Мобилно меню

Хороскоп за неделя, 11 февруари 2024 г. (Всички зодии)

БЛИЗНАЦИТЕ ги очаква напрегнат, но интересен ден, ще трябва да се справят с неща съвсем различни от това, което са планирали, ЛЪВОВЕТЕ няма да имат трудности при решаването на дребни ежедневни проблеми
Хороскоп за неделя, 11 февруари 2024 г. (Всички зодии)
790

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Чудесен ден за всякакви полезни дейности. Дори да се заемете с нещо съвсем ново, бързо ще разберете как е най-добре да действате и скоро ще постигнете първите си успехи. Ако имате нужда от помощ, няма да се налага да молите два пъти. Приятели и добри познати с готовност ще се притекат на помощ.

Денят ще бъде благоприятен за създаване на нови запознанства - лесно ще намирате общ език с тези, които срещате за първи път. Възможно е да започне романтична връзка, която ще се развие бързо и скоро ще стане сериозна.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на деня ще ви зарадва с приятни изненади. Възможно е да има успешни съвпадения и добри новини по отношение на особено важен за вас въпрос. Възможни са и неочаквани срещи с хора, които много са ви липсвали напоследък. Ще има шанс да възстановите стари връзки и да сключите мир с тези, с които сте били в конфликт.

Втората половина на деня едва ли е подходяща за сериозни въпроси - ще бъде трудно да се настроите на сериозна вълна, много Телци просто ще искат да се отпуснат. Времето е подходящо за разходки и пътувания, смяната на обстановката ще ви бъде от полза.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще е напрегнат, но интересен. Най-вероятно ще трябва да направите нещо съвсем различно от това, което сте планирали. Но едва ли ще се оплаквате от това, точно обратното - новите неща ще се окажат много вълнуващи, ще се справите с тях перфектно и ще бъдете доволни от получените резултати.

Необичайните идеи, които ще имате днес, ще заинтересуват мнозина. Дори тези, които обикновено са критични към плановете на други хора, ще ги харесат. Тези, които преди почти не са ви забелязвали, ще поемат инициативата в общуването. Вашата интуиция ще ви подскаже дали си струва да се занимавате с тях.


РАК (22 юни - 22 юли)

Трудно ще поддържате баланс в началото на деня. Емоционалният фон ще бъде напрегнат, поради което може да се притеснявате за дреболии, да се съмнявате в способностите си и да търсите таен смисъл дори в най-невинните забележки на другите. По това време си струва да правите това, което ви прави щастливи и повдига настроението ви, така ще избегнете ненужни притеснения.

Втората половина на деня ще зарадва много представители на зодията с приятни събития и добри новини. Промените към по-добро вероятно са точно там, където сте ги очаквали най-много. Вероятно е успешно решение на важни за вас финансови въпроси.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Страхотен ден за важни дела - бързо ще разберете как можете да се справите с тях, без да полагате сериозни усилия. Както отдавнашни познати, така и хора, с които сте се сприятелили наскоро, ще се радват да ви помогнат. Мнозина ще са готови да се вслушат в съветите ви и именно благодарение на тях няма да допуснат грешки.

Няма да има трудности при решаването на дребни ежедневни проблеми. Вярно е, че може да се наложат неочаквани разходи, но ще става въпрос за незначителни суми. Някои Лъвове ще направят много успешни покупки, купувайки неща, които ще радват дълго време както тях, така и околните.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят едва ли ще се окаже особено лек - ще трябва да решите няколко трудни задачи и да завършите нещата, започнати по-рано. Опитайте се да не губите време, започнете да действате възможно най-рано. Така ще имате много по-голям шанс да постигнете целта си.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре. От тях ще научите много интересни неща, ще получите разумни съвети или много примамливи предложения. Вечерта ще е особено приятна за Девите, които ще ходят на романтични срещи.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Подходящ ден за полезни неща. Може да са много повече от очакваното, но вие сте се справяли с всичко и едва ли имате нужда от чужда помощ за това. Финансови въпроси, които са важни не само за вас, но и за близките ви ще бъдат решени успешно. Вероятни са неочаквани парични постъпления и ценни подаръци.

Пътуването ще бъде добро и няма значение дали тръгвате на път с конкретна цел или просто за да си прекарате добре. Далеч от дома са възможни приятни запознанства и срещи с хора, от които ще научите много.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще бъде напрегнат, изпълнен със събития и много интересен. Възможно е това, което се случва, да ви помогне да погледнете по различен начин на достойните неща, да промените отношението си към това, което преди е изглеждало единственото вярно. Някои Скорпиони ще започнат да правят дългосрочни планове, чието изпълнение ще започне в близко бъдеще.

Денят ще е благоприятен за общуване с нови познати, бързо ще се разберете с тях. Вероятни са промени към по-добро във финансовата сфера и някои трудни въпроси ще бъдат успешно разрешени от вас.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на деня нещо може да не върви по план, но не трябва да се тревожите много за това. Много скоро ще усетите, че влиянието на положителните тенденции се засилва. А преди това можете да направите нещо не много важно, но приятно и повдигащо настроението ви.

Следобедът е чудесно време да се срещнете с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е нужно да полагате усилия, за да направите добро впечатление - всички ще разберат, че си струва да ви опознаят по-добре и да общуват с вас по-често. Вероятни са промени в личния живот, някои Стрелци ще изпитат любов от пръв поглед.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Струва си да започнете деня с решаване на някои особено трудни проблеми, ще можете да се справите с тях доста бързо. Дългогодишните познати ще се радват да ви помогнат, а хората, които сте срещнали за първи път съвсем наскоро, едва ли ще искат да стоят настрана. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да разчитате.

Следобед може да се заемете с нещо ново и интересно. Вие не само ще получите много приятни емоции, но и ще научите нещо, което определено ще ви бъде полезно скоро. Това време е подходящо и за кратки пътувания по познати маршрути, те ще повишат настроението ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е подходящ за обсъждане на всякакви сериозни въпроси. Дори тези, които преди това са го пренебрегнали, ще се вслушат в мнението ви. Някои Водолеи ще успеят да се споразумеят с онези, с които преди не са могли да намерят общ език, или да превърнат скорошните недоброжелатели в съюзници.

Бързо ще се справите с домакинските задължения и ще решите ежедневните проблеми, които могат да възникнат в следобедните часове. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Ще сте склонни към лекомислие, което може да доведе до ненужни разходи.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня ще бъде приятно и вдъхновяващо. Много Риби ще получат неочаквани подаръци и изненади, които ще помнят дълго. Възможно е стари познати да ви напомнят за себе си и ще се радвате да общувате с тях отново. Ще има възможност да се помирите с тези, с които сте били в конфликт.

Втората половина на деня ще бъде по-спокойна, но също ще бъде добра. Ще има възможност за довършване на започнати по-рано неща и разрешаване на някои организационни въпроси. Ще остане време да обърнете внимание на най-близките си и да ги зарадвате с нещо.

2024 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
666


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е