Мобилно меню

Хороскоп за неделя, 24 септември 2023 г. (Всички зодии)

Денят за Телците е идеален за решаване на някои важни и сложни въпроси, Лъвовете ги очаква един наистина напрегнат ден
Хороскоп за неделя, 24 септември 2023 г. (Всички зодии)
1284

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да започнете деня с нещо ново. Бързо ще разберете как да се справите с него, ще научите всичко необходимо. Наблизо ще има хора, които са готови да ви дадат отличен съвет и подкрепа, ако е необходимо. Вероятни са и приятни запознанства. Възможно е да започнете приятелство или романтична връзка, която ще играе важна роля в живота ви.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции леко ще отслабне. Интуицията ще ви подскаже, че е по-добре да не се заемате със сложни проблеми, а да се отпуснете и да избягате от грижите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят е идеален за решаване на някои важни и сложни въпроси. Никой не може да ви притесни, заблуди или обърка. Ще се ръководите от собствения си опит и здрав разум и ще слушате само добри съвети. Ще успеете да завършите успешно задача, на която преди това сте посветили много усилия.

Началото на деня ще бъде благоприятно за общуване, обсъждане на всякакви въпроси, разговори за бъдещето. По-късно много Телци ще искат да си починат от всички, да останат сами със себе си. Така можете не само да се възстановите, но и да обмислите новите си идеи.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще бъде напрегнат, но интересен. Ще се появят нови казуси и задачи, въпроси, които изискват незабавно разрешаване. Бързо ще се ориентирате в ситуацията и ще разберете как да постигнете целите си. Помощ едва ли ще ви е необходима, но ако я поискате, околните няма да ви откажат.

Първата половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Възможни са необичайни срещи и запознанства, които много ще ви зарадват. По-късно ще стане по-трудно да се разбирате с други хора и техните думи и действия може да ви разстроят. По-добре е да не планирате нищо особено сложно или досадно за вечерта. По това време вероятно ще искате да се отпуснете.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят няма да е от най-леките, но и няма да донесе сериозни проблеми. Опитайте се да запазите самообладание и да не се изнервяте, ако нещата не вървят по план. Сутринта са вероятни разногласия и спорове, но скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и разбирателството с другите ще стане по-лесно.

Следобедът е подходящ за семейни събития и срещи с приятели. Можете да отидете някъде с любимите си хора - ще си прекарате чудесно заедно. По-добре е да не прибързвате с решенията, свързани с финанси и имущество. Вероятни са излишни разходи и неуспешни покупки.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви доста напрегнат ден. Възможно е да се наложи да оставите настрана собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора. Някои Лъвове внезапно ще трябва да предприемат пътуване - то ще се окаже много сполучливо. Вероятни са приятни срещи и ще има възможност да срещнете хора, за които сте чували много хубави неща преди.

Общуването с любимите хора ще бъде приятно и ще ви зареди с много положителни емоции. Веднага ще разберете какво тревожи и притеснява хората, на които държите. Ще бъде възможно да се обсъдят конструктивно някои въпроси, които са важни за всички.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят не е най-подходящ за важни и сложни задачи. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху тях, рискувате да направите грешки просто поради невнимание. Някои Деви няма да искат да довършат започнатото. Дългогодишни съюзници или близки хора обаче ще ви кажат, че не трябва да отстъпвате или да се предавате. Най-упоритите със сигурност ще успеят.

Втората половина на деня обещава приятни запознанства за тези, които ще присъстват на светски събития или ще пътуват. Това също е подходящ момент за възстановяване на стари връзки.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за полезни неща и решаване на важни въпроси. Ще се справите с това, което не сте могли да направите преди, ще завършите успешно започнатото преди много време. Ако имате нужда от помощници, ще ги намерите без затруднения. Дори хора, от които не сте очаквали подобно нещо, ще ви подкрепят. Едно дълго приятелство или красива романтична история може да започне с общи дела.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за творчество. Ще измислите нещо, което никога не би хрумнало на другите. Някои Везни ще открият таланти у себе си, за които не са знаели преди.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Бъдете решителни. Този ден ще отвори много нови възможности, идеални за започване на нов бизнес или реализиране на идея, която наистина харесвате. Хората около вас няма веднага да ви подкрепят. Ще им отнеме известно време, за да разберат ситуацията.

