Мобилно меню

Хороскоп за неделя, 18 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои ЛЪВОВЕ ще се чуят с хора, за които са се тревожили напоследък, дългогодишни приятели или просто добри познати могат да им предложат нещо необичайно и интересно, ВЕЗНИТЕ ще е добре да отложат сериозните разговори, денят едва ли е подходящ за тях, намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено
Хороскоп за неделя, 18 февруари 2024 г. (Всички зодии)
694

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта ще бъде доста напрегната. Малко вероятно е да успеете да се придържате към плановете, които сте направили по-рано, ще има твърде много изненадващи събития и хората около вас ще се държат съвсем различно от очакваното. Някои дребни грешки и досадни загуби не могат да бъдат изключени.

Но много скоро влиянието на благоприятните тенденции ще се увеличи. Това ще бъде особено забележимо в областта на личните отношения - контактуването с близките ще стане по-лесно, ще почувствате тяхната подкрепа. Вечерта обещава приятни запознанства за Овните, които ще ходят на светски събития.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Вслушайте се в интуицията си - тя определено ще ви подскаже какво трябва да направите днес и какво можете да отложите. Може да нямате време да свършите всичко, което сте планирали, но все пак ще успеете да се справите с най-важните задачи. В началото на деня е по-добре да разчитате на собствените си сили, но през втората половина лесно ще намерите помощници.

По-добре е да отложите сериозните разговори и дискусии по въпроси, които преди това са предизвикали разногласия. Помислете как можете да зарадвате себе си и близките си, положителните емоции определено няма да са излишни. Вечерта вероятно ще искате да се отпуснете.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е идеален за почивка и забавление. За много Близнаци ще бъде трудно да се настроят на сериозна вълна. Помислете дали можете да отложите планираните задачи или да ги поверите на друг. Ако това не е възможно, опитайте се да оцените правилно силите си и да не се стремите към невъзможното.

Ще има възможност да се видите със стари приятели. Общуването с тях ще бъде приятно - ще има много теми за обсъждане, ще научите много полезни неща. Романтичната среща няма да ви разочарова, особено ако се проведе на някакво необичайно място.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще ви зарадва с приятни срещи. Ще имате възможност да общувате с хора, които наистина ви липсват напоследък. Някои представители на зодията ще успеят да възстановят стари връзки и да сключат мир с онези, с които са били в конфликт. Разногласията с близките ще останат в миналото, бързо ще съгласувате общи планове.

Много дела днес може да изглеждат особено уморителни. И ще има много от тях, защото ще трябва да вземете активно участие в решаването на проблемите на други хора. Не забравяйте, че няма сериозна причина да бързате. Някои задачи могат да бъдат решени по-късно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Вероятни са добри новини. Някои Лъвове ще се чуят с хора, за които са се тревожили напоследък. Дългогодишни приятели или просто добри познати могат да предложат нещо необичайно и интересно. В такива случаи можете да се съгласите без много да мислите, без да се страхувате от уловка.

Втората половина на деня ще ви зарадва с приятни изненади. Звездите ще са на ваша страна и с тяхна подкрепа ще можете да постигнете успех в много неща. Пътуването ще бъде добро, особено ако тръгнете на път с членове на семейството.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Няма да е лесно да запазите спокойствие - събитията няма да се развият точно както сте очаквали, дори дребните провали ще ви накарат сериозно да се тревожите. Освен това стари проблеми може да се върнат да ви преследват и за да ги разрешите, ще трябва да отложите планирани дейности или дългоочаквани срещи.

Ако не губите самообладание, бързо ще се справите с всички трудности. Тук ще помогне не само богатият житейски опит, но и завидната изобретателност - ще ви хрумнат страхотни идеи, които определено не биха хрумнали на никой друг.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

По-добре е да отложите сериозните разговори, денят едва ли е подходящ за тях. Намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Понякога дори дългогодишни приятели ще ви разберат погрешно. И запазването на самообладание няма да е лесно. Много Везни ще почувстват, че събеседниците им умишлено ги изкарват от равновесие.

Но за почивка, развлечения и необвързващи приятни разговори денят ще е много благоприятен. Веднага ще направите добро впечатление на новите си познати, те вероятно ще поискат да ви опознаят по-добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е много плодотворен. Ще можете да завършите започнатите по-рано неща, спокойно да решите малки задачи, които отдавна изискват внимание. Можете да съставите някои важни документи, официални писма и молби. Ще бъдете внимателни, ще се справяте бързо с всичко и няма да пропуснете нищо.

Ако сте планирали нещо важно за този ден, по-добре е да действате самостоятелно и да разчитате само на собствените си сили. Но ще бъде много по-приятно да се отпуснете в компанията на любими хора. Ако стари приятели ви поканят на необичайни събития, не отказвайте.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес е особено важно да прецените правилно силите си и да не витаете в облаците. Стрелците, които гледат реалистично на нещата и няма да си създават илюзии, не само ще имат време да направят всичко, което са планирали, но и ще се справят добре с решаването на съвсем нови проблеми. Това, което не трябва да правите, е да се обвързвате с някакви сериозни задължения или да давате обещания без да се замисляте.

За съвет или подкрепа се опитайте да се обърнете към тези, които неведнъж са ви помагали и винаги са били на ваша страна. Общуването с такива хора ще ви вдъхнови и зарадва.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Вероятно ще искате да внесете нещо необичайно в живота си, да нарушите обичайния ход на събитията. Можете да тествате силата си в нещо ново, но се опитайте да бъдете внимателни и да използвате здрав разум. Преследването на ярки емоции може да доведе до неприятности. Но няма да се налага да съжалявате за умишлените си действия.

Денят е подходящ за домакинска работа и решаване на някои битови въпроси. Възможно е да се наложат непланирани разходи. Ще става въпрос обаче за малки суми. Няма сериозна заплаха за бюджета.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще премине доста спокойно. Едва ли ще имате възможност да спечелите някакви важни победи или да постигнете шеметен успех в работата. Но все пак влиянието на положителните тенденции ще бъде силно и следователно няма да възникнат сериозни проблеми. Сутринта трябва да бъде посветена на решаване на познати задачи. По-късно можете да се заемете с нещо ново.

Опитайте се да избегнете претоварване, днес това може да причини заболяване. Втората половина на деня е идеална за отдих, оздравителни или профилактични процедури.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Струва си да започнете деня с важни задачи и решаване на сериозни въпроси. Сутринта ще бъде особено благоприятна, по това време ще се справите отлично с всичко, което предприемете. Вероятни са малки парични потоци. Те ще ви бъдат много полезни, ще ви позволят да направите някои непланирани покупки и да зарадвате себе си и близките си.

Втората половина на деня е подходяща за общуване с приятели и други близки. Много Риби ще се възползват от смяна на обстановката. Пътуването до нови места ще ви вдъхнови, а там са възможни интересни запознанства.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е