Мобилно меню

Хороскоп за неделя, 24 декември 2023 г. (Всички зодии)

При РИБИТЕ са вероятни някои незначителни семейни разногласия, общуването с приятели понякога ще бъде по-трудно от обикновено, някои ВОДОЛЕИ ще бъдат зарадвани от дългогодишни приятели, не само с добри новини, но и с интересни предложения
Хороскоп за неделя, 24 декември 2023 г. (Всички зодии)
4362

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Помислете дали си струва да отложите трудните задачи за по-късно и да си починете малко. Ще ви бъде много полезно да откъснете мислите си от трудностите. Във всеки случай няма да скучаете. Вероятно ще намерите нещо приятно и вълнуващо за правене, а наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат или просто да ви правят компания.

Денят ще е благоприятен и за преосмисляне на плановете ви. Възможно е да имате страхотни идеи, които ще ви позволят да реализирате плановете си в близко бъдеще. Способността за творчески подход към решаването на всеки проблем ще ви позволи бързо да постигнете успех.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Малко вероятно е да успеете напълно да избегнете напрегнатите моменти, но сериозни трудности няма да възникнат, а незначителните няма да развалят настроението ви. Така денят ще е приятен. Подходящ е за връщане към някои стари дела и идеи, за завършване на отдавна започнатото.

Денят ще е благоприятен за пътуване. Не е нужно да ходите някъде далеч - дори кратко пътуване ще бъде достатъчно, за да получите много ярки впечатления. Вечерта обещава добри новини за Телците, които напоследък имат поводи за притеснение.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Нито сериозните задачи, нито решаването на важни въпроси трябва да се отлагат дълго. Първата половина на деня ще бъде особено успешна и ползотворна. Благодарение на подкрепата на звездите ще успеете да осъществите това, което сте планирали отдавна. Това време е подходящо и за помощ на другите - ще направите много полезни неща за тях.

По-късно ще дойде подходящото време за релаксация, срещи в спокойна атмосфера, общуване с приятели и други хора, близки по дух. Ако сте поканени на необичайно събитие, не отказвайте - ще бъде интересно.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не бъдете твърде доверчиви и не бързайте да вземате решения - осторожността и предпазливостта днес със сигурност няма да навредят. Малко вероятно е денят да мине без разногласия и спорове, но ще намерите начин да изгладите недоразуменията и да избегнете сериозен конфликт.

Денят ще е благоприятен за учене и творчество, събиране и анализ на информация, обмисляне на това, което наистина ви интересува. Възможно е да се появят необичайни идеи или да разберете как да постигнете отдавна поставена цел. Няма да се налага да изпълнявате плановете си сами - надеждни помощници ще бъдат наблизо.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Запазването на спокойствие днес ще бъде по-трудно от обикновено, може да реагирате прекалено остро дори на незначителни инциденти. Вероятни са забавяния в работата и злощастни съвпадения. Те няма да донесат сериозни последствия, но могат да развалят настроението ви за известно време. Добре е, ако наблизо има хора, които могат да ви развеселят, подкрепят и вдъхновят.

Струва си да се вслушате в съветите на стари приятели. Те ще ви помогнат да избегнете грешките и да намерите най-краткия път към целта си. Единственото изключение са романтичните връзки. Тук трябва да разчитате само на собствената си интуиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Днес ще можете да се справите с дребни дела, натрупани напоследък и да разрешите някои организационни въпроси. Дори да има много грижи, нищо няма да забравите, объркате или изпуснете от поглед. Хората от вашето обкръжение ще се обръщат към вас за съвети по-често от обикновено. Понякога може да е досадно, но ще се справите с негативните емоции.

Денят не е подходящ за радикална промяна на нещо в живота ви, изоставяне на установени навици или прекъсване на отношения, които сте ценяли преди. Изчакайте малко - необходимо е да подредите чувствата си.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Добър ден да мислите за бъдещето, да правите планове, да ги обсъждате с хора, които споделят вашите цели и възгледи. Възможно е стари познати да ви споделят ценна информация или да ви предложат нещо интересно. Няма да фантазирате, ще гледате реалистично на нещата - това ще помогне да се избегнат грешки и разочарования.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Няма да похарчите веднага полученото и това ще бъде правилното решение. Някои Везни ще получат добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

По-добре е да не планирате нищо важно в началото на деня - ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да се настроите на сериозна вълна, така че има голяма вероятност да забравите или изгубите от поглед нещо важно. Също така е нежелателно да се правят покупки, ако решението за тях не е взето по-рано. Малко вероятно е да можете да изберете точно това, от което се нуждаете.

Втората половина на деня ще протече различно. По това време ще успеете да осъществите всичко, което сте намислили и да постигнете отдавна поставени цели. Звездите ще подкрепят Скорпионите, които ще предприемат нещо ново или ще се решат на важна крачка.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Този ден е малко вероятно да донесе важни събития или големи промени. Въпреки това нещата ще се получат добре и много Стрелци ще се зарадват на приятни изненади. Не е нужно да бързате да се заемете с работата - втората половина на деня е по-подходяща за това от първата. Сутринта ще бъде благоприятна за общуване с любими хора и срещи с приятели.

Вероятни са парични потоци. Те ще бъдат малки, но все пак ще ви позволят да направите някои приятни непланирани покупки. Вечерта е подходяща за обсъждане на семейни въпроси. Възможно е да имате планове, които искате да осъществите заедно с близките си.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на деня е по-добре да не поемате рискове и да действате внимателно. Идеите, които се появяват през това време, в началото ще изглеждат добри, но ако ги обмислите внимателно, вероятно ще разберете, че сте пропуснали нещо. По-добре е да правите обичайните си неща, отколкото да се заемете с нещо ново.

В следобедните часове ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Това време ще бъде особено благоприятно за общуване. Лесно ще се разбирате както с близките хора, така и с новите познати. Времето е подходящо и за решаване на някои битови въпроси и извършване на полезни покупки.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Чудесен ден за важни разговори, обсъждане на сериозни въпроси. Ще ви бъде лесно да се досетите какво искат другите. Ще разберете дори хората, които срещате за първи път днес. Дългогодишни приятели ще ви зарадват не само с добри новини, но и с интересни предложения.

Обърнете внимание на идеите, които ви идват следобед - най-вероятно те ще бъдат успешни. Вярно е, че няма да е възможно веднага да започнете да изпълнявате плановете си, така че трябва да бъдете търпеливи и да изчакате благоприятния момент.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня ще бъде напрегнато. Може да се тревожите за дребни неща и да реагирате прекалено остро дори на невинни забележки от другите. Вероятни са незначителни семейни разногласия и разбирането с приятели понякога ще бъде трудно. Много скоро обаче влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и настроението ви ще се подобри.

Страхотни новини ви очакват този следобед. По това време са възможни и много приятни срещи. Рибите, които отиват на някакво развлекателно събитие, вероятно ще осъществят интересни запознанства.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е