Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 9 март 2023 г. (Всички зодии)

Девите ще имат приятен ден - не бързат за никъде, Овните ще е добре да не действат сами, а да потърсят подкрепа от сигурен партньор
Хороскоп за четвъртък 9 март 2023 г. (Всички зодии)
993

 

Овен

Със сигурност искате да действате сами, без да се обръщате към никого за помощ. Но трябва да решавате сложни проблеми и подкрепата определено няма да ви бъде излишна. Така че бъдете търпеливи - ще бъде полезно да обясните какво трябва да се направи и защо.

Вероятни са вътрешни разногласия, а не са изключени и разгорещени спорове. Въпреки това ще успеете да им сложите край, без да разстроите или обидите близките. Имайте предвид - днес може да се изморите по-бързо от обикновено. Затова е по-добре да не планирате нищо особено трудно и уморително за втората половина на деня.

 

Телец

Със сигурност ще можете да измислите нещо ново и полезно. Може да се появят страхотни идеи за работа или бизнес. Наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат в изпълнението на вашия план и вие веднага ще започнете да действате. Денят е подходящ за командировки, те ще бъдат дори по-успешни, отколкото сте очаквали.

Някои трудности могат да възникнат за Телец, зает с работа с документи. Възможно е някои необходими документи да бъдат загубени или да разберете, че са съставени неправилно. Можете бързо да се справите с това, но все пак трябва да преживеете няколко неприятни минути.

 

Близнаци

Денят ще започне със страхотни новини и примамливи предложения. Запомнете - няма време за губене. Ако искате успех, действайте бързо, не отлагайте неща, които изискват внимание. Ще бъде лесно да се споразумеете за сътрудничество, да намерите общ език с нови познати, да се разбирате с хора, чиято подкрепа ще ви бъде полезна повече от веднъж.

С течение на времето ще имате все повече и повече добри идеи и вероятно ще прекарате следобеда, преживявайки нещо невероятно. Опитайте се да не бързате, в противен случай една досадна грешка може да развали всичко.

Рак

Началото на деня едва ли ще е леко и безоблачно - много по-вероятно е в този момент да имате тревоги. Не винаги ще бъдете разбрани правилно от околните. Споровете за дреболии могат да се проточат. Възможно е именно заради тях да не успеете да завършите започнатото навреме.

Но влиянието на положителните тенденции ще се увеличи бързо и втората половина на деня със сигурност ще ви зарадва. За много Раци тя ще донесе добри новини отдалеч, новини от хора, за които представителите на знака са се притеснявали. Времето ще бъде благоприятно за решаване на финансови и имуществени въпроси.

 

Лъв

Не бързайте да се доверявате на нови познати, дори те да са безкрайно очарователни и да изглеждат напълно безобидни. За съжаление днес рискувате да станете жертва на нечия хитрост. Но нищо няма да ви попречи да получите подкрепа, добри съвети и истинска помощ от наистина близки хора.

Денят е добър за организиране. Ще има шанс да се отървете от стари или просто ненужни неща, като ги продадете изгодно. Вечерта ще бъде благоприятна за общуване с приятели. Поканете ги на гости - ще си прекарате страхотно.

 

Дева

Не бързайте за никъде. Това е един от онези приятни дни, когато всичко като по чудо се случва навреме и работи по най-добрия начин. Девите, които напоследък са се сблъскали с трудности, ще разберат как да се справят с тях. А тези, които скучаят, ще имат възможност да си прекарат много интересно.

Не са изключени приятни срещи, както и запознанства, от които ще започнат бизнес или приятелски отношения. Ще бъдете особено очарователни, дори на най-взискателните хора ще направите добро впечатление. Нищо чудно, че толкова много хора искат да говорят с вас.

 

Везни

Първата половина на деня може да бъде доста натоварена. Първо, ще трябва да правите няколко неща наведнъж. Второ, няма да е възможно веднага да се справите с безпокойството, чието влияние понякога ще бъде неразбираемо за вас самите. Опитайте се да не губите надежда. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и ще разберете, че има всички основания за това.

Втората половина на деня ще бъде лека и приятна. Ще отвори много нови възможности, веднага ще разберете коя трябва да използвате незабавно. Можете да разчитате на интуицията си във всичко. Благодарение на нейните съвети няма да сгрешите.

Скорпион

Страхотен ден за работа - можете да постигнете забележим напредък при решаването на важен и труден въпрос, да се справите с проблеми, които преди са изглеждали почти неразрешими. Ще разчитате само на себе си и този подход ще бъде правилен. Не е нужно да губите време в обяснения и разсъждения. Ще можете да действате, както ви подсказва интуицията и няма да сгрешите.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко. Съществува риск дългогодишните различия да ескалират. Опитайте се да бъдете нежни с тези, които са ви особено скъпи. Така ще избегнете много неприятни моменти.

