Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък, 9 май 2024 г. (Всички зодии)

ТЕЛЦИТЕ може да посветят време на хобито си или да се захванат с всяка ръчна работа, от бродиране до градинарство, БЛИЗНАЦИТЕ да опитат да се контролират, за да избегнат конфликти, да бъдат особено внимателни, когато общуват с близки роднини
Хороскоп за четвъртък, 9 май 2024 г. (Всички зодии)
1025


ОВЕН (21 март - 20 април)

На сутринта настроението ви ще бъде отлично, а целият ден обещава да бъде успешен. Можете да отидете на разходка, да посетите или да поканите приятели и роднини у вас. Струва си да отделите повече време за общуване с по-възрастни роднини, днес ще се окаже приятно и полезно във всички отношения. По-добре е да не се заемате с мащабни проекти, но дребните рутинни проблеми могат да бъдат решени бързо и лесно.

Семейните Овни ще имат възможност спокойно да обсъдят важни въпроси с любимите хора. Разговорът ще бъде конструктивен и ще ви позволи да намерите решения, които да се харесат на всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Време е да вдъхнете живот на необичайни идеи. Можете да посветите време на хобито си или да вършите всяка работа с ръцете си, от бродиране до градинарство. Опитайте се да не обсъждате спорни теми с другите и да не давате необмислени обещания. Не трябва да се натоварвате твърде много - почивката днес е по-важна от трудовите постижения.

Повечето Телци трябва да бъдат особено внимателни с възрастните роднини, за да не предизвикат случайно негодувание или конфликт. Вашето внимание и деликатност ще ви помогнат да изгладите всички недоразумения.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Трябва да решите много малки, но не доста приятни въпроси. Не е изненадващо, че понякога ще бъдете ядосани и ще ви бъде трудно да устоите на негативните емоции. Опитайте се да се контролирате, за да избегнете конфликти. Бъдете особено внимателни, когато общувате с близки роднини. Можете да се помирите с всички, но предотвратяването на конфликт е по-добро от възстановяването на отношенията. 

Много Близнаци ще се възползват от физическа активност - ходене, извършване на работа, която изисква използване на сила, или посещение на фитнес зала. Това ще ви помогне да се справите със стреса и да подобрите настроението си.


РАК (22 юни - 22 юли)

На сутринта настроението ви ще бъде отлично и намирането на общ език с другите ще бъде по-лесно от обикновено. Затова си струва да обърнете внимание на онези въпроси, които изискват взаимодействие с хората, а другите могат да почакат. Добър ден за участие в социални събития и общуване с роднини. 

Някои млади Раци обаче могат да бъдат твърде импулсивни и раздразнителни. Такива представители на знака трябва да се опитат да запазят спокойствие и да не правят прибързани заключения, тогава те ще могат да поддържат добри отношения с всички около тях. Вечерта трябва да прекарате в спокойна обстановка, в компанията на членове на семейството или близки приятели.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта ще почувствате желание за действие, така че е по-добре незабавно да се заемете с планираните задачи. Всичко ще се получи лесно и бързо. Въпроси, които изискват сътрудничество с други хора, също ще бъдат решени без най-малки проблеми. Внимавайте обаче да не сте груби или нетактични в общуването си. Може случайно да обидите другите, без да искате.

Семейните Лъвове трябва да се заемат с домакинските задължения следобед. Можете да възстановите реда и да разрешите дребни битови проблеми.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Вашият авторитет в очите на вашите приятели и роднини ще се увеличи, мнозина ще започнат да се вслушват в думите ви много по-внимателно. Денят ще е благоприятен за представления и посещение на културни събития. Дори околните да започнат да се притесняват и да се суетят, лесно можете да успокоите всички и да ги организирате. По-добре е да не започвате мащабен бизнес днес - струва си да се заемете с проблемите на малкия бизнес.

Някои Деви ще забележат, че членовете на семейството се намесват в личните дела много по-често от обикновено. В такива случаи е важно да запазите спокойствие, благодарете им за загрижеността, но действайте според собствения си здрав разум.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

За да не се карате с важен за вас човек, ограничете комуникацията сутринта. Останете сами със себе си, настройте се на положителна вълна, тогава денят ще бъде благоприятен във всяко отношение. Съвсем скоро ще почувствате прилив на сили и желание за активни действия. Някои дейности може да изискват използването на физическа сила. Добър ден за козметични ремонти и решаване на проблеми с недвижими имоти.

Вечерта е добра за промени към по-добро в личния живот. Семейните Везни вероятно ще изпитат прилив на чувства към любимия човек, необвързаните ще имат успешно запознанство или романтична среща.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Можете да отидете на пътуване - ще мине особено добре. Скорпионите, които са заети с учене, имат добри шансове да усвоят голямо количество информация и да разберат най-сложните теми. Струва си да изберете време за посещение на по-възрастни роднини - вашето внимание ще бъде оценено и прието с благодарност.

