Мобилно меню

Хороскоп за неделя, 17 декември 2023 г. (Всички зодии)

ВЕЗНИТЕ няма да могат лесно да избегнат разгорещени дебати, денят може да се превърне в истинско изпитание за тези, които са свикнали винаги да защитават своята гледна точка и не са готови да правят компромиси, ЛЪВОВЕТЕ определено няма да скучаят, денят ще ги зарадва с приятни събития и добри новини
Хороскоп за неделя, 17 декември 2023 г. (Всички зодии)
3680

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да обърнете внимание на семейните въпроси. Някой от близките ви може да се нуждае от вашата помощ днес и няма да откажете. Няма да има сериозни причини за разногласия с по-възрастните роднини, а с по-младите от вас ще бъде лесно да намерите общ език.

Пътуванията ще се окажат добре, особено тези, на които отивате, за да научите нещо ново. Звездите ще са благосклонни към ученици и учители, както и към всички, които се опитват да се сдобият с важна информация. Вероятни са романтични изненади следобед. Ще бъде много хубаво да срещнете човек, който харесвате.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще премине спокойно. Той е идеален за справяне с натрупани дребни дела и решаване на някои ежедневни проблеми. Вероятни са успешни покупки. Някои Телци ще успеят да си купят точно онези неща, които отдавна са им липсвали. Възможни са парични постъпления, включително от нови източници. Може да се окажат дори по-големи, отколкото сте очаквали.

Романтичните отношения днес ще се развиват особено хармонично, общуването с любимия човек ще ви достави много положителни емоции. Срещата с приятели също няма да ви разочарова - те със сигурност ще ви предложат нещо ново и интересно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не пропускайте възможността да научите нещо полезно, да получите нова информация, защото ще ви бъде необходима в близко бъдеще. Новините от стари познати ще ви зарадват. Възможно е да ви предложат нещо, което няма да откажете.

Денят може да започне доста объркващо. По-добре е да не планирате важни неща сутринта - ще ви бъде трудно да се концентрирате. Но с времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. Колкото повече наближава вечерта, толкова повече страхотни идеи и нови планове ще имате. В близко бъдеще ще можете да започнете да изпълнявате плановете си.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще бъде доста трудно да не се ядосвате за дреболии сутринта. Емоционалният фон ще е напрегнат, можете да приемете всякакви дреболии много присърце. Дори малки разногласия с приятели или близки ще ви разстроят сериозно. Но много скоро ще забележите, че настроението ви се подобрява и разбирането с другите става по-лесно.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили. Това време е подходящо за предприемане на нови неща - веднага ще разберете как да постигнете успех. Също така ще бъде благоприятно за учене и творчество.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Определено няма да скучаете. Денят ще ви зарадва с приятни събития и добри новини. Освен това ще отвори интересни възможности за онези, които решат не просто да си починат, а да направят нещо полезно. Вероятни са необичайни срещи и запознанства с хора, чиито знания и опит ще ви бъдат полезни в бъдеще.

По-добре е да не бързате с решаването на финансови проблеми. Ще сте склонни към лекомислие, поради което са възможни неуспешни сделки и ненужни разходи. Възможни са и малки парични постъпления, но ще ви е трудно да не изхарчите цялата получена сума наведнъж.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за сложни и важни дела. Справянето с тях ще бъде много по-лесно, отколкото сте предполагали преди, защото интуицията ще ви помогне да намерите най-краткия път към целта си. Информацията, получена наскоро, ще бъде полезна. Между другото, ще получите някои съвети - те ще бъдат дадени от хора, които ви познават добре.

Можете да приемате гости. Поканете тези, с които искате да установите отношения, общуването ви ще бъде много приятно, бързо ще се разберете. В следобедните часове е възможно запознанство, което ще сложи началото на една красива любовна история.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Няма да е лесно да избегнете разгорещени дебати. Денят може да се превърне в истинско изпитание за тези, които са свикнали винаги да защитават своята гледна точка и не са готови да правят компромиси. Не забравяйте обаче, че сега е моментът да направите отстъпки. Ако сте упорити, нещата може да стигнат до открит конфликт, но нямате нужда от това.

Денят е подходящ за извършване на прости или познати неща. Преди да предприемете нещо ново, уверете се, че не се разсейвате. Околните едва ли ще могат да ви помогнат, но могат да ви объркат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

По-добре е да не планирате нищо специално за първата половина на деня. Отпуснете се, правете приятни неща, помислете какво може да зарадва вас и вашите близки. Можете да видите стари приятели. Всичко това ще бъде приятно и ще повиши настроението ви.

Втората половина на деня ще бъде по-лека, по-успешна и по-ползотворна. Подходяща е за решаване на всякакви проблеми - ще обмислите всичко, няма да изпуснете нищо от поглед и ще изберете най-добрият от няколко варианта. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Тук рискувате да направите грешки.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще имате възможност да се справите с изоставането си и след това да се заемете с нещо съвсем ново. Бързо ще се ориентирате в двусмислена ситуация, ще намерите най-краткия път към целта и ще помогнете на тези, за които не всичко е лесно.

Вероятни са интересни запознанства. Днес ще бъде лесно да се сприятелите с хора, които срещате за първи път - дори тези, които никога не са чували нищо добро за вас, веднага ще ви харесат. Вечерта ще ви зарадва с добри новини отдалеч. По това време някои Стрелци ще получат много интересни предложения.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви приятен ден, макар и не от най-спокойните. Неочаквано събитие или странно стечение на обстоятелствата може да обърка плановете ви, да ви принуди да отложите някои задачи и да направите съвсем други неща. Това дори ще ви зарадва, защото ще има възможност да научите нещо ново и да узнаете много полезни неща.

Вероятни са успешни сделки и покупки. Възможно е стари познати, благодарение на които преди сте успели да спечелите добри пари, отново да предложат нещо интересно. В такива случаи можете да се съгласите без много да мислите - няма да съжалявате.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес ще сте особено чувствителни и раними. Интензивността на емоционалния фон ще ви накара да приемате враждебно и най-невинните забележки, да се тревожите за глупости и да се ядосвате, ако не ви подкрепят в абсолютно всичко. Хората около вас няма да могат веднага да оценят правилно вашите идеи, така че може да не успеете да избегнете неприятните разговори.

Но като цяло денят ще бъде добър. Подходящ е за излети и разходки. Промяната на средата ще ви вдъхнови и ще ви помогне да видите много неща в нова светлина. Вечерта обещава среща с човек, общуването с когото напоследък не върви.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Имайте търпение, днес ще ви потрябва. Събитията ще се развиват много по-бавно, отколкото ви се иска. Възможно е срещите, които очаквахте с нетърпение, да се наложи да отложите за дълго време. Но не падайте духом. Първо, ще имате време да преосмислите плановете си и да намерите нов начин за тяхното изпълнение. Второ, наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат във всичко и да поемат някои от вашите грижи.

Денят не е подходящ за спонтанни покупки или сделки, които не са били предварително планирани. Но ще бъде изключително благоприятен за учене и всякакви творчески занимания.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е