 

Стрелец

Успехът няма да бъде толкова лесен, колкото бихте искали. Но трудностите няма да ви изплашат и препятствията няма да ви принудят да отстъпите. Ще упорствате там, където почти всеки би се отказал, и благодарение на това ще успеете.

Полезни са командировките, особено кратките. Вероятни са успешни преговори, не е изключено сключването на изгодни сделки. Но Стрелците, които ще прекарат този четвъртък у дома, в кръга на най-близките си хора, ги очакват много приятни моменти.

 

Козирог

Каквото и да се случва около вас, вие ще запазите спокойствие и непоклатимо самочувствие. Това ще ви позволи да успеете, както и да избегнете грешки, които на ваше място биха направили по-впечатлителните и уязвими хора. Възможно е, между другото, те да се нуждаят от вашата помощ.

Струва си да сте по-внимателни във всичко, свързано с пари и ценно имущество. Преди да сключите сделки и да подпишете важни документи, уверете се, че сте събрали цялата необходима информация. Ще бъде полезно да се консултирате с хора, на чийто опит се доверявате.

 

Водолей

Денят ще е благоприятен за делови преговори. Много Водолеи днес ще се срещнат за първи път с тези, с които ще си сътрудничат повече от една година. Опитайте се да не смесвате професионални и лични отношения - така ще избегнете неудобни ситуации и неприятни моменти.

Разбирането с любимите хора може да бъде малко по-трудно от обикновено. Но няма да има кавги и конфликти - ще изгладите острите ъгли навреме, ще помогнете на всички да намерят общ език. Вечерта е подходяща за разговор със стар приятел - ще чуете нещо важно от него.

 

Риби

Денят е подходящ за справяне с някои дребни задачи, които са се понатрупали напоследък. Това едва ли ще стане бързо, тъй като ще трябва да действате сами. Но ако не се откажете от това, което сте започнали, скоро ще се почувствате много по-уверени и свободни.

Комуникацията с близките ще ви хареса. Денят е подходящ и за приятелска среща, и за романтична среща, и за семейно събитие. Пътуването ще бъде приятно, ако тръгнете на път с тези, които обичате.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 18 май 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ ще имат възможност да свършат повече, отколкото са планирали, така че е добре да започнат със задачите си възможно най-бързо, повечето СТРЕЛЦИ ще имат нужда от подкрепа от близките си, ще могат лесно да я получат, ако се въздържат от необмислени думи и случайна грубост
Хороскоп за събота, 18 май 2024 г. (Всички зодии)
833


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не отлагайте това, което сте планирали за вечерта, през първата половина на деня ще свършите планираните задачи много по-бързо. Съсредоточете се върху основните и спешни неща, не се опитвайте да преправяте абсолютно всичко. Бъдете внимателни към финансите си, следете разходите си и не давайте пари назаем. Малките пътувания ще се отразят добре. 

Ако сутринта не сте губили време, то вечерта ще има достатъчно време за почивка. Много Овни ще изпитват жажда за красота, така че посещението на музей или театър ще им бъде полезно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят е подходящ за внасяне на красота и уют около вас. Можете да пренаредите мебелите, да направите дребни ремонти, да подредите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но няма нужда да започвате нещо глобално, ще има възможност за това по късно. Избягвайте спонтанните покупки, днес е лесно да загубите контрол над себе си и да похарчите повече от планираното.

Повечето Телци ще искат активно общуване и нови запознанства. Способността ви да разбирате другите хора ще бъде най-добра, така че няма да е трудно да спечелите симпатиите на събеседника си. Въпреки това, не бъдете твърде настоятелни и не бързайте с нещата.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Вашите творчески способности ще се проявят в най-голяма степен. Би било добра идея да посветите време на хобито си, особено ако е свързано с изкуство. Опитайте се да не се ръководите от емоциите си. Обмислете решенията си, тогава всичко ще се нареди добре. Денят е благоприятен за пътувания, включително далечни и зад граница.

Тези Близнаци, които усвояват нови знания, ще имат особено успешен ден. Така че си струва да разберете трудни теми или да се подготвите за изпити. Има възможност да получите приятни дългоочаквани новини.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта ще сте склонни да обръщате повече внимание на детайлите. Това ще ви попречи да се съсредоточите върху важни неща и да завършите планираните дейности. Не се натоварвайте твърде много, опитайте се да зададете правилно приоритетите си, тогава резултатите от деня ще ви зарадват. По-добре е да се въздържате от големи покупки - има вероятност да похарчите повече, отколкото сте очаквали.