Вашата привлекателност ще стане очевидна дори за непознати. Затова вечерта е подходяща за излизане и посещение на големи компании. Възможно е да започне запознанство, което ще постави началото на сериозна романтична връзка.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъде възможно да се справите с всички планирани въпроси, но е по-добре да не вземате особено сериозни решения днес. Денят ще е благоприятен за домакинска работа, завършване на отдавна започнатото и подреждане на документите. Възрастните роднини ще ви обърнат специално внимание - те могат да споделят полезна информация или да помогнат с нещо. Някои Стрелци ще получат неочаквани печалби или подаръци.

Следобед можете да отидете на гости или да се разходите с приятели. Изберете неутрални теми за разговор, така ще направите добро впечатление на всеки събеседник.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще бъдете особено впечатлителни и уязвими днес. Това може да ви попречи да се разбирате и да контактувате с околните, така че денят няма да е най-подходящия за активно общуване. Струва си да правите обичайните си спокойни неща, да отделите време за ежедневието, да се занимавате с хобито си или да се разхождате. По-добре е да отложите обсъждането на сериозни въпроси за по-късно. Избягвайте големи разходи - склонни сте към прибързани финансови решения.

За семейните Козирози е по-добре да прекарват време с близките, но в същото време да се въздържат от спорове и разногласия. Говорете по-малко, слушайте повече, тогава всякакви конфликти ще бъдат избегнати.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Можете да въведете ред днес, да обмислите система за съхранение на нещата и да се отървете от ненужните вещи. Всичко това няма да ви се стори скучно и ще ви помогне да се настроите на положителна вълна. Това е подходящо време за ръкоделие или дребни ремонти. Но трябва да се въздържате от пазаруване, за да не похарчите повече от очакваното. 

Денят е благоприятен за приятелски и семейни посещения, канене на гости и общуване със семейството. Големи възможности ще се отворят пред Водолеите, които се интересуват от нови запознанства. Има шанс да срещнете бъдещ любим човек или надежден приятел.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако не сте прекалено мнителни и обидчиви, денят ще върви добре и ще донесе много положителни неща. Вярно е, че ще трябва да отделите известно време за решаване на ежедневни проблеми. Но ако не се разсейвате, ще свършите всичко много по-бързо, отколкото сте очаквали. По-добре е да отложите скъпите покупки. Но денят е идеален за посещение на роднини.

Някои Риби ще имат възможността да превърнат деловите отношения в романтични. Като цяло денят ще донесе приятни изненади в личния живот.

2024 © Варна е

Хороскоп за сряда, 19 юни 2024 г. (Всички зодии)

За БЛИЗНАЦИТЕ няма да има сериозни проблеми, ако не се увличат от емоциите си и не казват или правят нещо без да мислят, РАЦИТЕ ще бъдат особено сериозни и решителни и определено ще се справят с възникналите трудности
Хороскоп за сряда, 19 юни 2024 г. (Всички зодии)
1116


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да наблюдавате много внимателно какво се случва около вас - ще имате възможност да научите много полезни неща и да получите изключително ценна информация. Някои Овни, благодарение на своята наблюдателност, ще открият това, което другите дълго време се опитват да скрият от тях.

Денят е идеален за започване на нов бизнес - вие сами бързо ще разберете как да постигнете успех и лесно ще намерите съюзници. Възможни са семейни разногласия, но те едва ли ще бъдат сериозни. В следобедните часове са вероятни парични постъпления и неочаквани ценни подаръци.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Едва ли ще успеете да избегнете грижите и тревогите през първата половина на деня. Нещо може да не върви по план, възможни са дребни недоразумения, а някои представители на знака ще изпуснат всичко от контрол. Но влиянието на неблагоприятните тенденции бързо намалява. Още следобед ще усетите, че животът се подобрява. 

По-късно ще дойде подходящият момент да завършите някои важни неща, започнати по-рано, изпълнявайки обещанията, които сте дали на приятели. Ще има възможност за решаване на семейни проблеми, които разстройват близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня може да има напрегнати моменти, но едва ли си струва да се притеснявате. Ако не се увличате от емоциите си и не казвате или правите нещо без да мислите, тогава няма да възникнат сериозни проблеми. Ще се появят много нови неща, които ще ви зарадват - ще ви помогнат да се откъснете от тревогите и да се настроите оптимистично.

Вечерта е подходяща за почивка и общуване с близки по дух хора. Ще има много интересни занимания, няма да липсват и положителни емоции.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще бъдете особено сериозни и решителни и определено ще се справите с възникналите трудности. Хората, които са ви подкрепяли преди, отново ще предложат помощ и това ще бъде много полезно. Вероятно ще създадете полезни запознанства и ще получите бизнес предложения, които с радост ще приемете.

