Мобилно меню

Хороскоп за петък, 24 ноември 2023 г. (Всички зодии)

За РИБИТЕ ще е важно да не се вълнуват и да се опитат да избегнат открит конфликт, КОЗИРОЗИТЕ ги очаква един доста уморителен ден, най-вероятно ще се наложи да правят няколко неща едновременно
Хороскоп за петък, 24 ноември 2023 г. (Всички зодии)
4575

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Дори тези срещи, от които не сте очаквали нищо особено, ще преминат добре. Разбирането както със стари, така и с нови познати няма да е никак трудно. Много от тях ще разберете перфектно. Отношенията, които преди са били напрегнати, ще станат по-спокойни и непринудени. Някои Овни ще искат да прекарат повече време с любимите си хора и ще имат такава възможност.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Не могат да бъдат изключени оферти, които обещават бързи печалби. По-добре е да вземете решение дали да се справите сами, без да очаквате съвет от никого.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Предстоят ви трудни разговори, обсъждане на теми, които предпочитате да не засягате. Намирането на правилния тон и точните думи няма да е лесно. Но определено ще се справите с това - опитът и здравият разум ще помогнат. Вашите близки ще се обръщат към вас за съвет и помощ по-често от обикновено. Възможно е да се наложи да коригирате чужди грешки. Опитайте се да приемете това спокойно и да не се ядосвате на никого.

Пътуването е вероятно и някои Телци ще трябва да се подготвят за това много бързо. Всичко ще се нареди добре, няма да съжалявате, че сте тръгнали на път.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят едва ли ще премине без изненади. Независимо от развитието на обстоятелствата, опитайте се да запазите самообладание и не се поддавайте на мимолетни импулси. Информираните решения ще бъдат успешни, но за действията, предприети набързо, може да се наложи да съжалявате.

Когато започвате какъвто и да е бизнес, бъдете готови за факта, че това ще отнеме много време. Това важи и за срещите и преговорите - те могат да се проточат. Така че не планирайте твърде много за деня и бъдете готови за закъснения. Не се отказвайте от това, което сте започнали. Всичко ще се получи, ако сте упорити.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ако през този ден се заемете с някакви сериозни дела, бъдете готови, че няма да успеете да постигнете успех бързо и без затруднения. Нещо може да се обърка, вероятно е нарушение на дългогодишни споразумения и са възможни нещастни инциденти, поради които плановете ще трябва да бъдат коригирани.

Но ще постигнете целта си, ако не се откажете от това, което сте започнали. Помислете към кого бихте могли да се обърнете за помощ. Подкрепата на приятели ще бъде много полезна и ще прекарате страхотно с тях. Денят е подходящ за семейни дела - те няма да отнемат много време.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на деня ще бъде интересно и вдъхновяващо. Вероятни са необичайни и приятни събития, щастливи съвпадения, както и срещи, които ще повишат настроението ви. Времето е подходящо за поемане на сложни и мащабни дела - ще успеете в тях.

В следобедните часове ще бъде особено важно да не си създавате илюзии и да оценявате реалистично ситуацията. Това ще избегне напразни надежди и разочарования - ще намерите най-краткия път за постигане на целта си. Трябва да сте внимателни във всичко, което се отнася до парите. Не бързайте със сделки и покупки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за обсъждане на сериозни въпроси и планове за бъдещето, за общуване с хора, които споделят вашите бизнес интереси и професионални цели. Разговорите за работа могат да се водят в неформална обстановка. Възможно е да ви предложат нещо интересно или да ви дадат отличен съвет.

Пътуванията ще вървят добре и няма значение дали отивате на път по работа или просто за да си прекарате добре. Възможни са приятни запознанства извън дома. С тях може да започне приятелство или романтична връзка.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще имате време да направите много добрини и то не само за себе си. Възможно е да помогнете на човек, изпаднал в трудна ситуация, да подкрепите някой от близките му. Проблеми, които напоследък предизвикват много безпокойство, ще бъдат успешно разрешени. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения - ще има много по-малко разногласия и ще бъде възможно да се споразумеете за много нови неща.

Денят ще е благоприятен за учене. Бързо ще запомните всичко необходимо и ще намерите приложение на новите си знания. Много Везни днес ще се нуждаят от способността бързо да намират общ език с много различни хора.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви напрегнат ден. Бъдете готови да се занимавате с много задачи едновременно. Не всичко ще е лесно, ще се притеснявате, но ще се справите чудесно. Ще се появят добри идеи, ще намерите нов начин за решаване на онези важни проблеми, които преди са озадачавали всички.

Вероятни са приятни запознанства и срещи, от които ще започне дълго приятелство. Не е нужно да се стараете много, за да направите добро впечатление, просто бъдете себе си. Дори тези, които обикновено не харесват никого, веднага ще забележат най-добрите ви качества.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на деня са вероятни дребни недоразумения, но не трябва да се тревожите за тях. Дори ако не всичко върви по план, ще намерите начин да промените ситуацията, да избегнете проблемите и да постигнете отдавнашни цели. Новите познати с готовност ще се притекат на помощ, а общите дела ще ви сближат много.

Втората половина на деня ще донесе интересни срещи и важни разговори. Няма да пропуснете шанса да научите много полезни неща, да получите информация, която ще ви помогне да успеете при решаването на важен въпрос. Възможно е да има нови планове, свързани със семейно имущество.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви доста уморителен ден. Най-вероятно ще трябва да правите няколко неща едновременно. Не всичко ще бъде лесно, но можете да се справите - натрупаният преди това опит ще ви помогне. Възможни са неочаквани пътувания. Някои Козирози ще имат шанса да посетят места, за които са слушали много.

Вероятни са дребни битови недоразумения. Решаването на ежедневни проблеми ще изисква разходи, но ще става въпрос за малки суми. Вечерта е подходяща както за романтична среща, така и за среща с човек, който бихте искали да харесате.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня е подходящо за решаване на отдавна познати задачи - бързо ще се справите с тях. Малко по-късно можете да се съсредоточите върху нещо по-интересно. При решаването на такива въпроси въображението е полезно, както и способността да забелязвате това, което другите не виждат.

Втората половина на деня е добра за разрешаване на всякакви въпроси, свързани с пари и имущество. Това време ще бъде успешно за Водолеите предприемачи - те ще сключат изгодни сделки. Не са изключени полезни запознанства и възможност да срещнете хора, които ще ви помогнат да увеличите доходите си.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на деня няма да ви е лесно да разберете правилно другите, някои от думите им може да изглеждат обидни. Важно е да не се вълнувате и да се опитате да избегнете открит конфликт. Хармонията в отношенията ще се възстанови много скоро, ако се държите спокойно и приятелски.

Влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и промените към по-добро няма да закъснеят. Втората половина на деня ще донесе добри новини. По това време някои Риби ще намерят отговори на въпроси, над които отдавна са размишлявали.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
636


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е