Мобилно меню

Хороскоп за неделя 17 септември 2023 г. (Всички зодии)

Телците ги очаква чудесен ден за правене на дългосрочни планове, денят за Лъвовете е идеален за всякакви важни срещи - те ще преминат точно както трябва
Хороскоп за неделя 17 септември 2023 г. (Всички зодии)
2454

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е подходящ за важни разговори. Днес ще ви бъде лесно да намерите правилните думи, ще можете да се разберете с тези, с които преди не сте намирали общ език. Ще проявите такт и деликатност към хората, изпаднали в трудна ситуация, мнозина ще обърнат внимание на това.

Вероятни са парични постъпления. Най-вероятно това ще бъде малка сума. Въпреки това, тя ще бъде много полезна - ще ви позволи да направите успешна покупка, да закупите точно това, което харесвате от дълго време. Възможни са и неочаквани подаръци и романтични изненади.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Чудесен ден за правене на дългосрочни планове. Бързо ще определите целите си, а интуицията ви със сигурност ще ви подскаже как да ги постигнете по-бързо. Хората, които ви познават добре, ще ви дадат страхотен съвет. Но никой няма да може да ви подведе или обърка - ще оцените правилно ситуацията и няма да бъдете твърде доверчиви.

Ученето ще бъде лесно, ще схващате нова информация в движение. Денят ще е благоприятен и за пътувания. Те ще бъдат особено приятни и вълнуващи, ако тръгнете на път с любимия човек.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще бъде трудно да се настроите на сериозна вълна, така че е по-добре да отложите решаването на важни въпроси. Този ден е много по-подходящ за почивка и забавление. Приятелите вероятно ще ви предложат нещо интересно или ще ви поканят на събитие, за което сте чували много. Вероятни са непланирани разходи, но едва ли сумата ще е значителна, така че няма нужда да се притеснявате.

Втората половина на деня обещава добри новини за семейните Близнаци. Благоприятно ще е и за разговори с близките, обсъждане на общи дела и планове.


РАК (22 юни - 22 юли)

Във всичко, което предприемете днес, ще проявите изобретателност и завидна упоритост. Ето защо ще можете да постигнете успех там, където никой не го е очаквал. Вероятно успешно решение на въпроси, които предизвикаха много вълнения напоследък. Ще има и възможност да реализирате смела идея, която преди изглеждаше почти фантастична.

Но се опитайте да не се натоварвате прекалено много. Въпреки че денят ще е натоварен, струва си да намерите време за почивка - дори кратка пауза в заниманията ще ви е достатъчна, за да се почувствате по-добре.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят е идеален за всякакви важни срещи - те ще преминат точно както трябва. Ако искате да направите добро впечатление на някого, можете да го направите без затруднения. Хората, с които преди това е било невъзможно да се постигне споразумение, с готовност ще направят отстъпки или просто ще се съгласят с някое от вашите предложения.

Може да се наложи да правите това, което обикновено намирате за много скучно и уморително. Днес такива неща няма да ви притесняват и няма да имате желание да се откажете от започнатото. Пътуванията ще са добри, но може да отнемат малко повече време, отколкото сте очаквали.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ако днес проявите постоянство в работата, със сигурност ще постигнете това, което преди е изглеждало почти невъзможно. Някои необичайни идеи ще ви дойдат на ум и вие ще намерите начин незабавно да ги осъществите. Ще бъде лесно да се споразумеете както със стари познати, така и с тези, които сте срещнали за първи път съвсем наскоро. Ако помолите някого за помощ, той няма да ви откаже.

Единственото, което може да усложни този ден, е нестабилността на емоционалния фон, поради което настроението ви ще бъде променливо. Но наблизо ще има хора, които могат да ви подкрепят и вдъхновят.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Каквито и да са плановете ви за този ден, имайте предвид - трябва да започнете да ги изпълнявате възможно най-рано. Именно утрото ще е особено благоприятно и обещаващо, подходящо както за нови начала, така и за довършване на стари задачи. По това време ще бъде много полезно да имате хора наблизо, към които можете да се обърнете за помощ или съвет.

Влиянието на положителните тенденции постепенно ще намалява. Вероятни са промени в емоционалното ви състояние - ще искате спокойна почивка. Следобед много Везни ще почувстват, че трябва да останат насаме със себе си и да помислят за нещо важно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са приятни срещи и необичайни запознанства. Не пропускайте възможността да говорите за нещо, което ви интересува - ще имате възможност да получите изключително ценна информация от необичаен, но надежден източник. Много Скорпиони ще могат да обсъждат сериозни въпроси в спокойна атмосфера и това ще им позволи да постигнат точно тези резултати, от които се нуждаят.

