Мобилно меню

Хороскоп за петък, 22 септември 2023 г. (Всички зодии)

За Рибите се очертава добър ден за решаване на сложни проблеми, ще се справят добре с това, което не са могли да направят преди, много от начинанията им ще бъдат успешни, за Лъвовете контактуването с околните, този петък, ще бъде малко по-трудно от обикновено
Хороскоп за петък, 22 септември 2023 г. (Всички зодии)
1348

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е подходящ за делови срещи, общуване с хора, които споделят вашите професионални цели и интереси. Разговорите за работа ще са много полезни - ще получите ценни съвети и ще научите нещо важно преди всички. Няма да е трудно да зарадвате новите си познати, достатъчно е да се държите естествено и непринудено.

Можете да пазарувате - ще можете да изберете точно тези неща, които ще радват както вас, така и вашите близки за дълго време. Няма да отнеме много време за решаване на някои ежедневни проблеми. Близките ще се радват да помогнат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Можете да предприемете нещо ново - бързо ще разберете как по-добре да се справите с въпроса. Възможно е да възникнат някои трудности, но те няма да ви принудят да отстъпите и да се откажете от плановете си. Интуицията ще ви подскаже, че си струва да постоянствате и няма да сгрешите. Звездите ще ви подкрепят, така че успехът е възможен.

Денят ще е благоприятен и за разрешаване на финансови въпроси и сключване на сделки. Тук няма да поемате рискове и това ще ви позволи да избегнете грешки и ненужни разходи. Ще се забележи и влиянието на положителните тенденции в личните отношения.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не се тревожете за трудностите и недоразуменията, които могат да възникнат в началото на деня. Нещо ще се обърка, но няма да има проблем. Ако не се притеснявате, скоро ще видите нови възможности и ще разберете как да използвате настоящата ситуация във ваша полза. Наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за съвет или подкрепа.

Втората половина на деня ще бъде успешна - ще е подходяща за приключване на стари задачи и започване на нови. Някои Близнаци ще получат изключително интересни предложения, с които ще се съгласят без много мислене.


РАК (22 юни - 22 юли)

Прекрасен ден за работа, решаване на важни професионални въпроси, както и срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Ще бъдете особено решителни и няма да отлагате нещата за по-късно. Едва ли някой ще реши да застане на пътя ви, дори дългогодишните недоброжелатели ще предпочетат да се отдръпнат и няма да се намесват.

Вкъщи ще има повече тревоги от обикновено, а близките ще се нуждаят особено от вашите грижи и подкрепа. Втората половина на деня си струва да прекарате с тези, които са ви особено скъпи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Контактуването с другите днес ще бъде малко по-трудно от обикновено. Не винаги ще бъдете разбрани правилно, възможни са напрегнати моменти в общуването, разногласия дори с тези, с които преди сте се разбирали добре. Но няма да позволите сериозни конфликти, определено ще намерите начин да изгладите недоразуменията и да постигнете съгласие с всички.

В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Ако се фокусирате върху неща, с които можете да се справите сами, ще  постигнете желания резултат. Ще има шанс за успех там, където са необходими изобретателност, съобразителност и креативност.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Първата половина на деня едва ли ще бъде лека и безгрижна. По това време могат да възникнат неочаквани трудности в работата и забавяне на решаването на важни въпроси. Но няма да се изнервяте и тревожите, ще запазите спокойствие и ще намерите начин да промените ситуацията към по-добро. Предишният опит ще ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще донесе добри новини. Това време ще бъде особено благоприятно от гледна точка на личните отношения. Бързо ще намерите общ език с нови познати и ще се разберете идеално с близките си.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на деня е идеално за правене на планове, обмисляне на бъдещето, обсъждане с близките на идеи, които ще се съсредоточите да реализирате в близко бъдеще. Ще оцените правилно ситуацията и веднага ще разберете върху какво да се съсредоточите първо и какво да отложите за по-късно.

Втората половина на деня е благоприятно време по отношение на личните отношения. Подходяща е за среща с приятели, за семейно събитие и за романтична среща. Вероятни са и парични постъпления през този период.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще има възможност за довършване на започнати по-рано неща и разрешаване на някои организационни въпроси. Няма да е трудно да намерите съюзници и помощници, мнозина ще ви подкрепят с готовност, ако е необходимо. Възможни са полезни контакти. Също така ще бъде добре да напомните за себе си на хората, с които някога сте работили. Може би ще ви предложат нещо интересно.

