Мобилно меню

Хороскоп за неделя, 10 декември 2023 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ ги очаква успешен ден, подходящ за довършване на по-рано започнати неща, ЛЪВОВЕТЕ каквото и да планират да правят днес, отново ще бъдат център на вниманието
Хороскоп за неделя, 10 декември 2023 г. (Всички зодии)
5219

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта може да бъде доста объркваща, но няма място за притеснение. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да решите какво ще правите днес и какво ще отложите за по-късно. За съжаление е безполезно да се консултирате с когото и да било. Така че разчитайте на собствения си опит и здрав разум.

Втората половина на деня ще донесе нови идеи. Не всеки веднага ще разбере колко са добри. Но определено ще има хора, които искат да участват в изпълнението на вашите планове. Скоро ще станете приятели с тях.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят е подходящ за разговори за нещо важно, обсъждане на сериозни въпроси. Дори онези, които преди са се интересували само от собственото си мнение, ще обърнат внимание на вашите думи. Близките ви ще се вслушат в съветите ви и затова няма да допускат досадни грешки.

Полезно е да мислите за бъдещето и да правите планове. Лесно можете да разберете как ще се развият събитията и правилно да прецените както своите сили, така и намеренията на околните. Трябва да се обърнете към най-близките си хора за помощ и подкрепа. Те с радост ще откликнат на всяка ваша молба.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Днес не е най-добрият ден за разговори за работа или обсъждане на важни въпроси, свързани с пари. Помислете какво занимание би ви направило щастливи и се опитайте да намерите време за него. Емоционалният фон може да бъде доста напрегнат. Но ако поддържате положителна нагласа, денят ще бъде приятен и ползотворен.

Втората половина на деня е подходяща за срещи с приятели или романтична среща. През това време можете да планирате пътуването си. Ще ви бъде полезно да промените обкръжението си, дори краткото пътуване ще ви даде много ярки емоции.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня ще бъде успешно и интересно, идеално за предприемане на нещо ново. Бързо ще разберете какво трябва да се направи и първите успехи няма да ви накарат да чакате. Хората, които сте срещнали наскоро, ще се радват да ви помогнат с нещо. Общите грижи ще ви сближат и ще ви помогнат да се сприятелите.

В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления. Ще има шанс да направите успешни покупки, да изберете страхотни неща за себе си и за вашите близки. Добре ще вървят пътуванията – както планираните по-рано, така и решените в последния момент.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Каквото и да планирате да правите днес, бъдете готови да сте център на вниманието. Дори тези, които никога не са забелязвали никого, освен себе си, ще се интересуват от вас. Те ще ви предложат помощ или ще ви дадат страхотен съвет. Денят ще бъде благоприятен за общуване, подходящ за споделяне на идеи и разговори за това, което ви предстои да правите в близко бъдеще. 

Втората половина на деня е подходяща за домашни задължения. По това време е добре да почистите, да се отървете от ненужни вещи, да продадете или подарите стари такива. Някои Лъвове ще намерят това, което отдавна са загубили.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Страхотен ден да срещнете някого, когото бихте искали да харесате. Дори ако преди не сте успели да намерите общ език, сега можете лесно да се разберете и бързо да се споразумеете за съвместни действия. Отношенията, които преди са били трудни, ще станат по-хармонични и това до голяма степен ще бъде ваша заслуга.

Денят ще е благоприятен и за пътуване. То ще се получи дори по-успешно, отколкото сте очаквали и ще ви даде много ярки емоции. Някои Деви ги очакват приятни запознанства. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да се отнесете сериозно към всички дела, които предприемете днес. Това не е най-благоприятният ден за решаване на важни въпроси. Възможно е да възникнат трудности там, където изобщо не сте очаквали. Но това не е причина да се откажете. Ще се справите с всичко и ще постигнете желания резултат, ако не се откажете при първите трудности.

Трябва да бъдете внимателни във всичко, което се отнася до парите. Не е желателно да вземете заем от някого или да кандидатствате за заем. Денят не е подходящ за спонтанни покупки, има риск да похарчите твърде много за ненужни вещи.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви успешен ден, подходящ за довършване на по-рано започнати неща. Няма да има трудности, но ако се появят все пак, бързо ще ги преодолеете. Ще има време и за някои интересни дейности. Някои Скорпиони ще си спомнят старото си хоби и то отново ще даде много ярки впечатления. Ще бъде приятно да общувате с хора, които споделят вашите интереси.

