Мобилно меню

Хороскоп за петък 28 юли 2023 г. (Всички зодии)

Телците да не бързат, дори и ако са планирали милион неща и имат сериозен стремеж да направят всичко, за Раците деловите срещи ще бъдат успешни, дори и такива, от които не са очаквали нищо добро
Хороскоп за петък 28 юли 2023 г. (Всички зодии)
1097

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Интуицията ще ви подскаже, че не трябва да губите време напразно и още сутринта ще се заемете със задачите. Ще трябва да направите много и почти винаги ще трябва да действате сами, защото тези, които могат да ви помогнат, ще са далече. Въпреки това няма причина за безпокойство - звездите ще бъдат на ваша страна, ще успеете.

Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Разбирането с любимите хора ще бъде особено лесно следобед - бързо ще намерите общ език с тези, които са ви скъпи. Няма да има поводи за разногласия и спорове, често ще бъдете разбирани перфектно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Дори ако сте планирали милион неща и сериозно се стремите да направите всичко, не бързайте. Денят категорично не е подходящ за прибързано вземане на решения или извършване на нещо под влияние на мимолетни емоции. Но добре обмислените действия ще помогнат за постигане на успех.

Лидерските ви качества ще бъдат особено ярки днес. Хората наоколо с готовност ще подкрепят много от вашите идеи, самите те ще искат да помогнат в изпълнението им. Отношенията, които започват като бизнес, могат да станат неформални с течение на времето. Едно приятно запознанство може да получи романтично продължение.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не бързайте да сключвате сделки, ако не са планирани предварително, и се въздържайте от спонтанни покупки. Донякъде несериозното отношение към парите, което е характерно за вас днес, може да доведе до макар и незначителни загуби.

Останалата част от деня ще бъде благоприятна. Подходяща е както за приключване на стари дела, така и за предприемане на нещо ново. Ще бъде възможно да постигнете успех в работата благодарение на изобретателността и находчивостта ви. Идеите, които имате днес, със сигурност ще се харесат на колегите и ръководството.


РАК (22 юни - 22 юли)

Деловите срещи ще бъдат успешни, включително и такива, от които не сте очаквали нищо добро. Можете лесно да се разбирате с много различни хора, можете да намерите общ език дори с тези, с които сте спорили за всичко. Скорошните недоброжелатели може да променят отношението си към вас и да предложат сътрудничество. Интуицията ще ви подскаже дали да им се доверите.

Въпреки че днес ще имате много неща за вършене, със сигурност ще има време за общуване с близки и за срещи с приятели, които са ви липсвали. Вероятни са добри новини по отношение на важни семейни дела.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Вероятно ще ви бъде по-трудно от обикновено да се съсредоточите върху нещата. Ако планирате нещо важно, помислете кой може да ви помогне. Действайки сами, рискувате да пропуснете нещо, да направите грешки, които не могат да бъдат коригирани веднага. Намирането на съюзници ще бъде лесно. Сред тях може да са дори скорошните ви съперници, уморени от продължителната конфронтация.

Възможни са дребни битови проблеми, домашни недоразумения. Не бива да се тревожите много за тях - всичко ще се уреди бързо. В следобедните часове са вероятни непланирани разходи. Но най-вероятно ще става въпрос за малки суми, които няма да нанесат сериозен удар на вашия бюджет.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Изведнъж ще се появят много неща и всички те ще изискват внимание едновременно. Другите при такива обстоятелства биха били объркани, но вие ще запазите спокойствие, ще действате последователно и ще се справите с всичко. Не обръщайте внимание на всички съвети, които другите ще ви дадат - не всеки ще може да разбере ситуацията. Но слушайте интуицията си, нейните съвети ще бъдат точни и полезни.

Вероятни са неочаквани срещи. Възможно е да ви посетят хора, които не сте виждали отдавна. Общуването с тях ще ви хареса.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще имате много неща за вършене и няма да можете веднага да разберете дали можете да изпълните всичко, което сте планирали. Дори в най-напрегнатите моменти ще запазите самообладание, няма да извършвате прибързани действия под влияние на емоциите. Хората около вас по-често от обикновено ще се обръщат за помощ и подкрепа. Възможни са приятни запознанства, не е изключено началото на приятелства.

Можете да започнете да учите. В началото може да не е лесно, но няма да се изкушите да се откажете. Информацията, получена днес, със сигурност ще ви бъде полезна в близко бъдеще.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Бъдете упорити - днес без това едва ли е възможно да успеете. Не всичко ще се получи веднага, както бихте искали, но няма да се успокоите, докато не получите това, към което се стремите. Важните срещи ще преминат добре. Няма да ви е трудно да направите добро впечатление на нови познати. Хората, които са се съмнявали в способностите ви, ще разберат колко са грешали.

Вкъщи ще има повече грижи от обикновено, но ще има и възможност за почивка. Пътуванията, дори и кратките, значително ще подобрят настроението ви. Ако приятели или други близки хора искат да ви правят компания, ще си прекарате страхотно заедно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще бъдете особено често в центъра на вниманието - дори и най-малките ви действия няма да останат незабелязани. Хората, които преди малко са се интересували от вашите дела, ще започнат да се държат по съвсем различен начин - ще искат да знаят повече, ще задават много въпроси. Не бързайте да им разкривате плановете си.

За първата половина на деня трябва да планирате както сложни дела, така и важни срещи. По-късно вероятно ще искате да се отпуснете. Тук приятелите ще предложат нещо интересно и необичайно. Ще се съгласите без много да мислите и няма да съжалявате.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ако мислите за нещо важно и сложно, днес ще имате шанс да намерите съюзници, благодарение на чиято подкрепа ще успеете бързо да осъществите плановете си. Интуицията ще ви подскаже кой и как може да се заинтересува от вашите идеи. Успешни ще бъдат деловите преговори, публични изказвания, някои официални посещения.

Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на личните отношения. Влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в романтичната сфера. Ако отидете на среща днес, вероятно ще мине добре. Някои Козирози ще чуят думите, които са чакали от дълго време.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Трудно можете да се съсредоточите върху едно нещо. Днес ще имате много повече дела и грижи от обикновено. Но дори ако често трябва да се разсейвате от важни задачи за някои дреболии, ще постигнете желания резултат и ще избегнете сериозни грешки. Опитът ще ви помогне - благодарение на него бързо ще разберете как да действате най-добре.

Денят е подходящ за правене на планове, вземане на важни решения за бъдещето. Няма да витаете в облаците, веднага ще прецените правилно както текущата ситуация, така и собствените си сили.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Струва си да поемете инициативата в бизнеса. Ще имате шанс да намерите нови съюзници и бързо да се справите с трудни задачи благодарение на тяхната подкрепа. Вероятни са успешни преговори, някои Риби ще получат примамливи предложения за сътрудничество. Денят е подходящ и за контакти с държавни организации, работа с документи.

Внимавайте с парите си. По-добре е да не ги заемате на никого и да не ги пилеете за дреболии. Спонтанните покупки едва ли ще бъдат успешни. Не са изключени битови спорове. Но бързо ще уредите всичко, до вечерта никой няма да си спомня разногласията.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
518

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е