Мобилно меню

Хороскоп за петък 28 юли 2023 г. (Всички зодии)

Телците да не бързат, дори и ако са планирали милион неща и имат сериозен стремеж да направят всичко, за Раците деловите срещи ще бъдат успешни, дори и такива, от които не са очаквали нищо добро
Хороскоп за петък 28 юли 2023 г. (Всички зодии)
1130

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Интуицията ще ви подскаже, че не трябва да губите време напразно и още сутринта ще се заемете със задачите. Ще трябва да направите много и почти винаги ще трябва да действате сами, защото тези, които могат да ви помогнат, ще са далече. Въпреки това няма причина за безпокойство - звездите ще бъдат на ваша страна, ще успеете.

Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Разбирането с любимите хора ще бъде особено лесно следобед - бързо ще намерите общ език с тези, които са ви скъпи. Няма да има поводи за разногласия и спорове, често ще бъдете разбирани перфектно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Дори ако сте планирали милион неща и сериозно се стремите да направите всичко, не бързайте. Денят категорично не е подходящ за прибързано вземане на решения или извършване на нещо под влияние на мимолетни емоции. Но добре обмислените действия ще помогнат за постигане на успех.

Лидерските ви качества ще бъдат особено ярки днес. Хората наоколо с готовност ще подкрепят много от вашите идеи, самите те ще искат да помогнат в изпълнението им. Отношенията, които започват като бизнес, могат да станат неформални с течение на времето. Едно приятно запознанство може да получи романтично продължение.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не бързайте да сключвате сделки, ако не са планирани предварително, и се въздържайте от спонтанни покупки. Донякъде несериозното отношение към парите, което е характерно за вас днес, може да доведе до макар и незначителни загуби.

Останалата част от деня ще бъде благоприятна. Подходяща е както за приключване на стари дела, така и за предприемане на нещо ново. Ще бъде възможно да постигнете успех в работата благодарение на изобретателността и находчивостта ви. Идеите, които имате днес, със сигурност ще се харесат на колегите и ръководството.


РАК (22 юни - 22 юли)

Деловите срещи ще бъдат успешни, включително и такива, от които не сте очаквали нищо добро. Можете лесно да се разбирате с много различни хора, можете да намерите общ език дори с тези, с които сте спорили за всичко. Скорошните недоброжелатели може да променят отношението си към вас и да предложат сътрудничество. Интуицията ще ви подскаже дали да им се доверите.

Въпреки че днес ще имате много неща за вършене, със сигурност ще има време за общуване с близки и за срещи с приятели, които са ви липсвали. Вероятни са добри новини по отношение на важни семейни дела.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Вероятно ще ви бъде по-трудно от обикновено да се съсредоточите върху нещата. Ако планирате нещо важно, помислете кой може да ви помогне. Действайки сами, рискувате да пропуснете нещо, да направите грешки, които не могат да бъдат коригирани веднага. Намирането на съюзници ще бъде лесно. Сред тях може да са дори скорошните ви съперници, уморени от продължителната конфронтация.

Възможни са дребни битови проблеми, домашни недоразумения. Не бива да се тревожите много за тях - всичко ще се уреди бързо. В следобедните часове са вероятни непланирани разходи. Но най-вероятно ще става въпрос за малки суми, които няма да нанесат сериозен удар на вашия бюджет.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Изведнъж ще се появят много неща и всички те ще изискват внимание едновременно. Другите при такива обстоятелства биха били объркани, но вие ще запазите спокойствие, ще действате последователно и ще се справите с всичко. Не обръщайте внимание на всички съвети, които другите ще ви дадат - не всеки ще може да разбере ситуацията. Но слушайте интуицията си, нейните съвети ще бъдат точни и полезни.

Вероятни са неочаквани срещи. Възможно е да ви посетят хора, които не сте виждали отдавна. Общуването с тях ще ви хареса.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще имате много неща за вършене и няма да можете веднага да разберете дали можете да изпълните всичко, което сте планирали. Дори в най-напрегнатите моменти ще запазите самообладание, няма да извършвате прибързани действия под влияние на емоциите. Хората около вас по-често от обикновено ще се обръщат за помощ и подкрепа. Възможни са приятни запознанства, не е изключено началото на приятелства.

Можете да започнете да учите. В началото може да не е лесно, но няма да се изкушите да се откажете. Информацията, получена днес, със сигурност ще ви бъде полезна в близко бъдеще.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Бъдете упорити - днес без това едва ли е възможно да успеете. Не всичко ще се получи веднага, както бихте искали, но няма да се успокоите, докато не получите това, към което се стремите. Важните срещи ще преминат добре. Няма да ви е трудно да направите добро впечатление на нови познати. Хората, които са се съмнявали в способностите ви, ще разберат колко са грешали.

Вкъщи ще има повече грижи от обикновено, но ще има и възможност за почивка. Пътуванията, дори и кратките, значително ще подобрят настроението ви. Ако приятели или други близки хора искат да ви правят компания, ще си прекарате страхотно заедно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще бъдете особено често в центъра на вниманието - дори и най-малките ви действия няма да останат незабелязани. Хората, които преди малко са се интересували от вашите дела, ще започнат да се държат по съвсем различен начин - ще искат да знаят повече, ще задават много въпроси. Не бързайте да им разкривате плановете си.

За първата половина на деня трябва да планирате както сложни дела, така и важни срещи. По-късно вероятно ще искате да се отпуснете. Тук приятелите ще предложат нещо интересно и необичайно. Ще се съгласите без много да мислите и няма да съжалявате.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ако мислите за нещо важно и сложно, днес ще имате шанс да намерите съюзници, благодарение на чиято подкрепа ще успеете бързо да осъществите плановете си. Интуицията ще ви подскаже кой и как може да се заинтересува от вашите идеи. Успешни ще бъдат деловите преговори, публични изказвания, някои официални посещения.

Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на личните отношения. Влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в романтичната сфера. Ако отидете на среща днес, вероятно ще мине добре. Някои Козирози ще чуят думите, които са чакали от дълго време.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Трудно можете да се съсредоточите върху едно нещо. Днес ще имате много повече дела и грижи от обикновено. Но дори ако често трябва да се разсейвате от важни задачи за някои дреболии, ще постигнете желания резултат и ще избегнете сериозни грешки. Опитът ще ви помогне - благодарение на него бързо ще разберете как да действате най-добре.

Денят е подходящ за правене на планове, вземане на важни решения за бъдещето. Няма да витаете в облаците, веднага ще прецените правилно както текущата ситуация, така и собствените си сили.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Струва си да поемете инициативата в бизнеса. Ще имате шанс да намерите нови съюзници и бързо да се справите с трудни задачи благодарение на тяхната подкрепа. Вероятни са успешни преговори, някои Риби ще получат примамливи предложения за сътрудничество. Денят е подходящ и за контакти с държавни организации, работа с документи.

Внимавайте с парите си. По-добре е да не ги заемате на никого и да не ги пилеете за дреболии. Спонтанните покупки едва ли ще бъдат успешни. Не са изключени битови спорове. Но бързо ще уредите всичко, до вечерта никой няма да си спомня разногласията.

2023 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
596


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е