Опитайте се да бъдете особено внимателни към близките си. Днес вашето внимание и грижи ще са особено важни за тях. Втората половина на деня е подходяща за пътувания, както планирани, така и спонтанни. Ще получите много ярки впечатления.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Трябва да се справите с някои сериозни въпроси. Не всичко ще се получи добре веднага - дори за да постигнете скромни резултати, ще трябва да работите усилено. Но това няма да развали настроението ви и няма да ви накара да изоставите това, което сте започнали. Ще проявите завидна решителност и ще постигнете целта си с постоянство.

Каквито и планове да правите за този ден, не забравяйте, че понякога имате нужда да отдъхнете. Следобед вероятно ще имате възможност за кратка почивка, за да се възстановите. Веднага ще се почувствате по-добре, по-енергични и по-будни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Много ще зависи от това дали сте в състояние да погледнете реалистично на нещата и правилно да прецените своите сили и възможности. Сега не е моментът да фантазирате и да си създавате илюзии, колкото и примамливи да са те. Ще бъде полезно да се върнете към старите неща - те ще могат да бъдат завършени. Някои Козирози ще се възползват от съветите на стари познати.

Денят ще бъде благоприятен в личните отношения. Хората около вас ще забележат вашата добра воля и ще ви помогнат по много начини. Най-близките ви хора ще ви зарадват с приятни изненади.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е благоприятен за общуване. Хората, с които често сте спорили преди, с готовност ще подкрепят вашите идеи и ще ви помогнат да осъществите плановете си. Тези, които преди са се отнасяли с вас доста студено, ще искат да се сприятелят. Интуицията ще ви подскаже дали трябва да им се доверите.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Няма да похарчите веднага това, което получите и ще постъпите правилно - скоро тези средства може да ви бъдат полезни за нещо много важно. Вечерта обещава добри новини за Водолеите, които напоследък са заети с решаване на семейни проблеми.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят ще е много благоприятен. Ще се справите с някакъв труден въпрос, ще разрешите проблем, който напоследък е притеснявал както вас, така и вашите близки. Някои Риби ще научат нещо, което скоро ще им бъде полезно. Мигновено ще запомните нова информация и много скоро ще намерите приложение на придобитите знания.

В началото на деня са вероятни приятни запознанства. Веднага ще направите добро впечатление, без дори да се налага да се стараете. Втората половина на деня е подходяща за решаване на финансови въпроси. Вероятни са успешни покупки и сделки.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)

За ТЕЛЦИТЕ има малка вероятност за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще им помогнат да избегнат неприятностите, РАЦИТЕ да вземат решения въз основа на собствения си опит, да не се вслушват много в съветите на околните, най-вероятно собственото им мнение ще бъде най-правилното
Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)
628


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много и ще поставите основата за бъдещи постижения. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза. Много Овни ще открият в себе си особена артистичност, благодарение на която ще се разкрият по неочакван начин. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.

Целият ден е благоприятен за задушевни разговори с любимия човек, обсъждане на общи планове за бъдещето. Ако решите да прекарате вечерта извън дома, ще получите много ярки впечатления.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започнете деня с обсъждане на идеи и планове. Дори ако вашата гледна точка не бъде приета веднага, вие ще можете да намерите аргументи, за да убедите всички, че сте прави. Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятностите. За Телците, които ще подпишат важни документи, е по-добре да направят това възможно най-рано, след това ще има много спешни въпроси.

Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си. Ще имате нужда от грижи и подкрепа от близките.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще напомнят за себе си дълго време. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване. Не изпадайте в паника. След като успеете да се успокоите, ще разберете, че всъщност всичко е много добре. Ако можете да се съберете, ще се справите успешно с всичко.

Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Изпитаните във времето колеги ще се радват да ви подкрепят. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вземайте решения въз основа на собствения си опит, не се вслушвайте много в съветите на колегите си. Най-вероятно вашето мнение ще бъде най-правилното. Малките неприятности могат да нарушат рутината ви, така че използвайте способността си да превключвате бързо. Но онези Раци, които отиват в командировка, ще имат късмет във всеки смисъл.

Преразгледайте приятелствата си. Може да е време да прекратите връзка, която вече не ви носи никаква полза или удоволствие. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине. Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи.

Следобед ще станете по-авторитетни и уверени в себе си. Ето защо можете лесно да се справите както с бизнес въпроси, така и с лични проблеми, ако възникнат такива. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Фокусирайте се върху рутинни задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Колегите ще са неохотни за контакти и не винаги стриктно ще изпълняват обещанията си. Опитайте се да избягвате спонтанните покупки, има опасност от ненужни разходи.

Вечерта настроението ви ще се подобри, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими. Ще дойде подходящият момент да поканите любимия човек някъде. Девите, които търсят нови запознанства, също не трябва да седят вкъщи, а да се възползват от възможността да се запознаят с нови хора.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На сутринта няма да е лесно да намерите общ език с другите. Затова си струва да обърнете максимално внимание на онези задачи, които пряко засягат вашия професионализъм и репутация. Вероятни са недоразумения в разговорите с бизнес партньори, така че онези Везни, които се занимават с бизнес, трябва да отложат важните разговори за по-късна дата. 

Най-добре е да прекарате вечерта с любими хора, ще бъде приятно и спокойно. Можете да вършите домакинските задължения заедно, това няма да е скучно и уморително, напротив, ще ви сближи още повече.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вашите лидерски умения ще бъдат на висота, така че е време да се включите активно в бизнеса. Ще получите заслужена похвала и подкрепа от ръководството. Ще бъде възможно да се разрешат много сложни въпроси, които преди това бяха постоянно отлагани за по-късно. Скорпионите, които планират сделки с недвижими имоти, ще имат късмет да намерят много изгоден вариант. 

В личния живот ви очаква емоционален подем. Тези, които са във връзка дълго време и стабилно, ще достигнат ново ниво на емоционална близост. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще имат късмета да намерят още повече допирни точки един с друг.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Работният ден ще бъде успешен, ще спечелите насърчение от началството. Ще бъдете добри в разрешаването на сложни и объркващи въпроси. Колегите и ръководството ще могат да ви дадат добри идеи, но резултатът ще зависи от вас. Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия.

Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят. Внимателно обмислете всички оферти, които ще ви бъдат отправени, имайте предвид вашите интереси и едва тогава вземете окончателното решение. Доверените хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите. 

За Козирозите, които планират големи покупки или парични депозити, е по-добре отново да изчислят всичко и да обърнат внимание на възможните капани. Близките ви във всеки случай ще ви подкрепят, но на новите познати не бива да се доверявате безусловно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате склонност към поемане на много задачи и често ще се разсейвате. Това може да няма добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното. Завършете незавършените задачи, съгласете се да отложите крайните срокове за онези от тях, с които просто нямате време да се справите. Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент.

За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите връзката помежду си, както и да преминете от работен режим към по-спокоен и отпускащ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се получи суетене, често ще се разсейвате за дребни неща от колеги и роднини. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да се настроите на работеща вълна и тогава всичко ще върви доста добре. Рибите, които ще подписват важни документи, трябва да проверяват отново данните, за да не допуснат случайни грешки.

Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели или нови познати. Можете да отидете на гости, да останете у дома или да посетите мащабно събитие, във всеки случай ще останете доволни.

2024 © Варна е