Мобилно меню

Хороскоп за петък, 19 януари 2024 г. (Всички зодии)

За ДЕВИТЕ се очертава подходящ ден за важни разговори, обсъждане на въпроси, които преди са предизвиквали много спорове, много от представителите на зодията ще намерят нови приятели, много СКОРПИОНИ ще реализират старите си планове и ще получат това, към което отдавна се стремят
Хороскоп за петък, 19 януари 2024 г. (Всички зодии)
1235

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте за никъде. Денят не е подходящ за извършване на няколко неща в момента или решаване на много проблеми едновременно. Ще бъде много по-лесно и по-ефективно да действате последователно. Освен това ще ви трябва малко отдих. Така че не пропускайте възможността да си вземете почивка от рутината поне за малко.

Можете да правите покупки и няма значение дали са били планирани по-рано. Денят ще е особено благоприятен за закупуване на мебели и едра битова техника, която ще ползвате с близките си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не трябва да започвате деня с важни разговори - те едва ли ще вървят така, както бихте искали. Вероятността от разногласия и разгорещени дебати ще бъде доста висока. Не очаквайте веднага всички да се съгласят с вас. Първата половина на деня е най-подходяща за правене на прости, познати неща и общуване с тези, които винаги ви подкрепят.

Втората половина на деня е подходяща за полезни неща и за обсъждане на сериозни въпроси. Не е нужно да се справяте с всичко сами, мнозина с радост ще ви се притекат на помощ. Възможни са необичайни, но много примамливи предложения. Няма да съжалявате, ако се съгласите с тях.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Имате много работа. Способността бързо да се ориентирате в ситуацията и да вземате решения без много мислене ще ви бъде полезна. Ще бъде възможно по-рано да постигнете отдавна поставени цели и да реализирате планове. Можете сами да разрешите много въпроси. Но ако някой от вашите добри приятели предложи помощ, не отказвайте - общите дела ще са от полза за връзката ви.

Възможни са необичайни срещи. Някои Близнаци ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. Може би е началото на приятелство или красива романтична история.


РАК (22 юни - 22 юли)

Заемете се с нещо, с което отдавна не сте се решавали да се занимавате. Ще се справите добре със сложни въпроси. Това, което научихте по-рано, ще бъде полезно, но не по-малко важно ще бъде способността да импровизирате, бързо да се ориентирате в ситуацията и да намирате нестандартни решения. Хората около вас ще обърнат внимание на успехите ви. Тези, които преди са се съмнявали във вашите таланти, ще бъдат приятно изненадани.

Вероятни са парични постъпления и успешни сделки. Във всичко, свързано с парите, не се колебайте да разчитате на интуицията си - тя няма да ви подведе.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на деня може да ви е трудно да оцените правилно ситуацията и да разберете какво се случва. Трябва да бъдете особено внимателни, тъй като ще трябва да се намесвате в делата на други хора - тук, можете да направите грешки. Влиянието на положителните тенденции ще нараства с течение на времето, след няколко часа ще почувствате подкрепата на звездите.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване. Ще стане много по-лесно да намерите общ език с много различни хора. Ще можете да се споразумеете дори с тези, с които не сте се разбирали преди.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Подходящ ден за важни разговори, обсъждане на въпроси, които преди са предизвиквали много спорове. Ще се изненадате колко много различни хора ви разбират и колко охотно ви подкрепят. Много Деви днес ще намерят нови приятели или ще срещнат такива, с които ще си сътрудничат дълго време.

Ще има възможност да се заемете с нещо важно, да направите много полезни неща не само за себе си, но и за другите. Ще подкрепяте изпадналите в трудна ситуация и ще се стараете да не отказвате помощ на никого. По-късно ще похвалите себе си, че правите точно това.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес си струва да започнете да изпълнявате сериозни планове възможно най-рано. Освен това е по-добре да не отлагате важни разговори, началото на деня е най-добро за тях. Това време ще бъде благоприятно и за учене и общуване с хора, чийто опит ви е бил полезен преди това.

Втората половина на деня ще бъде спокойна. Ще имате страхотна почивка, ще можете да се видите с приятели, да поговорите с хора, които са ви липсвали напоследък. Вероятни са добри новини отдалеч. Някои Везни ще бъдат поканени точно там, където отдавна мечтаят да отидат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Бързо ще се справите с всички проблеми, които могат да възникнат днес и ще преодолеете всякакви пречки. Постоянството ще ви помогне да успеете там, където другите са се провалили. Много Скорпиони ще реализират старите си планове и ще получат това, към което отдавна се стремят.

Във всичко, свързано с финансите, можете да разчитате на интуицията си. Именно нейните съвети ще ви помогнат да сключите изгодни сделки и да не губите пари напразно. Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване, подходяща за срещи с хора, на които бихте искали да направите добро впечатление.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не бързайте да поемате сложни и отговорни дела. Най-вероятно интуицията ви ще ви подскаже, че е по-добре да не бързате с тях. Тя няма да сгреши - ще бъде много по-лесно да постигнете желания резултат, ако изчакате по-благоприятен момент, той ще дойде много скоро.

Много Стрелци ще имат възможност да си починат добре и да си прекарат страхотно. Ако искате да видите приятелите си, това звучи страхотно. Те ще се радват да се срещнат с вас. Можете също така да поканите на среща човек, когото харесвате отдавна. Всичко ще върви дори по-добре, отколкото сте очаквали.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде успешен за разрешаване на финансови въпроси. Възможно е да разберете как да увеличите доходите си или да сключите сделки, които ще донесат печалба. Вероятни са парични постъпления от неочаквани източници.

Но и в други области на живота влиянието на благоприятните тенденции ще бъде забележимо. Ще ви е лесно да се разбирате с много различни хора. Бързо ще намерите общ език с нови познати и със сигурност ще им направите добро впечатление. Възможно е началото на романтична история. Новата връзка ще се развива бързо и ще ви хареса.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Вслушайте се в интуицията си, нейните съвети ще ви помогнат бързо да постигнете целта си. Но съветът едва ли ще бъде полезен, дори ако е даден от хора, които преди това са предлагали как е най-добре да постъпите. Така че бъдете готови сами да вземате всякакви решения.

През първата половина на деня много Водолеи ще искат да променят плановете си и да направят нещо съвсем ново. Обстоятелствата ще бъдат благоприятни за това. По-късно ще трябва да се върнете към ежедневните си дейности. Ще се справите с тях перфектно, няма да отнеме много време.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Въпреки че могат да възникнат малки затруднения, като цяло денят ще се развие добре. Няма да се притеснявате за дребни инциденти или досадни грешки, които могат лесно да бъдат коригирани. Хората около вас ще харесат позитивното ви отношение, мнозина ще искат да ви опознаят по-добре и да се сприятелят с вас.

В следобедните часове някои Риби ще имат нужда от помощ при решаване на организационни въпроси. Трябва да се обърнете към приятели или дългогодишни съюзници за това. Те няма да откажат, с готовност ще изпълнят всякакви искания и ще дадат отлични съвети.

2024 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
595


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е