Мобилно меню

Хороскоп за петък, 1 декември 2023 г. (Всички зодии)

БЛИЗНАЦИТЕ е добре да не се преуморяват и да избягват стресови ситуации, ЛЪВОВЕТЕ ще започнат деня си с важни задачи, сутринта много от нещата ще им се получават добре
Хороскоп за петък, 1 декември 2023 г. (Всички зодии)
3602

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Непредвидени събития и неочаквани новини, които ще донесе първата половина на деня, ще ви накарат да промените плановете си. Не всички Овни ще харесат това. Някои представители на знака ще се разстроят сериозно, но все пак ще се справят с емоциите си. Запомнете - не е нужно да преминавате през всичко сами. Наблизо ще има хора, които с радост ще ви помогнат.

Средата на деня трябва да бъде посветена на сложни и важни въпроси. Ще свършите чудесна работа, като правите неща, които не сте могли да направите преди. Вечерта също няма да ви разочарова - ще бъде особено благоприятна за общуване с любимите хора. Семейните събития ще преминат добре, а срещите с приятели ще ви зарадват.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бъдете особено внимателни, опитайте се да слушате какво казват другите. Ще имате възможност да научите нещо важно, да получите информация, която ще ви помогне да избегнете грешки в работата. Денят е подходящ за преговори, срещи с потенциални работодатели и хора, с които бихте искали да си сътрудничите. Ще ви бъде лесно да харесате нови познати и да създадете добро впечатление.

Пътуването ще се получи добре и няма значение дали тръгвате на път по работа или просто за да промените обстановката.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Опитайте се да не се преуморявате, избягвайте стресови ситуации. Това е особено важно през първата половина на деня - прекомерните вълнения могат да имат лош ефект както върху настроението ви, така и върху благополучието. Помислете как да улесните живота си. Можете да отложите някои неща за по-късно или да се обърнете за помощ към стари приятели.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и вие ще започнете да се чувствате забележимо по-ведри. Преди края на деня ще успеете да изпълните няколко трудни задачи. Ще бъде удоволствие да се срещнете със стари приятели. Възможни са неочаквани подаръци и приятни изненади.


РАК (22 юни - 22 юли)

Опитайте се да запазите самообладание и да не се поддавате на провокации в началото на деня. Общуването с другите ще бъде по-трудно от обикновено, дори дългогодишни познати може да ви разберат погрешно. Критичните забележки не могат да бъдат изключени. Струва си да се съсредоточите върху неща, с които можете да се справите сами. Така със сигурност ще постигнете успех.

В следобедните часове ще получите полезна информация, ще разберете за какво трябва да настоявате и пред какво е по-добре да отстъпите. Вечерта са вероятни парични постъпления, включително от неочаквани източници.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Започнете деня си с важни дела. На сутринта много неща ще ви се получават добре. Благодарение на подкрепата на звездите ще завършите успешно това, върху което сте работили дълго време. Ще се справите добре и с новите задачи.

По-късно ще дойде подходящ момент да говорите с хората, на които държите най-много. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Разногласията с близките, които са ви накарали сериозно да се тревожите, ще останат в миналото. Много Лъвове ще успеят да се помирят с тези, с които са били в конфликт.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Сутринта едва ли ще е възможно да избегнете суетата и неразбориите, объркване в работата. Не бъдете нервни. Опитът ще ви помогне бързо да разберете всичко, да определите приоритетите и да решите с какво ще се захванете веднага и какво ще отложите за по-късно. Средата на деня обещава приятни срещи и запознанства, на които много ще се зарадвате.

Вечерта семейните дела ще изискват внимание. Възможно е някой от близките ви да се нуждае от вашата помощ или да възникнат ежедневни проблеми, с които никой не може да се справи по-добре от вас. Вероятни са непланирани разходи, те няма да са напразни.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще е натоварен, може би изморителен, но много интересен. Ще имате много работа. Усилията ви няма да са напразни, ще свършите нещата добре и ще постигнете дори повече, отколкото сте планирали. Хората, които ви познават добре, ще ви дадат отличен съвет и вие ще се вслушате в тях навреме.

Сутринта ще бъде благоприятна за общуване, нови запознанства и срещи със стари приятели. По-късно много Везни ще искат да останат насаме със себе си и да избягват всякакви разговори. Вечерта е подходяща за учебни и творчески дейности. Представителите на знака, които ще се върнат към старото си хоби, ще си изкарат чудесно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не се притеснявайте и не се разстройвайте, ако отначало нещата не вървят по начина, по който искате. Определено ще намерите начин да постигнете целта си. Най-вероятно няма да можете да действате, както сте планирали преди. Но няма значение. Ще се появят страхотни идеи и вие бързо ще ги реализирате.

Ще има възможност да посетите някои интересни места и да се срещнете с необичайни хора. Ще научите много полезни неща, ако внимавате. Вечерта обещава романтични изненади. Някои Скорпиони ще чуят признания, които са чакали отдавна.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Този ден едва ли ще донесе важни победи или сериозни промени. Но ще премине добре и ще ви зарадва с успешни съвпадения и приятни срещи. Ако се съсредоточите върху обичайните си задачи, бързо ще се справите с тях. Решаването на нови проблеми ще бъде малко по-трудно, но дори и тук ще постигнете целта си.

Вкъщи няма да има разногласия. Лесно можете да се договорите за всичко с членовете на семейството и други близки хора и дори най-смелите ви идеи ще получат подкрепа. Вечерта е подходяща за обсъждане на семейни планове.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Много от вашите начинания ще бъдат успешни, благодарение на подкрепата на звездите ще постигнете успех дори по въпроси, които преди са изглеждали почти безнадеждни. Началото на деня ще е особено благоприятно от финансова гледна точка. Възможни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, както и успешни сделки.

Следобед нещата може да не вървят по план. Няма да се объркате, ще забележите всички възможности, които се отварят във времето и ще се опитате да не пропуснете най-добрите от тях. Решенията, взети в този момент, ще бъдат правилни.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси и разговори с хора, на които имате доверие. Дългогодишните съюзници отново ще ви подкрепят и няма да откажат помощ, ако имате нужда от нея. Благодарение на тях бързо ще се справите и с най-трудните задачи. Въпреки че грижите ще са повече от обикновено, определено ще намерите време за почивка.

Може да има добри новини отдалеч. Ще се радвате да общувате с приятели - те ще споделят страхотни идеи и ще предложат нещо интересно. Вечерта е подходяща за разговор с любим човек или романтична среща.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес звездите ще бъдат на ваша страна. Опитайте се да използвате това, за да разрешите някои важни проблеми. Ще трябва да действате бързо, но това няма да ви притеснява. Интуицията ще ви подскаже какво трябва да се направи - ще я послушате и няма да съжалявате.

Втората половина на деня е чудесно време за възстановяване на връзките и помирение с тези, с които сте били в конфликт. Не се притеснявайте да напомните на старите си бизнес партньори за себе си. Може би те ще имат много интересни предложения за вас. Обърнете внимание на идеите, които ви идват вечерта. Скоро те ще бъдат реализирани.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е