Мобилно меню

Хороскоп за петък 23 юни 2023 г. (Всички зодии)

Раците ще бъдат в центъра на вниманието, и това по-скоро ще ги радва, отколкото да ги притеснява, Девите ще имат много неща за обсъждане както със стари, така и с нови познати
Хороскоп за петък 23 юни 2023 г. (Всички зодии)
1037


ОВЕН (21 март - 20 април)

Оптимизмът и самочувствието, които неведнъж са ви помагали, днес могат да ви попречат да оцените правилно ситуацията. Най-вероятно ще трябва да решавате проблеми, с които е трудно да се справите сами. Помислете към кого бихте могли да се обърнете за подкрепа. Колкото по-бързо направите това, толкова по-лесно ще постигнете желания резултат.

Денят ще е натоварен, може да има много повече неща, отколкото сте очаквали. Все пак се опитайте да намерите време да се срещнете с човек, който ви е много скъп. Определено ще имате какво да си кажете.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Много служебни въпроси ще се решават много по-бързо и по-успешно, отколкото сте очаквали. Различни хора ще имат желание да ви помогнат и няма да е необходимо да ги молите за това. Дори недоброжелателите могат да предоставят много полезни услуги, макар и ръководени от собствените си интереси.

Сутринта трябва да обсъдите всичко, свързано с професионалните ви дейности, парите, вашето и чуждо имущество. След това ще дойде време за леки и приятни разговори, закачки и флиртове. Вечерта е подходяща както за срещи с приятели, така и за романтична среща.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Опитайте се да не се поддавате на провокации в началото на деня. Няма да е лесно. Понякога може да изглежда, че другите специално тестват вашето търпение, опитвайки се да ви извадят от равновесие. Разбира се, това понякога ще стане. Но много по-често причината за всички трудности в комуникацията ще бъде недоразумение, така че се пригответе многократно да обяснявате прости неща, търпеливо отговаряйки на въпроси.

Втората половина на деня ще е значително по-спокойна. Ще има възможност да се съсредоточите върху неща, които не са могли да бъдат завършени преди. Сега всичко ще се получи, ще бъдете доволни от резултата от работата си.


РАК (22 юни - 22 юли)

Много по-често от обикновено ще се оказвате в центъра на вниманието и това по-скоро ще ви радва, отколкото да ви притеснява. Не пропускайте шанса си да покажете какво можете. Колкото повече хора забележат вашите постижения, толкова по-голяма е вероятността от интересни предложения в близко бъдеще.

Денят е подходящ за сделки и покупки, решаване на сериозни финансови въпроси. Във всичко, свързано с пари, ще имате късмет. В любовта също ще имате късмет и това се отнася дори за тези представители на знака, които почти не вярват в това. За семейните Раци втората половина на деня ще бъде особено благоприятна - по това време ги очакват приятни изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на деня се фокусирайте върху нещата, с които можете да се справите сами. Дори старите съюзници в този момент едва ли ще могат да ви помогнат - те ще бъдат твърде заети с решаването на собствените си проблеми. Но ще постигнете желаните резултати и без тяхната подкрепа, ако сте постоянни.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Можете лесно да преговаряте с нови познати и близките ще ви разберат идеално. Вероятни са предложения за необичайни събития. Не се отказвайте, ще си прекарате страхотно.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Имате много неща за обсъждане както със стари, така и с нови познати. Разговорите могат да отнемат много време. Възможно е заради тях дори да се наложи да отложите някакъв бизнес. Това ще се окаже правилното решение, защото информацията, която ще получите ще бъде много ценна.

Денят е добър за пътуване. Няма значение с каква цел тръгвате на път - пътуването ще бъде приятно и успешно. Далеч от дома са вероятни приятни запознанства. Вероятно е и романтично увлечение. Внезапно пламнали чувства ще накарат най-впечатлителните Деви да загубят ума си.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. По това време дори обичайните и добре познати неща може да изискват повече внимание от обикновено. Едва ли ще можете да избегнете разногласия и спорове. Няма да можете веднага да убедите събеседниците си, че сте прави. Опитайте се да бъдете мили, независимо какво казват и избягвайте острата критика.

Втората половина на деня ще ви хареса. Ще се засили влиянието на положителните тенденции, ще усетите подкрепата на звездите. Увереността ще се върне към Везните, които се съмняваха в способностите си и те с ентусиазъм ще се заемат с това, което дълго време не смееха да започнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Небоходимо е да действате бързо, възможно най-скоро, за да постигнете всичките си цели. Наистина не си струва да губите време. Влиянието на положителните тенденции ще бъде значително и си струва да се възползвате от това за решаване на най-важните задачи. И старите, и новите приятели ще се радват да ви помогнат. Но не винаги ще го направят безкористно, бъдете готови да предоставите реципрочни услуги.

Ако решителността е важна през първата половина на деня, то втората половина ще изисква повече предвидливост и предпазливост. Интуицията ще ви подскаже, че е по-добре да избягвате ненужния риск и няма да сгрешите.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще приемате присърце дори незначителни събития, поради което ще ви е трудно да се съсредоточите върху нещо наистина важно. Въпреки това, Стрелците, които подредят правилно приоритетите, ще успеят. Ще бъде полезно да се вслушате в съветите на стари познати. Благодарение на тях ще разберете навреме върху какво си заслужава да обърнете внимание.

През първата половина на деня ще успеете да довършите нещата, които сте започнали по-рано, а по-късно може да преминете към нещо съвсем ново. Роднините с готовност ще ви помогнат - те ще харесат всичките ви идеи.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се тревожете за дребни неприятности и недоразумения - те едва ли ще имат неприятни последици и скоро просто ще бъдат забравени. Денят като цяло ще мине доста добре. Той ще отвори особено много интересни възможности за Козирозите, които се занимават с трудна и отговорна работа. Тези представители на знака ще имат шанс да затвърдят професионалните си позиции.

Добрите новини ще ви зарадват. Те ще бъдат важни не само за вас, но и за вашите близки. Вероятни са приятни събития в семейството, промени към по-добро в отношенията с тези, които са ви особено скъпи.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е подходящ за решаване на много важни въпроси, както свързани с работата, така и с личните отношения. Добре разбирайки какво искате и как можете да го постигнете, няма да губите време напразно. Другите ще оценят вашия подход към бизнеса. Хората, които преди това не са одобрявали вашите идеи, ще ви предложат да ви помогнат да ги реализирате.

Вероятни са приятни запознанства. Някои Водолеи днес ще намерят нови приятели. Възможно е и началото на романтична връзка. Тя може да се развие бързо, но все пак се опитвайте да не губите ума си.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще имате много работа. За да се справите с всичко навреме, трябва да мислите за много неща едновременно. Няма да е лесно да не забравите или объркате нещо, но можете да се справите. Опитът, натрупан преди много време, ще помогне. Благодарение на него няма да правите грешки, да откажете навреме да участвате в съмнителни начинания.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Някои Риби ще сключат много изгодни сделки. Възможни са и добри покупки. Въпреки това е по-добре да не бързате с тях - ще ви отнеме известно време, за да направите правилния избор.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
678


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е