Мобилно меню

Хороскоп за петък 15 септември 2023 г. (Всички зодии)

Лъвовете ще успеят да постигнат истински пробив в работата си, но не всичко ще се получи веднага, както биха искали, Девите могат спокойно да се върнат към задачите, които са отлагали дълго време, днес те ще се справят отлично с тях
Хороскоп за петък 15 септември 2023 г. (Всички зодии)
3595

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят ще е доста напрегнат. Няма да е възможно веднага да се настроите на делова вълна, така че сутринта е по-добре да не поемате особено сложни и важни задачи. Освен това другите особено често ще ви разсейват със съвети и молби. Това сериозно ще раздразни някои Овни.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили. Ще се открият нови възможности в професионалната сфера. Не пропускайте шанса да се докажете, да покажете на какво сте способни. Времето е подходящо и за домашни задачи и решаване на някои семейни проблеми.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще се справите отлично с решаването на проблеми, които преди са изглеждали изключително трудни за всички. Доказаните методи едва ли ще бъдат ефективни, така че бъдете готови да експериментирате и да измислите нещо ново. Не всичко веднага ще се окаже така, както бихте искали. Въпреки това опитът, който натрупате днес, ще ви бъде полезен занапред.

Вероятни са незначителни разногласия в работата и у дома. Но ще се уверите, че няма да възникнат сериозни конфликти и няма да се карате с тези, които са ви скъпи. Не винаги ще е лесно да намирате компромиси, но определено ще успеете.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не отлагайте твърде дълго нито важни задачи, нито сериозни срещи - началото на деня ще е особено подходящо за тях. Благодарение на подкрепата на звездите вие ​​бързо ще се справите с това, което не сте могли да направите преди, и ще постигнете отлични резултати там, където изобщо не сте ги очаквали. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще намалее, но втората половина на деня ще бъде доста приятна.

Денят е подходящ за решаване на организационни въпроси, подготовка на документи и контакти с държавни органи. Вечерта обещава добри новини за семейните Близнаци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не се притеснявайте да споделите вашите идеи - със сигурност ще се харесат на всички. Дори хора, които преди това са критикували всякакви предложения, този път ще подкрепят вашите планове и ще искат да участват в тяхното изпълнение. Най-упоритите Раци ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица и да придобият полезни връзки.

Не винаги ще бъде лесно да се разбирате с близките, може да има напрегнати моменти в общуването с тези, които са ви особено скъпи. Но всичко ще се нареди бързо, ако запазите спокойствие и не се нервирате или ядосвате за дреболии.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще успеете да постигнете истински пробив в работата, но не всичко ще се получи веднага, както бихте искали. Не се оттегляйте пред препятствията и не губете увереност в способностите си, независимо какво казват другите. В света на бизнеса събитията може да не се развиват толкова бързо, колкото бихте искали. Не бързайте и не пришпорвайте съюзниците си, ще бъде много по-полезно да сте търпеливи.

Денят ще бъде благоприятен в личните отношения. Интуицията ще ви помогне да намерите подход към хора, с които преди не сте могли да се разбирате. Вечерта е подходяща за среща с някого, когото бихте искали да харесате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Върнете се към задачите, които сте отлагали дълго време - днес ще се справите отлично с тях. Ще има шанс не само да завършите започнатото по-рано, но и да се справите с проблеми, които преди са изглеждали неразрешими. На помощ може да ви се притекат онези, от които не сте очаквали подобно нещо. Някои Деви ще придобият не само нови съюзници, но и истински приятели.

Ще трябва да отделите известно време за решаване на проблемите на други хора, но това няма да ви разстрои или да предизвика раздразнение. Вечерта са възможни малки парични постъпления и подаръци.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Правете това, което интуицията ви подсказва. Благодарение на нея бързо ще намерите изход от трудна ситуация и ще разберете какво другите смятат за изключително трудно. Ще има шанс да научите нещо ново, да получите информация, която ще се окаже полезна в близко бъдеще.

Денят ще е благоприятен за делово общуване. Ще можете да се споразумеете дори с тези, с които преди изобщо не сте се разбирали. На някои Везни ще бъде предложена нова работа. Възможно е да има напрегнати моменти в личните отношения, но и тук няма да възникнат сериозни проблеми.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Съсредоточете се върху решаването на проблемите, които наистина имат значение. Днес ще направите много полезни неща, ако не губите време за дреболии или не се разсейвате от работата си в името на празни приказки. Можете да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси - ще бъдете внимателни, ще прецените правилно ситуацията, така че няма да правите грешки.

Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре. Хората, с които преди това е било невъзможно да се разбирате, ще поемат инициативата в общуването. Едно приятно запознанство може да има романтично продължение. Новите отношения ще се развиват бързо, това ще ви хареса.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Обърнете внимание на необичайните идеи, които ви хрумват днес. Малко вероятно е те да бъдат приложени веднага, но все пак влиянието на положителните тенденции ще бъде доста силно. Денят е подходящ за делови преговори и срещи с потенциални партньори. Стрелците, които обмислят смяна на работата, могат да получат интересни предложения.

У дома може да има повече грижи, отколкото сте очаквали. Възможно е дори да се наложи да отложите някои планирани развлечения или пътувания, за да решите битови проблеми. Но вие самите няма да се тревожите много за това и ще подобрите настроението и на близките си.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят може да не започне много добре. Но не трябва да се разстройвате от сутрешните недоразумения - влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и много скоро ще видите промени към по-добро. По-добре е да отложите сделките и покупките за следобеда и е по-добре да не провеждате важни бизнес преговори до обяд.

Ще се справите добре със задачи, изискващи точност и внимание към дребните детайли. Ще бъде малко по-трудно там, където са необходими въображение и креативност. Но тук приятели и други близки хора ще ви помогнат.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете готови да работите усилено - днес едва ли ще е лесно да постигнете успех. Но звездите ще бъдат на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа ще се справите с трудни задачи и ще постигнете успех там, където другите са се провалили.

Общуването с колеги и ръководство ще изисква от вас малко по голяма деликатност и търпеливост от обикновено. Опитайте се да не се вълнувате, ако веднага не сте разбрани правилно. Но разбирането с любимите хора ще бъде лесно. Те с готовност ще откликнат на всякакви предложения и ще подкрепят и най-смелите ви идеи.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Бъдете внимателни при решаването на финансовите въпроси, не бързайте да правите покупки или да инвестирате парите си в някакви съмнителни проекти. Трябва да внимавате, ако нов познат ви обещава планини от злато - има опасност да се опитат да ви въвлекат в някаква съмнителна или рискована сделка.

В останалите случаи влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Бързо ще се справяте със служебните задачи. Дори ако трябва да предприемете нещо съвсем ново, няма да има сериозни затруднения. Общуването с любимите хора също ще ви хареса. Рибите, които тръгват на път с приятели, ще получат много ярки впечатления.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е