Мобилно меню

Хороскоп за петък, 22 септември 2023 г. (Всички зодии)

За Рибите се очертава добър ден за решаване на сложни проблеми, ще се справят добре с това, което не са могли да направят преди, много от начинанията им ще бъдат успешни, за Лъвовете контактуването с околните, този петък, ще бъде малко по-трудно от обикновено
Хороскоп за петък, 22 септември 2023 г. (Всички зодии)
1325

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е подходящ за делови срещи, общуване с хора, които споделят вашите професионални цели и интереси. Разговорите за работа ще са много полезни - ще получите ценни съвети и ще научите нещо важно преди всички. Няма да е трудно да зарадвате новите си познати, достатъчно е да се държите естествено и непринудено.

Можете да пазарувате - ще можете да изберете точно тези неща, които ще радват както вас, така и вашите близки за дълго време. Няма да отнеме много време за решаване на някои ежедневни проблеми. Близките ще се радват да помогнат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Можете да предприемете нещо ново - бързо ще разберете как по-добре да се справите с въпроса. Възможно е да възникнат някои трудности, но те няма да ви принудят да отстъпите и да се откажете от плановете си. Интуицията ще ви подскаже, че си струва да постоянствате и няма да сгрешите. Звездите ще ви подкрепят, така че успехът е възможен.

Денят ще е благоприятен и за разрешаване на финансови въпроси и сключване на сделки. Тук няма да поемате рискове и това ще ви позволи да избегнете грешки и ненужни разходи. Ще се забележи и влиянието на положителните тенденции в личните отношения.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не се тревожете за трудностите и недоразуменията, които могат да възникнат в началото на деня. Нещо ще се обърка, но няма да има проблем. Ако не се притеснявате, скоро ще видите нови възможности и ще разберете как да използвате настоящата ситуация във ваша полза. Наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за съвет или подкрепа.

Втората половина на деня ще бъде успешна - ще е подходяща за приключване на стари задачи и започване на нови. Някои Близнаци ще получат изключително интересни предложения, с които ще се съгласят без много мислене.


РАК (22 юни - 22 юли)

Прекрасен ден за работа, решаване на важни професионални въпроси, както и срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Ще бъдете особено решителни и няма да отлагате нещата за по-късно. Едва ли някой ще реши да застане на пътя ви, дори дългогодишните недоброжелатели ще предпочетат да се отдръпнат и няма да се намесват.

Вкъщи ще има повече тревоги от обикновено, а близките ще се нуждаят особено от вашите грижи и подкрепа. Втората половина на деня си струва да прекарате с тези, които са ви особено скъпи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Контактуването с другите днес ще бъде малко по-трудно от обикновено. Не винаги ще бъдете разбрани правилно, възможни са напрегнати моменти в общуването, разногласия дори с тези, с които преди сте се разбирали добре. Но няма да позволите сериозни конфликти, определено ще намерите начин да изгладите недоразуменията и да постигнете съгласие с всички.

В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Ако се фокусирате върху неща, с които можете да се справите сами, ще  постигнете желания резултат. Ще има шанс за успех там, където са необходими изобретателност, съобразителност и креативност.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Първата половина на деня едва ли ще бъде лека и безгрижна. По това време могат да възникнат неочаквани трудности в работата и забавяне на решаването на важни въпроси. Но няма да се изнервяте и тревожите, ще запазите спокойствие и ще намерите начин да промените ситуацията към по-добро. Предишният опит ще ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще донесе добри новини. Това време ще бъде особено благоприятно от гледна точка на личните отношения. Бързо ще намерите общ език с нови познати и ще се разберете идеално с близките си.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на деня е идеално за правене на планове, обмисляне на бъдещето, обсъждане с близките на идеи, които ще се съсредоточите да реализирате в близко бъдеще. Ще оцените правилно ситуацията и веднага ще разберете върху какво да се съсредоточите първо и какво да отложите за по-късно.

Втората половина на деня е благоприятно време по отношение на личните отношения. Подходяща е за среща с приятели, за семейно събитие и за романтична среща. Вероятни са и парични постъпления през този период.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще има възможност за довършване на започнати по-рано неща и разрешаване на някои организационни въпроси. Няма да е трудно да намерите съюзници и помощници, мнозина ще ви подкрепят с готовност, ако е необходимо. Възможни са полезни контакти. Също така ще бъде добре да напомните за себе си на хората, с които някога сте работили. Може би ще ви предложат нещо интересно.

