимавате с новите познати, особено ако те упорито се опитват да ви заинтересуват с нещо. Не забравяйте, че първото впечатление може да бъде измамно и погледнете по-отблизо тези, с които си имате работа. Втората половина на деня ще донесе отговори на много важни въпроси. Някои Стрелци ще получат информация, която ще им бъде много полезна.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

От бизнес гледна точка този ден ще бъде много благоприятен. Ако започнете да работите по нов проект или се заемете с важна задача, бързо ще постигнете първите си успехи и веднага ще разберете накъде да продължите. Не са изключени парични постъпления или сделки, обещаващи бързи печалби.

Възможни са необичайни срещи. Общуването с хора, които са напълно различни от старите ви познати, ще ви помогне да видите познатите неща в нова светлина. Възможно е думи, случайно изпуснати от някого, да ви наведат на интересни мисли.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Възможно е да възникнат известни трудности, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Ще проявите упоритост в работата и затова ще постигнете отлични резултати там, където никой не ги е очаквал. Хората около вас ще обръщат внимание на успехите ви. Тези, които преди са ви подценявали, ще осъзнаят колко грешат.

Опитайте се да не се преуморявате. Въпреки че ще има много за правене, вие също ще имате възможност да се отпуснете - не я пропускайте. Много Водолеи ще намерят за полезно да сменят обкръжението си и да посетят някои нови места.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не се притеснявайте да се заемете с нещо съвсем ново. Бързо ще разберете как да постигнете успех, да се ориентирате в ситуацията и да вземете правилните решения. Наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат по всяко време.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките. Ако напоследък беше трудно да се намери общ език, днес ще има възможност да поговорите спокойно за всичко и да оставите разногласията в миналото. Паричните постъпления ще ви зарадват. Едва ли ще са значителни, но ще можете да си позволите приятни непланирани покупки.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
667


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е