Мобилно меню

Хороскоп за неделя, 17 декември 2023 г. (Всички зодии)

ВЕЗНИТЕ няма да могат лесно да избегнат разгорещени дебати, денят може да се превърне в истинско изпитание за тези, които са свикнали винаги да защитават своята гледна точка и не са готови да правят компромиси, ЛЪВОВЕТЕ определено няма да скучаят, денят ще ги зарадва с приятни събития и добри новини
Хороскоп за неделя, 17 декември 2023 г. (Всички зодии)
3705

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да обърнете внимание на семейните въпроси. Някой от близките ви може да се нуждае от вашата помощ днес и няма да откажете. Няма да има сериозни причини за разногласия с по-възрастните роднини, а с по-младите от вас ще бъде лесно да намерите общ език.

Пътуванията ще се окажат добре, особено тези, на които отивате, за да научите нещо ново. Звездите ще са благосклонни към ученици и учители, както и към всички, които се опитват да се сдобият с важна информация. Вероятни са романтични изненади следобед. Ще бъде много хубаво да срещнете човек, който харесвате.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще премине спокойно. Той е идеален за справяне с натрупани дребни дела и решаване на някои ежедневни проблеми. Вероятни са успешни покупки. Някои Телци ще успеят да си купят точно онези неща, които отдавна са им липсвали. Възможни са парични постъпления, включително от нови източници. Може да се окажат дори по-големи, отколкото сте очаквали.

Романтичните отношения днес ще се развиват особено хармонично, общуването с любимия човек ще ви достави много положителни емоции. Срещата с приятели също няма да ви разочарова - те със сигурност ще ви предложат нещо ново и интересно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не пропускайте възможността да научите нещо полезно, да получите нова информация, защото ще ви бъде необходима в близко бъдеще. Новините от стари познати ще ви зарадват. Възможно е да ви предложат нещо, което няма да откажете.

Денят може да започне доста объркващо. По-добре е да не планирате важни неща сутринта - ще ви бъде трудно да се концентрирате. Но с времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. Колкото повече наближава вечерта, толкова повече страхотни идеи и нови планове ще имате. В близко бъдеще ще можете да започнете да изпълнявате плановете си.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще бъде доста трудно да не се ядосвате за дреболии сутринта. Емоционалният фон ще е напрегнат, можете да приемете всякакви дреболии много присърце. Дори малки разногласия с приятели или близки ще ви разстроят сериозно. Но много скоро ще забележите, че настроението ви се подобрява и разбирането с другите става по-лесно.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили. Това време е подходящо за предприемане на нови неща - веднага ще разберете как да постигнете успех. Също така ще бъде благоприятно за учене и творчество.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Определено няма да скучаете. Денят ще ви зарадва с приятни събития и добри новини. Освен това ще отвори интересни възможности за онези, които решат не просто да си починат, а да направят нещо полезно. Вероятни са необичайни срещи и запознанства с хора, чиито знания и опит ще ви бъдат полезни в бъдеще.

По-добре е да не бързате с решаването на финансови проблеми. Ще сте склонни към лекомислие, поради което са възможни неуспешни сделки и ненужни разходи. Възможни са и малки парични постъпления, но ще ви е трудно да не изхарчите цялата получена сума наведнъж.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за сложни и важни дела. Справянето с тях ще бъде много по-лесно, отколкото сте предполагали преди, защото интуицията ще ви помогне да намерите най-краткия път към целта си. Информацията, получена наскоро, ще бъде полезна. Между другото, ще получите някои съвети - те ще бъдат дадени от хора, които ви познават добре.

Можете да приемате гости. Поканете тези, с които искате да установите отношения, общуването ви ще бъде много приятно, бързо ще се разберете. В следобедните часове е възможно запознанство, което ще сложи началото на една красива любовна история.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Няма да е лесно да избегнете разгорещени дебати. Денят може да се превърне в истинско изпитание за тези, които са свикнали винаги да защитават своята гледна точка и не са готови да правят компромиси. Не забравяйте обаче, че сега е моментът да направите отстъпки. Ако сте упорити, нещата може да стигнат до открит конфликт, но нямате нужда от това.

Денят е подходящ за извършване на прости или познати неща. Преди да предприемете нещо ново, уверете се, че не се разсейвате. Околните едва ли ще могат да ви помогнат, но могат да ви объркат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

По-добре е да не планирате нищо специално за първата половина на деня. Отпуснете се, правете приятни неща, помислете какво може да зарадва вас и вашите близки. Можете да видите стари приятели. Всичко това ще бъде приятно и ще повиши настроението ви.

