Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък 9 март 2023 г. (Всички зодии)

Девите ще имат приятен ден - не бързат за никъде, Овните ще е добре да не действат сами, а да потърсят подкрепа от сигурен партньор
Хороскоп за четвъртък 9 март 2023 г. (Всички зодии)
927

 

Овен

Със сигурност искате да действате сами, без да се обръщате към никого за помощ. Но трябва да решавате сложни проблеми и подкрепата определено няма да ви бъде излишна. Така че бъдете търпеливи - ще бъде полезно да обясните какво трябва да се направи и защо.

Вероятни са вътрешни разногласия, а не са изключени и разгорещени спорове. Въпреки това ще успеете да им сложите край, без да разстроите или обидите близките. Имайте предвид - днес може да се изморите по-бързо от обикновено. Затова е по-добре да не планирате нищо особено трудно и уморително за втората половина на деня.

 

Телец

Със сигурност ще можете да измислите нещо ново и полезно. Може да се появят страхотни идеи за работа или бизнес. Наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат в изпълнението на вашия план и вие веднага ще започнете да действате. Денят е подходящ за командировки, те ще бъдат дори по-успешни, отколкото сте очаквали.

Някои трудности могат да възникнат за Телец, зает с работа с документи. Възможно е някои необходими документи да бъдат загубени или да разберете, че са съставени неправилно. Можете бързо да се справите с това, но все пак трябва да преживеете няколко неприятни минути.

 

Близнаци

Денят ще започне със страхотни новини и примамливи предложения. Запомнете - няма време за губене. Ако искате успех, действайте бързо, не отлагайте неща, които изискват внимание. Ще бъде лесно да се споразумеете за сътрудничество, да намерите общ език с нови познати, да се разбирате с хора, чиято подкрепа ще ви бъде полезна повече от веднъж.

С течение на времето ще имате все повече и повече добри идеи и вероятно ще прекарате следобеда, преживявайки нещо невероятно. Опитайте се да не бързате, в противен случай една досадна грешка може да развали всичко.

 

Рак

Началото на деня едва ли ще е леко и безоблачно - много по-вероятно е в този момент да имате тревоги. Не винаги ще бъдете разбрани правилно от околните. Споровете за дреболии могат да се проточат. Възможно е именно заради тях да не успеете да завършите започнатото навреме.

Но влиянието на положителните тенденции ще се увеличи бързо и втората половина на деня със сигурност ще ви зарадва. За много Раци тя ще донесе добри новини отдалеч, новини от хора, за които представителите на знака са се притеснявали. Времето ще бъде благоприятно за решаване на финансови и имуществени въпроси.

 

Лъв

Не бързайте да се доверявате на нови познати, дори те да са безкрайно очарователни и да изглеждат напълно безобидни. За съжаление днес рискувате да станете жертва на нечия хитрост. Но нищо няма да ви попречи да получите подкрепа, добри съвети и истинска помощ от наистина близки хора.

Денят е добър за организиране. Ще има шанс да се отървете от стари или просто ненужни неща, като ги продадете изгодно. Вечерта ще бъде благоприятна за общуване с приятели. Поканете ги на гости - ще си прекарате страхотно.

 

Дева

Не бързайте за никъде. Това е един от онези приятни дни, когато всичко като по чудо се случва навреме и работи по най-добрия начин. Девите, които напоследък са се сблъскали с трудности, ще разберат как да се справят с тях. А тези, които скучаят, ще имат възможност да си прекарат много интересно.

Не са изключени приятни срещи, както и запознанства, от които ще започнат бизнес или приятелски отношения. Ще бъдете особено очарователни, дори на най-взискателните хора ще направите добро впечатление. Нищо чудно, че толкова много хора искат да говорят с вас.

 

Везни

Първата половина на деня може да бъде доста натоварена. Първо, ще трябва да правите няколко неща наведнъж. Второ, няма да е възможно веднага да се справите с безпокойството, чието влияние понякога ще бъде неразбираемо за вас самите. Опитайте се да не губите надежда. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и ще разберете, че има всички основания за това.

Втората половина на деня ще бъде лека и приятна. Ще отвори много нови възможности, веднага ще разберете коя трябва да използвате незабавно. Можете да разчитате на интуицията си във всичко. Благодарение на нейните съвети няма да сгрешите.

 

Скорпион

Страхотен ден за работа - можете да постигнете забележим напредък при решаването на важен и труден въпрос, да се справите с проблеми, които преди са изглеждали почти неразрешими. Ще разчитате само на себе си и този подход ще бъде правилен. Не е нужно да губите време в обяснения и разсъждения. Ще можете да действате, както ви подсказва интуицията и няма да сгрешите.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко. Съществува риск дългогодишните различия да ескалират. Опитайте се да бъдете нежни с тези, които са ви особено скъпи. Така ще избегнете много неприятни моменти.