Понякога няма да ви е лесно да се разбирате с любимите хора и може да има напрегнати моменти в общуването. Въпреки това, бързо ще стане ясно, че е въпрос просто на недоразумение и скоро хармонията в отношенията ще бъде възстановена.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на деня няма да е лесно да се концентрирате. По това време е по-добре да не се заемате със сложни въпроси - има опасност да изгубите нещо важно от поглед. С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства.

Следобед интуицията ще ви подскаже, че е време да действате и няма да сгрешите. Ще има шанс да успеете в много неща, включително и в съвсем нови. Вероятни са забележими професионални успехи и обучението ще бъде лесно. Вечерта ще е особено благоприятна за общуване с любими хора.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не губете време за дреболии, пристъпете към важните неща веднага - днес звездите ще бъдат на ваша страна, струва си да използвате тяхната подкрепа за решаване на сериозни проблеми. Вероятни са успешни сделки и преговори. Ще заинтересувате много хора с вашите идеи и ще получите подкрепа от различни хора.

Ще има шанс да получите важна информация преди другите, това ще ви помогне да вземете правилните решения. Единствената област, в която предпазливостта ще бъде изключително важна днес, са финансите. По-добре е да не поемате рискове тук.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде напрегнат, но интересен. Най-вероятно няма да можете да действате по план и ще трябва да вземате решения в движение. Но вие няма да се притеснявате за това. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите, а вие ще я послушате и ще избегнете грешки.

Приятели и просто добри познати с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение и ще ви правят компания при пътуванията ви. Не са изключени и приятни запознанства. Едно от тях може да постави началото на романтична връзка. Новите отношения ще се развиват бързо, ще бъдете доволни от това.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Добър ден за решаване на сложни проблеми. Ще се справите добре с това, което не сте могли да направите преди, много начинания ще бъдат успешни. Възможно е да се реализират някои отдавнашни планове. Новите приятели ще се радват да ви помогнат с това.

Емоционалният фон на деня може да бъде доста напрегнат, поради което можете да се притеснявате за дреболии и да реагирате прекалено на всеки незначителен инцидент. Приятели и други близки хора ще се опитат да повишат настроението ви, но няма да успеят веднага. Вечерта ще се окаже много приятна за Рибите, които ще я посветят на любимото си занимание.

2023 © Варна е

Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)

На някои ТЕЛЦИ може да им се отворят нови неща за вършене, както и допълнителни грижи, възможно е да се наложи да коригират грешките на други хора и да разрешат техни проблеми, БЛИЗНАЦИТЕ ги очакват добри новини, не са изключени интересни бизнес предложения, както и парични постъпления от доста неочаквани места
Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)
860

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня ще е спокойно и едва ли ще бъде белязано от значими събития. По-добре е да не планирате сериозни дела или важни срещи в този момент, тъй като ще ви бъде трудно да се настроите на делова вълна. Изчакайте малко. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и интуицията ще ви подскаже, че е време да действате.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Много Овни ги очакват необичайни срещи и интересни запознанства. Възможен е романтичен интерес. Човек, за когото не сте знаели почти нищо преди, може да ви легне на сърце.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е натоварен. Едва ли ще мине без изненади и вълнения. Някои Телци може да имат нови неща за вършене и грижи. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора и да разрешите проблеми, с които са се сблъскали те. Не винаги ще е лесно, но ще се справите чудесно.

Лидерските ви качества ще бъдат особено очевидни днес. Ако имате нужда от съюзници, намирането им ще бъде лесно. Ще можете да заинтересувате с идеите си дори тези, които обикновено само критикуват чуждите планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е трудно. Емоционалният фон в този момент ще бъде напрегнат и много Близнаци трудно ще запазят положителна нагласа. Най-впечатлителните представители на знака могат да се разстроят за дреболии и да се обидят дори от невинни забележки от другите.

