Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 7 септември 2023 г. (Всички зодии)

Този четвъртък за Близнаците ще бъде ден, подходящ за делови срещи, важни преговори или обсъждане на служебни въпроси, Раците ги очакват приятни срещи и необичайни запознанства, ще направят добро впечатление на много хора
Хороскоп за четвъртък 7 септември 2023 г. (Всички зодии)
1390

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма да е лесно да запазите спокойствие, особено в началото на деня. По това време ще вземете много събития особено присърце. Преживяванията и тревогите ще ви попречат да се концентрирате върху работата, рискувате да направите досадни грешки. Но въздействието на положителните тенденции ще нараства от час на час - вече в средата на деня ще стане по-лесно да постигнете успех.

Умението да се разбирате с хората ще бъде полезно, ще намерите подход дори към тези, които са напълно различни от вас. Ще има възможност да се видите със стари приятели, те не само ще повишат настроението ви, но и ще предложат нещо интересно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще се развие добре, ако правите това, което наистина ви интересува. Скучните неща, които отдавна ви притесняват, е по-добре да поверите на някой друг. Можете да се върнете към стари планове - ще имате шанс да ги осъществите.

По-добре е да не рискувате пари, да не правите съмнителни сделки и да не правите спонтанни покупки. Що се отнася до финансите, интуицията ви може да ви подведе. Но във всичко, свързано с личните отношения, нейните съвети ще бъдат правилни. Звездите днес ще са особено благосклонни към влюбените Телци, които ще имат много приятни моменти.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за делови срещи, важни преговори, обсъждане на служебни въпроси. Ще бъдете подкрепяни от хора, от които не сте очаквали подобно нещо. Възможно е да имате не само нови съюзници, но и верни приятели. Някои Близнаци ще получат предложения, обещаващи бърз растеж на доходите.

Бъдете готови да прекарате известно време в решаване на проблемите на други хора. От вашата помощ може да се нуждаят  хора, на които не можете да откажете. Ще трябва да промените плановете си и ще го направите без много да мислите.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вероятни са приятни срещи и необичайни запознанства. Ще направите добро впечатление на много хора. Дори хора, които обикновено са критични и забелязват само недостатъците на другите, няма да останат безразлични към вашия чар. Може би началото на бизнес или приятелски отношения, които ще играят важна роля в живота ви.

Опитайте се да гледате на нещата реалистично, а не да си създавате илюзии. Това ще избегне разочарованието, ще предотврати сериозни грешки. Много Раци ще се възползват от натрупания по-рано опит. Благодарение на него представителите на знака бързо ще обезоръжат недоброжелателите, ще спечелят убедителна победа над съперниците.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Благодарение на щастлива комбинация от обстоятелства, бързо ще се справите с трудна задача, ще постигнете успех там, където никой не го е очаквал. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си. Нейните съвети ще ви помогнат да спечелите добри пари и да избегнете излишни разходи. Средата на деня ще е особено благоприятна за важни преговори, срещи с потенциални партньори и работодатели.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко. Понякога ще сте раздразнителни и нетърпеливи, поради това на другите няма да им е лесно с вас. Но сериозни проблеми все още няма да възникнат и до вечерта хармонията ще бъде възстановена, общуването отново ще донесе радост.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не се притеснявайте да приемате нови предизвикателства. Няма да се налага да се справяте сами с тях - наблизо ще има хора, които са готови да споделят тревогите ви и да се притекат на помощ по всяко време. Успешно ще се проведат важни делови преговори. Можете лесно да убедите дори онези, които обикновено смятат за правилна само собствената си гледна точка.

Денят ще бъде благоприятен и от гледна точка на личните отношения. Не е изключено запознанство, с което ще започне вълнуваща романтична връзка. Семейните мероприятия ще преминат добре, няма да има повод за разногласия с близките.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес е по-добре да не разчитате на лесни успехи - за да постигнете целта си, ще трябва да сте постоянни. Нито трудностите в работата, нито препятствията, които възникват по пътя, ще ви принудят да се откажете от плана си. Доказаните методи може да не са ефективни, така че бъдете готови да импровизирате, да измислите нещо ново.

Денят е идеален за среща със стари приятели. Ще се разбирате добре с тях, лесно ще се споразумеете за някои съвместни действия. Непланираните пътувания ще са добри. Ще има много ярки впечатления, промяната на обстановката ще повиши настроението ви.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще бъде много ползотворен, ще свършите много полезни неща, ще имате време не само да реализирате стари планове, но и да се справите със съвсем нови задачи. Вероятни са изгодни сделки и покупки. Скорпионите, които се занимават с предприемаческа дейност, ще имат шанс да направят добри пари. Денят ще е благоприятен за работа с документи, решаване на правни въпроси.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко - не са изключени разногласия с най-близките хора. Но бързо ще уредите всичко, ще намерите начин да разведрите обстановката и да прекратите споровете.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Сутринта няма да е лесно да се настроите на сериозна вълна. Ще се разсейвате много по-често от обикновено, може да изпуснете от поглед някои дреболии. Важните бизнес преговори трябва да се отложат до средата на деня - след това ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще преобладава във всички сфери на живота. Това време обещава интересни срещи и приятни запознанства. Не е изключено началото на приятелски или романтични връзки. Всичко ще зависи от това дали ще проявите интуиция.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде доста уморителен - трябва не само да се занимавате със собствените си задачи, но и да решавате чужди проблеми. Но изобщо не е необходимо да се справяте с всичко сами, защото мнозина ще искат да ви помогнат. Не е изключено началото на сътрудничество, което ще отвори нови професионални перспективи пред вас.

Насладете се на разговорите със стари приятели. Ако ви поканят някъде, не отказвайте - ще си прекарате чудесно заедно. Денят е подходящ за дребни покупки, ще са успешни. Някои Козирози ще придобият точно онези неща, за които отдавна са мечтали.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е доста напрегнат. Трудно можете да се съсредоточите върху едно нещо. Много по-вероятно е да се наложи да решавате няколко проблема наведнъж, да се учите в движение, да коригирате грешките на други хора. Можете да го направите добре, но ще изисква усилия. Не е изненадващо, че следобед ще се почувствате уморени и ще искате да откъснете мислите си от трудностите.

Не е желателно да решавате финансови въпроси, да правите големи покупки. Ще бъдете склонни към лекомислие, поради което са вероятни ненужни разходи. Паричните постъпления обаче са доста вероятни - може да ви върнат стари дългове.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Подходящ ден за делови преговори, общуване с хора, които бихте искали да видите като свои помощници и съюзници. Ще направите благоприятно впечатление на мнозина, ще покажете най-добрата си страна. Тези, които преди са ви подценявали, ще видят на какво сте способни.

Вероятни са парични постъпления от неочаквани източници, както и ценни подаръци. Втората половина на деня ще е благоприятна за пазаруване - ще изберете точно каквото ви трябва. Вечерта си струва да прекарате с любимите хора - общуването с тях ще ви ободри, освен това ще получите добри съвети.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
526

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е