Мобилно меню

Хороскоп за четвъртък, 9 ноември 2023 г. (Всички зодии)

Близнаците ако не се откажат от плановете си, когато се сблъскат с препятствие, със сигурност ще успеят, много Телци ще се възползват от натрупания по-рано опит, благодарение на него представителите на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и ще разберат какво трябва да се направи
Хороскоп за четвъртък, 9 ноември 2023 г. (Всички зодии)
7082

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня едва ли ще мине без напрегнати моменти. Ще ви бъде трудно да се справите дори със собствените си емоции. Вашите близки едва ли ще разберат какво се случва с вас и могат да направят неприятни коментари. Малко по-късно обаче влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и общуването с всички ще стане по-лесно.

Втората половина на деня ще бъде особено ползотворна. Ще можете да завършите нещата, които сте започнали по-рано. Някои Овни изненадващо бързо ще се справят с това, което не можеха да направят преди. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Въпреки че не всичко ще се развие така, както бихте искали, ще можете да запазите спокойствие, да не се обърквате при нови обстоятелства и да вземате правилни решения. Много Телци ще се възползват от натрупания по-рано опит. Благодарение на него представителите на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и ще разберат какво трябва да се направи.

Денят ще е благоприятен за общуване. Ще има възможност да обсъдите важни въпроси и да поговорите с хора, чието мнение наистина ви интересува. Възможно е и приятно запознанство. Може да започне приятелство или романтична връзка. Тук всичко ще зависи от това дали ще поемете инициативата.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Струва си да сте постоянни в началото на деня. Ако не се откажете от плановете си, когато се сблъскате с препятствие, със сигурност ще успеете. Трябва да бъдете по-внимателни в работата, особено ако напоследък отношенията ви с колегите са били трудни. Възможно е някой да се опита да използва дребните ви грешки за свои интереси.

Втората половина на деня няма да е особено ползотворна, но ще бъде приятна. Това време ще бъде особено благоприятно за Близнаците, които ще решат да прекарат време с любимите си хора и да се потопят в семейните дела.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня трябва да бъде посветено на полезни дейности - ще имате време да направите много полезни неща не само за себе си, но и за околните. Може да възникнат изцяло нови предизвикателства. Решавайки ги, ще срещнете необичайни хора, които скоро ще станат не само ваши надеждни съюзници, но и истински приятели.

Следобедът е подходящ за обсъждане на въпроси, свързани с финанси и имоти. Благоприятно ще е и за пазаруване - няма да пилеете пари за глупости. Възможни са и неочаквани подаръци, на които много ще се зарадвате.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Опитайте се да се вслушвате особено внимателно в подсказките на интуицията си в началото на деня. Благодарение на тях ще се досетите за нещо важно преди другите или ще обърнете навреме внимание на детайли, които скоро ще играят сериозна роля. Възможни са необичайни предложения по отношение на работа или дългосрочно сътрудничество. Ще имате шанс значително да увеличите приходите си, но и ще имате повече грижи.

Следобед ще стане по-трудно да се концентрирате върху ежедневните дейности, много Лъвове ще искат да преминат към нещо съвсем ново. И такава възможност със сигурност ще се появи. Не я пропускайте.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете внимателни - днес ще имате шанс да получите важни новини и да научите нещо интересно преди другите. Възможни са полезни контакти. Една връзка, която днес започва като бизнес, може в крайна сметка да стане романтична, ако желаете.

Пътуванията ще бъдат успешни, включително тези, които не са били предварително планирани. Ще си прекарате особено добре, ако сте придружени от стари познати. Вечерта ще имате възможност да обърнете внимание на близките си и да обсъдите сериозни проблеми с тях. Можете бързо да намерите решение, което да се хареса на всички.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще бъде спокоен и приятен. Няма да бързате за никъде, няма да има причина за притеснение. Най-вероятно ще можете да се придържате към плановете, които сте направили по-рано, и да използвате доказани методи. Не е нужно да действате сами и на свой риск, наблизо ще има хора, благодарение на чиято подкрепа ще се чувствате много по-уверени.

Вероятни са малки парични потоци. Можете да пазарувате, да избирате подаръци за любими хора - ще намерите точно това, от което се нуждаете. По-добре е да не планирате нищо сложно или досадно за вечерта. Добре ще е да си починете.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Сутринта може да бъде предизвикателна, особено за тези, които имат планирани сериозни дела. Малките неща и дребните детайли ще изглеждат важни. Фокусирайки се върху тях, рискувате да изгубите от поглед нещо много по-значимо. С течение на времето обаче ще стане по-лесно да се определят приоритетите и да се разбере какво наистина заслужава внимание.