Понякога няма да ви е лесно да се разбирате с любимите хора и може да има напрегнати моменти в общуването. Въпреки това, бързо ще стане ясно, че е въпрос просто на недоразумение и скоро хармонията в отношенията ще бъде възстановена.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на деня няма да е лесно да се концентрирате. По това време е по-добре да не се заемате със сложни въпроси - има опасност да изгубите нещо важно от поглед. С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства.

Следобед интуицията ще ви подскаже, че е време да действате и няма да сгрешите. Ще има шанс да успеете в много неща, включително и в съвсем нови. Вероятни са забележими професионални успехи и обучението ще бъде лесно. Вечерта ще е особено благоприятна за общуване с любими хора.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не губете време за дреболии, пристъпете към важните неща веднага - днес звездите ще бъдат на ваша страна, струва си да използвате тяхната подкрепа за решаване на сериозни проблеми. Вероятни са успешни сделки и преговори. Ще заинтересувате много хора с вашите идеи и ще получите подкрепа от различни хора.

Ще има шанс да получите важна информация преди другите, това ще ви помогне да вземете правилните решения. Единствената област, в която предпазливостта ще бъде изключително важна днес, са финансите. По-добре е да не поемате рискове тук.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде напрегнат, но интересен. Най-вероятно няма да можете да действате по план и ще трябва да вземате решения в движение. Но вие няма да се притеснявате за това. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите, а вие ще я послушате и ще избегнете грешки.

Приятели и просто добри познати с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение и ще ви правят компания при пътуванията ви. Не са изключени и приятни запознанства. Едно от тях може да постави началото на романтична връзка. Новите отношения ще се развиват бързо, ще бъдете доволни от това.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Добър ден за решаване на сложни проблеми. Ще се справите добре с това, което не сте могли да направите преди, много начинания ще бъдат успешни. Възможно е да се реализират някои отдавнашни планове. Новите приятели ще се радват да ви помогнат с това.

Емоционалният фон на деня може да бъде доста напрегнат, поради което можете да се притеснявате за дреболии и да реагирате прекалено на всеки незначителен инцидент. Приятели и други близки хора ще се опитат да повишат настроението ви, но няма да успеят веднага. Вечерта ще се окаже много приятна за Рибите, които ще я посветят на любимото си занимание.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ може да се съсредоточат върху решаването на финансови проблеми, вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления, СТРЕЛЦИТЕ трябва да започнат с разрешаването на сериозните проблеми, които са важни както за тях, така и за техните близки, ще се справят с това изненадващо бързо
Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)
722


ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят вероятно ще донесе неочаквани събития или новини, които ще ви накарат да промените плановете си. Но няма да се тревожите за това. Интуицията веднага ще ви подскаже как да действате най-добре и няма да се налага да полагате много усилия, за да постигнете желания резултат.

Пътуванията ще са добри. Особено приятно ще ви бъде, ако към вас се присъедини някой ваш близък. Ще видите много интересни места и ще научите неща, които скоро ще ви бъдат полезни. Страхотно ще си прекарат и Овните, които днес ще гостуват на далечни роднини.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на деня може да възникнат някои трудности, но не се притеснявайте - можете да се справите с всичко. Ако планирате да направите нещо важно и сложно, не се страхувайте да започнете сами. Много скоро ще имате надеждни помощници.

От средата на деня ще започне благоприятен период за общуване. Лесно ще се разберете както със стари познати, така и с тези, които сте срещнали за първи път наскоро. Вечерта е подходяща за романтична среща на необичайно място- ще получите много приятни впечатления. Но Телците, които предпочитат да си стоят вкъщи и да правят това, което обичат, също ще си прекарат чудесно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е благоприятно за всякакви полезни дейности. Изненадващо бързо ще се справите с това, което преди ви се е струвало трудно, ще намерите отговори на въпроси, които са важни както за вас, така и за вашите близки. За много Близнаци опитът, натрупан преди много време, ще им помогне да избегнат досадни грешки.

Следобед дори малки, рутинни задачи може да изискват повече внимание от обикновено. Опитайте се да не бързате, особено ако трябва да вземете решения, свързани с пари или ценни вещи. Съветите на близки ще бъдат полезни.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на деня ще имате възможност да се съсредоточите точно върху това, което отдавна искате да направите. Вярно е, че успехът няма да бъде постигнат веднага. Но вие ще бъдете упорити, така че ще постигнете желания резултат доста бързо. За някои Раци старите приятели ще помогнат с това.

