Мобилно меню

Хороскоп за петък 11 август 2023 г. (Всички зодии)

Овните ги очаква добър ден за сериозни и отговорни разговори по всички важни въпроси, Раците ще имат много работа, но ще са заредени с изключителен ентусиазъм
Хороскоп за петък 11 август 2023 г. (Всички зодии)
5406

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Добър ден за сериозни разговори, обсъждане на важни въпроси. Ще бъдете внимателни към другите, бързо ще разберете какво очакват от вас. Никой не може да ви обърка или да се възползва от вас. В същото време ще се държите тактично и деликатно - това ще избегне конфликти.

Струва си да внимавате с парите - ще бъдете склонни към екстравагантност, можете да се поддадете на мимолетен импулс и да похарчите значителна сума за дреболии. Като цяло денят ще се развие добре, особено за семейните Овни, които ги очакват приятни изненади.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не прибързвате с важни решения. Днес няма да ви е лесно да оцените реалистично ситуацията и възможностите, които тя разкрива. Ще отнеме известно време, за да вземете решение за бъдещето, а съветите на познати едва ли ще са ви полезни. Що се отнася до работата, разчитайте на опита си. Но в личните отношения е по-добре да следвате подсказките на интуицията си.

Може да проявите инициатива в бизнеса, да споделите идеи, свързани с работата. Много хора ще харесат вашите планове. Тези, които преди са били безразлични към вашите проекти, ще искат да помогнат в изпълнението им.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Днес повече от обикновено ще трябва да общувате с много различни хора и да намерите подход към тях. Няма да е лесно да преговаряте с тези, които изобщо не са като вас, но можете да се справите. Благодарение на вашите усилия отношенията, които преди са били чисто делови, ще станат по-непринудени. Някои Близнаци ще намерят нови приятели.

Денят ще е доста изморителен, защото ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди задачи. Вечерта ще бъде полезно да избягате от ежедневните грижи, да промените обстановката. Веднага ще се почувствате много по-щастливи и енергични.


РАК (22 юни - 22 юли)

Страхотен ден за работа. Най-вероятно ще трябва да поемете нови предизвикателства и ще го направите с голям ентусиазъм. Много неща веднага ще се развият добре, благодарение на подкрепата на звездите бързо ще постигнете първите успехи. Може да възникнат някои трудности за тези, които се занимават с документи, но можете да се справите с всичко.

Денят ще е благоприятен за общуване, добре ще вървят както деловите, така и приятелските срещи. Необичайни запознанства очакват Раците, които днес ще отидат на професионални събития. Вероятни са малки парични постъпления, подаръци.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Време е да привлечете вниманието към себе си, да говорите за успехите си. Много хора наистина ще се интересуват да разберат как сте се справили с трудностите и сте постигнали целите си. Не винаги въпросите на другите ще бъдат деликатни, но чуждата нетактичност няма да ви ядоса. Ще покажете най-добрата си страна и ще направите добро впечатление на онези, които отдавна искат да ви се харесат.

Денят е подходящ за захващане с нови неща, започване решаването на сложни проблеми. Не са изключени напрегнати моменти, но винаги ще има надеждни помощници, към които да се обърнете.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще има много необичайни случаи, нови задачи. Няма веднага да стане ясно как можете да ги разрешите, но няма да отстъпите от трудностите и ще постигнете целта си, дори ако това отнема много време и усилия. Вашата упоритост ще впечатли мнозина. Хората, които са се съмнявали в способностите ви, ще променят мнението си.

Денят е подходящ за малки пътувания. Може би ще вземете решение да тръгнете на път в последния момент, но в такива случаи всичко ще се нареди добре. Някои Деви ще трябва да обърнат внимание на семейните дела, да помогнат на близки.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Страхотен ден за работа - ще се отворят нови бизнес възможности, бързо ще се справите с няколко трудни задачи. Някои Везни ще получат дългоочаквани предложения за сътрудничество. Други представители на знака ще имат шанс да сключат изгодни сделки.