Втората половина на деня ще ви даде възможност да се отпуснете малко, да си поемете дъх и да се ободрите. Някои Раци по това време ще имат приятни срещи и интересни запознанства. Те вероятно ще получат романтично продължение. Възможно е и неочаквано посещение на стари приятели, които са ви липсвали.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

По-добре е да не отлагате нищо за дълго. Колкото по-рано се заемете с работата, толкова по-малко трудности ще възникнат. Приятели и добри познати ще бъдат готови да помогнат с всичко. С тяхната подкрепа ще преодолеете всякакви препятствия. Някои Лъвове ще получат новини, които ще ги объркат за известно време, но скоро ще стане ясно, че няма от какво да се притесняват.

По-късно ще дойде по-спокойно време, подходящо да довършите започнатото по-рано и да коригирате някои грешки. Фокусът и вниманието към малките детайли ви помагат да направите всичко както трябва.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Благоприятен ден за разговори за работа и бизнес планове, намиране на съмишленици и съюзници. Ще намерите подход към мнозина, просто защото ще се интересувате от намеренията и желанията на другите хора не по-малко от вашите собствени. Проблеми, които преди са ви безпокоили, могат да бъдат успешно разрешени. 

Вечерта ще донесе добри новини за някой от членовете на семейството. Възможно е поради такава новина вашите планове да се променят и ще бъдете много щастливи от това. Възможни са подаръци и приятни изненади, включително романтични.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Малко вероятно е денят да донесе значими събития или големи промени, но ще премине доста приятно. Утрото обещава необичайни и много примамливи предложения за младите Везни. Представителите на знака, които са били на загуба и се съмняват в правилността на направения избор, ще се чувстват по-спокойни и по-уверени.

Следобед трябва да сте по-внимателни в работата. На първо място, това се отнася за тези, които ще сключват сделки. Трябва много внимателно да проучите всички условия - те може да не са толкова печеливши, колкото сте очаквали.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е напрегнат, но успешен. Възможно е да има неочаквани новини, които ще ви накарат да промените плановете си, да отложите някои неща в името на други, по-спешни. Не винаги ще бъде лесно да постигнете взаимно разбирателство с другите - понякога ще спорите дори с тези, с които преди сте се разбирали добре. Но това няма да ви попречи да се споразумеете за наистина важни неща.

Няма да се съмнявате нито за минута, че всички проблеми са разрешими и ще постъпите правилно. Със сигурност денят ще завърши с положителна нотка. Вечерта е подходяща за всякакво занимание, което ви позволява да дадете воля на въображението си. Скорпионите, които решат да посетят някои творчески занимания, ще бъдат вдъхновени.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще е много плодотворен. Дори и да не бързате много, вероятно ще имате време да направите много полезни неща за себе си и за другите. Ще има шанс да коригирате някои грешки, направени по-рано, и да възстановите справедливостта. Няма да пропуснете тази възможност, а околните ще ви бъдат благодарни за нея.

Сутринта можете да правите много неща, без да усещате дори сянка на умора. Но следобед е по-добре да избягвате прекомерния стрес. Прекомерната работа може да развали настроението ви. Пазете се, заслужавате почивка.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на деня трудно ще запазите самообладание. По това време ще реагирате особено остро на всичко, което се случва. Дори незначително събитие може да изглежда като сериозен проблем. Но не трябва да се притеснявате много, защото скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и ще забележите промени към по-добро. 

Втората половина на деня е благоприятна за общуване, срещи с нови познати и стари приятели. Възможно е неочаквано да бъдете поканени на интересно събитие. Не бързайте да отказвате - има шанс да си прекарате страхотно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ден на интересни мисли и страхотни идеи. Възможно е да искате коренно да промените плановете си, да се откажете от нещата, които сте започнали по-рано, за да постигнете съвсем нови цели. Няма да е лесно, но и няма да скучаете, така че едва ли ще се оплаквате. Възможни са необичайни срещи и запознанства, които ще ви направят силно впечатление. 

Вероятни са парични потоци. На някои Водолеи ще им върнат стари дългове или ще получат плащане за свършена преди това работа. Втората половина на деня е подходяща за пазаруване - определено ще изберете добри неща.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на деня са възможни дребни недоразумения и неприятни изненади. Други на ваше място биха били нервни, но вие просто последователно ще решавате всички възникнали проблеми и ще поддържате вяра в успеха. Оптимизмът ви ще бъде заразителен. Благодарение на него и другите ще започнат да гледат положително на нещата. Много хора ще се радват да правят бизнес с вас. Взаимоотношенията, които преди са били чисто работни, ще станат по-малко формални и ще бъдете доволни от това.

Втората половина на деня ще бъде много ползотворна. По това време ще имате шанс да направите добре това, което другите не са успели.

2024 © Варна е