Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 7 септември 2023 г. (Всички зодии)

Този четвъртък за Близнаците ще бъде ден, подходящ за делови срещи, важни преговори или обсъждане на служебни въпроси, Раците ги очакват приятни срещи и необичайни запознанства, ще направят добро впечатление на много хора
Хороскоп за четвъртък 7 септември 2023 г. (Всички зодии)
1410

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма да е лесно да запазите спокойствие, особено в началото на деня. По това време ще вземете много събития особено присърце. Преживяванията и тревогите ще ви попречат да се концентрирате върху работата, рискувате да направите досадни грешки. Но въздействието на положителните тенденции ще нараства от час на час - вече в средата на деня ще стане по-лесно да постигнете успех.

Умението да се разбирате с хората ще бъде полезно, ще намерите подход дори към тези, които са напълно различни от вас. Ще има възможност да се видите със стари приятели, те не само ще повишат настроението ви, но и ще предложат нещо интересно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще се развие добре, ако правите това, което наистина ви интересува. Скучните неща, които отдавна ви притесняват, е по-добре да поверите на някой друг. Можете да се върнете към стари планове - ще имате шанс да ги осъществите.

По-добре е да не рискувате пари, да не правите съмнителни сделки и да не правите спонтанни покупки. Що се отнася до финансите, интуицията ви може да ви подведе. Но във всичко, свързано с личните отношения, нейните съвети ще бъдат правилни. Звездите днес ще са особено благосклонни към влюбените Телци, които ще имат много приятни моменти.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за делови срещи, важни преговори, обсъждане на служебни въпроси. Ще бъдете подкрепяни от хора, от които не сте очаквали подобно нещо. Възможно е да имате не само нови съюзници, но и верни приятели. Някои Близнаци ще получат предложения, обещаващи бърз растеж на доходите.

Бъдете готови да прекарате известно време в решаване на проблемите на други хора. От вашата помощ може да се нуждаят  хора, на които не можете да откажете. Ще трябва да промените плановете си и ще го направите без много да мислите.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вероятни са приятни срещи и необичайни запознанства. Ще направите добро впечатление на много хора. Дори хора, които обикновено са критични и забелязват само недостатъците на другите, няма да останат безразлични към вашия чар. Може би началото на бизнес или приятелски отношения, които ще играят важна роля в живота ви.

Опитайте се да гледате на нещата реалистично, а не да си създавате илюзии. Това ще избегне разочарованието, ще предотврати сериозни грешки. Много Раци ще се възползват от натрупания по-рано опит. Благодарение на него представителите на знака бързо ще обезоръжат недоброжелателите, ще спечелят убедителна победа над съперниците.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Благодарение на щастлива комбинация от обстоятелства, бързо ще се справите с трудна задача, ще постигнете успех там, където никой не го е очаквал. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си. Нейните съвети ще ви помогнат да спечелите добри пари и да избегнете излишни разходи. Средата на деня ще е особено благоприятна за важни преговори, срещи с потенциални партньори и работодатели.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко. Понякога ще сте раздразнителни и нетърпеливи, поради това на другите няма да им е лесно с вас. Но сериозни проблеми все още няма да възникнат и до вечерта хармонията ще бъде възстановена, общуването отново ще донесе радост.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не се притеснявайте да приемате нови предизвикателства. Няма да се налага да се справяте сами с тях - наблизо ще има хора, които са готови да споделят тревогите ви и да се притекат на помощ по всяко време. Успешно ще се проведат важни делови преговори. Можете лесно да убедите дори онези, които обикновено смятат за правилна само собствената си гледна точка.

Денят ще бъде благоприятен и от гледна точка на личните отношения. Не е изключено запознанство, с което ще започне вълнуваща романтична връзка. Семейните мероприятия ще преминат добре, няма да има повод за разногласия с близките.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес е по-добре да не разчитате на лесни успехи - за да постигнете целта си, ще трябва да сте постоянни. Нито трудностите в работата, нито препятствията, които възникват по пътя, ще ви принудят да се откажете от плана си. Доказаните методи може да не са ефективни, така че бъдете готови да импровизирате, да измислите нещо ново.

Денят е идеален за среща със стари приятели. Ще се разбирате добре с тях, лесно ще се споразумеете за някои съвместни действия. Непланираните пътувания ще са добри. Ще има много ярки впечатления, промяната на обстановката ще повиши настроението ви.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще бъде много ползотворен, ще свършите много полезни неща, ще имате време не само да реализирате стари планове, но и да се справите със съвсем нови задачи. Вероятни са изгодни сделки и покупки. Скорпионите, които се занимават с предприемаческа дейност, ще имат шанс да направят добри пари. Денят ще е благоприятен за работа с документи, решаване на правни въпроси.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко - не са изключени разногласия с най-близките хора. Но бързо ще уредите всичко, ще намерите начин да разведрите обстановката и да прекратите споровете.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Сутринта няма да е лесно да се настроите на сериозна вълна. Ще се разсейвате много по-често от обикновено, може да изпуснете от поглед някои дреболии. Важните бизнес преговори трябва да се отложат до средата на деня - след това ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще преобладава във всички сфери на живота. Това време обещава интересни срещи и приятни запознанства. Не е изключено началото на приятелски или романтични връзки. Всичко ще зависи от това дали ще проявите интуиция.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде доста уморителен - трябва не само да се занимавате със собствените си задачи, но и да решавате чужди проблеми. Но изобщо не е необходимо да се справяте с всичко сами, защото мнозина ще искат да ви помогнат. Не е изключено началото на сътрудничество, което ще отвори нови професионални перспективи пред вас.

Насладете се на разговорите със стари приятели. Ако ви поканят някъде, не отказвайте - ще си прекарате чудесно заедно. Денят е подходящ за дребни покупки, ще са успешни. Някои Козирози ще придобият точно онези неща, за които отдавна са мечтали.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е доста напрегнат. Трудно можете да се съсредоточите върху едно нещо. Много по-вероятно е да се наложи да решавате няколко проблема наведнъж, да се учите в движение, да коригирате грешките на други хора. Можете да го направите добре, но ще изисква усилия. Не е изненадващо, че следобед ще се почувствате уморени и ще искате да откъснете мислите си от трудностите.

Не е желателно да решавате финансови въпроси, да правите големи покупки. Ще бъдете склонни към лекомислие, поради което са вероятни ненужни разходи. Паричните постъпления обаче са доста вероятни - може да ви върнат стари дългове.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Подходящ ден за делови преговори, общуване с хора, които бихте искали да видите като свои помощници и съюзници. Ще направите благоприятно впечатление на мнозина, ще покажете най-добрата си страна. Тези, които преди са ви подценявали, ще видят на какво сте способни.

Вероятни са парични постъпления от неочаквани източници, както и ценни подаръци. Втората половина на деня ще е благоприятна за пазаруване - ще изберете точно каквото ви трябва. Вечерта си струва да прекарате с любимите хора - общуването с тях ще ви ободри, освен това ще получите добри съвети.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
678


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е