Мобилно меню

Хороскоп за петък, 29 декември 2023 г. (Всички зодии)

ОВНИТЕ е добре да бъдат търпеливи, каквито и цели да си поставят, да не очакват да ги постигнат моментално, ТЕЛЦИТЕ ще получат неочаквани предложения и покани за някои необичайни събития
Хороскоп за петък, 29 декември 2023 г. (Всички зодии)
5058

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят едва ли ще донесе важни събития. Все пак ще е приятен и ще носи достатъчно поводи за радост. Ще има възможност да разговаряте с хора, които са ви липсвали напоследък, или да правите точно това, което ви интересува най-много. Ще бъде лесно да намерите общ език с другите. Малки промени към по-добро са вероятни в отношенията с тези, които преди това не са били много приятелски настроени.

Каквито и цели да си поставите днес, не очаквайте да ги постигнете моментално. Това вероятно ще отнеме известно време, така че бъдете търпеливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Пригответе се да прекарате известно време в решаване на проблемите на други хора - малко вероятно е да го избегнете днес. Въпреки това можете да се справите добре и със собствените си дела. Опитът ще ви подскаже как да действате, за да постигнете желания резултат - няма да губите нито минута.

Вероятни са неочаквани предложения и покани за необичайни събития. Ще имате възможност не само да си прекарате страхотно, но и да създадете полезни контакти и да общувате с хора, които бихте искали да видите сред своите съюзници.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще е натоварен. Ще трябва да общувате с много различни хора и няма да намерите бързо подход към всеки. Но със сигурност можете да избегнете конфликти и спорове. Освен това, благодарение на вашите дипломатически таланти, хората, които са в конфликт от дълго време, ще сключат мир.

Вероятни са парични постъпления, успешни покупки и сделки. По отношение на финансите ще бъдете внимателни и осторожни и няма да вземате прибързани решения. Денят ще бъде добър и за общуване с близките, ако не изисквате от тях невъзможното.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня ще бъде изключително натоварено. Най-вероятно ще трябва да се справите с няколко неща наведнъж и едва ли някой ще ви помогне. Всичко ще се получи, ако не се тревожите за дреболии. Вярвайте в себе си и успехът няма да ви накара да чакате.

Втората половина на деня ще е значително по-спокойна. Без никакво бързане ще завършите започнатото по-рано, ще обобщите резултатите и ще вземете решение за планове за близкото бъдеще. Вашите близки вероятно ще предложат нещо интересно или ще споделят вдъхновяващи новини. Възможни са романтични изненади и прояви на внимание, на които много ще се зарадвате.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят е идеален да се заемете с нещо съвсем ново. Задачата може да не е лесна, но няма да имате желание да се откажете от това, което сте започнали. Всички препятствия ще бъдат преодолени, защото ще бъдете не само упорити, но и много изобретателни. Някои Лъвове ще намерят начин да спечелят убедителна победа над дългогодишни съперници.

В следобедните часове са възможни вълнения и безпокойство. По това време е по-добре да не вземате сериозни решения, особено свързани с личния ви живот и отношенията с близките. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще има неочаквано много неща за вършене, но вие ще се справите с тях просто блестящо. Интуицията ще ви подскаже как да действате, за да постигнете целта си по-бързо. И съветите на другите няма да бъдат безполезни. Някой, когото познавате, ще сподели ценна информация или ще насочи вниманието ви към нещо, което преди е останало незабелязано.

Денят е подходящ за преговори и срещи. Дори тези, които обикновено се интересуват само от собствената си гледна точка, ще ви изслушат внимателно. Възможни са полезни контакти. Някои Деви днес ще срещнат за първи път хората, с които ще работят или правят бизнес през следващата година.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не всичко ще бъде толкова просто, колкото бихте искали - необмислените действия могат да доведат до сериозни проблеми. Важно е да внимавате с контактите. Не трябва да се доверявате на първото впечатление от нови познати, да споделяте тайните си с хора, за които знаете малко. Трябва да сте по-внимателни по отношение на финансите.

Влиянието на положителните тенденции, макар и не много силно в началото на деня, ще става все по-осезаемо с времето. Вечерта ще бъде особено приятна, щедра на изненади, подаръци и добри новини. Подходяща е както за приятелска, така и за романтична среща.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Струва си да се съсредоточите върху най-сложните и важни задачи, днес ще се справите отлично с решаването им и това няма да отнеме много време. Понякога може да възникнат някои трудности, но неизменно ще има хора наблизо, които са готови да помогнат за преодоляването им. Скорпионите, които се стремят към професионално израстване, ще имат шанс да направят благоприятно впечатление на влиятелни хора и да се покажат от най-добрата си страна.

Не винаги ще е лесно да се разбирате с любимите хора. Възможно е да има недоразумения и понякога ще се стигне до недоразбиране. Въпреки това бързо ще ги преодолеете и хармонията в отношенията скоро ще бъде възстановена.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес всичко ще се получи. Можете да действате самостоятелно или да се обърнете към някого за подкрепа - във всеки случай ще можете бързо да постигнете желания резултат, няма да има сериозни пречки. Вероятно е успешно решение на правни въпроси. Стрелците, които са заети с документи или планират да посетят държавни организации, няма да имат проблеми.

Опитайте се да не се преуморявате. Понякога дори вие имате нужда от почивка, а днес би било подходящо време да попълните енергийните си запаси. По-добре е да не планирате нищо особено трудно или уморително за втората половина на деня.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят не е подходящ за сложни дела. Днес ще ви бъде по-трудно да се концентрирате от обикновено. Освен това няма да стане ясно веднага какво трябва да се работи първо и какво може да се отложи за по-късно. Консултирайте се с хора, на чийто опит се доверявате. Те ще ви помогнат да вземете решение за плановете си и да намерите най-краткия път към целта си.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства постепенно. Втората половина на деня със сигурност ще ви зарадва с приятни изненади. Вероятни са приятни събития в семейството, добри новини, които са важни не само за вас, но и за вашите близки.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Едва ли денят ще мине без дребни неприятности, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Едва ли ще можете да се концентрирате върху една задача. Няколко неща ще изискват внимание наведнъж и бързо ще трябва да решите с кое да се заемете. Дългогодишните съюзници могат да помогнат, но новите познати могат да създадат само допълнителни проблеми.

Денят е подходящ за важни разговори, обсъждане на онези сериозни въпроси, които вълнуват както вас, така и вашите близки. Можете да поемете инициативата в романтична връзка, като например поканите човек, когото харесвате от дълго време на среща.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не всичко ще се получи така, както бихте искали. Но няма да се откажете, дори и да възникнат трудности. Най-вероятно няма да се налага да действате сами. Наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за помощ и подкрепа. Денят е подходящ за важни разговори, обсъждане на сериозни въпроси, свързани с работа или бизнес.

По-добре е да отложите особено досадните задачи. Не е желателно да се занимавате с физически труд. Ако планирате да пътувате, бъдете готови за закъснения по пътя. Рибите които отидат да се срещнат с приятели, ще си прекарат приятно.

2023 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
595


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е