Мобилно меню

Хороскоп за петък, 20 октомври 2023 г. (Всички зодии)

За Козирозите запазването на самообладание няма да е лесно, особено през първата половина на деня, за Стрелците този петък ще е изключително подходящ за важни решения
Хороскоп за петък, 20 октомври 2023 г. (Всички зодии)
4607

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да слушате подсказките на интуицията си. Днес те ще бъдат особено полезни, вероятни са реални прозрения. Ще започнете да разбирате много по-добре както себе си, така и околните, ще разберете някои двусмислени ситуации и ще решите как да се държите. Може да се появят гениални идеи и скоро ще ги осъществите.

Денят ще е благоприятен за учене. Няма значение дали ще предприемете нещо ново или ще се върнете към това, което сте правили преди. Ще можете веднага да запомните всичко, от което се нуждаете, и няма да се налага да полагате сериозни усилия, за да разберете сложни въпроси.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви хубав ден. Малко вероятно е да донесе важни събития, но ще върви добре и ще даде много положителни емоции. Ще бъде полезно да се върнете към старите неща - ще се справите с тях перфектно, ще постигнете добри резултати там, където никой не е очаквал успех.

Отношенията с другите не винаги ще се развиват гладко, може да има напрегнати моменти в общуването. Въпреки това, вие бързо ще разберете как да разредите обстановката, да изгладите недоразуменията и да спечелите дори тези, които не са били много приятелски настроени.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще бъде много успешен. Веднага ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите в момента и какво е по-добре да отложите и няма да губите енергията си напразно. Можете да се върнете към старите планове. Най-вероятно те ще бъдат изпълнени бързо. Ще ви бъде предложена помощ не само от дългогодишни съюзници, но и от нови познати, с които бързо ще намерите общ език.

Не само в деловата сфера, но и в областта на личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Лесно ще се разбирате с тези, които са ви скъпи, а с най-близките често ще се разбирате идеално. Вашият любим човек ще ви зарадва с добри новини.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ако имате планирани сериозни задачи за началото на деня, бъдете готови да се съсредоточите върху тях и да оставите всичко останало настрана. Опитайте се да не изпускате от поглед нито един детайл или да правите дори дребни грешки. Възможно е да възникнат някои трудности, но вие бързо ще ги преодолеете благодарение на вашия опит. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни, дори и да са дадени от стари познати.

Втората половина на деня ще ви зарадва с щастливи случайности и добри новини. Възможни са необичайни предложения, с които ще се съгласите без много колебание.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще постигнете успех в много неща, ако разчитате на собствените си сили и не чакате успешна комбинация от обстоятелства или помощ от някой познат. Опитайте се да избегнете ненужна суета и объркване, уверете се, че всички въпроси, свързани с документите, са решени навреме. Редът е особено важен, когато става въпрос за пари.

Денят е подходящ за почивка в компанията на приятели и други близки по дух хора. Можете да отидете на екскурзия или на разходка - ще си прекарате страхотно и ще получите много ярки емоции.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Сутринта ще имате страхотни идеи. Много скоро ще бъде възможно да реализирате плановете си. Приятели и стари познати ще се радват да ви помогнат с това. Първата половина от деня е подходяща и за обсъждане на въпроси, свързани с работа или бизнес. Дори и най-сериозните разговори могат да се водят в неформална обстановка - така ще се почувствате много по-уверени и бързо ще спечелите благоволението на събеседниците си.

Следобед ще има възможност за почивка и бягство от грижите – възползвайте се от това. Кратка пауза ще ви помогне да хвърлите нов поглед върху познатите неща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще е напрегнат, но все пак няма да е лош. В началото на деня ще трябва да се занимавате с няколко неща едновременно, да коригирате грешките на другите и да помагате на обърканите. Бихте предпочели да прекарате времето си по различен начин, да се съсредоточите върху едно нещо, но обстоятелствата няма да позволят това.