В следобедните часове са вероятни приятни изненади и удивителни съвпадения. Някои Скорпиони ще се възползват от щастливо стечение на обстоятелствата, за да сбъднат отдавнашните си мечти.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще е благоприятен за делово общуване. Вероятни са полезни запознанства, срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници, ще вървят добре. Някои Стрелци ще имат шанса да привлекат подкрепата на влиятелни хора и да обезоръжат своите недоброжелатели.

В личните отношения също ще се усети влиянието на положителните тенденции. Ще започнете да разбирате по-добре онези, с които преди не сте намирали общ език. Вашите близки няма да пропуснат възможността да ви зарадват. Вероятни са знаци на внимание и подаръци, както и романтични изненади, които ще помните дълго.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Вероятно ще имате необичайни идеи. Ще искате да ги приложите възможно най-скоро, но е по-добре да не бързате. Помислете внимателно, консултирайте се с хора, на които имате доверие, обмислете различни варианти за развитие на събитията. Ако се ръководите от здравия разум, можете да спестите много сили.

Ще бъдете внимателни, няма да изпускате нищо от поглед, така че ще можете да разберете това, което преди е изглеждало изключително объркващо и сложно. Някои Козирози ще намерят отговори на въпроси, които преди са обърквали не само тях, но и околните.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е благоприятен за работа, ще можете да постигнете забележим напредък в бизнеса без почти никакви усилия. Ще стане значително по-лесно да се разбирате с колеги и ръководство. Хората, с които не е било възможно да се намери общ език от дълго време, могат да се обърнат към вас за съвет.

Втората половина на деня ще бъде особено добра - ще се почувствате много по-бодри и енергични и ще се захванете с ентусиазъм за нещо ново. Времето е подходящо за учене и общуване с хора, чийто опит ще ви бъде полезен. Вероятен е успех по въпроси, които изискват творчески подход и нестандартни решения.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще трябва да работите усилено, за да постигнете успех - не всичко ще е лесно днес. Но нито забавянето в бизнеса, нито понякога възникващите проблеми ще ви принудят да се откажете от плановете си. Ще проявите не само упоритост, но и изобретателност, така че ще оставите съперниците си далеч назад.

Няма да е лесно да се разбирате с новите познати. Но вашите близки ще ви разберат отлично, ще подкрепят с готовност всякакви идеи и с радост ще откликнат дори на най-необичайните ви предложения. Вероятни са промени към по-добро в отношения, които преди са били напрегнати.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 18 май 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ ще имат възможност да свършат повече, отколкото са планирали, така че е добре да започнат със задачите си възможно най-бързо, повечето СТРЕЛЦИ ще имат нужда от подкрепа от близките си, ще могат лесно да я получат, ако се въздържат от необмислени думи и случайна грубост
Хороскоп за събота, 18 май 2024 г. (Всички зодии)
810


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не отлагайте това, което сте планирали за вечерта, през първата половина на деня ще свършите планираните задачи много по-бързо. Съсредоточете се върху основните и спешни неща, не се опитвайте да преправяте абсолютно всичко. Бъдете внимателни към финансите си, следете разходите си и не давайте пари назаем. Малките пътувания ще се отразят добре. 

Ако сутринта не сте губили време, то вечерта ще има достатъчно време за почивка. Много Овни ще изпитват жажда за красота, така че посещението на музей или театър ще им бъде полезно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят е подходящ за внасяне на красота и уют около вас. Можете да пренаредите мебелите, да направите дребни ремонти, да подредите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но няма нужда да започвате нещо глобално, ще има възможност за това по късно. Избягвайте спонтанните покупки, днес е лесно да загубите контрол над себе си и да похарчите повече от планираното.

Повечето Телци ще искат активно общуване и нови запознанства. Способността ви да разбирате другите хора ще бъде най-добра, така че няма да е трудно да спечелите симпатиите на събеседника си. Въпреки това, не бъдете твърде настоятелни и не бързайте с нещата.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Вашите творчески способности ще се проявят в най-голяма степен. Би било добра идея да посветите време на хобито си, особено ако е свързано с изкуство. Опитайте се да не се ръководите от емоциите си. Обмислете решенията си, тогава всичко ще се нареди добре. Денят е благоприятен за пътувания, включително далечни и зад граница.

Тези Близнаци, които усвояват нови знания, ще имат особено успешен ден. Така че си струва да разберете трудни теми или да се подготвите за изпити. Има възможност да получите приятни дългоочаквани новини.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта ще сте склонни да обръщате повече внимание на детайлите. Това ще ви попречи да се съсредоточите върху важни неща и да завършите планираните дейности. Не се натоварвайте твърде много, опитайте се да зададете правилно приоритетите си, тогава резултатите от деня ще ви зарадват. По-добре е да се въздържате от големи покупки - има вероятност да похарчите повече, отколкото сте очаквали.

