Мобилно меню

Хороскоп за петък, 24 ноември 2023 г. (Всички зодии)

За РИБИТЕ ще е важно да не се вълнуват и да се опитат да избегнат открит конфликт, КОЗИРОЗИТЕ ги очаква един доста уморителен ден, най-вероятно ще се наложи да правят няколко неща едновременно
Хороскоп за петък, 24 ноември 2023 г. (Всички зодии)
4517

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Дори тези срещи, от които не сте очаквали нищо особено, ще преминат добре. Разбирането както със стари, така и с нови познати няма да е никак трудно. Много от тях ще разберете перфектно. Отношенията, които преди са били напрегнати, ще станат по-спокойни и непринудени. Някои Овни ще искат да прекарат повече време с любимите си хора и ще имат такава възможност.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Не могат да бъдат изключени оферти, които обещават бързи печалби. По-добре е да вземете решение дали да се справите сами, без да очаквате съвет от никого.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Предстоят ви трудни разговори, обсъждане на теми, които предпочитате да не засягате. Намирането на правилния тон и точните думи няма да е лесно. Но определено ще се справите с това - опитът и здравият разум ще помогнат. Вашите близки ще се обръщат към вас за съвет и помощ по-често от обикновено. Възможно е да се наложи да коригирате чужди грешки. Опитайте се да приемете това спокойно и да не се ядосвате на никого.

Пътуването е вероятно и някои Телци ще трябва да се подготвят за това много бързо. Всичко ще се нареди добре, няма да съжалявате, че сте тръгнали на път.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят едва ли ще премине без изненади. Независимо от развитието на обстоятелствата, опитайте се да запазите самообладание и не се поддавайте на мимолетни импулси. Информираните решения ще бъдат успешни, но за действията, предприети набързо, може да се наложи да съжалявате.

Когато започвате какъвто и да е бизнес, бъдете готови за факта, че това ще отнеме много време. Това важи и за срещите и преговорите - те могат да се проточат. Така че не планирайте твърде много за деня и бъдете готови за закъснения. Не се отказвайте от това, което сте започнали. Всичко ще се получи, ако сте упорити.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ако през този ден се заемете с някакви сериозни дела, бъдете готови, че няма да успеете да постигнете успех бързо и без затруднения. Нещо може да се обърка, вероятно е нарушение на дългогодишни споразумения и са възможни нещастни инциденти, поради които плановете ще трябва да бъдат коригирани.

Но ще постигнете целта си, ако не се откажете от това, което сте започнали. Помислете към кого бихте могли да се обърнете за помощ. Подкрепата на приятели ще бъде много полезна и ще прекарате страхотно с тях. Денят е подходящ за семейни дела - те няма да отнемат много време.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на деня ще бъде интересно и вдъхновяващо. Вероятни са необичайни и приятни събития, щастливи съвпадения, както и срещи, които ще повишат настроението ви. Времето е подходящо за поемане на сложни и мащабни дела - ще успеете в тях.

В следобедните часове ще бъде особено важно да не си създавате илюзии и да оценявате реалистично ситуацията. Това ще избегне напразни надежди и разочарования - ще намерите най-краткия път за постигане на целта си. Трябва да сте внимателни във всичко, което се отнася до парите. Не бързайте със сделки и покупки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за обсъждане на сериозни въпроси и планове за бъдещето, за общуване с хора, които споделят вашите бизнес интереси и професионални цели. Разговорите за работа могат да се водят в неформална обстановка. Възможно е да ви предложат нещо интересно или да ви дадат отличен съвет.

Пътуванията ще вървят добре и няма значение дали отивате на път по работа или просто за да си прекарате добре. Възможни са приятни запознанства извън дома. С тях може да започне приятелство или романтична връзка.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще имате време да направите много добрини и то не само за себе си. Възможно е да помогнете на човек, изпаднал в трудна ситуация, да подкрепите някой от близките му. Проблеми, които напоследък предизвикват много безпокойство, ще бъдат успешно разрешени. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения - ще има много по-малко разногласия и ще бъде възможно да се споразумеете за много нови неща.

Денят ще е благоприятен за учене. Бързо ще запомните всичко необходимо и ще намерите приложение на новите си знания. Много Везни днес ще се нуждаят от способността бързо да намират общ език с много различни хора.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви напрегнат ден. Бъдете готови да се занимавате с много задачи едновременно. Не всичко ще е лесно, ще се притеснявате, но ще се справите чудесно. Ще се появят добри идеи, ще намерите нов начин за решаване на онези важни проблеми, които преди са озадачавали всички.

Вероятни са приятни запознанства и срещи, от които ще започне дълго приятелство. Не е нужно да се стараете много, за да направите добро впечатление, просто бъдете себе си. Дори тези, които обикновено не харесват никого, веднага ще забележат най-добрите ви качества.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на деня са вероятни дребни недоразумения, но не трябва да се тревожите за тях. Дори ако не всичко върви по план, ще намерите начин да промените ситуацията, да избегнете проблемите и да постигнете отдавнашни цели. Новите познати с готовност ще се притекат на помощ, а общите дела ще ви сближат много.

Втората половина на деня ще донесе интересни срещи и важни разговори. Няма да пропуснете шанса да научите много полезни неща, да получите информация, която ще ви помогне да успеете при решаването на важен въпрос. Възможно е да има нови планове, свързани със семейно имущество.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви доста уморителен ден. Най-вероятно ще трябва да правите няколко неща едновременно. Не всичко ще бъде лесно, но можете да се справите - натрупаният преди това опит ще ви помогне. Възможни са неочаквани пътувания. Някои Козирози ще имат шанса да посетят места, за които са слушали много.

Вероятни са дребни битови недоразумения. Решаването на ежедневни проблеми ще изисква разходи, но ще става въпрос за малки суми. Вечерта е подходяща както за романтична среща, така и за среща с човек, който бихте искали да харесате.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня е подходящо за решаване на отдавна познати задачи - бързо ще се справите с тях. Малко по-късно можете да се съсредоточите върху нещо по-интересно. При решаването на такива въпроси въображението е полезно, както и способността да забелязвате това, което другите не виждат.

Втората половина на деня е добра за разрешаване на всякакви въпроси, свързани с пари и имущество. Това време ще бъде успешно за Водолеите предприемачи - те ще сключат изгодни сделки. Не са изключени полезни запознанства и възможност да срещнете хора, които ще ви помогнат да увеличите доходите си.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на деня няма да ви е лесно да разберете правилно другите, някои от думите им може да изглеждат обидни. Важно е да не се вълнувате и да се опитате да избегнете открит конфликт. Хармонията в отношенията ще се възстанови много скоро, ако се държите спокойно и приятелски.

Влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и промените към по-добро няма да закъснеят. Втората половина на деня ще донесе добри новини. По това време някои Риби ще намерят отговори на въпроси, над които отдавна са размишлявали.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
518

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е