Денят обещава добри новини. Най-вероятно вашите стари приятели ще ги донесат. В следобедните часове са вероятни срещи със стари познати. Ще има възможност да обсъдите въпроси, които ви вълнуват напоследък.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е подходящ за обсъждане на сложни служебни въпроси, както и за срещи с хора, чиято подкрепа бихте искали да привлечете. Ще разкажете за идеите си по такъв начин, че никой да не остане безразличен към тях. Ще има много хора, които искат да помогнат. Не са изключени парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Малко вероятно е денят да мине без изненади и неочаквани събития. Най-вероятно няма да можете да действате според плана, ще трябва да импровизирате. Няма да се притесните - интуицията ще ви подскаже как да постъпите.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не бързайте. Началото на деня едва ли ще мине без трудности и недоразумения и трудно ще вземете правилните решения в този момент. Освен това хората около вас по-често от обикновено ще се опитват да ви наложат мнението си. Понякога трябва да сте доста строги с тях.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще стане много по-осезаемо. Ще почувствате, че много неща вървят добре. Може да се захванете с най-трудните задачи - няма съмнение, че можете да се справите с тях. Това време ще бъде благоприятно и от гледна точка на личните отношения.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Без значение как се развива денят, опитайте се да запазите спокойствие. Не всичко днес ще се окаже така, както бихме искали. Трудности могат да възникнат дори там, където изобщо не сте очаквали. Но това няма да ви накара да се откажете от плановете си. Ще проявите завидна упоритост и непременно ще постигнете целта си.

Изисква се почтеност в бизнес отношенията. Днес край вас ще има твърде много привърженици на използването на другите. Някой може дори да се опита да подобри финансовото си състояние за ваша сметка.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Каквото и да правите днес, бъдете внимателни и се опитайте да не пропуснете нито един детайл. Това, което на пръв поглед изглежда дребно, по-късно може да изиграе важна роля. Едва ли си струва да разчитате на лесен успех в бизнеса, но ще се справите отлично с всичко, което предприемете.

Първата половина на деня може да бъде трудна, но с времето влиянието на положителните тенденции ще се засили. С наближаването на вечерта ще има все повече поводи за радост. Вероятни са приятни запознанства. С тях могат да започнат както приятелства, така и романтични връзки.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не е най-добрият ден за вземане на отговорни решения, за радикална промяна на нещо в живота. Няма да е лесно да вземете решение за бъдещето, някои Риби ще бъдат склонни към прибързани преценки. Можете да правите обичайните неща, да завършите започнатото преди. Тук няма да има затруднения.

Срещата със стари приятели ще ви хареса - ще има много интересни теми за разговор, ще си прекарате страхотно. Вечерта обещава приятни изненади за представителите на знака. Възможни са и неочаквани подаръци и парични постъпления.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много БЛИЗНАЦИ днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено, РАЦИТЕ ги очакват повече грижи, отколкото са очаквали, тъй като към планираните задачи ще се добавят съвсем нови, това обаче няма да ги разстрои
Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)
750


ОВЕН (21 март - 20 април)

Всичко ще се получи дори по-добре, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи да промените плановете си, защото ще има шанс да постигнете това, към което отдавна се стремите. В такива случаи е важно да не губите време. Колкото по-скоро отхвърлите съмненията, толкова по-бързо ще постигнете целта си.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. На някои Овни ще имат изплатени дългогодишни дългове. Не са изключени и ценни подаръци. Представителите на знака също няма да пропуснат възможността да зарадват близките си, да удивят любимия човек с приятна изненада.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се притеснявайте да поемете това, което преди е изглеждало трудно. Най-вероятно такива въпроси ще бъдат решени бързо. Успешната комбинация от обстоятелства ще ви позволи да разрешите проблеми, които наскоро са ви притеснявали, а също и вашите близки. Много Телци няма да пропуснат възможността да помогнат на някой познат. Всичко, което представителите на знака направят за другите днес, също ще им бъде от полза.

Първата половина на деня ще бъде богата на събития, но втората ще е по-спокойна. Вечерта си струва да прекарате с любимия човек или с някой, когото бихте искали да харесате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори нещата да не вървят по план в началото на деня, няма да загубите оптимизма и самочувствието си. И ще постъпите правилно, защото промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Няма да се налага да се справяте сами с трудностите - много полезно е, че наблизо ще има хора, които са готови да помогнат с всичко и да поемат някои от вашите грижи.

Тъй като ще подходите творчески към всеки проблем, дори рутинните задачи няма да ви изглеждат скучни. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Много Близнаци днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще има повече грижи, отколкото сте очаквали, тъй като към планираните задачи може да се добавят съвсем нови. Това обаче няма да ви разстрои. Напротив, с радост ще се заемете с тях. Няма да отнеме много време да се справите. Приятели и стари познати ще ви помогнат с това.