Вероятни са парични постъпления. Вярно, че ще става въпрос за малка сума, но и това ще ви зарадва, защото ще имате възможност да направите една много успешна покупка.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на деня няма да ви е толкова лесно да се разбирате с другите. Дори хората, с които преди сте намирали общ език, може да се държат странно, да правят глупави неща и да казват неща, които изобщо не са това, което бихте искали да чуете. Но сериозни конфликти няма да възникнат. Чувството за хумор ще помогне на много Стрелци да ги избягнат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции осезаемо ще се засили и ще усетите подкрепата на звездите. Точно по това време трябва да планирате както бизнес, така и други важни срещи. Всичко ще върви точно както трябва.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ако днес се заемете с трудна задача, вероятно ще се справите бързо с нея. Първо, звездите ще бъдат на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа ще преодолеете всички препятствия. Второ, наблизо ще има хора, които са готови да помогнат и с действие, и със съвет, и да поемат част от грижите ви. Трето, тези, които биха могли да ви пречат, ще бъдат твърде заети и няма да направят нищо.

Вероятни са незначителни разногласия у дома и разбирателството с любимите хора може да бъде по-трудно от обикновено. Но вие ще проявите добронамереност и деликатност и няма да е необходимо нищо повече, за да възстановите хармонията.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Време е да дадете воля на въображението си. Благодарение на нея ще разберете преди всеки друг как да решавате сложни проблеми и да намерите начин да постигнете успех във всеки бизнес, с който се заемете. Да, обичайните методи може да са неефективни, но ще можете да измислите нещо съвсем ново.

Денят ще е благоприятен за общуване. Особено подходящ е за първа среща - едва ли някой може да остане безразличен към вашия чар. Срещите с приятели и някои семейни събития, обаче също няма да ви разочароват.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всички най-важни и интересни неща трябва да бъдат планирани за първата половина на деня - това време ще бъде особено благоприятно. Звездите ще подкрепят Рибите, които ще се захванат с нещо съвсем ново или ще се опитат да решат дребни проблеми сами. Също така е по-добре да не отлагате сериозните разговори твърде дълго. Сутринта е идеална за тях.

Следобед ще стане по-трудно да се концентрирате. Някои представители на знака ще бъдат склонни към лекомислие, други просто няма да искат да полагат усилия за постигане на целите си. Но ще можете да си починете страхотно, да прекарате приятно време в добра компания.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 27 септември 2023 г. (Всички зодии)

Лъвовете да слушат внимателно интуицията си, ще имат шанс да постигнат голям успех - истински пробив в работата си, Овните да не витаят в облаците и да фантазират, а да гледат реалистично на нещата
Хороскоп за сряда, 27 септември 2023 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма да витаете в облаците и да фантазирате, а ще гледате реалистично на нещата. Това ще ви позволи бързо да намерите път към целта си, да се справите добре с трудна задача и да разрешите работен проблем, който ви преследва от дълго време. Околните ще ви разсейват с молби и съвети по-често от обикновено, но това няма да ви дразни.

Възможни са професионални разногласия и спорове с колеги и ръководство. Опонентите ви ще признаят, че сте прави, макар и не веднага. Но ще бъде много лесно да се разбирате с любимите си хора, ще получите много удоволствие от общуването.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще мине без дребни неприятности, но все пак ще се развие много добре, ако запазите положителна нагласа. Опитайте се да не се стресирате за дреболии и помнете най-важните си цели. Може да имате възможност да осъществите отдавна планираното.

В началото на деня трябва да действате самостоятелно - така ще ви е по-лесно да постигнете желания резултат. По-късно ще има благоприятно време за комуникация, създаване на нови запознанства, намиране на съюзници и помощници. Неочаквана среща може да бележи началото на романтична връзка, която скоро ще стане сериозна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Започнете деня със завършване на стари задачи, разрешаване на въпроси, които наскоро са ви създали много грижи. Тук едва ли ще има трудности и бързо ще можете да постигнете желания резултат. Възможно е да ви помогнат стари познати, хора, с които някога сте си сътрудничили.

По-късно можете да се заемете с нещо ново. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да постъпите - бързо ще разберете това, за което сте знаели много малко преди. Възможни са приятни запознанства. Връзката ще започне като бизнес връзка, но по-късно може да стане приятелска или романтична.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще се развие много добре, ако не се тревожите за дреболии. Ако нещо се обърка, опитайте се да не се изнервяте и да запазите самообладание. Вероятно ще измислите начини да се възползвате от настоящата ситуация. Някои Раци ще намерят нови помощници и съюзници, които са готови да подкрепят всякакви необичайни идеи.

