Мобилно меню

Хороскоп за петък, 15 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е благоприятен и за възстановяване на стари професионални връзки или разрешаване на дългогодишни служебни конфликти, някои СТРЕЛЦИ ще имат шанса да сключат много изгодни сделки или значително да увеличат доходите си
Хороскоп за петък, 15 март 2024 г. (Всички зодии)
1775


ОВЕН (21 март - 20 април)

Подходящ ден за делови срещи, обсъждане на професионални планове и перспективи за развитие на бизнеса. Ще намерите правилните думи и убедителни аргументи и ще привлечете на своя страна онези, които съвсем наскоро са подкрепяли вашите съюзници. Овните, които напоследък обмислят смяна на работата, ще получат интересни предложения.

В началото на деня може да има напрегнати моменти в общуването с близките, но скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и контактуването с всички ще стане много по-лесно. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за романтична среща.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е благоприятен за работа. Справянето с много задачи ще бъде по-лесно, отколкото си мислите. Възможно е нови познати да предложат помощ и бързо да станете приятели с тях. Денят ще е благоприятен и за сключване на сделки и решаване на финансови въпроси.

Разногласията с близките ще останат в миналото и намирането на общ език с тях ще бъде много по-лесно. Едва ли ще има повод за спорове. Звездите ще бъдат особено благосклонни към влюбените представители на знака. Някои Телци ще чуят думи, които са чакали отдавна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Каквото и да се случи, не бързайте със заключенията. Днес ще ви трябва известно време, за да прецените правилно текущата ситуация и да разберете какво е важно. Много Близнаци ще забележат, че предстоят промени в бизнес сферата. Пред представителите на знака, които се занимават с изследователска или творческа дейност, ще се открият нови професионални перспективи.

Денят ще е благоприятен за общуване с любими хора, приятелски срещи и семейни събития. Възможни са успешни покупки, както и неочаквани ценни подаръци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще бъде необичаен, ярък и запомнящ се. Пред Раците, които ще се заемат с нещо съвсем ново ще се открият вълнуващи перспективи. Тези представители на знака бързо ще постигнат първите си успехи и ще научат всичко, което може да бъде полезно.

Ще има възможност да се видите със стари приятели. Разговорът с тях ще повиши настроението ви. Освен това вероятно ще научите нещо ново и ще получите полезни съвети. Втората половина на деня е подходящото време да поемете инициативата в личните отношения, да направите крачка към човека, който отдавна харесвате.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Наоколо може да има суматоха и объркване, но вие ще успеете да запазите спокойствие, да не се поддавате на провокации и да не правите глупости. Вслушайте се в съветите на стари приятели. Благодарение на тях няма да правите досадни грешки и бързо ще намерите верния път към целта си.

Общуването с другите ще изисква от вас повече търпение и самоконтрол от обикновено. Вероятно няма да бъдете разбрани веднага и някои неща ще трябва да се обясняват няколко пъти. Но ако сте деликатни и приятелски настроени, бързо ще изгладите недоразуменията.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за сложни и важни дела - ще се справите с това, с което другите не могат. Благодарение на способността ви да се учите бързо, няма да срещнете трудности дори когато решавате напълно нови проблеми. Денят ще бъде успешен за работни пътувания, както и за срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници.

Възможни са дребни недоразумения, не са изключени и битови разногласия. Те обаче няма да имат сериозни последствия и скоро просто ще бъдат забравени. По-добре е да не планирате нищо особено трудно или досадно за вечерта. Най-вероятно ще искате да си починете.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес нещата може да се развият по-бързо от очакваното и ще ви хареса. Няма да отнеме много време, за да се ориентирате в ситуацията и да разберете как най-добре да действате. Възможно е стари или нови познати да ви предложат подкрепа - заедно с тях ще постигнете отлични резултати във всичко, което предприемете.

Следобедът ще донесе страхотни идеи. Съвсем скоро ще имате шанс да ги реализирате. Междувременно се опитайте да обмислите план за действие и подгответе всичко, за да не се налага да се разсейвате по-късно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху нещата ще бъде по-трудно от обикновено. Много Скорпиони трудно ще устоят на изкушението да отложат всичко планирано за по-късно, но засега просто се отпуснете, насладете се на общуването с приятели и любими хора. Някои задачи обаче все пак ще изискват внимание и то незабавно. Опитайте се да се справите с тях през първата половина на деня, ще бъде по-лесно.

Вечерта е подходяща за излети и разходки. Смяната на средата ще бъде полезна, а новите преживявания ще бъдат приятни. Възможно е и интересно запознанство, което ще постави началото на романтична връзка.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще имате нужда от умение да намерите подход към новите познати и бързо да спечелите тяхното благоразположение. Няма да пропуснете възможността да направите добро впечатление на влиятелни хора, да намерите съюзници сред онези, от които зависи много. Някои Стрелци ще имат шанса да сключат много изгодни сделки или значително да увеличат доходите си.

Най-важните въпроси както от делово, така и от лично естество трябва да бъдат разрешени през първата половина на деня. По-късно вероятно ще искате да избягате от всичките си грижи и да прекарате приятно време в компанията на любими хора. Вечерта може неочаквано да дойдат гости, на които много ще се зарадвате.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Благодарение на нетрадиционния поглед върху нещата и способността за творчески подход към всеки въпрос, вие бързо ще разрешите няколко трудни проблеми и ще се справите добре със задачи, които преди са изглеждали изключително трудни. Вашите успехи няма да останат незабелязани. Някои влиятелни хора вероятно ще се заинтересуват от тях.

Сутринта много Козирози ще имат възможност да разширят кръгозора си и да научат нещо ново и полезно. Втората половина на деня е подходяща за обсъждане на идеи и планове. Дори хора, които преди са били скептични относно плановете на други хора, ще ви подкрепят.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще протече добре и едва ли ще донесе сериозни поводи за притеснение. На много Водолеи интуицията ще им подскаже, че е време да се заемат с нови неща. Интересните предложения няма да ви накарат да чакате. Най-вероятно ще имате възможност да направите точно това, което отдавна изглежда обещаващо и вълнуващо.

Възможно е днес да се наложи да обсъдите някои трудни въпроси. Едва ли ще можете напълно да избегнете преживяванията и напрегнатите моменти, но като цяло всичко ще върви добре – мирно и градивно, без обиди и взаимни претенции.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Време е да започнете да решавате важни въпроси или да се заемете с трудни задачи, които сте отлагали дълго време. Днес звездите ще са на ваша страна и постигането на успех ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Денят ще е благоприятен и за възстановяване на стари професионални връзки или разрешаване на дългогодишни служебни конфликти.

Първата половина на деня ще бъде благоприятна за общуване, няма да възникнат разногласия нито в работата, нито у дома. Но по-късно ще стане малко по-трудно да се разбирате с другите. Някои Риби дори ще искат да останат насаме със себе си.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е