Мобилно меню

Хороскоп за неделя 3 септември 2023 г. (Всички зодии)

На Телците интуицията ще им подскаже върху какво да се съсредоточат първо и какво могат да отложат, за Раците денят може да започне доста зле, възможни са семейни недоразумения, разногласия с близките, както и неочаквани инциденти
Хороскоп за неделя 3 септември 2023 г. (Всички зодии)
1527

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Разбирането с любимите хора понякога може да бъде по-трудно от обикновено. Не винаги ще бъдете разбрани правилно дори от онези, с които преди лесно сте намирали общ език. Бъдете търпеливи, опитайте се да не се ядосвате, дори ако трябва да обяснявате това, което изглежда очевидно повече от веднъж или два пъти. Старите приятели ще ви дадат отличен съвет. Ако ги послушате, можете да избегнете досадни грешки.

Не е лош ден за сделки и покупки. Няма да харчите пари за дреболии и по-късно ща похвалите себе си, че сте икономични. Вечерта обещава добри новини отдалеч. Те ще бъдат важни не само за вас, но и за вашите близки.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Страхотен ден, който обещава успех в много неща. Интуицията ще ви подскаже върху какво да се съсредоточите първо и какво може да отложите. Вероятни са успешни покупки и сделки. На някои Телци ще им върнат дългогодишни дългове и това ще бъде много полезно - получената сума веднага ще намери разумно приложение.

Вероятни са необичайни запознанства. Много хора ще се интересуват да научат повече за вас, така че бъдете готови да отговаряте на въпроси, понякога не твърде деликатни. Възможно е началото на приятелства, които скоро ще станат много важни за вас.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не пропускайте възможността да се срещнете с някой, който ви липсва много напоследък. Първо, срещата ще ви ободри, и второ, със сигурност ще научите нещо важно и интересно. Някои Близнаци ще бъдат поканени точно на тези места, които отдавна мечтаят да посетят. Такива представители на знака ги очакват много ярки впечатления.

Може да има някои битови проблеми. Възможно е тяхното решение да изисква непланирани разходи. Ще става въпрос обаче  за малки суми, така че не трябва да се притеснявате особено за парите.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят може да започне доста зле - възможни са домашни недоразумения, разногласия с близките, както и неочаквани инциденти, поради които изпълнението на плановете ще трябва да бъде отложено. Но влиянието на положителните тенденции бързо ще нараства, скоро ще усетите подкрепата на звездите.

Втората половина на деня е подходяща за общуване с особено скъпи за вас хора. Между вас няма да има недоразумения, ще успеете бързо да се споразумеете за някои важни неща. Старите оплаквания и взаимните претенции ще останат в миналото.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

По-добре е да започнете деня не с нови неща, а с решаване на вече познати проблеми. Няма да има трудности, бързо ще постигнете желания резултат. Вероятни са малки подаръци, на които много ще се зарадвате, както и парични постъпления. Можете да правите покупки, те ще бъдат успешни.

В следобедните часове ще можете да се съсредоточите върху нещо важно и сериозно, да се справите с проблема, който е измъчвал вас и вашите близки. Възможни са неочаквани посещения. Тези хора, които са ви липсвали напоследък, могат да дойдат на гости. Може би те ще донесат добри новини.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за решаване на финансови и имотни въпроси, сключване на сделки. Що се отнася до парите, ще бъдете особено сериозни и внимателни, така че няма да изпуснете нищо от поглед, дори няма да направите дребни грешки. Пътуванията ще се окажат добри, особено за Девите, които ще тръгнат на път по семейни въпроси.

За втората половина на деня е по-добре да не планирате нищо особено трудно и изморително. Това е времето за почивка и възстановяване на силите. Можете да прекарате вечерта с любими хора - това ще ви даде много ярки впечатления.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще има повече работа, отколкото сте очаквали и денят може да бъде доста изтощителен. Но имайте предвид, че не е нужно да се справяте сами с всички проблеми. Наблизо има хора, които с радост ще ви помогнат, ще отговорят на всяка молба.

Сутринта ще мине доста безгрижно, но скоро след обяд ще стане ясно върху какво трябва да наблегнете. Любим човек може да се нуждае от вашата подкрепа, отделете време да го изслушате, да дадете съвет или просто да кажете мили думи. Вечерта е по-добре да избягвате претоварванията.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е идеален за общуване с хора, които споделят вашите интереси и хобита. Има много интересни теми за разговор. Възможно е да се появят нови идеи, за чието изпълнение ще промените плановете си. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Много приятни изненади очакват Скорпионите, които днес ще отидат на романтична среща - ще бъде необичайно и запомнящо се. Денят е подходящ и за семейно събитие, домашен празник за най-близките.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес може да вземете важни решения и да правите смели планове. Няма да приемате пожеланията за действителност, ще прецените правилно както настоящата ситуация, така и вашите възможности. Между другото, наблизо ще има хора, които са готови да помогнат както с дела, така и със съвет. Бързо ще се разберете с тях.

Отношенията, които преди са били напрегнати, ще станат по-хармонични и това до голяма степен ще е ваша заслуга. С близките днес ще бъдете особено търпеливи и внимателни, те ще се опитат да отговорят със същото. Единственото нещо, което може да ви разстрои, са малки финансови загуби.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще трябва да отделите много време за решаване на проблемите на други хора, но това няма да ви разстрои. Вие сте готови да помогнете на тези, които са изправени пред трудности, да дадете отличен съвет на приятели, които се намират в двусмислена ситуация. Ще има време да се погрижите за собствения си бизнес. Втората половина на деня е най-подходяща за това.

Паричните постъпления може да са повече от очакваното. Не бързайте да харчите полученото - днес ще сте склонни към лекомислие по финансови въпроси, малко по-късно ще разберете как да се разпореждате с получената сума.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес ще има много интересни разговори. Някои представители на знака ще завържат полезни запознанства, за първи път ще срещнат хора, за които са чували много хубави неща преди. Имайте предвид - днес ще трябва да положите усилия, за да направите благоприятно впечатление. Интуицията обаче определено ще ви подскаже как трябва да се държите.

Първата половина на деня ще бъде лека и приятна. През втората може да се появят нови задачи, които изискват внимание. За да се справите с тях ще се наложи да отложите планираните пътувания и развлечения. Не се притеснявайте, определено ще има време за тях по-късно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят ще мине добре. Но ще сте склонни да приемате много неща присърце, да се тревожите за събития и инциденти, на които просто не бихте обърнали внимание в друг момент. Опитайте се да се настроите на положителна вълна, намерете поводи за радост. Хората, които познавате от дълго време, могат да ви помогнат с това.

Внимание може да изискват домашните работи. Възможно е да се наложи да направите някои непланирани покупки, например да замените повредени домакински уреди. Вечерта е подходяща за разговори с по-възрастни близки - между вас няма да има разногласия.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
665


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е