Мобилно меню

Хороскоп за неделя, 10 декември 2023 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ ги очаква успешен ден, подходящ за довършване на по-рано започнати неща, ЛЪВОВЕТЕ каквото и да планират да правят днес, отново ще бъдат център на вниманието
Хороскоп за неделя, 10 декември 2023 г. (Всички зодии)
5267

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта може да бъде доста объркваща, но няма място за притеснение. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да решите какво ще правите днес и какво ще отложите за по-късно. За съжаление е безполезно да се консултирате с когото и да било. Така че разчитайте на собствения си опит и здрав разум.

Втората половина на деня ще донесе нови идеи. Не всеки веднага ще разбере колко са добри. Но определено ще има хора, които искат да участват в изпълнението на вашите планове. Скоро ще станете приятели с тях.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят е подходящ за разговори за нещо важно, обсъждане на сериозни въпроси. Дори онези, които преди са се интересували само от собственото си мнение, ще обърнат внимание на вашите думи. Близките ви ще се вслушат в съветите ви и затова няма да допускат досадни грешки.

Полезно е да мислите за бъдещето и да правите планове. Лесно можете да разберете как ще се развият събитията и правилно да прецените както своите сили, така и намеренията на околните. Трябва да се обърнете към най-близките си хора за помощ и подкрепа. Те с радост ще откликнат на всяка ваша молба.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Днес не е най-добрият ден за разговори за работа или обсъждане на важни въпроси, свързани с пари. Помислете какво занимание би ви направило щастливи и се опитайте да намерите време за него. Емоционалният фон може да бъде доста напрегнат. Но ако поддържате положителна нагласа, денят ще бъде приятен и ползотворен.

Втората половина на деня е подходяща за срещи с приятели или романтична среща. През това време можете да планирате пътуването си. Ще ви бъде полезно да промените обкръжението си, дори краткото пътуване ще ви даде много ярки емоции.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня ще бъде успешно и интересно, идеално за предприемане на нещо ново. Бързо ще разберете какво трябва да се направи и първите успехи няма да ви накарат да чакате. Хората, които сте срещнали наскоро, ще се радват да ви помогнат с нещо. Общите грижи ще ви сближат и ще ви помогнат да се сприятелите.

В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления. Ще има шанс да направите успешни покупки, да изберете страхотни неща за себе си и за вашите близки. Добре ще вървят пътуванията – както планираните по-рано, така и решените в последния момент.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Каквото и да планирате да правите днес, бъдете готови да сте център на вниманието. Дори тези, които никога не са забелязвали никого, освен себе си, ще се интересуват от вас. Те ще ви предложат помощ или ще ви дадат страхотен съвет. Денят ще бъде благоприятен за общуване, подходящ за споделяне на идеи и разговори за това, което ви предстои да правите в близко бъдеще. 

Втората половина на деня е подходяща за домашни задължения. По това време е добре да почистите, да се отървете от ненужни вещи, да продадете или подарите стари такива. Някои Лъвове ще намерят това, което отдавна са загубили.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Страхотен ден да срещнете някого, когото бихте искали да харесате. Дори ако преди не сте успели да намерите общ език, сега можете лесно да се разберете и бързо да се споразумеете за съвместни действия. Отношенията, които преди са били трудни, ще станат по-хармонични и това до голяма степен ще бъде ваша заслуга.

Денят ще е благоприятен и за пътуване. То ще се получи дори по-успешно, отколкото сте очаквали и ще ви даде много ярки емоции. Някои Деви ги очакват приятни запознанства. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да се отнесете сериозно към всички дела, които предприемете днес. Това не е най-благоприятният ден за решаване на важни въпроси. Възможно е да възникнат трудности там, където изобщо не сте очаквали. Но това не е причина да се откажете. Ще се справите с всичко и ще постигнете желания резултат, ако не се откажете при първите трудности.

Трябва да бъдете внимателни във всичко, което се отнася до парите. Не е желателно да вземете заем от някого или да кандидатствате за заем. Денят не е подходящ за спонтанни покупки, има риск да похарчите твърде много за ненужни вещи.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви успешен ден, подходящ за довършване на по-рано започнати неща. Няма да има трудности, но ако се появят все пак, бързо ще ги преодолеете. Ще има време и за някои интересни дейности. Някои Скорпиони ще си спомнят старото си хоби и то отново ще даде много ярки впечатления. Ще бъде приятно да общувате с хора, които споделят вашите интереси.

Вероятни са добри новини отдалеч. Не са изключени примамливи предложения - ще се съгласите с тях без много колебание и няма да съжалявате. Вечерта обещава приятни изненади.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако се заемете с нови неща, дори и да са доста сложни, вероятно ще се справите отлично с тях. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да действате и наблизо ще има хора, с които можете да се консултирате. Най-внимателните Стрелци ще имат шанс да получат ценна информация преди всички останали.

Ще ви бъде лесно да намирате общ език с различни хора. Много от тях ще разберете перфектно. В следобедните часове ще има възможност да зарадвате с нещо близките си и няма да я пропуснете. Човек, който ви е особено скъп, ще ви изненада с нещо приятно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на деня ще бъде трудно - по това време ще трябва да се справите с няколко неща наведнъж, да разрешите проблеми, възникнали не по ваша вина. Но влиянието на положителните тенденции бързо ще нараства и скоро ще почувствате подкрепата на звездите. Ще бъде възможно да разрешите някои стари проблеми, да се справите с въпроси, които отдавна изискват решения.

Следобедът е чудесно време да се захванете с нещо ново, да се опитате да осъществите идея, която наскоро ви е хрумнала. Обстоятелствата ще се стекат добре, ще постигнете отлични резултати.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще донесе много хубави неща, ще отвори много интересни възможности, но рискувате да не забележите това, ако отдавате прекалено голямо значение на дребните детайли. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви разбират и подкрепят и знаят как да повишат настроението ви. Общуването с такива хора ще ви накара да се почувствате много по-добре.

Внимателно наблюдавайте какво се случва около вас. Ще имате възможност да получите информация, която ще ви помогне да погледнете по различен начин на нещата, които ви се струват познати. Някои Водолеи ще имат нови цели и планове за бъдещето.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Време е да се заемете с нещата, които сте отлагали дълго време. Ще можете да свършите много, ако не губите време. Бъдете готови да импровизирате и да измислите нещо ново. Възможно е именно благодарение на способността ви да подхождате творчески към всички проблемите, които разстройват както вас, така и вашите близки, те да бъдат решени.

Денят е подходящ за срещи със стари познати. Те ще ви разкажат за нещо интересно, ще дадат отличен съвет и просто ще повишат настроението ви. Вечерта ще бъде благоприятна за среща с приятели или романтична среща.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
679


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е