Ще се справите с всичко перфектно, но ще се изискват усилия, вероятно ще искате да си починете. Много Везни ще намерят за полезно да останат насаме със себе си и спокойно да помислят за събитията от последно време. Вечерта ще донесе добри новини, които ще бъдат важни както за вас, така и за близките ви.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е ползотворен и благоприятен. Ще направите това, което преди е изглеждало невъзможно, ще постигнете успех там, където ситуацията е изглеждала почти безнадеждна. Там, където другите виждат само препятствия, вие ще откриете нови възможности и веднага ще се възползвате от тях. Много Скорпиони ще се възползват от знанията, придобити преди много време.

Първата половина на деня ще бъде посветена на бизнеса. През втората ще имате възможност да общувате с близки, да обсъждате важни въпроси с тях и просто да се забавлявате заедно. Романтичните срещи ще вървят добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят е подходящ за важни решения. Ако напоследък много мислите как да промените нещо в живота си, сега е моментът да започнете да правите конкретни планове. Ще има яснота и сигурност, които преди са липсвали. Няма да бързате, ще започнете да действате само когато сте напълно сигурни, че сте избрали правилния път. Това ще ви позволи да избегнете грешки и да не извършвате необмислени действия.

Вероятни са нови запознанства. Вашият оптимизъм и самочувствие ще ви направят особено привлекателни днес. Много хора ще искат да бъдат приятели с вас.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Запазването на самообладание няма да е лесно, особено през първата половина на деня. Може да изглежда, че околните нарочно изпитват търпението ви, изкарват ви от равновесие и задават нетактични въпроси. Опитайте се да не давате воля на негативните емоции и поддържайте положително отношение. По-добре е да се въздържате от критични коментари - те едва ли ще бъдат приети добре.

В следобедните часове влиянието на благоприятните тенденции осезаемо ще се засили. Ще се почувствате по-свободни и по-уверени. Възможно е да бъдете поканени на събитие, на което отдавна сте искали да присъствате. Няма да се разочаровате.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Опитайте се да слушате околните особено внимателно. Много неща ще зависят от това дали приемате сериозно казаното от другите хора и дали вземате предвид интересите им. Ако планирате да обсъждате някакви важни въпроси, бъдете търпеливи и бъдете подготвени за факта, че няма да можете да намерите успешно решение веднага.

Ще постигнете голям успех в бизнеса, ако действате самостоятелно. Ако никой не ви разсейва или не ви дава непоискани съвети, ще вървите право към целта си и ще я постигнете бързо.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят може да бъде предизвикателен, защото ще сте по-чувствителни и раними от обикновено. Малък инцидент или дребно недоразумение може да ви извади от равновесие. Хората, които ви познават добре, ще се опитат да бъдат особено нежни и търпеливи. Но само най-близкият ви човек ще разбере какво ви е на душата и ще намери начин да повиши настроението ви.

Ще бъде възможно да завършите стари дела и да се справите с въпроси, които са останали нерешени дълго време. Могат да възникнат дребни битови проблеми - няма съмнение, че бързо ще ги овладеете.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)

За ТЕЛЦИТЕ има малка вероятност за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще им помогнат да избегнат неприятностите, РАЦИТЕ да вземат решения въз основа на собствения си опит, да не се вслушват много в съветите на околните, най-вероятно собственото им мнение ще бъде най-правилното
Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)
628


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много и ще поставите основата за бъдещи постижения. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза. Много Овни ще открият в себе си особена артистичност, благодарение на която ще се разкрият по неочакван начин. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.

Целият ден е благоприятен за задушевни разговори с любимия човек, обсъждане на общи планове за бъдещето. Ако решите да прекарате вечерта извън дома, ще получите много ярки впечатления.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започнете деня с обсъждане на идеи и планове. Дори ако вашата гледна точка не бъде приета веднага, вие ще можете да намерите аргументи, за да убедите всички, че сте прави. Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятностите. За Телците, които ще подпишат важни документи, е по-добре да направят това възможно най-рано, след това ще има много спешни въпроси.

Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си. Ще имате нужда от грижи и подкрепа от близките.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще напомнят за себе си дълго време. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване. Не изпадайте в паника. След като успеете да се успокоите, ще разберете, че всъщност всичко е много добре. Ако можете да се съберете, ще се справите успешно с всичко.

Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Изпитаните във времето колеги ще се радват да ви подкрепят. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вземайте решения въз основа на собствения си опит, не се вслушвайте много в съветите на колегите си. Най-вероятно вашето мнение ще бъде най-правилното. Малките неприятности могат да нарушат рутината ви, така че използвайте способността си да превключвате бързо. Но онези Раци, които отиват в командировка, ще имат късмет във всеки смисъл.

Преразгледайте приятелствата си. Може да е време да прекратите връзка, която вече не ви носи никаква полза или удоволствие. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине. Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи.

Следобед ще станете по-авторитетни и уверени в себе си. Ето защо можете лесно да се справите както с бизнес въпроси, така и с лични проблеми, ако възникнат такива. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Фокусирайте се върху рутинни задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Колегите ще са неохотни за контакти и не винаги стриктно ще изпълняват обещанията си. Опитайте се да избягвате спонтанните покупки, има опасност от ненужни разходи.

Вечерта настроението ви ще се подобри, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими. Ще дойде подходящият момент да поканите любимия човек някъде. Девите, които търсят нови запознанства, също не трябва да седят вкъщи, а да се възползват от възможността да се запознаят с нови хора.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На сутринта няма да е лесно да намерите общ език с другите. Затова си струва да обърнете максимално внимание на онези задачи, които пряко засягат вашия професионализъм и репутация. Вероятни са недоразумения в разговорите с бизнес партньори, така че онези Везни, които се занимават с бизнес, трябва да отложат важните разговори за по-късна дата. 

Най-добре е да прекарате вечерта с любими хора, ще бъде приятно и спокойно. Можете да вършите домакинските задължения заедно, това няма да е скучно и уморително, напротив, ще ви сближи още повече.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вашите лидерски умения ще бъдат на висота, така че е време да се включите активно в бизнеса. Ще получите заслужена похвала и подкрепа от ръководството. Ще бъде възможно да се разрешат много сложни въпроси, които преди това бяха постоянно отлагани за по-късно. Скорпионите, които планират сделки с недвижими имоти, ще имат късмет да намерят много изгоден вариант. 

В личния живот ви очаква емоционален подем. Тези, които са във връзка дълго време и стабилно, ще достигнат ново ниво на емоционална близост. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще имат късмета да намерят още повече допирни точки един с друг.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Работният ден ще бъде успешен, ще спечелите насърчение от началството. Ще бъдете добри в разрешаването на сложни и объркващи въпроси. Колегите и ръководството ще могат да ви дадат добри идеи, но резултатът ще зависи от вас. Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия.

Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят. Внимателно обмислете всички оферти, които ще ви бъдат отправени, имайте предвид вашите интереси и едва тогава вземете окончателното решение. Доверените хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите. 

За Козирозите, които планират големи покупки или парични депозити, е по-добре отново да изчислят всичко и да обърнат внимание на възможните капани. Близките ви във всеки случай ще ви подкрепят, но на новите познати не бива да се доверявате безусловно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате склонност към поемане на много задачи и често ще се разсейвате. Това може да няма добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното. Завършете незавършените задачи, съгласете се да отложите крайните срокове за онези от тях, с които просто нямате време да се справите. Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент.

За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите връзката помежду си, както и да преминете от работен режим към по-спокоен и отпускащ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се получи суетене, често ще се разсейвате за дребни неща от колеги и роднини. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да се настроите на работеща вълна и тогава всичко ще върви доста добре. Рибите, които ще подписват важни документи, трябва да проверяват отново данните, за да не допуснат случайни грешки.

Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели или нови познати. Можете да отидете на гости, да останете у дома или да посетите мащабно събитие, във всеки случай ще останете доволни.

2024 © Варна е