Вероятни са добри новини отдалеч. Не са изключени примамливи предложения - ще се съгласите с тях без много колебание и няма да съжалявате. Вечерта обещава приятни изненади.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако се заемете с нови неща, дори и да са доста сложни, вероятно ще се справите отлично с тях. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да действате и наблизо ще има хора, с които можете да се консултирате. Най-внимателните Стрелци ще имат шанс да получат ценна информация преди всички останали.

Ще ви бъде лесно да намирате общ език с различни хора. Много от тях ще разберете перфектно. В следобедните часове ще има възможност да зарадвате с нещо близките си и няма да я пропуснете. Човек, който ви е особено скъп, ще ви изненада с нещо приятно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на деня ще бъде трудно - по това време ще трябва да се справите с няколко неща наведнъж, да разрешите проблеми, възникнали не по ваша вина. Но влиянието на положителните тенденции бързо ще нараства и скоро ще почувствате подкрепата на звездите. Ще бъде възможно да разрешите някои стари проблеми, да се справите с въпроси, които отдавна изискват решения.

Следобедът е чудесно време да се захванете с нещо ново, да се опитате да осъществите идея, която наскоро ви е хрумнала. Обстоятелствата ще се стекат добре, ще постигнете отлични резултати.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще донесе много хубави неща, ще отвори много интересни възможности, но рискувате да не забележите това, ако отдавате прекалено голямо значение на дребните детайли. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви разбират и подкрепят и знаят как да повишат настроението ви. Общуването с такива хора ще ви накара да се почувствате много по-добре.

Внимателно наблюдавайте какво се случва около вас. Ще имате възможност да получите информация, която ще ви помогне да погледнете по различен начин на нещата, които ви се струват познати. Някои Водолеи ще имат нови цели и планове за бъдещето.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Време е да се заемете с нещата, които сте отлагали дълго време. Ще можете да свършите много, ако не губите време. Бъдете готови да импровизирате и да измислите нещо ново. Възможно е именно благодарение на способността ви да подхождате творчески към всички проблемите, които разстройват както вас, така и вашите близки, те да бъдат решени.

Денят е подходящ за срещи със стари познати. Те ще ви разкажат за нещо интересно, ще дадат отличен съвет и просто ще повишат настроението ви. Вечерта ще бъде благоприятна за среща с приятели или романтична среща.

2023 © Варна е

Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)

На някои ТЕЛЦИ може да им се отворят нови неща за вършене, както и допълнителни грижи, възможно е да се наложи да коригират грешките на други хора и да разрешат техни проблеми, БЛИЗНАЦИТЕ ги очакват добри новини, не са изключени интересни бизнес предложения, както и парични постъпления от доста неочаквани места
Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)
928

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня ще е спокойно и едва ли ще бъде белязано от значими събития. По-добре е да не планирате сериозни дела или важни срещи в този момент, тъй като ще ви бъде трудно да се настроите на делова вълна. Изчакайте малко. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и интуицията ще ви подскаже, че е време да действате.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Много Овни ги очакват необичайни срещи и интересни запознанства. Възможен е романтичен интерес. Човек, за когото не сте знаели почти нищо преди, може да ви легне на сърце.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е натоварен. Едва ли ще мине без изненади и вълнения. Някои Телци може да имат нови неща за вършене и грижи. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора и да разрешите проблеми, с които са се сблъскали те. Не винаги ще е лесно, но ще се справите чудесно.

Лидерските ви качества ще бъдат особено очевидни днес. Ако имате нужда от съюзници, намирането им ще бъде лесно. Ще можете да заинтересувате с идеите си дори тези, които обикновено само критикуват чуждите планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е трудно. Емоционалният фон в този момент ще бъде напрегнат и много Близнаци трудно ще запазят положителна нагласа. Най-впечатлителните представители на знака могат да се разстроят за дреболии и да се обидят дори от невинни забележки от другите.

