Мобилно меню

Хороскоп за неделя 6 август 2023 г. (Всички зодии)

За Овните има опасност някой да се опита да ги подведе или обърка, за Близнаците е добре да подхождат търпеливо, защото дори и добре познатите им неща днес ще изискват повече внимание от обикновено
Хороскоп за неделя 6 август 2023 г. (Всички зодии)
1001

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не може да се вярва на всичко, което научавате от другите днес. Има опасност някой да се опита да ви подведе или обърка, за да го използва в своя полза. Така че внимавайте. Днес е по-добре да не прибързвате с решенията, особено когато става въпрос за някои важни за вас неща. Добрите идеи не винаги ви идват на ум първи. Дайте си малко време да обмислите нещата.

Денят ще е благоприятен за общуване с близки, срещи с приятели и роднини. Възможни са романтични изненади, прояви на внимание, които ще помните дълго.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Благоприятен ден за общуване. Ще разберете отлично дори тези, които срещате за първи път днес. Приятели или стари познати може да ви предложат нещо необичайно. Не се отказвайте. Със сигурност ще бъде забавно и интересно.

Околните днес ще се вслушват особено внимателно във вашето мнение. Хората, които преди са били скептични към някоя от вашите идеи, ще ги погледнат по новому и ще искат да ги подкрепят. Можете да обсъдите въпроси, които преди това са предизвикали много разногласия - ще има решение, което удовлетворява всички.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

По-добре е да имате търпение, защото дори добре познатите неща днес ще изискват повече внимание от обикновено. Ако се заемете с нещо важно, не очаквайте веднага да получите желания резултат. Вероятно ще трябва да направите няколко опита. За помощ трябва да се обърнете към стари познати - те няма да ви откажат.

Много Близнаци ще се възползват от смяна на обстановката. Дори едно кратко пътуване може да ви ободри, вдъхнови и да ви даде нови идеи, които искате веднага да обсъдите с любимите хора.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще ви бъде особено лесно да се разбирате с хората. Можете да се възползвате от благоприятния момент, за да обсъдите някои трудни въпроси, които преди са предизвикали много спорове. Тези, които не са били склонни да контактуват преди, ще се радват да говорят с вас днес. И недоразуменията, и старите оплаквания, и взаимните претенции ще останат в миналото.

Вероятни са добри новини отдалеч. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития, които ще помните дълго време. Вероятни са необичайни запознанства, начало на приятелства или романтични връзки.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще е наситен с емоции, интересен и ползотворен. Със сигурност ще успеете да постигнете всичко, което имате предвид и дори повече. Не искате да губите време напразно, ще действате бързо. Благодарение на вашите усилия ще бъдат решени проблемите, които напоследък са тревожили не само вас, но и вашите близки.

Добър ден за общуване с тези, които бихте искали да харесате. Не е нужно да работите твърде много, за да покажете най-добрата си страна. Всички, така или иначе ще видят, че сте прекрасни. Някои хора може да се влюбят от пръв поглед.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Време е да се захванете с нещо ново. Случаят може да е труден, но бързо ще разберете как да постигнете успех. Освен това наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за помощ или съвет. Някои Деви днес ще намерят не само нови съюзници, но и истински приятели.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията с хора, които са ви скъпи. Ще бъде възможно спокойно да обсъдите важни въпроси, без страх от разногласия и разгорещен дебат. Особено приятен ден ще бъде за семейните Деви. Времето, прекарано с любимите хора, ще се помни дълго време.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Всички проблеми днес трябва да се приемат сериозно. Това ще ви позволи бързо да постигнете желаните резултати и да избегнете досадни грешки. За околните не винаги ще е ясно защо постъпвате така, а не иначе, но никой няма да ви се меси или да ви разубеждава.

Денят е чудесен за обмисляне на планове. Интуицията ви ще бъде особено изострена, ще можете да предвидите как ще се развият събитията, какво ще направят другите. Хората наоколо ще бъдат изумени от вашата проницателност.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще ви зарадва с успешни стечения на обстоятелствата и добри новини отдалеч. Ще имате възможност да разговаряте с хора, които ви липсват напоследък. Тези, които дълго време са били студени и дистанцирани, ще поемат инициативата в общуването. Интуицията ще ви подскаже дали си струва да приемете неочаквани предложения.

Днес звездите ще бъдат на ваша страна. Но все пак е по-добре да не разчитате на лесни успехи, особено ако предприемате нещо ново. Много неща ще се получат добре, но все пак трябва да положите някои усилия. По-добре е да действате сами, без да чакате помощ - по този начин ще постигнете желания резултат много по-бързо.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

През целия ден ще усещате подкрепата на звездите. Не се страхувайте да експериментирате, да се борите за това, което преди е изглеждало трудно. Много неща ще се получат добре. Няма значение дали някой ще ви подкрепи - шансовете за успех във всеки случай ще бъдат високи.

Очаква ви интересен и наситен ден. Въпреки това може да бъде доста досадно. Опитайте се да намерите време за почивка - ще бъде достатъчно да се отвлечете за кратко от ежедневните дела, за да възстановите силите си. Вечерта е подходяща за общуване с най-близките. Те със сигурност ще ви направят щастливи.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е благоприятен за полезни, сложни и важни неща. Ще се справите добре с това, с което другите не са успели, ще намерите отговори на въпроси, които преди са изглеждали много трудни. Нито един детайл няма да убягне от вниманието ви, ще забележите навреме всичко, което може да е важно.

Възможни са парични постъпления, успешни сделки. Някои Козирози ще си купят точно това, за което отдавна са мечтали. Денят е чудесен за избор на подаръци за любимите хора - тук няма да сгрешите с избора, безпогрешно ще изберете нещо, което ще ви хареса.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес по пътя ви няма да има непреодолими препятствия. Това не означава, че всичко замислено ще бъде изпълнено лесно. Но ако сте постоянни, определено ще успеете. Всички веднага ще разберат - по-добре е да не спорят и да не се състезават с вас, а да си сътрудничите. Ако имате нужда от помощ, няма да се налага да я чакате дълго време.

Не забравяйте обаче, че не всички са толкова решителни и уверени в себе си като вас. Проявете снизхождение към слабостите на тези, които са ви скъпи - със сигурност ще е от полза за връзката ви. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна от първата за всякакви сериозни разговори.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не си струва бързането. Този ден е най-подходящ да се отървете от тревогите, да се отпуснете, да посветите време на интересни дела, които отдавна не сте докосвали. Много Риби днес ще се радват особено на творчески занимания. Някои представители на знака ще намерят ново хоби.

Семейните мероприятия ще преминат добре. Възможно е да има повод за домашен празник. Ако днес изведнъж ви дойдат на гости стари приятели, ще си прекарате страхотно заедно. Една романтична среща, също няма да ви разочарова.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е