Вечерта е благоприятна за общуване с близки и приятели. Много Раци ще могат да обсъждат важни въпроси, които отдавна изискват решения. Дори в противоречиви ситуации ще бъде възможно да се намери компромис.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Сутринта ще ви е трудно да се концентрирате, така че не бива да се захващате веднага с важни задачи. Няма нужда да планирате нищо мащабно, много по-важно е да отделите време за приятни занимания, хобита и почивка. Благоприятен ден за тръгване на дълъг път или кратка разходка. Ученето и подготовката за изпити ще бъде малко по-трудно от обикновено.

Втората половина на деня е еднакво подходяща както за уединение, така и за срещи с приятели. Лъвовете, които са във връзка, трябва да прекарат време с любимия човек в романтична обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Емоциите ще станат по-важни за вас от логиката и това не винаги ще се окаже добро. Затова не вземайте прибързани решения, опитайте се първо да претеглите и обмислите всичко. Ако е възможно, посветете първата половина на деня на почивка. Много Деви ще бъдат възхитени от естетически впечатления, така че си струва да посетите изложба, да отидете на кино или просто да се разходите из красиви места. 

Следобед отделете време за семейни задължения и помогнете на по-възрастни роднини. Опитайте се да слушате повече, отколкото да говорите, така ще покажете внимание към чувствата на близките.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще ви се прииска да мързелувате, особено сутринта, но домакинските задължения пак ще изискват вашето внимание. Ето защо не трябва да се отдавате твърде много на собствените си слабости, в противен случай ще трябва да свършите всичко необходимо набързо. Ако успеете да направите първата крачка, тогава всичко ще върви по-лесно, отколкото сте очаквали. 

Опитайте се да избягвате случайни груби думи, когато общувате с близките, в противен случай има голяма вероятност от конфликти. Много Везни трябва да прекарат вечерта в компанията на приятели, да отидат на гости или да посетят публично събитие.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Започнете деня си със спокойни, премерени дейности, които не изискват много усилия. Избягвайте да обсъждате деликатни теми с членове на семейството, за да не се карате за дреболии. Вероятни са промени в настроението без видима причина. Опитайте се да отделите повече време за почивка и възстановяване. 

Много Скорпиони ще изпитат желание да правят спонтанни покупки. Но не трябва да се поддавате на този импулс, съществува риск да бъдете твърде разточителни. Вечерта е най-добре да прекарате в компанията на близки приятели или любим човек, правейки нещо приятно или разговаряйки за актуални неща.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не бързайте, ще имате време да свършите много неща. Сутринта е възможно да сте емоционално възбудени, което ще попречи на намирането на общ език с близките и концентрацията върху важни неща. Но постепенно ще можете да се съберете и да използвате всички възможности на този ден. 

Повечето Стрелци ще имат нужда от подкрепа от близки. Можете лесно да я получите, ако се въздържате от необмислени думи и случайна грубост. Заедно можете много повече, отколкото сами.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще свършите повече, отколкото сте планирали, така че започнете със задачите си възможно най-бързо. Енергията и постоянството ще ви позволят да се справите дори с онези проблеми, които сте отлагали дълго време. Резултатите от днес ще окажат добро влияние върху близкото бъдеще. Околните с охота ще ви изслушат и ще подкрепят всичките ви начинания.

По-добре е да завършите интензивният ден със спокойна вечер. Някои Козирози могат леко да се скарат с любимия човек. Но скоро ще могат да изяснят всички недоразумения и да намерят общ език.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Някои Водолеи ще бъдат изправени пред необходимостта да ремонтират и подобрят жилищата си. Ще трябва да се справяте с много задачи едновременно. Но все пак се опитайте да не бързате, вземайте решения обмислено, консултирайте се с по-опитни приятели. Прекалената емоционалност няма да ви помогне.

Потърсете подкрепата на близките си, ще имате нужда от нея в близко бъдеще. Новите запознанства едва ли ще бъдат успешни, но няма да навреди на никого да укрепи старите връзки.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако искате промени в живота си, време е да предприемете решителни действия. Вашата воля, изобретателност и креативност ще ви помогнат да се справите дори със сериозни задачи. Това е подходящият момент да се отървете от ненужните неща, да планирате преместване или да се подготвите за намиране на друга работа. Преразгледайте приятелствата си - може би е време да се сбогувате с някои от старите си познати.

Тези Риби, чийто ден се оказва твърде натоварен, трябва да прекарат вечерта насаме със себе си. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси, дискусии и спорове за друг ден.

2024 © Варна е