Въпреки това влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще се почувствате много по-добре. Втората половина на деня ще донесе добри новини. Не са изключени интересни бизнес предложения. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е благоприятен за общуване. Особено подходящ е за срещи в неформална обстановка - така ще ви е по-лесно да намирате точните думи, ще заинтересувате събеседниците си и ще спечелите тяхното благоразположение. Това може да е началото на едно приятелство, което скоро ще стане много важно за вас.

Ще бъде осезаемо влиянието на положителните тенденции в професионалната сфера. Някои Раци ще успеят да добият истински импулс в бизнеса, да решат проблеми, които преди са обърквали всички. Вашите успехи няма да останат незабелязани - хората, от които зависи много, ще им обърнат внимание.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на деня със сигурност ще поднесе изненади и не всички ще са приятни. Въпреки това влиянието на положителните тенденции все още ще преобладава, така че няма място за излишни притеснения. Някои Лъвове ще трябва да отидат на непланирани пътувания. Те може да отнемат много време, но ще бъдат завършени успешно.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна. Това време е особено добро за учене, както и за всякакви дейности, към които може да се подходи творчески. Няма да има проблеми в комуникацията, ще има възможност за възстановяване на стари връзки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете готови да промените плановете си. Възможно е да се появят нови задачи и за да ги решите, всичко останало ще трябва да се остави настрана. В началото ще се тревожите, но много скоро ще разберете, че всичко върви добре. Вероятни са парични потоци. Възможни са изгодни сделки и успешни покупки.

В деловите отношения са вероятни промени към по-добро. Ще можете да се споразумеете за съвместни действия с тези, които преди това не са ви подкрепяли или просто са били предпазливи. С ръководството можете да обсъдите въпроси, свързани с кариерното ви развитие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте. Началото на деня може да бъде предизвикателно, особено за Везните, които ще се заемат с нещо съвсем ново. Ще отнеме известно време, за да разберете как да продължите. И няма да е възможно да намерите надеждни съюзници веднага.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще донесе промени към по-добро в много сфери на живота. Предстоят приятни събития в семейството, добри новини, както за вас, така и за близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща или важен разговор с любимия човек.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не търсете прости решения. Това е един от онези дни, когато добрите идеи не лежат на повърхността и е по-добре да постигнете целта по заобиколен път. Скорпионите, които планират някои важни неща, трябва особено внимателно да избират помощници и съюзници. Не трябва да се доверявате на първото впечатление от новите познати.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Често ще разбирате идеално близките си и няма да има причина за разногласия. Вероятни са приятни изненади, неочаквани подаръци, както и оферти, които веднага ще приемете.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят е подходящ за много важни дела. Благодарение на подкрепата на звездите вие ​​ще се справите с това, което не се е получавало дълго време, и ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили. Много Стрелци ще се възползват от натрупания наскоро опит. Представителите на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и няма да правят грешки.

Вероятни са парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Ще бъде полезно да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси. Тук трябва да разчитате на интуицията си - нейните съвети ще бъдат точни и навременни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да запазите самообладание, независимо от обстоятелствата. Това може да бъде доста трудно, особено в началото на деня, когато нещата може да не вървят по план. Възможно е да се наложи да оставите настрана собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора и да помогнете на тези, които зависят от вас.

Не прибързвайте с решения относно работата, бизнеса и финансите. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да съберете цялата необходима информация и да разберете как най-добре да действате. Но във всичко, свързано с личните отношения, можете да разчитате на интуицията си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви успешен ден. Той е идеален за решаване на много сериозни въпроси и ще ви позволи да се справите с някои важни и сложни проблеми. Деловите преговори ще са успешни, а изходът от съдебни дела вероятно ще е благоприятен за вас. Можете да търсите нови партньори и да обсъждате условията за сътрудничество с тях.

Възможни са дребни битови разногласия. Въпреки това ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички доста бързо. Ще бъдете търпеливи и деликатни с тези, които са ви скъпи, ще изгладите недоразуменията и няма да обидите никого.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Приятно начало на деня. По това време много Риби ще получат новини, които са чакали от дълго време, или предложения,  които могат да приемат без много колебание. Ученето ще бъде лесно и ще можете да разберете въпроси, които преди са изглеждали изключително трудни. Възможно е да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, чийто опит ще ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще е по-спокойна и подходяща за отдих. Малките пътувания ще ви подействат добре, особено ако тръгнете на път с любимия човек.

2024 © Варна е