 

Стрелец

Успехът няма да бъде толкова лесен, колкото бихте искали. Но трудностите няма да ви изплашат и препятствията няма да ви принудят да отстъпите. Ще упорствате там, където почти всеки би се отказал, и благодарение на това ще успеете.

Полезни са командировките, особено кратките. Вероятни са успешни преговори, не е изключено сключването на изгодни сделки. Но Стрелците, които ще прекарат този четвъртък у дома, в кръга на най-близките си хора, ги очакват много приятни моменти.

 

Козирог

Каквото и да се случва около вас, вие ще запазите спокойствие и непоклатимо самочувствие. Това ще ви позволи да успеете, както и да избегнете грешки, които на ваше място биха направили по-впечатлителните и уязвими хора. Възможно е, между другото, те да се нуждаят от вашата помощ.

Струва си да сте по-внимателни във всичко, свързано с пари и ценно имущество. Преди да сключите сделки и да подпишете важни документи, уверете се, че сте събрали цялата необходима информация. Ще бъде полезно да се консултирате с хора, на чийто опит се доверявате.

 

Водолей

Денят ще е благоприятен за делови преговори. Много Водолеи днес ще се срещнат за първи път с тези, с които ще си сътрудничат повече от една година. Опитайте се да не смесвате професионални и лични отношения - така ще избегнете неудобни ситуации и неприятни моменти.

Разбирането с любимите хора може да бъде малко по-трудно от обикновено. Но няма да има кавги и конфликти - ще изгладите острите ъгли навреме, ще помогнете на всички да намерят общ език. Вечерта е подходяща за разговор със стар приятел - ще чуете нещо важно от него.

 

Риби

Денят е подходящ за справяне с някои дребни задачи, които са се понатрупали напоследък. Това едва ли ще стане бързо, тъй като ще трябва да действате сами. Но ако не се откажете от това, което сте започнали, скоро ще се почувствате много по-уверени и свободни.

Комуникацията с близките ще ви хареса. Денят е подходящ и за приятелска среща, и за романтична среща, и за семейно събитие. Пътуването ще бъде приятно, ако тръгнете на път с тези, които обичате.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда 31 май 2023 г. (Всички зодии)

Телците е добре днес да не вземат важни решения, особено ако са свързани с работа или бизнес, Скорпионите ще се порадват на много интересни разговори
Хороскоп за сряда 31 май 2023 г. (Всички зодии)
339

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Всяка ваша дума и действие днес ще привлекат особено много внимание. Ще бъдете забелязани дори от хора, които преди това са били напълно потопени в собствените си дела и са се интересували малко от това, което се случва наоколо. Общуването с тях ще бъде полезно - ще научите нещо важно, ще получите разумен съвет.

Вероятни са промени към по-добро както в бизнеса, така и в личните отношения. Околните с готовност ще бъдат насреща, ще отговорят на офертите и няма да откажат на молбите ви. Денят е много подходящ за разговори за бъдещето, обсъждане на общи планове.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Сутринта е по-добре да не вземате важни решения, особено ако са свързани с работа или бизнес. Ще ви бъде трудно да оцените правилно ситуацията. Дори Телците, които се отличават с рядко благоразумие и завиден самоконтрол, по това време могат да се поддадат на мимолетен импулс, за който по-късно ще съжаляват.

След обяд ще започне по-благоприятен период, успешен в много отношения. В деловата сфера ще се открият нови възможности, ще имате шанс да затвърдите позицията си и дори да се изкачите по кариерната стълбица. Вечерта е подходяща за романтична среща, която ще бъде специална.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Съсредоточете се върху полезни неща, дори и да не са най-важните и спешни. Именно те днес ще ви помогнат да не се поддавате на мимолетни импулси, да поддържате добро настроение през целия ден. Вероятен е академичен успех. Разбирането на нещо ново няма да е трудно - благодарение на естественото си любопитство бързо ще получите цялата необходима информация.

В средата на деня са възможни някои недоразумения, злощастни стечения на обстоятелствата. Но вечерта ще бъде изключително приятна. И няма значение дали искате да я прекарате у дома или да отидете някъде с приятели. Звездите обещават, че ярките емоции във всеки случай ще бъдат достатъчни.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Днес можете да се заемете с нещо ново. Дори ако случаят в началото изглежда труден, бързо ще разберете как да се справите с него и скоро ще постигнете първите успехи. Вашият опит ще бъде полезен за мнозина. С хората, които днес се обръщат към вас за съвет, със сигурност скоро ще се сприятелите.

