Мобилно меню

Хороскоп за петък, 22 декември 2023 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ, които ще се съсредоточат върху това да помагат на другите или да правят неща, полезни за всички, могат да разчитат на подкрепата на звездите, за ВЕЗНИТЕ ще е много важно да слушат интуицията си, особено през първата половина на деня
Хороскоп за петък, 22 декември 2023 г. (Всички зодии)
7137

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят ще започне добре. Интуицията ви ще бъде особено изострена. Благодарение на нейните съвети бързо ще се справите с трудни въпроси и ще намерите подход към хората, които бихте искали да видите като свои съюзници. Пътуванията ще бъдат успешни. Много Овни ще се възползват от смяна на обстановката.

Следобед трябва да сте по-внимателни. По това време може да сте твърде лековерни и склонни да приемате пожеланията като действителност. Възможно е някой да се опита да се възползва от това. Наблизо обаче ще има човек, който няма да ви позволи да направите сериозни грешки.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят е подходящ за разрешаване на много въпроси, включително важни и сложни. Не може да се каже, че можете да се справите с всичко веднага. Но няма да има препятствия, които биха могли да ви спрат. Много Телци ще проявят упоритост и ще постигнат това, което преди е изглеждало почти невъзможно.

Не винаги ще бъде лесно да намерите общ език с другите, вероятни са разногласия както на работа, така и у дома. Ще се опитате да изгладите недоразуменията, но това не винаги ще се получи. Основното, което се изисква от вас, е да не вземате сериозни решения под влияние на мимолетни емоции.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Влиянието на положителните тенденции ще бъде забележимо във всички сфери на живота. С подкрепата на звездите ще постигнете много. Пред стремящите се към професионални успехи Близнаци ще се открият нови възможности. Тези представителите на знака няма да се объркат и няма да пропуснат своя шанс, веднага ще направят първите стъпки в правилната посока.

Личните отношения ще се развиват хармонично, лесно ще намирате общ език с близките си, често те ще ви разбират идеално. И новите познати веднага ще изпитат симпатия към вас, която скоро може да се превърне в по-сериозно чувство.


РАК (22 юни - 22 юли)

По-добре е да отложите обсъждането на сериозни въпроси и да не вземате прибързани решения. Не винаги ще е лесно за другите да ви разберат правилно, може да реагирате много остро на някои невинни забележки. Трябва да сте по-внимателни, когато се занимавате с финансови въпроси - ще бъдете склонни към лекомислие и рискувате да похарчите значителна сума за дреболии.

Въпреки трудностите, които ще възникват, ще успеете да запазите доброто настроение. Днес определено ще има поводи за радост. Може да има приятни изненади и неочаквани подаръци, срещи, които ще помните дълго.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят може да изглежда труден, но това няма да се дължи на някакви неприятни събития, а на напрежението на емоционалния фон. Днес можете да реагирате много остро дори на незначителни събития. Също така ще бъде трудно да се концентрирате върху обичайните си дейности. Вероятно ще искате да се заемете с нещо ново и определено ще имате такава възможност.

Вероятни са необичайни срещи и приятни запознанства. Не е нужно да се стараете много, за да направите добро впечатление - достатъчно е да се държите естествено. Малко вероятно е някой да остане безразличен към вашия чар.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е от най-леките, но ще бъде интересен и наситен, подходящ за решаване на най-различни проблеми. Бъдете готови да действате бързо и моментално да превключвате от едно към друго. Малко вероятно е да имате много време да съберете мислите си или да се настроите на положителна вълна.

Философски ще се отнасяте към дребните провали, които днес не са изключени. Но спечелените победи ще бъдат много - ще се зарадвате от сърце. Очакват се приятни събития в семейството, добри новини, които ще бъдат важни както за вас, така и за вашите близки.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Много е важно да слушате интуицията си, особено през първата половина на деня. По това време събитията ще се развиват бързо и ще трябва да реагирате незабавно на случващото се. Опитайте се да не се притеснявате - всичко ще се окаже добре, макар и не точно както сте очаквали. Освен това наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат по всяко време.

Втората половина на деня ще е значително по-спокойна. Подходяща е за почивка, за срещи с приятели и за приятни творчески занимания. Можете също така да пазарувате, да купувате подаръци за любимите хора - няма да сбъркате с избора си.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не отлагайте нищо за дълго - първата половина на деня ще бъде особено благоприятна и точно по това време ще можете да постигнете най-голям успех. Скорпионите, които ще се съсредоточат върху това да помагат на другите или да правят някакви неща, полезни за всички, могат да разчитат на подкрепата на звездите.

Втората половина на деня е подходяща за почивка и забавление. За много представители на знака това време обещава приятни срещи. Ще има възможност да се видите със стари приятели - вероятно ще ви предложат нещо интересно или ще споделят полезна информация.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Благоприятен ден за бизнес комуникация, преговори за сътрудничество, обсъждане на всякакви работни въпроси. Ще направите добро впечатление на мнозина и ще разкажете за идеите си така, че едва ли някой ще остане безразличен към тях. Вероятни са успешни сделки. Стрелците, които работят в търговията, могат да направят добри пари.

Възможно е днес да искате да се захванете с нещо ново или да се заинтересувате от нещо, за което сте знаели малко преди. Приятели и други любими хора със сигурност ще споделят вашата страст.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Чудесен ден за решаване на всякакви служебни проблеми. Всичко ще се нареди добре, няма да се налага да полагате много усилия, за да постигнете целта си. Дългогодишните съюзници с готовност ще отговорят на молбите ви - можете да разчитате на тях за всичко. Може да се занимавате с правни въпроси и да подготвите важни документи.

Сутринта може да е трудно да се разберете с любимите си хора. Вероятни са незначителни домашни разногласия. Много скоро обаче влиянието на положителните тенденции ще се увеличи. Ще забележите, че разбирането с всички е станало много по-лесно. Вечерта ще бъде особено приятна.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще е бурно. Хората около вас може да се намесват в делата ви по-често от обикновено и да пречат на концентрацията ви. Поради това са възможни досадни грешки. Освен това суетенето около вас може да бъде досадно. Но ако успеете да запазите самообладание и да не бъдете водени от негативни емоции, ситуацията скоро ще се промени към по-добро.

В следобедните часове може да има неочаквани събития или новини, които ще наложат да промените плановете си. Възможно е стари приятели да дойдат на гости и вие ще бъдете много щастливи от това.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще бъдете особено проницателни. Малко вероятно е околните да успеят да скрият нещо, дори и да се стараят много. Ще бъде лесно да се досетите за истинските намерения на тези, които се опитват да спечелят вашите симпатии и доверие. Някои Риби ще намерят начин да разобличат и обезоръжат тайните недоброжелатели.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките, някои приятни събития в семейството. Ако преди това сте имали разногласия с някой от тях, днес ще успеете да се споразумеете за всичко и това няма да изисква усилия.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
678


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е