Втората половина на деня ще бъде по-лека, по-успешна и по-ползотворна. Подходяща е за решаване на всякакви проблеми - ще обмислите всичко, няма да изпуснете нищо от поглед и ще изберете най-добрият от няколко варианта. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Тук рискувате да направите грешки.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще имате възможност да се справите с изоставането си и след това да се заемете с нещо съвсем ново. Бързо ще се ориентирате в двусмислена ситуация, ще намерите най-краткия път към целта и ще помогнете на тези, за които не всичко е лесно.

Вероятни са интересни запознанства. Днес ще бъде лесно да се сприятелите с хора, които срещате за първи път - дори тези, които никога не са чували нищо добро за вас, веднага ще ви харесат. Вечерта ще ви зарадва с добри новини отдалеч. По това време някои Стрелци ще получат много интересни предложения.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви приятен ден, макар и не от най-спокойните. Неочаквано събитие или странно стечение на обстоятелствата може да обърка плановете ви, да ви принуди да отложите някои задачи и да направите съвсем други неща. Това дори ще ви зарадва, защото ще има възможност да научите нещо ново и да узнаете много полезни неща.

Вероятни са успешни сделки и покупки. Възможно е стари познати, благодарение на които преди сте успели да спечелите добри пари, отново да предложат нещо интересно. В такива случаи можете да се съгласите без много да мислите - няма да съжалявате.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес ще сте особено чувствителни и раними. Интензивността на емоционалния фон ще ви накара да приемате враждебно и най-невинните забележки, да се тревожите за глупости и да се ядосвате, ако не ви подкрепят в абсолютно всичко. Хората около вас няма да могат веднага да оценят правилно вашите идеи, така че може да не успеете да избегнете неприятните разговори.

Но като цяло денят ще бъде добър. Подходящ е за излети и разходки. Промяната на средата ще ви вдъхнови и ще ви помогне да видите много неща в нова светлина. Вечерта обещава среща с човек, общуването с когото напоследък не върви.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Имайте търпение, днес ще ви потрябва. Събитията ще се развиват много по-бавно, отколкото ви се иска. Възможно е срещите, които очаквахте с нетърпение, да се наложи да отложите за дълго време. Но не падайте духом. Първо, ще имате време да преосмислите плановете си и да намерите нов начин за тяхното изпълнение. Второ, наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат във всичко и да поемат някои от вашите грижи.

Денят не е подходящ за спонтанни покупки или сделки, които не са били предварително планирани. Но ще бъде изключително благоприятен за учене и всякакви творчески занимания.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много БЛИЗНАЦИ днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено, РАЦИТЕ ги очакват повече грижи, отколкото са очаквали, тъй като към планираните задачи ще се добавят съвсем нови, това обаче няма да ги разстрои
Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)
739


ОВЕН (21 март - 20 април)

Всичко ще се получи дори по-добре, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи да промените плановете си, защото ще има шанс да постигнете това, към което отдавна се стремите. В такива случаи е важно да не губите време. Колкото по-скоро отхвърлите съмненията, толкова по-бързо ще постигнете целта си.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. На някои Овни ще имат изплатени дългогодишни дългове. Не са изключени и ценни подаръци. Представителите на знака също няма да пропуснат възможността да зарадват близките си, да удивят любимия човек с приятна изненада.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се притеснявайте да поемете това, което преди е изглеждало трудно. Най-вероятно такива въпроси ще бъдат решени бързо. Успешната комбинация от обстоятелства ще ви позволи да разрешите проблеми, които наскоро са ви притеснявали, а също и вашите близки. Много Телци няма да пропуснат възможността да помогнат на някой познат. Всичко, което представителите на знака направят за другите днес, също ще им бъде от полза.

Първата половина на деня ще бъде богата на събития, но втората ще е по-спокойна. Вечерта си струва да прекарате с любимия човек или с някой, когото бихте искали да харесате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори нещата да не вървят по план в началото на деня, няма да загубите оптимизма и самочувствието си. И ще постъпите правилно, защото промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Няма да се налага да се справяте сами с трудностите - много полезно е, че наблизо ще има хора, които са готови да помогнат с всичко и да поемат някои от вашите грижи.

Тъй като ще подходите творчески към всеки проблем, дори рутинните задачи няма да ви изглеждат скучни. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Много Близнаци днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще има повече грижи, отколкото сте очаквали, тъй като към планираните задачи може да се добавят съвсем нови. Това обаче няма да ви разстрои. Напротив, с радост ще се заемете с тях. Няма да отнеме много време да се справите. Приятели и стари познати ще ви помогнат с това.