Въпреки това влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще се почувствате много по-добре. Втората половина на деня ще донесе добри новини. Не са изключени интересни бизнес предложения. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е благоприятен за общуване. Особено подходящ е за срещи в неформална обстановка - така ще ви е по-лесно да намирате точните думи, ще заинтересувате събеседниците си и ще спечелите тяхното благоразположение. Това може да е началото на едно приятелство, което скоро ще стане много важно за вас.

Ще бъде осезаемо влиянието на положителните тенденции в професионалната сфера. Някои Раци ще успеят да добият истински импулс в бизнеса, да решат проблеми, които преди са обърквали всички. Вашите успехи няма да останат незабелязани - хората, от които зависи много, ще им обърнат внимание.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на деня със сигурност ще поднесе изненади и не всички ще са приятни. Въпреки това влиянието на положителните тенденции все още ще преобладава, така че няма място за излишни притеснения. Някои Лъвове ще трябва да отидат на непланирани пътувания. Те може да отнемат много време, но ще бъдат завършени успешно.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна. Това време е особено добро за учене, както и за всякакви дейности, към които може да се подходи творчески. Няма да има проблеми в комуникацията, ще има възможност за възстановяване на стари връзки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете готови да промените плановете си. Възможно е да се появят нови задачи и за да ги решите, всичко останало ще трябва да се остави настрана. В началото ще се тревожите, но много скоро ще разберете, че всичко върви добре. Вероятни са парични потоци. Възможни са изгодни сделки и успешни покупки.

В деловите отношения са вероятни промени към по-добро. Ще можете да се споразумеете за съвместни действия с тези, които преди това не са ви подкрепяли или просто са били предпазливи. С ръководството можете да обсъдите въпроси, свързани с кариерното ви развитие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте. Началото на деня може да бъде предизвикателно, особено за Везните, които ще се заемат с нещо съвсем ново. Ще отнеме известно време, за да разберете как да продължите. И няма да е възможно да намерите надеждни съюзници веднага.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще донесе промени към по-добро в много сфери на живота. Предстоят приятни събития в семейството, добри новини, както за вас, така и за близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща или важен разговор с любимия човек.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не търсете прости решения. Това е един от онези дни, когато добрите идеи не лежат на повърхността и е по-добре да постигнете целта по заобиколен път. Скорпионите, които планират някои важни неща, трябва особено внимателно да избират помощници и съюзници. Не трябва да се доверявате на първото впечатление от новите познати.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Често ще разбирате идеално близките си и няма да има причина за разногласия. Вероятни са приятни изненади, неочаквани подаръци, както и оферти, които веднага ще приемете.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят е подходящ за много важни дела. Благодарение на подкрепата на звездите вие ​​ще се справите с това, което не се е получавало дълго време, и ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили. Много Стрелци ще се възползват от натрупания наскоро опит. Представителите на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и няма да правят грешки.

Вероятни са парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Ще бъде полезно да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси. Тук трябва да разчитате на интуицията си - нейните съвети ще бъдат точни и навременни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да запазите самообладание, независимо от обстоятелствата. Това може да бъде доста трудно, особено в началото на деня, когато нещата може да не вървят по план. Възможно е да се наложи да оставите настрана собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора и да помогнете на тези, които зависят от вас.

Не прибързвайте с решения относно работата, бизнеса и финансите. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да съберете цялата необходима информация и да разберете как най-добре да действате. Но във всичко, свързано с личните отношения, можете да разчитате на интуицията си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви успешен ден. Той е идеален за решаване на много сериозни въпроси и ще ви позволи да се справите с някои важни и сложни проблеми. Деловите преговори ще са успешни, а изходът от съдебни дела вероятно ще е благоприятен за вас. Можете да търсите нови партньори и да обсъждате условията за сътрудничество с тях.

Възможни са дребни битови разногласия. Въпреки това ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички доста бързо. Ще бъдете търпеливи и деликатни с тези, които са ви скъпи, ще изгладите недоразуменията и няма да обидите никого.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Приятно начало на деня. По това време много Риби ще получат новини, които са чакали от дълго време, или предложения,  които могат да приемат без много колебание. Ученето ще бъде лесно и ще можете да разберете въпроси, които преди са изглеждали изключително трудни. Възможно е да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, чийто опит ще ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще е по-спокойна и подходяща за отдих. Малките пътувания ще ви подействат добре, особено ако тръгнете на път с любимия човек.

2024 © Варна е