Всички сериозни разговори трябва да бъдат отложени за следобед - по това време ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите, да убедите съмняващите се и да намерите убедителни аргументи. Вечерта ще зарадва влюбените Раци с приятни изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят едва ли ще е лек и напълно безоблачен, но като цяло ще се развие добре. Ако не се разстройвате от недоразумения и не приемате присърце необмислените думи на другите, вероятно ще намерите много причини за щастие. 

Не е желателно да решавате финансови въпроси - тук можете да направите грешка или да изгубите нещо от поглед. Но в личните отношения влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Лъвовете, които отиват на първата си среща вечерта, със сигурност ще си прекарат страхотно. Добри новини очакват семейните представители на знака.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще направите много полезни неща за другите, но няма да забравите за интересите си. Това е един от онези дни, в които можете да решите няколко проблема наведнъж, без да се страхувате, че ще объркате или изгубите нещо от поглед. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни, но интуицията със сигурност ще ви подскаже какво да правите.

Средата на деня е подходяща за семейни дела и общуване с близки. Можете да посетите приятели, но не е препоръчително да посещавате многолюдни събития. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-внимателни трябва да сте във всичко, свързано с парите. По-добре е да не правите големи покупки, ако не са били предварително планирани.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват в началото на деня - те ще бъдат наистина удачни. Може би другите няма веднага да одобрят вашите планове. Но малко по-късно всички ще видят, че сте на път да постигнете успех. Тук ще се появят помощници. 

За много Везни денят обещава приятни запознанства и срещи с нестандартни хора. Вероятно началото както на приятелски, така и на романтични отношения. Всичко ще зависи от това дали представителите на знака искат да поемат инициативата. Вечерта е подходяща за тихи занимания. Можете да си спомните старото си хоби - то отново ще ви даде много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Подходящ ден за всеки бизнес, който изисква творчески подход, нестандартен поглед върху нещата. Идеите, които ще имате днес, едва ли ще дойдат на ум на някой друг. Околните със сигурност ще ги харесат. Тези, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си.

Ще има шанс да разширите социалния си кръг, да се срещнете с хора, за които сте чували много преди. Някои Скорпиони ще намерят нови приятели. Възможно е и начало на романтична връзка. Тя обаче няма да се развие толкова бързо, колкото бихте искали.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят може да не започне толкова добре, колкото ви се иска. Възможни са дребни недоразумения и битови разногласия. Много скоро обаче ситуацията ще започне да се променя към по-добро. И тук много ще зависи от това дали ще успеете да запазите обичайната си веселост и да заразите другите с нея. Денят е добър да отидете някъде с любимите си хора и да смените обстановката.

В следобедните часове са възможни непланирани разходи. Едва ли ще става въпрос за големи суми, но някои Стрелци все пак ще бъдат много разстроени.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няма нужда да бързате за никъде. Денят е подходящ да довършите на спокойствие започнатите по-рано неща, да се заемете с това, което отдавна не ви се е получавало. Няма да ви е трудно да се концентрирате, едва ли някой често ще ви разсейва, така че няма да правите дори дребни грешки. Финансовите проблеми могат да бъдат разрешени. Ще бъдете акуратни и внимателни, това ще ви позволи да избегнете ненужни разходи.

Следобед много Козирози ще искат да ограничат общуването, да прекарат време с най-близките си или дори насаме със себе си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде нееднозначен, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Утрото може да донесе новини, които ще ви объркат. Запомнете - всяка получена информация трябва да се проверява особено внимателно. Възможно е някой неволно да ви подведе.

Днес много Водолеи ще се нуждаят особено от способността бързо да намират подход към нови познанства. Интуицията ще подскаже на представителите на знака на кого могат да се доверят и с кого е по-добре да бъдат нащрек. Денят е подходящ и за вземане на някои решения относно бъдещето.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако сте планирали нещо интересно и важно за този ден, започнете да изпълнявате плановете си възможно най-рано. Сутринта ще бъде особено успешна. Звездите ще са на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Пътуването ще ви се отрази добре, особено ако тръгнете на път с любимите си хора.

Втората половина на деня ще премине спокойно и ще бъде по-благоприятна за отдих, отколкото за някакви решителни действия. Семейните събития ще бъдат добри. Ако напоследък ви е било трудно да се разбирате с по-възрастни роднини, днес ще можете да оставите всички разногласия в миналото.

2024 © Варна е