Интуицията ще ви подскаже как да се справите с проблемите, които преди са притеснявали вас и вашите близки. Това може да се окаже много по-лесно, отколкото сте очаквали. Пътуванията ще се окажат добри и няма значение дали отивате на пътуване с конкретна цел или просто за да промените ситуацията. Като цяло ви очаква много успешен ден.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще постигнете забележим успех в работата си, ако се съсредоточите върху нея сутринта. Няма значение дали предпочитате да действате сами или да се обедините с някого, във всеки случай ще можете бързо да постигнете желаните резултати. Това няма да остане незабелязано - хората, които преди са ви подценявали, ще осъзнаят, че са грешали.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна и от делова гледна точка. Тя обаче е по-подходяща за правене и обсъждане на дългосрочни планове, отколкото за решаване на текущи проблеми. Със сигурност ще искате да прекарате вечерта с най-близките си хора. Разговорът с тях ще повдигне настроението ви.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не бързайте да започнете да изпълнявате идеите, които ще се появят сутринта. В този момент ще ви е трудно да прецените правилно както собствените си планове, така и настоящата ситуация. И ако не претегляте всички плюсове и минуси, не виждате слабите места на плановете си, тогава рискувате да похарчите много енергия за напълно безнадеждно начинание. Първо помислете, а след това действайте.

Втората половина на деня обещава приятни срещи. Ще има възможност да побъбрите с хора, които много ви липсват напоследък. Ще дойде и това време за възстановяване на старите връзки.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще е натоварен. Не искате да губите време напразно, така че ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Възможно е другите хора да се обръщат с въпроси към вас по-често от обикновено. Няма да откажете на тези, които наистина са изпаднали в трудна ситуация, но тези, които обичат да злоупотребяват с чуждата доброта, ще останат без нищо.

Вероятни са удивителни запознанства, необичайни срещи. Възможно е някои хора, за чиято съдба сте се тревожили напоследък да ви напомнят за себе си. От тях ще научите нещо важно и интересно.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес ще има много интересни разговори. Опитайте се да слушате внимателно дори онези, които обикновено не казват нищо полезно - от такива хора можете да получите много ценна информация. Не са изключени и необичайни предложения за работа. Тук е по-добре да не бързате с отговора - първо, проучете сами ситуацията, обмислете я.

Ще завършите успешно важен бизнес, започнат преди много време. Не се втурвайте веднага в нещо ново. Ще ви бъде много полезно да се отпуснете, да си починете за известно време от грижите, да зарадвате себе си с нещо.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не винаги ще е лесно да намерите общ език с другите. Не всеки ще разбере истинските мотиви на вашите действия, поради това са възможни напрегнати моменти в общуването. Ако се чудите какво да правите, обяснете защо действате по този начин. Няма да е никак трудно, защото наистина сте готови да слушате и разбирате другите.

Единствената област, в която предпазливостта ще бъде изключително важна днес, са финансите. Помислете добре, преди да правите непланирани покупки, особено на кредит. Останалата част от деня ще върви добре.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Едва ли е възможно да избегнете разногласия в работата. Но дори и в най-разгорещените спорове няма да обиждате другите, ще се държите тактично, няма да нараните дори най-чувствителните и уязвими хора. Умението ви да отстоявате твърдо, но без излишни емоции своята гледна точка, ще впечатли новите познати. Те най-вероятно ще искат да бъдат приятели с вас.

Денят ще е интересен и ползотворен. Опитайте се обаче да не се преуморявате - поради прекомерен стрес настроението ви може да се влоши. Така че не забравяйте да отделите време за почивка. Поканете близките си да ви правят компания, те няма да откажат.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще е особено благоприятно за работа. Дори и с много сложни случаи ще се справите по-бързо от очакваното. Някои Водолеи ще се справят успешно с това, което преди е изглеждало почти безнадеждно, и това ще спечели всеобщо уважение. Вероятни са неочаквани парични постъпления, успешни сделки.

По-късно ще трябва да се съсредоточите върху доста скучни ежедневни дейности. Ще се отнасяте към тях сериозно, няма да забравите нищо и няма да объркате. Вечерта обещава приятни изненади за влюбените. По това време са вероятни приятни събития в семейството, промени към по-добро в отношенията с по-възрастни роднини.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Струва си да поемете инициативата в бизнеса. Ако имате необичайни идеи, чувствайте се свободни да ги споделите. Със сигурност ще бъдете подкрепени от много хора. Ще има шанс да намерите не само съюзници, но и нови приятели, комуникацията с които ще ви хареса. Денят ще бъде подходящ и за посещение на държавни организации, оформяне на документи и решаване на организационни въпроси. Тук няма да има затруднения.

Някои трудности могат да възникнат при Риби, които са заети с учене, подготовка за изпити. Новата информация няма да бъде запомнена веднага, ще отнеме време за решаване на доста прости проблеми. Но дори и това можете да го направите, ако сте упорити.

2023 © Варна е