С течение на времето емоционалният фон ще стане по-интензивен. Следобед ще ви бъде по-трудно да съберете мислите си. Може да има вълнения и притеснения за дреболии и ще стане по-трудно да се разбирате с другите. Но ще намерите общ език с тези, които са ви скъпи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. Не бързайте със сделки и покупки, помислете добре, преди да се разделите със значителна сума. В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Ако се фокусирате върху полезни неща, със сигурност ще постигнете успех в тях и няма да ви се налага да полагате много усилия.

Посветете известно време на ежедневните проблеми, можете бързо да се справите с тях. Вечерта е подходяща за общуване с приятели, те ще се радват да се срещнат с вас. Някои Лъвове ги очакват романтични изненади.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

По-добре е да не разчитате на лесни победи. Най-вероятно днес ще трябва да работите усилено, за да постигнете целта си. Обстоятелствата може да не се развият много добре и дребните недоразумения трудно могат да бъдат избегнати. Но ако не загубите ума си, всичко ще се оправи бързо.

Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Можете да обсъждате всякакви въпроси, без да се страхувате, че ще възникнат сериозни разногласия. Дори хора, които изобщо не се интересуват от вашето мнение, ще се вслушат в него. Вечерта обещава добри новини за семейните Деви.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва около вас и не изпускайте нищо от поглед. Ще имате възможност да научите много интересни неща и да получите важна информация преди другите. Не е изключено да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, които по-късно ще подкрепят много ваши начинания.

Денят е подходящ за срещи с приятели, можете да ги поканите у вас или да отидете на гости. Малките пътувания ще бъдат успешни, смяната на обстановката ще ви се отрази добре. Вечерта ще бъде особено приятна за влюбените Везни.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е подходящ за важни разговори. Ще има шанс да спечелите хора, от които зависи много. Ще намерите правилните думи и убедителни аргументи, едва ли някой ще иска да спори с вас. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си - тя няма да ви подведе. 

Ще бъде забележимо влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения. Тук са възможни значителни промени към по-добро. Вярно е, че за това ще трябва да поемете инициативата. Вероятно няма да се объркате, веднага ще разберете как да действате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви много успешен и ползотворен ден. Трябва да започнете с разрешаването на сериозни проблеми, които са важни както за вас, така и за вашите близки. Ще се справите с това изненадващо бързо. По-късно ще трябва да обърнете внимание на отдавна познатите домакински задължения. Днес те може да изглеждат по-скучни и уморителни от обикновено. Но все пак ще завършите започнатото и ще получите отличен резултат.

Ще имате възможност да присъствате на необичайни събития и да се срещнете с хора, за които преди сте чували много интересни неща.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Нещата днес ще отнемат повече време от обикновено - възможни са неочаквани забавяния и хората, които са обещали да ви помогнат, може да ви разочароват. Когато става въпрос за нещо наистина важно, опитайте се да разчитате само на собствените си сили. Можете да се съсредоточите върху решаването на финансови проблеми. Вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления.

Добре е да поемете инициатива в личните отношения. Денят обещава приятни запознанства. Подходящ е и за възстановяване на стари връзки и помиряване с тези, с които сте били в конфликт.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Неспокоен ден. Ще има много разговори, едва ли ще е възможно да избегнете дълги спорове и да не обсъждате нещо, което не ви е много интересно. Хората около вас може да се месят в работите ви по-често от обикновено, понякога да ви дразнят и ядосват. Въпреки това ще запазите спокойствие, няма да дадете воля на негативните емоции и няма да се карате с никого.

Всякакви рутинни, монотонни задачи днес ще ви се сторят особено скучни и уморителни. Помислете дали не е по-добре да ги поверите на друг. Но там, където се изисква въображение и креативност, никой не може да се сравни с вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не се нервирайте за дреболии. Това не е най-спокойният ден, но ще се развие доста добре. Съсредоточете се върху най-важните си цели, опитайте се да не се разсейвате от дребни неща и всичко ще се получи. По-добре е да действате сами, а ако поискате помощ, тогава само от хора, които познавате отдавна. 

Можете да се върнете към стари идеи и планове - най-вероятно ще успеете да ги осъществите. Вечерта си струва да прекарате с любимите хора. Те ще бъдат доволни от вашето внимание и грижа. Ще бъде полезно да обсъдите семейни планове.

2024 © Варна е