Мобилно меню

Хороскоп за петък, 15 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е благоприятен и за възстановяване на стари професионални връзки или разрешаване на дългогодишни служебни конфликти, някои СТРЕЛЦИ ще имат шанса да сключат много изгодни сделки или значително да увеличат доходите си
Хороскоп за петък, 15 март 2024 г. (Всички зодии)
1839


ОВЕН (21 март - 20 април)

Подходящ ден за делови срещи, обсъждане на професионални планове и перспективи за развитие на бизнеса. Ще намерите правилните думи и убедителни аргументи и ще привлечете на своя страна онези, които съвсем наскоро са подкрепяли вашите съюзници. Овните, които напоследък обмислят смяна на работата, ще получат интересни предложения.

В началото на деня може да има напрегнати моменти в общуването с близките, но скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и контактуването с всички ще стане много по-лесно. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за романтична среща.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е благоприятен за работа. Справянето с много задачи ще бъде по-лесно, отколкото си мислите. Възможно е нови познати да предложат помощ и бързо да станете приятели с тях. Денят ще е благоприятен и за сключване на сделки и решаване на финансови въпроси.

Разногласията с близките ще останат в миналото и намирането на общ език с тях ще бъде много по-лесно. Едва ли ще има повод за спорове. Звездите ще бъдат особено благосклонни към влюбените представители на знака. Някои Телци ще чуят думи, които са чакали отдавна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Каквото и да се случи, не бързайте със заключенията. Днес ще ви трябва известно време, за да прецените правилно текущата ситуация и да разберете какво е важно. Много Близнаци ще забележат, че предстоят промени в бизнес сферата. Пред представителите на знака, които се занимават с изследователска или творческа дейност, ще се открият нови професионални перспективи.

Денят ще е благоприятен за общуване с любими хора, приятелски срещи и семейни събития. Възможни са успешни покупки, както и неочаквани ценни подаръци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще бъде необичаен, ярък и запомнящ се. Пред Раците, които ще се заемат с нещо съвсем ново ще се открият вълнуващи перспективи. Тези представители на знака бързо ще постигнат първите си успехи и ще научат всичко, което може да бъде полезно.

Ще има възможност да се видите със стари приятели. Разговорът с тях ще повиши настроението ви. Освен това вероятно ще научите нещо ново и ще получите полезни съвети. Втората половина на деня е подходящото време да поемете инициативата в личните отношения, да направите крачка към човека, който отдавна харесвате.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Наоколо може да има суматоха и объркване, но вие ще успеете да запазите спокойствие, да не се поддавате на провокации и да не правите глупости. Вслушайте се в съветите на стари приятели. Благодарение на тях няма да правите досадни грешки и бързо ще намерите верния път към целта си.

Общуването с другите ще изисква от вас повече търпение и самоконтрол от обикновено. Вероятно няма да бъдете разбрани веднага и някои неща ще трябва да се обясняват няколко пъти. Но ако сте деликатни и приятелски настроени, бързо ще изгладите недоразуменията.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за сложни и важни дела - ще се справите с това, с което другите не могат. Благодарение на способността ви да се учите бързо, няма да срещнете трудности дори когато решавате напълно нови проблеми. Денят ще бъде успешен за работни пътувания, както и за срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници.

Възможни са дребни недоразумения, не са изключени и битови разногласия. Те обаче няма да имат сериозни последствия и скоро просто ще бъдат забравени. По-добре е да не планирате нищо особено трудно или досадно за вечерта. Най-вероятно ще искате да си починете.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес нещата може да се развият по-бързо от очакваното и ще ви хареса. Няма да отнеме много време, за да се ориентирате в ситуацията и да разберете как най-добре да действате. Възможно е стари или нови познати да ви предложат подкрепа - заедно с тях ще постигнете отлични резултати във всичко, което предприемете.

Следобедът ще донесе страхотни идеи. Съвсем скоро ще имате шанс да ги реализирате. Междувременно се опитайте да обмислите план за действие и подгответе всичко, за да не се налага да се разсейвате по-късно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху нещата ще бъде по-трудно от обикновено. Много Скорпиони трудно ще устоят на изкушението да отложат всичко планирано за по-късно, но засега просто се отпуснете, насладете се на общуването с приятели и любими хора. Някои задачи обаче все пак ще изискват внимание и то незабавно. Опитайте се да се справите с тях през първата половина на деня, ще бъде по-лесно.

Вечерта е подходяща за излети и разходки. Смяната на средата ще бъде полезна, а новите преживявания ще бъдат приятни. Възможно е и интересно запознанство, което ще постави началото на романтична връзка.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще имате нужда от умение да намерите подход към новите познати и бързо да спечелите тяхното благоразположение. Няма да пропуснете възможността да направите добро впечатление на влиятелни хора, да намерите съюзници сред онези, от които зависи много. Някои Стрелци ще имат шанса да сключат много изгодни сделки или значително да увеличат доходите си.

Най-важните въпроси както от делово, така и от лично естество трябва да бъдат разрешени през първата половина на деня. По-късно вероятно ще искате да избягате от всичките си грижи и да прекарате приятно време в компанията на любими хора. Вечерта може неочаквано да дойдат гости, на които много ще се зарадвате.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Благодарение на нетрадиционния поглед върху нещата и способността за творчески подход към всеки въпрос, вие бързо ще разрешите няколко трудни проблеми и ще се справите добре със задачи, които преди са изглеждали изключително трудни. Вашите успехи няма да останат незабелязани. Някои влиятелни хора вероятно ще се заинтересуват от тях.

Сутринта много Козирози ще имат възможност да разширят кръгозора си и да научат нещо ново и полезно. Втората половина на деня е подходяща за обсъждане на идеи и планове. Дори хора, които преди са били скептични относно плановете на други хора, ще ви подкрепят.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще протече добре и едва ли ще донесе сериозни поводи за притеснение. На много Водолеи интуицията ще им подскаже, че е време да се заемат с нови неща. Интересните предложения няма да ви накарат да чакате. Най-вероятно ще имате възможност да направите точно това, което отдавна изглежда обещаващо и вълнуващо.

Възможно е днес да се наложи да обсъдите някои трудни въпроси. Едва ли ще можете напълно да избегнете преживяванията и напрегнатите моменти, но като цяло всичко ще върви добре – мирно и градивно, без обиди и взаимни претенции.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Време е да започнете да решавате важни въпроси или да се заемете с трудни задачи, които сте отлагали дълго време. Днес звездите ще са на ваша страна и постигането на успех ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Денят ще е благоприятен и за възстановяване на стари професионални връзки или разрешаване на дългогодишни служебни конфликти.

Първата половина на деня ще бъде благоприятна за общуване, няма да възникнат разногласия нито в работата, нито у дома. Но по-късно ще стане малко по-трудно да се разбирате с другите. Някои Риби дори ще искат да останат насаме със себе си.

2024 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
604


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е