Мобилно меню

Хороскоп за неделя, 21 януари 2024 г. (Всички зодии)

Много РАЦИ ще бъдат завладени от противоречиви чувства и няма да могат да възстановят душевния си баланс скоро, при ЛЪВОВЕТЕ отношенията с другите не винаги ще бъдат гладки, понякога може да изглежда, че те умишлено се опитват да ги извадят от равновесие
Хороскоп за неделя, 21 януари 2024 г. (Всички зодии)
5053

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня ще бъде приятно. Дори Овните, които не са имали конкретни планове, веднага ще разберат какво би си струвало да направят. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и към кого да се обърнете за помощ. Първите успехи няма да ви накарат да чакате. Вероятни са неочаквани подаръци или парични постъпления.

Следобед едва ли ще можете да се концентрирате върху едно нещо. Най-вероятно това време ще бъде натоварено и ще има много работа. Не са изключени неочаквани предложения. Ако се правят от хора, които познавате отдавна, можете да се съгласите без много да мислите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви интересен ден. Със сигурност ще донесе нови предизвикателства, с които ще се заемете с искрен ентусиазъм. Много неща ще се получат лесно. Вие не само ще се справите със собствените си дела, но и ще помогнете на тези, които се намират в трудна ситуация.

Възможно е хора, с които не сте поддържали отношения от дълго време, да ви напомнят за себе си. Оказва се, че имате много повече общи неща от преди. Може би скоро ще станете истински приятели. Най-добре е да не планирате нищо особено трудно за следобед. Най-вероятно по това време ще искате да си починете малко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Днес ще правите много неща добре. Струва си да се възползвате от подкрепата на звездите и да се заемете със сериозен и важен бизнес. Няма да се налага да се справяте сами с това. Наблизо ще има хора, които са готови да помогнат по всяко време. Обърнете внимание на интересните идеи, които ви идват в средата на деня. Малко вероятно е да успеете да ги осъществите веднага, но много скоро ще се върнете към плановете си.

Вечерта трябва да прекарате спокойно, като по възможност избягвате стресови моменти и емоционално претоварване. Много Близнаци ще искат да останат сами със себе си по това време.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде предизвикателно. Много Раци ще бъдат завладени от противоречиви чувства в този момент и няма да е възможно да възстановят душевния баланс веднага. Освен това не винаги ще разбирате намеренията на другите. Поради това могат да възникнат дребни недоразумения.

Но много скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили, ще се настроите на положителна вълна и ще видите, че ситуацията се променя към по-добро. Втората половина на деня обещава приятни срещи за Раците, които ще отидат на светски събития или пътувания.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не се поддавайте на провокации. Днес ще бъде доста трудно да запазят спокойствие, особено Лъвовете, които са много чувствителни към критика. Отношенията с другите не винаги ще бъдат гладки - понякога може да изглежда, че те умишлено се опитват да ви извадят от равновесие. Опитайте се да се отнасяте към дребните недоразумения с хумор и да не приемате дребните инциденти присърце.

Втората половина на деня ще е по-спокойна и приятна от първата. Подходяща е за пътуване, смяна на обстановката, а също така ще бъде благоприятна за общуване със стари приятели.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да започнете деня с домакинска работа, решаване на някои ежедневни проблеми. Справянето с тях няма да е трудно и няма да отнеме много време. Вероятни са непланирани разходи, но едва ли ще са значителни и със сигурност няма да са напразни.

Втората половина на деня ще бъде по-наситена и интересна. Възможни са неочаквани срещи и приятни запознанства. Веднага ще направите добро впечатление на различни хора, включително на тези, които обикновено не харесват никого. Възможно е начало на приятелства или романтична история.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на деня ще бъде успешно. Подходящо е за започване на нещо сложно и важно. Веднага ще разберете как можете да постигнете целта си и няма да губите време за глупости. Едва ли ще можете да се придържате към старите планове. Много по-вероятно е да се наложи да импровизирате, да измислите нещо в движение. Ще свършите чудесна работа с това.

Следобед ще трябва да направите някои дребни неща, не особено интересни, но все пак изискващи внимание. Справянето с тях няма да е лесно, но ще бъдете доволни от плодовете на труда си.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не всичко ще върви добре в началото на деня. Възможни са дребни недоразумения и злощастни стечения на обстоятелствата, поради които ще се наложи да отложите планирани дейности. Възможни са дребни битови разногласия. Причината за тях ще се окаже незначителна и скоро всичко ще се уреди.

Втората половина на деня ще ви зарадва. Това е особено добро време за общуване с хора, на които държите. Ще си прекарате чудесно заедно, ще има интересни неща за правене и много теми за разговор. Някои Скорпиони ще отидат на непланирани пътувания, които ще се помнят дълго време.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на деня няма да стане ясно с какво да се захванете. Възможно е няколко малки проблема да изискват решения наведнъж и едва ли някой ще ви помогне да се справите с тях. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже откъде да започнете и колко лесно е да постигнете желания резултат.

Втората половина на деня ще донесе добри новини. Вероятни са и интересни предложения. Някои Стрелци ще бъдат поканени точно на онези събития, на които отдавна искат да присъстват. Възможни са приятни срещи. Новите познати веднага ще ви харесат, ще се радват да общуват с вас.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Емоционалният фон може да е напрегнат, което ще ви затрудни да оцените правилно ситуацията и да разберете как най-добре да действате. Изчакайте малко. Скоро много неща ще станат по-ясни и ще се почувствате много по-уверени и спокойни.

В следобедните часове на много Козирози ще им хрумнат идеи. Веднага ще искат да ги осъществят и такава възможност ще се появи. Това ще е благоприятно време за покупки и сделки. Струва си да прекарате вечерта с приятели, те със сигурност ще ви зарадват с нещо.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще ви зарадва. Подходящ е за много неща. Ще можете да свършите страхотна работа, дори ако не сте могли да го направите преди. Може да се заемете с нещо трудно и важно. Много скоро ще разберете как да постигнете желания резултат. Няма да се налага да полагате много усилия и едва ли ще имате нужда от чужда помощ.

Пътуванията ще вървят добре, особено ако сте придружени от членове на семейството - ще бъде интересно и забавно. Втората половина на деня ще бъде благоприятна за учене, бързо ще разберете сложни въпроси и веднага ще запомните всичко необходимо.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят може да бъде доста объркващ. Едва ли ще можете да се концентрирате върху каквото и да е, ще трябва да се заемете с едно или друго нещо. Няма да завършите всичко, което започнете. Но не се притеснявайте, определено ще го направите малко по-късно. Трябва да сте внимателни във всичко, което се отнася до парите.

Ще има много забавни моменти и случки, които ще ви развеселят. Добре ще ви се отразят и срещи с приятели и малки семейни празници. Романтичната среща няма да ви разочарова, ако отидете на необичайно и интересно място.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е