Мобилно меню

Хороскоп за петък, 17 ноември 2023 г. (Всички зодии)

Близнаците да се вслушват повече в интуицията си, нейните съвети днес ще им помогнат бързо да постигнат целта си, да разберат двусмислени ситуации и да постигнат успех там, където никой не очаква, Раците ги очаква един много добър ден за среща с човек, с когото биха искали да се харесат
Хороскоп за петък, 17 ноември 2023 г. (Всички зодии)
5220

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да се съсредоточите върху сложни и важни въпроси. Днес ще имате възможност да се справите добре с тях. Ще бъдете търпеливи и внимателни, няма да изпускате нищо от поглед и няма да прибързвате със заключенията. Никой не може да ви обърка или подведе. Ще предпочетете да разчитате на собствения си здрав разум, отколкото да слушате чужди съвети и подобно решение ще се окаже правилно.

Околните вероятно ще забележат успехите, които сте постигнали и ще им се радват също толкова, колкото и вие. Близките ще ви зарадват с добри новини. Вероятно ще има приятни събития в семейството, промени към по-добро, които ще вдъхновят всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще върви добре, но много ще зависи от настроението ви. Опитайте се да не се разстройвате за дреболии, не се притеснявайте, че не всичко веднага се оказва така, както бихте искали. Ако останете оптимисти и упорити, всичко ще се нареди.

Успешни ще бъдат деловите преговори и срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Дори най-сериозните теми могат да бъдат обсъдени в неформална обстановка. Така много по-лесно ще се споразумеете както с нови, така и със стари познати. Отношенията, които преди са били чисто работни, ще станат по-непринудени и това ще ви хареса.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Вслушайте се в интуицията си - нейните съвети днес ще ви помогнат бързо да постигнете целта си, да разберете двусмислени ситуации и да постигнете успех там, където никой не го е очаквал. Проточилите се преговори ще приключат успешно. Ще разберете как можете да заинтересувате хора, които преди това не са се интересували от вашите идеи, и как да превърнете скорошните съперници в съюзници.

Днес едва ли ще има поводи за безпокойство или притеснение. Възможни са неочаквани събития или новини, но веднага ще разберете как да реагирате на тях.


РАК (22 юни - 22 юли)

Добър ден за среща с човек, който бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите добро впечатление - достатъчно е да се държите приятелски и спокойно. Новите познати ще харесат вашите необичайни идеи, ще има много хора, които искат да ви помогнат да осъществите плановете си.

Вкъщи са възможни дребни недоразумения, не са изключени и битови проблеми. Но бързо ще се разберете с близките. Възможни са непланирани разходи. Най-вероятно това ще бъде малка сума. По-добре е да не бързате с покупките. Това не е най-благоприятният ден за тях.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви натоварен ден - ще има много нови неща за вършене и е възможно да се наложи да решавате съвсем нови проблеми. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите - околните ще започнат да ви разсейват по-често от обикновено и ще ви въвличат в решаването на собствените си проблеми. Все още няма да направите сериозни грешки, но не са изключени дребни досадни пропуски. За щастие ще ги забележите навреме и ще поправите всичко.

Опитайте се да не се преуморявате. Особено важно е да пестите енергия следобед. Вероятно ще искате да се отпуснете, да си починете от ежедневните грижи и обстоятелствата ще се развият благоприятно.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Малко вероятно е днес да е възможно да се избегнат суетата и объркването. Вероятни са неочаквани събития и странни новини. Те няма да ви объркат. Но околните може да са напълно объркани и да се обърнат към вас за подкрепа. Някои Деви ще оставят настрана собствените си дела, за да помогнат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация.

Денят ще е благоприятен за почивка, приятелски срещи и семейни пътувания. Можете лесно да намерите общ език с любимите си хора и те ще откликнат на това. Старите оплаквания и искове ще бъдат забравени.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не се притеснявайте да поемете нови неща - справянето с тях няма да е трудно. Бързо ще разберете как да действате и ще научите всичко необходимо. Денят ще е благоприятен за нови запознанства. Ще бъде лесно да намерите общ език с различни хора. Някои Везни ще измислят как да превърнат скорошни съперници в съюзници.

Едва ли ще искате да правите привични и добре познати неща - днес те ще ви се сторят особено скучни и уморителни. Но можете да се справите добре с тях, въпреки че ще ви трябва търпение.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Хората от обкръжението ви ще се обръщат към вас за помощ по-често от обикновено. Освен това тези, на които определено не искате да откажете, може да се нуждаят от нея. Може да се наложи да отложите собствените си планове. Няма да се тревожите за това, ще останете оптимисти и ще имате положителна нагласа.

Някои Скорпиони ще получат пари от неочаквани източници. Не трябва да харчите това, което получавате веднага - ще отнеме известно време, за да решите как най-добре да използвате тези средства. Възможни са приятни изненади, включително романтични.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Добър ден да правите планове и да ги обсъждате с хора, на чийто опит се доверявате. Ще има възможност да получите много полезни съвети. Благодарение на тях няма да допускате дори дребни грешки и бързо ще постигате важни цели. Ако стари познати предложат помощ, не отказвайте - няма да е излишно.

Можете да се върнете към стари дела и планове. Звездите ще бъдат на ваша страна и ще се справите добре с това, което преди ви се е струвало трудно. Близките ще ви зарадват с добри новини. Някои Стрелци ще получат предложения, които няма да откажат.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няма нужда да бързате. В началото на деня емоционалният фон ще е напрегнат и това може да ви попречи да вземете правилни решения. Ще ви трябва известно време, за да се успокоите, да разберете ситуацията и да решите как да действате.

Втората половина на деня ще е по-спокойна и успешна. Подходяща е за довършване на вече започнати задачи и решаване на организационни въпроси. Благоприятна ще е и за общуване – ще се разбирате еднакво добре както със стари, така и с нови познати. Хората, които срещате за първи път днес, веднага ще ви харесат.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Възможни са незначителни трудности, недоразумения и злощастни стечения на обстоятелствата. Но няма място за безпокойство - те няма да имат сериозни последствия и бързо ще останат в миналото. Освен това ще има много повече поводи за радост, особено за Водолеите, които смятат да посветят деня на важни дела.

Ще се отнасяте отговорно към всичко, което предприемете - това ще ви помогне да избегнете грешки и бързо да постигнете желания резултат. Освен това другите наистина ще харесат вашия подход. Мнозина ще искат да ви опознаят по-добре и да се сприятелят с вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Няма да е лесно да обсъдите спокойно работни въпроси. Хората около вас може да се вълнуват и изнервят, да ви провокират и да се опитват да ви извадят от равновесие. Но ако все още запазите самообладание, скоро ще разберете какво трябва да направите, за да сте сигурни, че сте прави, да стане очевидно за всички.

Но денят ще е много благоприятен за общуване с близките. Нищо няма да помрачи връзката ви, няма да възникнат дори дребни разногласия и ще можете бързо да се споразумеете за някои общи планове. Семейните събития ще бъдат добри. Можете да посетите роднини или да ги поканите на гости - и в двата случая ще си прекарате страхотно.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
522

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е