Вечерта е благоприятна за общуване с близки и приятели. Много Раци ще могат да обсъждат важни въпроси, които отдавна изискват решения. Дори в противоречиви ситуации ще бъде възможно да се намери компромис.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Сутринта ще ви е трудно да се концентрирате, така че не бива да се захващате веднага с важни задачи. Няма нужда да планирате нищо мащабно, много по-важно е да отделите време за приятни занимания, хобита и почивка. Благоприятен ден за тръгване на дълъг път или кратка разходка. Ученето и подготовката за изпити ще бъде малко по-трудно от обикновено.

Втората половина на деня е еднакво подходяща както за уединение, така и за срещи с приятели. Лъвовете, които са във връзка, трябва да прекарат време с любимия човек в романтична обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Емоциите ще станат по-важни за вас от логиката и това не винаги ще се окаже добро. Затова не вземайте прибързани решения, опитайте се първо да претеглите и обмислите всичко. Ако е възможно, посветете първата половина на деня на почивка. Много Деви ще бъдат възхитени от естетически впечатления, така че си струва да посетите изложба, да отидете на кино или просто да се разходите из красиви места. 

Следобед отделете време за семейни задължения и помогнете на по-възрастни роднини. Опитайте се да слушате повече, отколкото да говорите, така ще покажете внимание към чувствата на близките.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще ви се прииска да мързелувате, особено сутринта, но домакинските задължения пак ще изискват вашето внимание. Ето защо не трябва да се отдавате твърде много на собствените си слабости, в противен случай ще трябва да свършите всичко необходимо набързо. Ако успеете да направите първата крачка, тогава всичко ще върви по-лесно, отколкото сте очаквали. 

Опитайте се да избягвате случайни груби думи, когато общувате с близките, в противен случай има голяма вероятност от конфликти. Много Везни трябва да прекарат вечерта в компанията на приятели, да отидат на гости или да посетят публично събитие.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Започнете деня си със спокойни, премерени дейности, които не изискват много усилия. Избягвайте да обсъждате деликатни теми с членове на семейството, за да не се карате за дреболии. Вероятни са промени в настроението без видима причина. Опитайте се да отделите повече време за почивка и възстановяване. 

Много Скорпиони ще изпитат желание да правят спонтанни покупки. Но не трябва да се поддавате на този импулс, съществува риск да бъдете твърде разточителни. Вечерта е най-добре да прекарате в компанията на близки приятели или любим човек, правейки нещо приятно или разговаряйки за актуални неща.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не бързайте, ще имате време да свършите много неща. Сутринта е възможно да сте емоционално възбудени, което ще попречи на намирането на общ език с близките и концентрацията върху важни неща. Но постепенно ще можете да се съберете и да използвате всички възможности на този ден. 

Повечето Стрелци ще имат нужда от подкрепа от близки. Можете лесно да я получите, ако се въздържате от необмислени думи и случайна грубост. Заедно можете много повече, отколкото сами.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще свършите повече, отколкото сте планирали, така че започнете със задачите си възможно най-бързо. Енергията и постоянството ще ви позволят да се справите дори с онези проблеми, които сте отлагали дълго време. Резултатите от днес ще окажат добро влияние върху близкото бъдеще. Околните с охота ще ви изслушат и ще подкрепят всичките ви начинания.

По-добре е да завършите интензивният ден със спокойна вечер. Някои Козирози могат леко да се скарат с любимия човек. Но скоро ще могат да изяснят всички недоразумения и да намерят общ език.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Някои Водолеи ще бъдат изправени пред необходимостта да ремонтират и подобрят жилищата си. Ще трябва да се справяте с много задачи едновременно. Но все пак се опитайте да не бързате, вземайте решения обмислено, консултирайте се с по-опитни приятели. Прекалената емоционалност няма да ви помогне.

Потърсете подкрепата на близките си, ще имате нужда от нея в близко бъдеще. Новите запознанства едва ли ще бъдат успешни, но няма да навреди на никого да укрепи старите връзки.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако искате промени в живота си, време е да предприемете решителни действия. Вашата воля, изобретателност и креативност ще ви помогнат да се справите дори със сериозни задачи. Това е подходящият момент да се отървете от ненужните неща, да планирате преместване или да се подготвите за намиране на друга работа. Преразгледайте приятелствата си - може би е време да се сбогувате с някои от старите си познати.

Тези Риби, чийто ден се оказва твърде натоварен, трябва да прекарат вечерта насаме със себе си. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси, дискусии и спорове за друг ден.

2024 © Варна е