Мобилно меню

Хороскоп за петък, 22 декември 2023 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ, които ще се съсредоточат върху това да помагат на другите или да правят неща, полезни за всички, могат да разчитат на подкрепата на звездите, за ВЕЗНИТЕ ще е много важно да слушат интуицията си, особено през първата половина на деня
Хороскоп за петък, 22 декември 2023 г. (Всички зодии)
7078

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят ще започне добре. Интуицията ви ще бъде особено изострена. Благодарение на нейните съвети бързо ще се справите с трудни въпроси и ще намерите подход към хората, които бихте искали да видите като свои съюзници. Пътуванията ще бъдат успешни. Много Овни ще се възползват от смяна на обстановката.

Следобед трябва да сте по-внимателни. По това време може да сте твърде лековерни и склонни да приемате пожеланията като действителност. Възможно е някой да се опита да се възползва от това. Наблизо обаче ще има човек, който няма да ви позволи да направите сериозни грешки.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят е подходящ за разрешаване на много въпроси, включително важни и сложни. Не може да се каже, че можете да се справите с всичко веднага. Но няма да има препятствия, които биха могли да ви спрат. Много Телци ще проявят упоритост и ще постигнат това, което преди е изглеждало почти невъзможно.

Не винаги ще бъде лесно да намерите общ език с другите, вероятни са разногласия както на работа, така и у дома. Ще се опитате да изгладите недоразуменията, но това не винаги ще се получи. Основното, което се изисква от вас, е да не вземате сериозни решения под влияние на мимолетни емоции.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Влиянието на положителните тенденции ще бъде забележимо във всички сфери на живота. С подкрепата на звездите ще постигнете много. Пред стремящите се към професионални успехи Близнаци ще се открият нови възможности. Тези представителите на знака няма да се объркат и няма да пропуснат своя шанс, веднага ще направят първите стъпки в правилната посока.

Личните отношения ще се развиват хармонично, лесно ще намирате общ език с близките си, често те ще ви разбират идеално. И новите познати веднага ще изпитат симпатия към вас, която скоро може да се превърне в по-сериозно чувство.


РАК (22 юни - 22 юли)

По-добре е да отложите обсъждането на сериозни въпроси и да не вземате прибързани решения. Не винаги ще е лесно за другите да ви разберат правилно, може да реагирате много остро на някои невинни забележки. Трябва да сте по-внимателни, когато се занимавате с финансови въпроси - ще бъдете склонни към лекомислие и рискувате да похарчите значителна сума за дреболии.

Въпреки трудностите, които ще възникват, ще успеете да запазите доброто настроение. Днес определено ще има поводи за радост. Може да има приятни изненади и неочаквани подаръци, срещи, които ще помните дълго.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят може да изглежда труден, но това няма да се дължи на някакви неприятни събития, а на напрежението на емоционалния фон. Днес можете да реагирате много остро дори на незначителни събития. Също така ще бъде трудно да се концентрирате върху обичайните си дейности. Вероятно ще искате да се заемете с нещо ново и определено ще имате такава възможност.

Вероятни са необичайни срещи и приятни запознанства. Не е нужно да се стараете много, за да направите добро впечатление - достатъчно е да се държите естествено. Малко вероятно е някой да остане безразличен към вашия чар.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е от най-леките, но ще бъде интересен и наситен, подходящ за решаване на най-различни проблеми. Бъдете готови да действате бързо и моментално да превключвате от едно към друго. Малко вероятно е да имате много време да съберете мислите си или да се настроите на положителна вълна.

Философски ще се отнасяте към дребните провали, които днес не са изключени. Но спечелените победи ще бъдат много - ще се зарадвате от сърце. Очакват се приятни събития в семейството, добри новини, които ще бъдат важни както за вас, така и за вашите близки.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Много е важно да слушате интуицията си, особено през първата половина на деня. По това време събитията ще се развиват бързо и ще трябва да реагирате незабавно на случващото се. Опитайте се да не се притеснявате - всичко ще се окаже добре, макар и не точно както сте очаквали. Освен това наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат по всяко време.

Втората половина на деня ще е значително по-спокойна. Подходяща е за почивка, за срещи с приятели и за приятни творчески занимания. Можете също така да пазарувате, да купувате подаръци за любимите хора - няма да сбъркате с избора си.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не отлагайте нищо за дълго - първата половина на деня ще бъде особено благоприятна и точно по това време ще можете да постигнете най-голям успех. Скорпионите, които ще се съсредоточат върху това да помагат на другите или да правят някакви неща, полезни за всички, могат да разчитат на подкрепата на звездите.

Втората половина на деня е подходяща за почивка и забавление. За много представители на знака това време обещава приятни срещи. Ще има възможност да се видите със стари приятели - вероятно ще ви предложат нещо интересно или ще споделят полезна информация.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Благоприятен ден за бизнес комуникация, преговори за сътрудничество, обсъждане на всякакви работни въпроси. Ще направите добро впечатление на мнозина и ще разкажете за идеите си така, че едва ли някой ще остане безразличен към тях. Вероятни са успешни сделки. Стрелците, които работят в търговията, могат да направят добри пари.

Възможно е днес да искате да се захванете с нещо ново или да се заинтересувате от нещо, за което сте знаели малко преди. Приятели и други любими хора със сигурност ще споделят вашата страст.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Чудесен ден за решаване на всякакви служебни проблеми. Всичко ще се нареди добре, няма да се налага да полагате много усилия, за да постигнете целта си. Дългогодишните съюзници с готовност ще отговорят на молбите ви - можете да разчитате на тях за всичко. Може да се занимавате с правни въпроси и да подготвите важни документи.

Сутринта може да е трудно да се разберете с любимите си хора. Вероятни са незначителни домашни разногласия. Много скоро обаче влиянието на положителните тенденции ще се увеличи. Ще забележите, че разбирането с всички е станало много по-лесно. Вечерта ще бъде особено приятна.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще е бурно. Хората около вас може да се намесват в делата ви по-често от обикновено и да пречат на концентрацията ви. Поради това са възможни досадни грешки. Освен това суетенето около вас може да бъде досадно. Но ако успеете да запазите самообладание и да не бъдете водени от негативни емоции, ситуацията скоро ще се промени към по-добро.

В следобедните часове може да има неочаквани събития или новини, които ще наложат да промените плановете си. Възможно е стари приятели да дойдат на гости и вие ще бъдете много щастливи от това.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще бъдете особено проницателни. Малко вероятно е околните да успеят да скрият нещо, дори и да се стараят много. Ще бъде лесно да се досетите за истинските намерения на тези, които се опитват да спечелят вашите симпатии и доверие. Някои Риби ще намерят начин да разобличат и обезоръжат тайните недоброжелатели.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките, някои приятни събития в семейството. Ако преди това сте имали разногласия с някой от тях, днес ще успеете да се споразумеете за всичко и това няма да изисква усилия.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
526

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е