Всички сериозни разговори трябва да бъдат отложени за следобед - по това време ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите, да убедите съмняващите се и да намерите убедителни аргументи. Вечерта ще зарадва влюбените Раци с приятни изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят едва ли ще е лек и напълно безоблачен, но като цяло ще се развие добре. Ако не се разстройвате от недоразумения и не приемате присърце необмислените думи на другите, вероятно ще намерите много причини за щастие. 

Не е желателно да решавате финансови въпроси - тук можете да направите грешка или да изгубите нещо от поглед. Но в личните отношения влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Лъвовете, които отиват на първата си среща вечерта, със сигурност ще си прекарат страхотно. Добри новини очакват семейните представители на знака.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще направите много полезни неща за другите, но няма да забравите за интересите си. Това е един от онези дни, в които можете да решите няколко проблема наведнъж, без да се страхувате, че ще объркате или изгубите нещо от поглед. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни, но интуицията със сигурност ще ви подскаже какво да правите.

Средата на деня е подходяща за семейни дела и общуване с близки. Можете да посетите приятели, но не е препоръчително да посещавате многолюдни събития. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-внимателни трябва да сте във всичко, свързано с парите. По-добре е да не правите големи покупки, ако не са били предварително планирани.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват в началото на деня - те ще бъдат наистина удачни. Може би другите няма веднага да одобрят вашите планове. Но малко по-късно всички ще видят, че сте на път да постигнете успех. Тук ще се появят помощници. 

За много Везни денят обещава приятни запознанства и срещи с нестандартни хора. Вероятно началото както на приятелски, така и на романтични отношения. Всичко ще зависи от това дали представителите на знака искат да поемат инициативата. Вечерта е подходяща за тихи занимания. Можете да си спомните старото си хоби - то отново ще ви даде много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Подходящ ден за всеки бизнес, който изисква творчески подход, нестандартен поглед върху нещата. Идеите, които ще имате днес, едва ли ще дойдат на ум на някой друг. Околните със сигурност ще ги харесат. Тези, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си.

Ще има шанс да разширите социалния си кръг, да се срещнете с хора, за които сте чували много преди. Някои Скорпиони ще намерят нови приятели. Възможно е и начало на романтична връзка. Тя обаче няма да се развие толкова бързо, колкото бихте искали.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят може да не започне толкова добре, колкото ви се иска. Възможни са дребни недоразумения и битови разногласия. Много скоро обаче ситуацията ще започне да се променя към по-добро. И тук много ще зависи от това дали ще успеете да запазите обичайната си веселост и да заразите другите с нея. Денят е добър да отидете някъде с любимите си хора и да смените обстановката.

В следобедните часове са възможни непланирани разходи. Едва ли ще става въпрос за големи суми, но някои Стрелци все пак ще бъдат много разстроени.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няма нужда да бързате за никъде. Денят е подходящ да довършите на спокойствие започнатите по-рано неща, да се заемете с това, което отдавна не ви се е получавало. Няма да ви е трудно да се концентрирате, едва ли някой често ще ви разсейва, така че няма да правите дори дребни грешки. Финансовите проблеми могат да бъдат разрешени. Ще бъдете акуратни и внимателни, това ще ви позволи да избегнете ненужни разходи.

Следобед много Козирози ще искат да ограничат общуването, да прекарат време с най-близките си или дори насаме със себе си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде нееднозначен, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Утрото може да донесе новини, които ще ви объркат. Запомнете - всяка получена информация трябва да се проверява особено внимателно. Възможно е някой неволно да ви подведе.

Днес много Водолеи ще се нуждаят особено от способността бързо да намират подход към нови познанства. Интуицията ще подскаже на представителите на знака на кого могат да се доверят и с кого е по-добре да бъдат нащрек. Денят е подходящ и за вземане на някои решения относно бъдещето.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако сте планирали нещо интересно и важно за този ден, започнете да изпълнявате плановете си възможно най-рано. Сутринта ще бъде особено успешна. Звездите ще са на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Пътуването ще ви се отрази добре, особено ако тръгнете на път с любимите си хора.

Втората половина на деня ще премине спокойно и ще бъде по-благоприятна за отдих, отколкото за някакви решителни действия. Семейните събития ще бъдат добри. Ако напоследък ви е било трудно да се разбирате с по-възрастни роднини, днес ще можете да оставите всички разногласия в миналото.

2024 © Варна е