Мобилно меню

Хороскоп за петък 18 август 2023 г. (Всички зодии)

За Телците този петък ще бъде особено благоприятен за общуване, вероятни са приятни запознанства, за Девите денят ще бъде успешен от делова гледна точка, подходящ ще е за срещи с потенциални партньори и съюзници и обсъждане на общи планове
Хороскоп за петък 18 август 2023 г. (Всички зодии)
4498

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят ще е натоварен. Ще имате повече задачи, отколкото сте очаквали, и едва ли ще можете да се придържате към предварително начертаните планове. Не са изключени дребни недоразумения в работата, спорове с колеги или ръководство. Всички различия обаче скоро ще бъдат преодолени - в много отношения това ще бъде именно ваша заслуга.

Не всичко ще бъде гладко у дома, но тук ще намерите начин бързо да изгладите недоразуменията и да поддържате добри отношения с хората, на които държите. Вероятни са малки парични постъпления от неочаквани източници.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Този ден ще бъде особено благоприятен за общуване. Вероятни са приятни запознанства. Възможно е да намерите нови приятели или да срещнете хора, чиято подкрепа ще ви бъде полезна. Професионалните различия ще останат в миналото. Разбирането с колегите и ръководството ще стане много по-лесно.

Значителни успехи в работата ще постигнат Телците, които днес ще се заемат с нещо ново. Представителите на знака бързо ще разберат как е най-добре да действат - много неща ще се получат добре. Вечерта ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения, които няма да откажете.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Съсредоточете се върху полезни неща - денят е идеален за тях. Ще можете да направите много - ще успее там, където никой не го е очаквал. Ще бъде полезно да се разбирате с различни хора. Ще намерите съюзници, чиято подкрепа ще ви помогне да преодолеете много трудности.

Следете настроението си - днес можете да реагирате остро на някои незначителни събития, да се разстроите поради незначителни недоразумения. Важно е да запазите спокойствие и разумен оптимизъм, дори ако нещо се обърка.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня не е подходящо за сложни задачи или за отговорни преговори. По-добре е да се съсредоточите върху решаването на добре познати проблеми - тук няма да има трудности. Добри съвети ще ви дадат колеги и други хора, с които имате бизнес интереси.

С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Някои Раци ще намерят нови приятели и съюзници. Възможно е да се появят планове, за чието изпълнение ще се заемете с голям ентусиазъм.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на деня ще ви е трудно да се съсредоточите върху работата. Твърде много преживявания и тревоги ще има по това време, за които няма да има сериозна причина. Хубаво е да има хора наблизо, които знаят как да ви подкрепят и вдъхновят. Споделете с тях какво ви притеснява и веднага ще се почувствате много по-добре.

Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини. Най-вероятно те ще се отнасят до работа или финансови дела.  Като цяло това време ще бъде благоприятно. Ще решавате трудни проблеми, ще се справите с това, което не се е получавало преди.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще бъде успешен от делова гледна точка. Подходящ е за срещи с потенциални партньори и съюзници, обсъждане на общи планове. Много хора ще харесат вашите идеи. Дори тези, от които не сте очаквали нещо подобно, ще искат да участват в тяхното изпълнение.

Вероятни са приятни запознанства. Възможно е от тях да започнат приятелства или романтични връзки. Много ще зависи от това как се държите, дали искате да поемете инициативата. Вечерта е подходяща за общуване с близките, някакво семейно събитие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не всичко веднага ще се окаже, както бихте искали, но бъдете търпеливи и определено ще постигнете целта си. Възможни са забавяния в работата, както и някои недоразумения, злощастни стечения на обстоятелствата. Но те няма да ви объркат и няма да ви принудят да се откажете от плановете си.

Финансовите въпроси могат да бъдат успешно разрешени, не са изключени парични постъпления и изгодни сделки. В личните отношения също ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Ще се разбирате добре както със стари, така и с нови познати. Хората, които преди това не са били твърде приятелски настроени, ще поемат инициативата в общуването.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня едва ли ще е без трудности и недоразумения. Въпреки това, не е нужно да се притеснявате за тях. Това време няма да донесе сериозни проблеми, а с малките бързо ще се справите. Можете да се обърнете за помощ към доверени съюзници, те няма да ви откажат. Но все пак е по-добре да приемате нови задачи не сутринта, а следобед.

Следобедът е чудесно време за бизнес и лични срещи. Ще можете да намерите общ език с тези, с които не сте се разбирали преди. Влюбените представители на знака ги очакват романтични изненади.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на деня ще има шанс да постигнете големи успехи в работата. Опитът, натрупан преди много време, ще помогне в това. Благодарение на него ще победите съперниците си, ще обезоръжите недоброжелателите и ще можете да се споразумеете за съвместни действия с нови съюзници. Възможни са парични постъпления, изгодни сделки.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за семейни дела. Не са изключени добри новини, свързани с роднини или други близки хора. Възможни са неочаквани пътувания - ще се получат добре.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на деня ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху сериозни неща. Разговори, дребни спорове, както и някои дребни задачи, които трябва да бъдат решени, ще ви разсейват. Но с времето влиянието на положителните тенденции ще нараства - ще почувствате, че става все по-лесно да постигате целите си.

Втората половина на деня обещава голям успех. Със сигурност ще има неочаквано приложение на вашите умения и таланти. Те ще заинтересуват другите - възможно е скоро да ви предложат нещо интересно. Вечерта си струва да прекарате с любимите хора. Те ще оценят вашето внимание.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Опитайте се да не се притеснявате от забележките, които другите могат да ви направят в началото на деня. По това време ще сте особено чувствителни и можете да реагирате остро дори на съвсем невинни изказвания. По-добре е да се съсредоточите върху самостоятелната работа - ще се справите перфектно с нея и настроението ви веднага ще се подобри.

Втората половина на деня ще бъде лека, богата на събития и благоприятна. Подходяща е и за романтични срещи, и за приятелски срещи, и за някои семейни събития. Вероятни са неочаквани подаръци.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня ще ви зарадва с нови възможности. Опитайте се да не пропуснете нито една от тях. Поемете трудни задачи без колебание - бързо ще разберете как най-добре да действате, за да постигнете успех. Няма да е трудно да намерите помощници, ако са необходими. Ще бъдете подкрепени от хора, на които някога сте оказали важни услуги.

Втората половина на деня ще бъде по-слабо ползотворна, но по своему приятна. Подходяща е за разходки и развлекателни пътувания, общуване с приятели. Ще се опитате да повишите настроението на тези, които са ви скъпи - те ще отговорят със същото.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е