Вероятни са незначителни разногласия с близките. Въпреки това бързо ще намерите решения, които ще се харесат на всички, а споровете ще бъдат забравени. Вечерта обещава приятни изненади за представителите на знака, които ще тръгнат на пътешествия.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има шанс да постигнете голям успех, истински пробив в работата. Слушайте внимателно интуицията си. Именно нейните съвети ще ви помогнат да избегнете грешки и да не попаднете в капани, поставени от недоброжелатели. В общуването, особено в работата, опитайте се да бъдете много внимателни. Днес много хора ще искат да спечелят доверието ви, но не с всеки си струва да се занимавате.

Вероятни са парични постъпления и може да става въпрос за много значителни суми. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси, ще имате шанс за сключване на успешни сделки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Ако се нуждаете от нови съюзници, днес вероятно ще ги имате. Сред тези, които искат да ви подкрепят, може да има много влиятелни хора. Въпреки това, те едва ли ще ви помогнат безкористно - бъдете готови да предоставите реципрочни услуги.

Близки хора ще се обръщат към вас за съвет по-често от обикновено. Не бързайте да правите препоръки - ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията и да намерите най-доброто решение. Вечерта е подходяща за семейни събития и срещи със стари приятели.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят може да започне доста лошо, особено за тези, които имат планирани важни срещи. Няма да можете да обсъждате наистина сериозни въпроси, много време ще бъде изразходвано за празни спорове, говорене за нищо. По-полезно е да се съсредоточите върху обичайните си дейности и решаване на текущи проблеми. Тук не е нужно да се притеснявате за неприятни изненади и неочаквани трудности.

С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. Следобедът е чудесно време да поемете инициатива в бизнес и личните отношения. Можете да напомните на старите си познати за себе си - те ще се радват да общуват с вас.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви хубав ден. Особено забележимо ще бъде влиянието на положителните тенденции в деловите отношения. Може да имате нови съюзници и са възможни предложения за сътрудничество, обещаващи бързо професионално израстване. Преговорите на високо ниво ще бъдат успешни и ще има шанс да привлечете подкрепата на влиятелни хора.

Началото на деня ще бъде богато на събития, втората половина на деня ще е много по-спокойна. Вечерта е благоприятно време за семейни събития и срещи с приятели. Подходяща е и за важен разговор с любим човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Много хора ще се заинтересуват от вашите идеи и със сигурност ще има желаещи да ви помогнат да осъществите плановете си. Но внимавайте. Не на всеки, който днес се опитва да спечели вашите симпатии и доверие, може да се разчита. Не бързайте да споделяте тайните си и да разкривате всичките си карти, погледнете по-отблизо новите си познати.

Ще се справите добре както с познати задачи, така и с напълно нови. Вашият подход към решаването на сложни проблеми ще впечатли мнозина. Хората, които преди са се съмнявали във вашите способности, ще осъзнаят колко са грешали.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете постоянни - без това днес е малко вероятно да успеете в работата. Не всичко веднага ще се получи така, както бихте искали. Може да срещнете неочаквани трудности. Не са изключени закъснения в резултат на чужди грешки. Но не трябва да се оттегляте и да се отказвате от това, което сте започнали, защото имате всички шансове да постигнете успех.

Близки хора днес ще ви подкрепят с готовност и ще ви помогнат да се заредите с положителна енергия. Средата на деня е подходяща за общуване с приятели, но вечерта ще бъде изключително благоприятна за романтична среща.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Струва си да започнете да изпълнявате всякакви планове днес възможно най-рано - сутринта ще бъде особено плодотворна. Ще разберете как да решавате проблеми, които преди са обърквали всички, и ще се справяте с тях без ничия помощ. Възможни са неочаквани пътувания. Най-вероятно те ще бъдат свързани с работата и ще са успешни.

Следобед ще искате да се отпуснете малко, да избягате от ежедневните грижи и да се насочите към по-приятни дейности. Обстоятелствата ще ви позволят да направите това. Възможно е да бъдете поканени на необичайно събитие, което обещава интересни запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня може да не е толкова лесно и благоприятно, колкото ви се иска. Възможно е да срещнете неочаквани трудности. Но всички препятствия могат да бъдат бързо преодолени и някои Риби ще намерят начин да се възползват от случващото се. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, настроението ви ще се подобри и нещата ще се оправят.

Втората половина на деня е подходяща за предприемане на нещо ново. Приятели и просто добри познати ще дадат отлични съвети и ще помогнат за всичко. Това време ще бъде благоприятно и за романтична среща.

2023 © Варна е